Västertorp Optik AB

En del av Klarsynt www.vastertorpoptik.se
  • BadgeFourYears
4.8
Boka tid Ring 08-97 10 24 Dela

Välkommen till Västertorp Optik! På Störtloppsvägen 14 i Hägersten hittar du Västertorp Optik, endast ett stenkast från tunnelbanan. Sedan 1984 har vi hjälpt Västertorp med omnejd att få full koll på sin ögonhälsa. Vi som jobbar i butiken heter Johanna och Frida. Vi erbjuder dig alltid det där lilla extra och är stolta över...

434 omdömen om Västertorp Optik AB

Sedan starten hos Reco 2019

Adam S
Skrev om Västertorp Optik AB

Fint bemötande. Mycket professionellt och skickligt utförd synundersökning. Rekommenderas varmt.

Gunilla H
Skrev om Västertorp Optik AB

Bra Bra Bra Aaasaaqqqqqqwwwwwwww

Maria Z
Skrev om Västertorp Optik AB

Kompetent och trevlig personal. Personligt bemötande i mysig butik.

Jacob S
Skrev om Västertorp Optik AB

Fick precis det jag var i behov av!

Nicole N
Skrev om Västertorp Optik AB

Jag rekommenderar Västertorps Optik! Trevlig, mycket kompetent och noggrann personal!

Lenn Ö
Skrev om Västertorp Optik AB

Dom är trevliga och har kunskapen.

Andreas B
Skrev om Västertorp Optik AB

Kanon 👍 trevligt bemötande och bra service.

Yvonne Ö

Bra optiker Bra butik Trevlig personal Mycket nöjd

Marianne Z
Skrev om Västertorp Optik AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Kunnig personal som verkligen gav sig tid så allt blev bra.

Marie F
Skrev om Västertorp Optik AB

Supertrevlig personal med stor servicekänsla. Det som drar ned min betygsättning lite är utbudet av bågar enl min smak och stil

Moa W
Skrev om Västertorp Optik AB

Riktigt bra, väldigt proffsig & vänlig service. Kan verkligen rekommendera. Jag kommer tillbaka!

Tone S

Bra bemött , Snabb service , Snabb leverans . Inget att klaga på

Daniel B
Skrev om Västertorp Optik AB

Har tidigare varit kund hos VO och behövde nya glasögon. Fick omgående tid och togs emot med snabbhet och vänlighet. Är helt nöjd med mitt ärende. Glasögonen fungerar perfekt och jag ser och mår bättre nu Stort tack till personalen på VO Daniel

Stefan A
Skrev om Västertorp Optik AB

Trevlig bemötande, bra service och tydlighet i allt.

Martin P
Skrev om Västertorp Optik AB

Bra service! Bra råd och väldigt skönt att inte handla hos nån trist franchise

Randi S
Skrev om Västertorp Optik AB

Proffsigt och vänligt bemötande. Noggrann synundersökning och god hjälp att välja glasögon bågar som passade min ansiktsform. Efter bara fem dagar var glasögonen färdiga. Jag känner mig mycket nöjd med val av optiker och med mina nya glasögon Kan rekommenderas varmt!

Eva W
Skrev om Västertorp Optik AB

Personlig service och hög kompetens.

Lilit S
Skrev om Västertorp Optik AB

Professionell och trevlig personal. Har rekommenderat många

Henrik A
Skrev om Västertorp Optik AB

Vänligt, korrekt, hjälpsamt, tydligt.

Knut H
Skrev om Västertorp Optik AB

Smidigt, snabbt och trevligt besök. Rekommenderar varmt!

Maria K
Skrev om Västertorp Optik AB

Otroligt trevlig personal och optiker! Kändes väldigt tryggt.och lungt, lärde mig nytt om mitt synfel trots att jag haft det sen barnsben.

Aili H
Skrev om Västertorp Optik AB

Jag hade inga förväntningar. Gick till butiken för att fråga om tid för synundersökning. Blev positivt överraskad att få en tid väldigt snabbt. Trevligt bemötande och bra service. Köpte två par glasögon!

