Älvsjö Optik
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Älvsjö Optik!
På Götalandsvägen 221A i Älvsjö hittar du Älvsjö Optik och vi som jobbar här heter Kevin och Mikael.
2019 är här och vi sitter framför skärmar mer än någonsin. Du kan därför lätt drabbas av “Digitala ögon”. Men lugn, låt någon av våra legitimerade optiker ta hand om dig och din ögonhälsa. Här på Älvsjö Optik sätter vi alltid dig som kund i fokus och värnar om din ögonhälsa i första hand.
Vi kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt glasögon, terminalglasögon, solglasögon och kontaktlinser till ögontrycksmätning, remiss till ögonläkare, synundersökning, synintyg för körkortstillstånd och mycket mer. Varmt välkommen att besöka oss eller hör av dig om du har några frågor.
Utmärkelser
Läs vad 244 kunder tycker om Älvsjö Optik 2
2021-01-13Verifierad kund
Tog körkort syntets och det gick jätte snabbt och smidigt
2021-01-13Verifierad kund
Min son fick en synundersökning samt provade ut glasögon. Allt funkade jättebra, kan verkligen rekommendera denna optiker!
2021-01-10Verifierad kund
Väldigt fint bemötande av min son. Lugn och noggrann undersökning av trevlig optiker.
2021-01-05Verifierad kund
Kevin är professionell och intresserad av mig som kund. Han tar sig tid och han tar sitt jobb på allvar, det borgar för kvalitet. Jag blir trygg som kund.
2021-01-01Verifierad kund
Har märkt att ena ögat har blivit så sämre
Och Kevin skickade på en gång en remiss till en specialistskrev om Älvsjö Optik -
2020-12-31Verifierad kund
Köpte nya glas samt slipade solglasögon. Mycket trevlig och hjälpsam.
2020-12-30Verifierad kund
Jag gjorde en synundersökning för att ta körkort. Jag blev bra bemött och det gick snabbt och effektivt!
2020-12-25Verifierad kund
Jag köpte synundersökning för körkortstillståndet och det var en utmärkt service.
2020-12-23Verifierad kund
Kevin är alltid så glad, trevlig och gullig. Känns kunnig och proffsig.
2020-12-23Verifierad kund
Från utprovning, beställning och leverans av mina nya fina glasögon samt nya kontaktlinser var Kevin proffsig, kunnig, tillmötesgående och hjälpsam.
2020-12-23Verifierad kund
Mycket vänligt och kunnigt bemötande! Bästa optiker jag varit hos! Bra utbud av bågar.
2020-12-20Verifierad kund
Köpte glasögon märk siluett sitter bra och fick ett bra mötande
2020-12-19Verifierad kund
Kevin var proffsig och kunde göra en säker undersökning trots Corona. Allt kändes säkert. Lugn och kunnig optiker som tog sig tid att undersöka mina ögon.
Proffsig hjälp med val av glasögonbågar. Mer än nöjd. Glasögonen kom efter bara en vecka.skrev om Älvsjö Optik -
2020-12-18Verifierad kund
Alltid vänlig men tyvärr händer det ofta att optikern måste betjäna flera kunder samtidigt vilket gör att man ofta måste göra pauser under ens besök och sitta och vänta på att han ska bli färdig med någon annan. Detta drar ned betyget eftersom jag aldrig varit med om detta hos någon annan optiker. Han upplevs som väldigt stressad.
2020-12-17Verifierad kund
Var på synundersökning och skulle köpa nya glasögon. Undersökningen upplevde jag som noggran och jag är nöjd med den. Blev ett kort avbrott i undersökningen då en kund kom in och skulle hämta sina glasögon.
När man skulle köpa glasögonen sedan fick man en bra översikt av vad de olika delarna kostade, vilka behandlingar de fick etc.
Optikern informerade bra runt de tekniska funktionera i olika typer av glas etc.
Så förutom ett kort avbrott i undersökningen så är det enda andra jag har något att anmärka på att priset inte finns tydligt listat bredvid de olika bågarna när man testar dem, men det är väl så det brukar vara hos andra optiker också vad jag kan minnas.
Sammanfattningsvis så är jag nöjd med mina glasögon och kan rekommendera Älvsjö Optik.skrev om Älvsjö Optik -
2020-12-13Verifierad kund
Syntest, blev bemött helt ok. Vet inte vad jag ska säga
2020-12-09Verifierad kund
Jättebra och trevligt bemött. Gjorde synundersökning.
