Serviceminded , noggranna och snabba vid leverans av nya progressiva solglasögon
Gyhne & Kristofferson
Välkommen till Gyhne & Kristofferson! På Badhusgatan 1 B i Södertälje hittar du Gyhne & Kristofferson. Inte mer än 15 minuters promenad från TomTits. Vi har funnits i branschen sedan 1957 och erbjuder flexibel och snabb service genom vår verkstad på plats. Där kan du få hjälp med lagning, justering och lödning av bågar samt...
1911 omdömen om Gyhne & Kristofferson
Sedan starten hos Reco 2019
Bra, proffshjälp till syn undersökning och med hjälp att hitta rätt glasögonbågar
Proffsig personal. Enkelt att boka en tid! Supersnabb leverans. Kan varmt rekommendera dem!
Professionell, vänlig, flexibel.
10/10 service och väldigt trevlig personal
Har gått hit sen barndomen. Alltid nöjd!
Mycket bra bemötande av personal samt snabba tider.
Mycket professionellt bemötande och trevlig personal
Bra bemötande, snabba och bra priser .
Har varit hos flera optiker runt om i Stockholm som varit helt okej. Men Gyhne & Kristofferson har varit den absolut bästa. Båda vad det gäller synundersökningen och vad det gäller vid val av bågar och glas och deras personliga service. De är otroligt bra och personliga och samtidigt seriösa och proffessionella och har bra priser på sin service. Jag är otroligt tacksam och glad över att ha Gyhne & Kristofferson som optiker. Jag rekomenderar de varmt till alla som behöver göra synundersökning eller köpa nya glasögon. De får stark 5/5 i betyg!
Jätte bra bemötande professionell personal
Blev väldigt bra bemött av personalen för min synundersökning. De var jättesnälla och de var professionella med sitt arbete.
Trevlig, pedagogisk hantering, man känner sig trygg.
Här arbetar proffsiga optiker med fin känsla för kundbemötande. De är vidareutbildade inom de senaste rönen får jag en känsla av. Är otroligt nöjd. Kund sedan 50 år.
Bra som alltid! Trevligt bemötande!
Trevlig och kunnig personal, bra utbud.
Proffsigt och personligt. Kan varmt rekommendera.
Perfekt service och proffsigt utförande
Jag har inte donerat något. Troligtvis personen vid namn Hans som hade detta telefonnummer innan mig. Hans tackar nog säkert.
Nej men oj, vi ber om ursäkt för misstaget men tack för recensionen : ) och att du tog misstaget med jämnmod. Mvh Gyhne & Kristofferson Optik
Jag skulle bara göra en undersökning för körkort, men under undersökningen så såg vi att jag hade en liten nedsättning i ena ögat. Så jag kunde välja att göra en hel undersökning också. Hon fixade in mig direkt för hon hade tid innan nästa bokning
Trevligt bemötande Noga och proffsiga Möjligheter till att låna hem och prova bågar
Min upplevelse er är att ni har bästa service och därför återkommer jag till er. Bästa bemötande, kunniga och kvalificerade personal. Kvalitet på varorna. Bästa i hela Stan.
Helt fantastisk upplevelse! Professionellt bemötande, hög kompetens, neutral hjälp med val av glasögon, snabb hantering, snygg och harmonisk butik. Jag är så nöjd🥰
Trevligt bemötande, kunnig personal!
Alltid trevligt bemötande. Kunniga optiker Känner att de har tid med mig Jag har varit kund hos er i många år Och alltid nöjd 👍
Jag gjorde syntest och köpte nya glasögon. Ett proffsigt och kunnigt bemötande, modern utrustning samt kunnig och engagerad personal.
Serviceinriktat och proffsigt bemötande.
Bra o lyhörd, förstod min situation och hittade en bra lösning.
Personalen bemötade mig på jätte trevlig sätt! Jag skulle bara gilla att prova mera glasögonen än som jag fick prova.
Trevlig personal väldigt hjälpsamma.
Mkt bra bemötande proffsiga trevliga
Varm och personlig personal. Mycket noggrant och kunnigt omhändertagande. Här er kundens välmående i centrum det märks i varje ord och handling. Jag ger Gyhne & Kristofferson mina högsta betyg.
Väldigt snälla människor och välkomnande.
Jättetrevlig optiker, bra service och snabb leverans!
Mycket bra bemötande, de hälsade direkt när jag kom in men gav mig eget utrymme en kort stund innan de kom fram så jag han komma in och se mig lite om. Proffsig optiker som va lätt att prata med och hon gav bra info på frågor. All personal var hjälpsam och positiv och gav tips och råd.
Väldigt professionell och trevlig personal.
Bemötande var exceptionellt, man kände sig välkommen! Jag hade höga förväntningar och de levererade verkligen. Fixade linser och hade linsträning och de underlättade processen och fick det att kännas enkelt.
Så trevliga alla där o hjälosamma
Tog lång tid från att jag bestämt bågar till jag fick dom! 14 dagar
Trevligt bemötande, kunnig personal
Bra bemötande och snabb hjälp med att lösa problemen man har!
Trevligt bemötande, kunnig personal och tips om vilka bågar som passade mig. Beställde skyddsglasögon och terminalglasögon som jag behöver i mitt arbete.
Hon är duktig på sitt jobb ock jättesnällt med sina kunder.
Bra och vänligt bemötande när jag köpte nya progressiva glasögon .
Bra bemötande, trevlig personal. Gick fort att få mina glasögon.
Sedan många år kund hos optikern. Har inget att klaga.på. Trevligt bemötande.. Aage
Snabb och professionell hjälp. De lyssnar bra till mina önskemål som kund.
Mycket bra bemötande som vanligt. Årlig kontroll som slutade med mina första glasögon
Trevligt bemötande och bra resultat av nya glasögon.
Alltid lika proffsigt bemötande, både under undersökningen såsom i butiken. Var där på ett återbesök, kom ut med ett par jättesnygga solglasögon. Rekommenderas varmt!