Proffsigt och vänligt bemötande som alltid. Tack för er fina service!
Linskliniken i Stockholm
7 omdömen om Linskliniken i Stockholm
Bästa stället, som tar sig tid att undersöka och prova ut. Har den senaste tekniken. Alltid väldigt välkomnande. Kan varmt rekommendera Birgitta och hennes team. Har gått där över tio år och får både linser och glasögon utprovade hos henne. :)
Jättetrevligt ställe med kompetent personal
Tack för ännu ett fint besök på Linskliniken! Jag har skaffat linser och glasögon hos Birgitta under många år tack vare en trygg, professionell och fin service. Det här är inte bara en ordinär optikerbutik, utan en klinik med specialistkunskap och grundliga undersökningar. Hittar även det senaste inom utbudet av bågar och linser. Rekommenderar varmt!
Gått hos Birgitta och hennes kolleger i 32 år, fantastiskt fin service, gör alltid sitt allra bästa att hjälpa till, väl insatt nya produkter och rådgivande om vad som kan passa just mig, klinikens fokus är också ögonhälsa vilket är tacksamt för mig som även är diabetiker. Bra sortiment och utbud av olika bågar, linser och solbrillor.
Birgitta och hennes kollegor på Linskliniken är mycket professionella, lösningsorienterade och vänliga. Jag och familjen har gått hos henne i över 15 års tid och alltid varit mycket nöjda, oavsett om det handlat om linser eller glasögon. Jag kan varmt rekommendera Linskliniken.
Hej alla sökande efter linser, Brigitta och hennes optikbutik är den sämsta jag har varit på. Detta ur flera aspekter, Birgitta har ett sätt att bemöta personer som inte är speciellt trevligt, hon har en attityd. Dessutom är hon senfärdig med att svar, det har varit så i över ett år som jag har försökt få hjälp. Dessutom tar hon väldigt mycket betalt för provlinser. Åtminstone för mig så avråder jag det bestämdaste från att använda henne och optikerbutikens tjänster, väldigt synd då jag hade stora förhoppningar om experthjälp....