Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag19 omdömen om Solna Optik
skrev om Solna Optik
Mycket bra bemötande av kunnig och varm personal.
Glasögonen passar mycket bra; de är lättare och betydligt tunnare än mina tidigare glas och jag känner mig "helt hemma" med dem. Det var länge sedan jag upplevde ett sådan lättnad med glasögon.
Stort tack, Solna Optik, jag kommer definitivt tillbaka./Karin Orve -
skrev om Solna Optik
Som vanligt högsta betyg Återkommer få jag fått nya glas.
skrev om Solna Optik
Kompletta glasögon. Bemötandet var vänligt. Förväntade mig ett par glasögon motsvarande mina tidigare dessvärre har det inte uppfyllts.
Det viktiga var en produkt som sitter bra och inte skapar olägenheter i det dagliga livet. Det har inte uppfyllts trots ett antal återbesök. -
skrev om Solna Optik
Synundersökning, nya glas i egen båge samt nya solglasögon.
Trevlig bemötande, återkommer gärna! -
skrev om Solna Optik
Jag beställde nya terminalglasögon.
Jag blev fint bemött av samtliga i personalen och de var hjälpsamma när jag hade svårt att bestämma mig för vilka bågar som passade mig bäst.
Även synundersökningen var bra iom Covid-19 var de noggranna med hygienen samt avståndet o använde visir. -
skrev om Solna Optik
Trevlig personal och bra service.😊
Bra service. Vänligt bemötande
skrev om Solna Optik
Köpte glasögon. Väldigt bra bemötande och känsla av professionalism. Även dotter fick glasögon därifrån och även hon är nöjd!
skrev om Solna Optik
Jag köpte glasögon, vilket jag gjort flera gånger förr. Jag fick samma service som vanligt: vänligt, kunnigt och omtänksamt. Jag har inte fått glasögonen ännu p g à sjukdom, men jag utgår ifrån att de håller samma kvalitet som vanligt.
skrev om Solna Optik
Jag är supernöjd igen! Det är nog 6 par inkl solglasögon med styrka, jag köpt hos
Solna optik. Proffsiga, bra kvalité och trevliga. Alltid hjälpsamma 😃
Rekomenderas verkligen!! -
skrev om Solna Optik
Väldigt noggrant och personlig upplevelse.
skrev om Solna Optik
Mycket proffsiga och trevliga. Rekommenderas varmt!
skrev om Solna Optik
Mycket trevlig & engagerad optiker! Bra urval av både sol-& glasögon. Rekommenderas varmt!
skrev om Solna Optik
Skickliga, kunniga och försöker inte sälja på dig onödiga småsaker. Och, jag har de bästa glasögonen jag någonsin haft och har aldrig sett bättre.
Alltid bra bemötande❣️
Varorna jag beställt väntade på mig. Tack så mycket🤗👍❣️ -
Köpte glasögon.
På ett väldigt proffsigt och personligt sätt.
Ja det gjorde det.
Från första stund blev jag bemött på ett bra sätt. Mycket förtroendeingivande och tryggt. Rekommenderas varmt. -
skrev om Solna Optik
Köpte mitt första par glasögon på Solna Optik, sponsrat av mitt företag. Jätesmidigt och jag behövde inte blandas in i byråkratin.
Paret som driver butiken är mycket proffsiga, jag fick en väldigt bra genomgång av mina resultat på synundersökningen, allmänna tips, och även hjälp med att välja ett par bågar som passade mig både estetiskt och praktiskt. -
Stort urval
Personligt intresserat bemötande
Realistiska rekom.
Bästa arbete god kvalité på bågar och glas -
skrev om Solna Optik
Solna Optik har allt man kan önska av en optiker. Personalen är ytterst kunnig och har stor erfarenhet av glasögon och linser till stora som små. Servicen och bemötandet är på topp. Hela familjen går nu till Solan Optik. Finns ingen anledning att gå hos någon annan optiker.