Bäst på allt. Proffsig på allt
Älvsjö Optik
Välkommen till Älvsjö Optik! På Götalandsvägen 221A i Älvsjö hittar du Älvsjö Optik och vi som jobbar här heter Kevin och Mikael. 2019 är här och vi sitter framför skärmar mer än någonsin. Du kan därför lätt drabbas av “Digitala ögon”. Men lugn, låt någon av våra legitimerade optiker ta hand om dig och din ögonhälsa. Här...
722 omdömen om Älvsjö Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Trevligt, proffesionellt bemötande och fin lokal. Rekommenderar starkt.
Nice work done by them I really appreciate them from bottom of heart
Kevin var jätteproffsig och tog sig tid att hjälpa mig med mina terminalglasögon. Allt var kanon!
Tillmötesgående och personlig service och kompetens. Synundersökning samt glasögon. Rimligt pris och god kvalitet.
Kevin på Älvsjö optik är väldigt trevlig. Synundersökningen var noggrann och smidig. Han såg dessutom till att få mina glasögon klara innan en resa jag skulle på. Riktig förstklassig service! Mycket nöjd.
Den var bra! Det gick snabbt och enkelt!
Den va bra för att han var tydlig och enkel att prata med. Mina förväntningar var inte så stora jag förväntade mig att han var tydlig och trevlig och att han kunde sitt jobb, och de tycker jag han gjorde. Jag köpte tjänsten att dom tittade vad som va fel med min syn och vilka synfel jag hade.
Trevligt bemötande, kunnig personal
Jag missade min första tid (förlåt), de ringde upp mlg och bokade en ny tid dagen efter. Tack för förståelsen och flexibiliteten.
Gjorde en stenkoll till körkortstillstånd. Gick mycket smidigt.
Väldigt bra service. Optikern tog verkligt tid på sig för att jag skulle få bra och snygga glas.
Perfekt ! Noggrann och duktig optiker
Det gick super snabbt, jag skulle göra synkoll för körkort och det tog inte mer än 5 min jag var lite tidig också men han tog in mig på direkten. Väldigt trevlig också :)!
Fint bemötande, trevlig , noggrann, professionell.
Mycket trevligt och omhändertagande möte. Är nöjd med mina nya glasögon.
Trevligt bemötande, köpte nya glasögon
Jättebra! Personalen var jättetrevlig
Snabb och bra service, butiken var ren och välkomnande.
Mycket professionellt. Noggrann synundersökning och bra information.
Toppenbra bemötande, hade gått till annan innan som sade att jag och dottern hade medfödda fel och behövde glasögon, vi kände inte igen oss i detta och gick till Kevin för en second opinion. Dottern behöver inga glasögon alls, jag behöver på grund av ålder men inte i den utsträckningen. Sparade oss många tusen kronor :) Seriös och bra hjälp att prova ut första bågarna! Rekommenderar!!!!
Mycket trevlig och kunnig optiker. Mycket bra hjälp att välja bågar också. Köpte både glasögon och solglasögon med samma styrka. Kommer definitivt att återvända till Kevin även nästa gång.
Snabbt,trevligt smidigt och en bra upplevelse
Super härliga, smidiga och trevliga, jag rekommenderar starkt
Superbra bemötande av personalen. Snabba! Inga väntetider och bokningar som hos de stora kedjorna.
De beställda glasögonen blev bra.
Vi fick snabbt en tid och besöket gick smidigt och kändes proffsigt.
Väldigt bra och trevlig bemötande och nöjd med upplevelsen. Var dock flera kunder samtidigt men bara en anställd vilket gjorde att det tog lite tid att få hjälp.
Mycket trevligt och bra bemötande. Har rekommenderat Älvsjös butik . Nu ser jag fram mot att få mina nya bågar .
Mycket trevligt bemötande O kunnig
Kevin är kunnig, lyhörd och och väldigt trevlig!
Jag blev bemött på jätte trevlig sätt. Kevin är jätte noggrann med allting han gör. Skulle verkligen rekommendera
Jag gick dit för att få ett synintyg för körkort. Besöket gick snabbt och smidigt.
Vänligt och bra Hade inga förväntningar Proffsig och bra Köpte ögon spray
Omtänksam, ordentligt, noggrann och trygg!
Gjorde en synundersökning för körkortstillstånd. Allt fungerade bra och blev väldigt bra mött, trevligt och proffsig personal.
Fick mycket bra hjälp med mina nya glasögon! Vill gärna rekommendera andra att hitta dit.
Jättebra service! Fick fin hjälp med att få glasögonbågarna att sitta rätt bakom öronen.
De var trevliga och effektiva och allt gjordes på hög nivå!
Jag fick mycket bra och trevlig bemötande
Snabbt och smidigt trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande. Jag köpte glasögon.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Noggrann undersökning vilket uppskattas.
Det var jättetrevligt att få nya glasögon
Vänligt och professionelltutan stress. Jag fickklara svar på mina frågor.
Professionellt, billigt och respekterar din tid. Jag kommer definitivt tillbaka för eventuella framtida synrelaterade ärenden/kontroller
Mycket trevligt och professionellt.
Lyxigt, proffsigt och extremt hjärtligt. Jag kan inte annat än att varmast rekommendera Kevin och teamet på Älvsjö optik
Det var den trevligast glasögon affär jag någonsin varit i. Utmärkt service kan inte varit bättre. MVH Christl Arnflo.
Väldigt bra service, stort tack