Precis som man vill det ska fungera.
Wedin & Söderberg
Hos Wedin & Söderberg står du som kund alltid i centrum. Vi prioriterar kvalitet i våra synundersökningar och rekommendationer av produkter för att säkerställa att dina individuella behov tillgodoses. Vi erbjuder olika typer av synundersökningar och avsätter generöst med tid för att ge dig en grundlig, noggrann och personlig...
276 omdömen om Wedin & Söderberg
Sedan starten hos Reco 2013
En väldigt trevlig och personlig upplevelse
Mina bekymmer blev tagna på allvar och en noggrann undersökning gjordes och tom ett omtag på ett värde som var lite anmärkningsvärt.
Optikern Patrik gjorde den bästa synundersökningen jag någonsin fått. Empatisk och kompetent på en nivå utöver det vanliga.
Absolut inget att klaga på! Skicklig optiker som tog väl hand om mig. Kände mig sedd som kund! Bra service, är helnöjd. Kristina
Bemött toppenf. För vändningarna som förra gången. Jättebra.
Mycket bra affär och trevlig personal.
Alltid så trevligt bemötande. Denna gång blev det solglasögon med styrka.
I had a great feeling about my visit for an eye check-up today. The service was extremely professional, yet warm and welcoming. The staff's professional attitude was outstanding and made the entire experience wonderful. I would give 10 stars if it were an option. Highly recommended!
Pedagogiskt och professionellt bemötande. Vi är jättenöjda.
Det är alltid fint bemötande och professionell hjälp. Resultat av undersökningar förklaras tålmodigt och pedagogiskt. Det finns inga tendenser till att vilja pracka på kunden nya glasögon e.d. bara för sakens skull. Vid val av nya glasögon eller andra produkter ges alltid bra vägledning. Personalen är inte bara kompetent och omtänksam, man har genuint roligt tillsammans med den.
Fantastiskt bemötande och service!
Bästa bemötande och gedigen synundersökning liksom kvalificerad bedömning.
Engagerade och proffsiga med väldigt noga undersökning. Toppen, man känner sig trygg. Ingen stress och press om att det ska gå snabbt så de kan sälja abonnemang och ta in nästa kund vilket det känns som hos de stora kedjorna.
Mycket nöjd med servicen och de nya glasögonen!
Mycket kunnig och trevlig personal.
Jag blev bra mottagen och de anställda var snälla. Undersökningen gick snabbt och allt var tydligt.
Lyhörda och proffsiga, noggranna vid undersökning. Rekommenderas varmt!
Bästa optiker och bra service!
Bra mottagande och professionellt utförande
Proffsigt och trevligt! Tog sig tid att hjälpa till att försöka hitta rätt bågar.
Ok, som alltid och enligt förväntningar
Trevlig personal! Väldigt noggrann och professionell undersökning!
Fick precis den hjälp jag behövde, tack!
Bra bemötande, kunnig personal.
Trevligt professionellt bemötande.
Jag kände mig välkommen, optikern var snäll och tålmodig vid tryckmätningen och mätning av ljuskänslighet. Mycket nöjd!
Blev toppen bemött, Har köpt där förut så känner till dom. Köpte ett par glasögon och ett par läsglasögon.
Trevligt bemötande och snabb leverans.
Bra mottagande. Optikern tog god tid på sig med undersökningen.
Förväntade mig och fick ett kompetent och sakligt mottagande. Besöket motsvarade till fullo mina förväntningar. Dessutom var det ett mycket trevligt besök.😊
Mycket bra bemötande och kunnig personal
Fått fin hjälp och bra bemötande. Nöjd!
Genomgick synundersökning. Skedde med trevligt bemötande och på ett sakkunnigt sätt. Återvänder gärna till företaget nästa gång behov uppkommet.
Svabb service och personliga Jag kommer gå dit nästa gång jag behöver nya glasögon.
Best opticians ever. Attention to detail, to notch customer service. Absolutely recommend these guys.
Mottagandet och mätningarna inför behov av glasögon var ingående och mycket bra Val av bågar något förhastat Kontroll och inpassning av färdigställda glasögon obefintlig vilket innebär att mottagna glasögon är svåra att bära även om glasen kortvarigt ger en bra tydlighet av omgivningen
Hej Olof! Det var tråkigt att höra att du upplevt det så, att val av bågar känns förhastat samt att du upplever att justeringen var obefintlig vid utlämning. Även om glasögonen känns som att de sitter bra och på plats vid uthämtning, kan det ibland behövas en efterjustering av bågarna, så kom gärna in för en justering. Om det är så att du ser dåligt med glasögon efter en stund då du bär dem, så gör vi så klart en ny synundersökning på dig och om glasen skulle behöva bytas så gör vi så klart även det. // Rikard
Professionellt och trevligt bemötande. Kunnig personal och bra rådgivning.
Mycket noggrann genomgång av min syn, tack!
Riktigt bra undersökning och god hjälp med glasögonen.
Very helpful and willing to go a step further to help customers
Vänligt och kunnigt bemötande , fick väldigt bra kontakt och förtroende
Den grundligaste undersökningen av min syn någonsin - och så trevlig att jag glömde bort tiden. Som 44-åring lärde jag mig viktiga saker som alla optiker tidigare har missat. Wow!
Mycket professionellt, noggrant och trevligt bemötande!
Är inte gratis - men ändå valuta för pengarna! Proffsigt. Gediget och myclet omfattande. Som slutade med en remiss till en ögpnklinik i närheten av min hemtrakt - ett ställe jag inte tidigare kännt till. Till saken hör att jag har lite knepiga synproblem.
Kunniga och trevliga personer i Sjöstan
Professionellt och noggrant. De bästa glasögon jag haft kommer från dem.
Kunnig och trevligt och tydligt bemötande
Det är alltid lika trevligt att gå till Wedin & Söderberg. Lugna, vänliga, proffsiga, serviceinriktade.
Otroligt bra service, kunniga och väldigt trevliga.