Synundersökning för körkortstillstånd. Effektiv service till bra pris! Trevlig och kunnig personal
Gyhne & Kristofferson
Välkommen till Gyhne & Kristofferson! På Badhusgatan 1 B i Södertälje hittar du Gyhne & Kristofferson. Inte mer än 15 minuters promenad från TomTits. Vi har funnits i branschen sedan 1957 och erbjuder flexibel och snabb service genom vår verkstad på plats. Där kan du få hjälp med lagning, justering och lödning av bågar samt...
1792 omdömen om Gyhne & Kristofferson
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket professionell personal och trevligt bemötande
Det var bra, frånsett att hon gjorde en fullständig genomgång och kom inte fram till någon brist i min syn. Det kändes som att hon "hon hoppades och ville maximera" ev tillägg, så att säga.
Syntest och provade ut mina första riktiga glasögon efter över 10 år med dålig syn, toppklass av både service och kvalité! Snabb leverans av glasögonen efteråt med!
Trevligt bemötande och proffesionell personal. Mycket nöjd
Otroligt trevligt bemötande, man kände sig trygg och välkommen. Synundersökningen och hjälp att hitta nya bågar var över min förväntan. Jag kände att jag var i trygga händer och att personalen verkligen brydde sig om mig som kund och ville mitt bästa. Lyhörda, trevliga, varmt bemötande och med kunden i fokus, ni får full pott från mig!
Mycket väl mottagen och god service vid synundersökningen. Mycket trevlig och kunnig personal.
Bra koll på synen och snabb leverans av glaögonen
Lungt och proffsigt. Bemötandet som ny kund var mycket bra och förtroendeingivande
Bra, seriöst och trevligt bemötande på alla sätt!
Vänligt bemötande av kunnig personal som lever upp Till förväntningarna och lite till
Jag bor i ett ställe där finns inte artiklar man säljer i Reko i Järna. Jag uppskattar verkligen att affären finns. Lycka till!
Glasögon som var lite starka på ena ögat, ändras snabbt och smidigt. /Janne
Trevligt och proffsigt bemötande.
Progressiva glasögon - efter synundersökning
Allt var mycket bra! Kompetent och professionell personal!
Mycket trevligt bemötande. Professionell personal. Full pott 5 stjärnor!
Trevligt bemötande och professionell hjälp samt snabb leverans av de färdiga glasögonen.
Personlig service som fick ta den tid det tog. Mina förväntningar uppfylldes i val av glasögon. Kände att jag fick mycket tid , plus val av linser vid samma besök. Kan varmt rekommendera Ilse med personal.
Fantastiskt omhändertagande och proffsiga optiker!
Väldigt proffsigt bemötande och hjälpsamma
Alltid lika trevliga, bra bemötande och väldigt hjälpsamma 😊
Trevligt bemötande både vid telefonsamtal och besök i butiken.
Väldigt kunnig och proffsig personal.
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och uppmärksamt sätt!
Trevligt bemötande av kompetent personal jättenöjd!
Väldigt professionellt mottagande
Trevlig och kunnig personal. Snabbt och smidigt. Terminalglasögon positivt
Lätt att få en tid fick det samma dag. Mycket kunnig och trevlig personal. Jag kände mig välkommen.
Alltid trevligt bemötande hos dem
Vänlig, hjälpsam och proffsigt bemötande.
Trevlig personal som tar sin tid att hjälpa kunderna
Snabbt och enkelt, bra bemötande och professionell hjälp att välja glasögon
Priset för en undersökning är lite i överkant. Undersökningen är jag mycket nöjd med.
Mycket bra bemötande förväntningarna var mycket bra. Jag köpte progressiva glasögon och upplevelsen var mycket bra
Proffsigt och mycket trevligt bemötande. Härligt att vara tillbaks här
Vänligt bemötande, bra service. Stor kunskap
Fantastiskt fint bemötande och snabb hjälp. Fick ett par mycket bra glasögon till skärmjobb och dom lagade mina trasiga glasögon på ett snabbt och smidigt sätt
Jag fick ett mycket gott bemötande så de tog tid för att svara på mina frågor, prova ut olika glasögon modeller med stort engagemang
Trevlig och kunnig personal Rekommenderar d9om verkligen
Trevligt bemötande. Jag väntade mig bra behandling och fick detta både av Jessica i butiken och av optikern. Jag har nu fått mina nya glasögon. De motsvarar mina förväntningar mer än väl.
Behövde nya glasögon. Mycket välkomnande bemötande.Fick i lugn o ro se på de olika modellerna på bågar o hjälp så fort jag önskade. Hade oxå turen att kunna få synundersökning på en gång. En otroligt rar optiker. Det fanns många bågar att välja på o det slutade med ett par snygga John Lennon bågar. Mycket nöjd
Mycket trevlig och kunnig personal.
Fantastiskt trevlig och proffsig personal. Tack 🙏
Alltid lika nöjd, du får ingen bättre upplevelse någon annanstans, proffsiga och kund bemötande och kunnigheten är på en helt annan nivå
Bra service och trevliga medarbetare, blev positivt överraskad när jag ordnade terminalglasögon.
Personalen är mycket professionell och jag kände mig verkligen omhändertagen under mitt besök med synundersökning. De tog sig god tid för att lyssna på mina behov och gav mig bästa möjliga råd vid val av nya bågar. Jag kände mig trygg och välkomnad under hela besöket. De brydde sig om att jag skulle vara nöjd med både synundersökning och de bågar jag valde. Ett varmt och personligt bemötande som jag verkligen uppskattar. Kan varmt rekommendera Gyhne och Kristoffersson!
Trevligt och noggrant bemötande
Trevlig personal och bra service. Prisvärt dessutom 👍
Jag fick en väldigt bra synundersökning. Personalen var trevlig.