Älvsjö Optik
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Älvsjö Optik!
På Götalandsvägen 221A i Älvsjö hittar du Älvsjö Optik och vi som jobbar här heter Kevin och Mikael.
2019 är här och vi sitter framför skärmar mer än någonsin. Du kan därför lätt drabbas av “Digitala ögon”. Men lugn, låt någon av våra legitimerade optiker ta hand om dig och din ögonhälsa. Här på Älvsjö Optik sätter vi alltid dig som kund i fokus och värnar om din ögonhälsa i första hand.
Vi kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt glasögon, terminalglasögon, solglasögon och kontaktlinser till ögontrycksmätning, remiss till ögonläkare, synundersökning, synintyg för körkortstillstånd och mycket mer. Varmt välkommen att besöka oss eller hör av dig om du har några frågor.
Utmärkelser
513 omdömen om Älvsjö Optik
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Älvsjö Optik
Jätte bra, sjukt nöjd med upplevelsen
skrev om Älvsjö Optik
Det var proffsigt bemötande och jag hade till och med lite tur att jag kunde få en bättre tid.
skrev om Älvsjö Optik
Jag har alltid blivit bra bemött och fått hjälp med det jag behöver. Får alltid ett personligt välkomnande.
Trevlig och kunnig personal!🙂
skrev om Älvsjö Optik
Ville kolla upp min syn (rekommendation av läkare eftersom jag haft huvudvärk ett tag), fick en mycket grundlig undersökning som slutade med ett konstaterande av optiker Kevin att mina nuvarande glasögon (inköpta hos annan optiker) var korrekta och att jag inte behövde några nya (huvudvärken berodde på något annat)!
skrev om Älvsjö Optik
Mycket proffesionellt och vänligt bemötande!
Jag är mycket nöjd med mina nya, komplicerade glasögon.
Vill verkligen rekommendera! -
Bästa optikern
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!! -
skrev om Älvsjö Optik
Mycket trevlig och kunnig personal!
skrev om Älvsjö Optik
Syntest och köp av glasögon, det fungerade mycket bra!
Proffesionellt o trevligt bemötande
Uppfattade undersökningen och utprovningen av nya glasögon som noggrann -
skrev om Älvsjö Optik
Bra. Fint bemötande och trevlig personal.
skrev om Älvsjö Optik
Allt gick bra och personalen var väldigt snäll.
skrev om Älvsjö Optik
Jag gå dit själv och där mycket bra 👍
skrev om Älvsjö Optik
It was easy to get an appointment online for the eyesight check, everything was timely and professional.
skrev om Älvsjö Optik
Synundersökning och nya glasögon. Optiker Kevin är mycket noggrann och duktig.
skrev om Älvsjö Optik
Vänligt personligt och seriöst bemötande.
skrev om Älvsjö Optik
Här får man ett personligt och trevligt bemötande med suverän service.
Trevlig personal,bemötande uppmärkt
Bra service. Köpte glasögon. De hade tålamod med mig,är ingen lätt kund.undersökning utmärkt . Mycket nöjd -
skrev om Älvsjö Optik
Otroligt bra service tack för allt
skrev om Älvsjö Optik
enkel bokning via webben.
trevlig och tillsynes kunnig optiker. -
skrev om Älvsjö Optik
Ett glatt och trevligt bemötande
Kan varmt rekommendera Älvsjö Optik till andra
Mvh Ann🙂 -
skrev om Älvsjö Optik
Jätteduktig och snäll! Fortsätta med bra jobbat!
skrev om Älvsjö Optik
Jag betalade köpte ett syntest för körkortsklass B. Bemötningen osv var helt okej.
skrev om Älvsjö Optik
Det var bra, gick fort och smidigt. Var lätt att boka om
skrev om Älvsjö Optik
Trevlig, snabb , kunnig och förekommande
skrev om Älvsjö Optik
Utmärkt service. Nogsamt diskuterades bästa lösning och val för mig. Så nöjd med mina nya glasögon. Tack!
skrev om Älvsjö Optik
Mycket bra personalen som jobbar där Kevin han är bäst 👍👍👍jag kan rekommendera absolut Älvsjö optiken och ska fortsätta med de
Jättebra.
Noggrann och rar. Trevligt bemötande.
Jag köpte glasögon och är jättenöjd. -
skrev om Älvsjö Optik
Bra service och kompetent personal.
skrev om Älvsjö Optik
Dags för nya progressiva glasögon igen. Då känns det tryggt att gå till Älvsjö optik där jag vet att jag blir väl omhändertagen och får hjälp att hitta fina glasögon.
skrev om Älvsjö Optik
Snabb och enkel undersökning, trevlig personal
skrev om Älvsjö Optik
Trevligt bemötande och jag återkommer när jag varit hos ögonläkaren
skrev om Älvsjö Optik
Dom var MYCKET noggranna vid undersökningen och när jag fick mina glasögon. Dom försökte inte sälja på mig dyra saker utan frågade vad jag ville ha och anpassade sig efter det. Allt kom o tid och kostanden blev bättre än vad jag trodde.
skrev om Älvsjö Optik
Mycket trevligt bemötande och upplevelsen var proffissinell vilket medför jag anlitar dem i fortsättningen.
skrev om Älvsjö Optik
Har varit mycket bra hittills. Hoppas det är så också när jag får glasögonen.
skrev om Älvsjö Optik
Tack för ett jättefint bemötande på synundersökningen! :)
Snab behandling, trevligt personal. Rekommenderar
skrev om Älvsjö Optik
Trevliga och kunniga! Gick på en undersökning inför körkortstillstånd och var snabbt registrerat hos Trafikverket.
skrev om Älvsjö Optik
Synundersökning ska köpa glasögon senare
skrev om Älvsjö Optik
Alltid finns det tid , och ett väldigt bra bemötande
skrev om Älvsjö Optik
Proffsigt bemötande som ingav förtroende. Bra urval av bågar, sammanfattningsvis en mycket positiv upplevelse av besöket.
Utmärkt
Få bra glasögon
Progresiva glasögon som efter första dagen är mycket nöjd med -
skrev om Älvsjö Optik
Kevin kunnig och glad när jag fick hjälp vid synundersökning och hjälp med bågar. Kan med värme rekommendera honom.
skrev om Älvsjö Optik
Trevligt bemötande av Kevin som är mycket kunnig och han även hjälpte mig välja snygga glasögonbågar.
skrev om Älvsjö Optik
De var mycket snabba och snälla, kom direkt till start utan att ge onödig information, informationen som gavs var viktig och kort.
skrev om Älvsjö Optik
Jag gjorde en synundersökning. Väldigt trevligt och professionellt bemötande.
skrev om Älvsjö Optik
Proffsigt bemötande och bra utbud på glasögon. Gjorde synkoll och köpte nya glasögon.
skrev om Älvsjö Optik
Han går helhjärtat in i dig som kund
skrev om Älvsjö Optik
Mycket trevliga människor som inte är du är så dream mycket jag har haft feber under helgen och nu känner jag mig dålig igen när jag kommer hem nu så du kan du
skrev om Älvsjö Optik
Optikern har bemött mig på bra sätt.jag rekommenderar