2020-12-06Verifierad kund
Bra service, trevlig och hjälpsam personal. Enda jag skulle önska är ett större utbud på herrbågar, men förstår att det är svårt att få plats med mer.
2020-12-05Verifierad kund
Alltid lika bra, nu åker jag dit från Nacka för Kevin är den bästa, en bra optiker är guld värd!
2020-12-04Verifierad kund
Älvsjö optik är superduktiga, snabba och prisvärda.
Jag är jättenöjd.skrev om Älvsjö Optik -
2020-11-30Verifierad kund
Got a pair of terminal glasses done. Eye examination was thorough, with punctual and friendly service! Easy pickup once lenses were ready.
2020-11-26Verifierad kund
Undersökning
Trevlig. Professionell. Kunnig.
Skulle varmt rekommendera optikernskrev om Älvsjö Optik -
2020-11-22Verifierad kund
Köpte glasögon och solglasögon, mycket nöjd med båda.
Blev väl bemött, den bästa optiker jag haft.skrev om Älvsjö Optik -
2020-11-20Verifierad kund
Synundersökning, utprovning och köp av glasögon.
Utmärkt bemötande
Uppfyllde förväntningarna
Tycker dock att munskydd borde användas vid oundviklig närkontakt i samband med undersökning och utprovningskrev om Älvsjö Optik -
2020-11-20Verifierad kund
Synundersökning, utprovning och köp av glasögon.
Bemötande👍
Kunnig, seriös, noggrann.
Stort tålamod och bra hjälp med att hitta ”rätt” glasögon. 😊
😷 saknadeskrev om Älvsjö Optik -
2020-11-11Verifierad kund
Kevin var superduktig och gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen.
2020-11-07Verifierad kund
Synundersökning och utprovning av glasögon. Fint bemötande mot barn.
2020-11-07Verifierad kund
Kevin är hjälpsam och kunnig!
Bra att det finns optiker lokalt i Älvsjö.skrev om Älvsjö Optik -
2020-11-01Verifierad kund
Jag tog en synundersökning och blev trevligt bemött. Jag förväntade mig en schysst och enkel synundersökning och det var exakt vad jag fick. Toppen ställe!
2020-10-31Verifierad kund
Superservice. Gjorde synundersökning som var mycket noggrann. Bra pris dessutom. Mycket trevlig personal.
2020-10-25Verifierad kund
trevligt välkomnande frågar vad man behöver hjälp med, berättar väldigt noga vad han ska göra och vad resultatet blev, jag kände mig väldigt sedd,lyhörd,uppdaterad av min vistelse, trevlig.
Rekommenderar denna optik.
Tack gör att det finns så bra personal.skrev om Älvsjö Optik -
2020-10-23Verifierad kund
Köpte glasögon och fick genomgå en ytterst noggran synundersökning vilket jag tycker var mycket bra.Blev bemött på ett trevligt sätt och tyckte att kompetensen var utmärkt.Det är andra gången jag köper glasögon där och förväntningarna motsvarade verkligen mina önskemål.Jag är mycket nöjd och kan rekommendera Älvsjö optik till mina vänner
Otroligt bra bemötande
Bra och snabb service
Anlita dom små lokala företagen istället för dom stora "drakarna"skrev om Älvsjö Optik -
2020-10-23Verifierad kund
Jag besökte Älvsjö Optik för en synundersökning till körkortstillstånd. Personalen var mycket trevlig och besöket gick fort och smidigt! Rekommenderar👍
2020-10-22Verifierad kund
Jag köpte synundersökning och två st glasögon.
Jag blev bemött på ett vänligt och fackmässigt sätt. Jag hade blivit tipsat om att trots att de var dyrare än många konkurrenter var det värt det pga kvalitet, försäkringar, service osv.
Det stämde och jag tänker fortsätta som deras kund.skrev om Älvsjö Optik -
2020-10-19Verifierad kund
Har gjorde syntest för transportstyrelse för körkort, bokat tid på samma dag! Trevligt, snabbt och enkel! Skickar syntest direkt till transport styrelse, nu jag fick körkortstillstånd och kan börja övningsköra
Tackskrev om Älvsjö Optik