Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Veinbaum Optik

Veinbaum Optik

5.0

4 omdömen om Veinbaum Optik

Georges C
Skrev om Veinbaum Optik

Sedan ett par år går jag hos Veinbaum Optik. Under tiden har jag skaffat två par progressiva glasögon varav ett att användas som reserv och när jag idrottar. Dessutom har jag passat på nyligen under black week veckan att skaffa progressiva solglasögon. Efter en proffsig och detaljerad synundersökning har jag valt moderna och för mig passande bågar som jag är riktigt nöjd med. Varje gång löper hela processen fram till leverans fint och överträffar mina förväntningar. Jag är glad över den goda servicen och att få träffa en...

Monika Dagmar Anneli O

Mycket trevlig ägare och personal ,med bra service

Kristina H
Skrev om Veinbaum Optik

Varit nöjd kund sedan start. Och det säger mycket, eftersom jag är en rätt kritisk och krävande kund. Optiker av toppenkvalitet. Dessutom ett utbud av glasögon, som oftast inte går att hitta någon annan stans. Kunnigt och just bemötande av personalen.

Matilda J
Skrev om Veinbaum Optik

Hit går jag alltid för att köpa nya glasögon och linser. Jättetrevlig personal och professionellt. De har bra koll på olika märken och ett modernt utbud. Hoppas att fler hittar hit!

Svar från Veinbaum Optik

Tack snälla Matilda för dina fina ord och rekommendation! Härligt att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaks när du behöver vår hjälp.