Noggrant och omtänksamt då klienten denna gång var ett barn. Stort tack
Älvsjö Optik
Välkommen till Älvsjö Optik! På Götalandsvägen 221A i Älvsjö hittar du Älvsjö Optik och vi som jobbar här heter Kevin och Mikael. 2019 är här och vi sitter framför skärmar mer än någonsin. Du kan därför lätt drabbas av “Digitala ögon”. Men lugn, låt någon av våra legitimerade optiker ta hand om dig och din ögonhälsa. Här...
803 omdömen om Älvsjö Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Väldigt informativ och trevligt bemötande.
Vi var ensamma i butiken (ca kl 12, lunchtid) och fick direkt service utan någon bokning eller väntetid alls. Vi gjorde synundersökning för körkortstillstånd. Det var väldigt lugnt i affären och det var skönt att bara kunna droppa in direkt. Det tog nog bara 10 min från att vi gick in till att vi stod utanför affären igen. Priset hade gärna fått vara lite lägre. Men som helhet var det helt godkänt.
Bra och trevligt bemötande av kunnig optiker. Rekommenderas !
Jag kom för att kolla mina ögon, köpte en sprej för torra ögon Jag blev trevligt bemött och genast införd i en avskilds sal. Där testades mina ögon på olika sätt och jag fick kolla genom olika linser. Optikern kändes väldigt kunnig Trevligt, bra matrial och bra utval av produkter
Trevligt och hjälpsamt bemötande. God service!
Mycket proffsigt och snygga glasögon.
Kevin är en stjärna på alla sätt.
Bra och noggrann optiker. Lite oklar och gick inte helt igenom vilket synfel jag hade så att jag förstod, hade gärna tagit lite mer anatomifokus.
Pedagogisk optiker som tog sig tid och inte stressade mig. Fick perfekta glasögon, fantastiskt bemötande!
Mycket bra………………………………………………….
Testet var klart väldigt snabbt
Bästa optikern! Mycket trevlig och kunnig...och ärlig! Tack så mycket!!!
Det var bra. Snabb service och proffsigt bemötande.
Allting gick och jag har varit glad, bra service, trevlig personal.
Mycket trevlig och effektiv personal.
Allt var helt ok. Jag fick ett par nya läsglasögon snabbt. Fin service
Proffsigt bemötande och jag är supernöjd med mitt besök. Rekommenderar!
Kunnig, bra och hjälpsam! Gjorde en ordentlig genomgång och har fått bra hjälp med att hitta rätt linser. Kan starkt rekommendera ett besök.
Undersökningen var grundlig och optikern tog sig tid att förklara varje steg på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Fokus låg hela tiden på att korrekt identifiera och lösa mitt synproblem, inte på att sälja in produkter, vilket jag verkligen uppskattade.
Personligt och ytterst professionellt bemötande. Kevin gör det lilla extra och kan varmt rekommenderas 🙏
Kevin var väldigt trevlig och hjälpsam när jag behövde hjälp med linser!
Mycket bra bemötande. Noggrannhet vid synundersökning och utprovande av glasögon.
Det gick väldigt smidigt och snabbare än jag hade tänkt mig.
Superbra! Toppenbra! Jättebra!
Jag har köpt fina progressiva glasögon efter synundersökning.Jag rekommenderar varmt Älvsjö Optik.
Noggrann och trevlig optiker. Ser mycket bra med mina nya glasögon. Tack Kevin!
Det var lätt att boka en tid.
Noggrann undersökning resulterade i mycket bra glasögon.
Bra service och snäll personal.
Blev väl mottagen, personlig service och kompetent personal! Uppskattade besöket väldigt mycket.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande! Aldrig varit så nöjd tidigare!
Jag har varit här vid två olika tillfällen och har varit mycket nöjd båda tillfällena. Utmärkt betyg. Tydligt och bra.
Snabb och bra undersökning för synkoll inför körkort
Min upplevelse var bra eftersom det gick snabbt och var smidigt
Really good service and quick. Totally recommended.
Han gjorde ett mycket seriöst intryck. Jag gick dit på rekommendation. Han gjorde en synundersökning och konstaterade bl a att jag behöver göra ett besök hos en ögonläkare, det görs i veckan som kommer. Sedan ska jag säkert tillbaka till Älvsjö Optik och förhoppningsvis hitta glasögon som passar mig.
Suverän service, går alltid ut därifrån med ett leende.
Den bästa optikern jag har varit hos. Trevlig och proffsig!
Noggrann, välkomnande, snygga glasögon
God bemötande av personal och effektivt besök
Kevin är mycket proffsig och har ett stort utbud med glasögon. Har köpt totalt 4 par glasögon genom åren och alltid blivit mycket nöjd.
Mycket Bra och och väldigt välkomnande
Bästa synundersökning jag någonsin har gjort trevlig professionell väldigt noggrann. Rekommenderar verkligen Älvsjö optik
Trevlig bemötande, professionellt och korrekt.
Det gick bara bra och smidigt, några minuters väntetid i början bara.
Jätte snäll han som tog hand om mig, väldigt vänlig kille, och jag gillade stället och jag köpte en koll för att jag ska ta körkort till bil. Stark rekommendation!
Det var ett jättetrevligt bemötande och Kevin förklarade varje steg vilket gjorde att du alltid förstod vad som utfördes. Det kändes som att undersökningen var för ditt bästa och inte för att få en att byta glas / köpa glasögon.
Allt gick smidigt och fort. Var trevligt och bra bemötande.
Mycket grundlig undersökning och trevligt bemötande