Per B
Skrev om Västertorp Optik AB

Har varit kund hos Västertorp Optik i 15 år. Alltid till full belåtenhet.

Erika J
Skrev om Västertorp Optik AB

Kunnig, hjälpsam och trevlig personal. Rekommenderas varmt!

Fia G
Skrev om Västertorp Optik AB

Skönt att äntligen hamna hos en seriös optiker där man verkligen får hjälp. Supernöjd på alla sätt och vis 👍🏻

Johanna J gillar detta
Inger Ö
Skrev om Västertorp Optik AB

Levde upp till mina förväntninga

Lisa S
Skrev om Västertorp Optik AB

Jag är väldigt imponerad av det fina bemötandet och har aldrig tidigare varit med om en sån grundlig undersökning.

Lars S
Skrev om Västertorp Optik AB

Trevligt och proffesionellt bemötande! Och glasögonen blev så bra så det känns inte som jag har glasögon! Verkligen professionella optiker!

Helena B
Skrev om Västertorp Optik AB

Mycket bra! Fint bemötande och bra hjälp. Jag kommer att fortsätta gå till Västertorp Optik.

Elisabeth G
Skrev om Västertorp Optik AB

Fick ett trevligt bemötande och togs snabbt om hand. Ville veta om jag behövde nya glasögon, men då min syn inte hade ändrats så mycket, så fick det vara med det till lite längre fram. Så jag återkommer.

Lars B
Skrev om Västertorp Optik AB

Har varit kund i mer än 20 år. Kunnig personal och utmärkt service. Rekommenderas varmt.

Monica L
Skrev om Västertorp Optik AB

Mångårig (ca. 40 år) kund hos Västertorp Optik och har alltid fått en förstklassig hjälp vare sig det gäller synundersökning som val av glasögonbågar och även om jag behövt någon form av justering. Frida &Co. alltid tillmötesgående!

Olga M
Skrev om Västertorp Optik AB

Мне понравилось компетентность доктора . Я довольна визитом . Я получила полностью контроль за зрением . Приобрела очки

Barry T
Skrev om Västertorp Optik AB

Bra service.trevligt bemötande Hjälpsam vid val av bågar

Iréné D
Skrev om Västertorp Optik AB

Bra bemötande! Bra service! Fick snabb hjälp med mitt ärende! Kommer att rekommendera vänner som är i behov av synundersökning.

Anne F
Skrev om Västertorp Optik AB

Trevliga, bra service och bra leveranstid!

Filippa B
Skrev om Västertorp Optik AB

Superbra! Trevlig och kunnig personal med bästa bemötande. Återkommer gärna kommande besök

Birgitta R
Skrev om Västertorp Optik AB

Vi har fått ett varmt och proffsigt bemötande av den fina personalen varje gång vi varit där .Vi bor i Västertorp å tänkte att stötta lokalbutiker känns bäst !

Anette T
Skrev om Västertorp Optik AB

Mycket bra bemötande . Proffsig personal.

Rolf Göran H
Skrev om Västertorp Optik AB

Trevligt bemötande kände mig omhändertagen.

Hans L
Skrev om Västertorp Optik AB

Jag blev bemött mycket bra. Professionellt och kunnigt. Jag rekommenderar dom till mina bekanta.

Ilinca Z
Skrev om Västertorp Optik AB

Jättefint bemötande och bra information ☺️

Estera W
Skrev om Västertorp Optik AB

Det trevligaste optikeraffär jag varit i. Trevlig, skön lokal, lugn avspänd stämning, fin design på glasögonen, utomordentligt kompetent optiker Johanna och Frida. Superbra bemötande, kan varmt rekommenderas

Karin S
Skrev om Västertorp Optik AB

Super bra och duktiga. Helt nöjd.

Anna R
Skrev om Västertorp Optik AB

Trevligt bemötande. Nya glasögon, optisk undersökning.

Taher H
Skrev om Västertorp Optik AB

Bokade 30 minuter på hemsidan innan själva besöket. Smidigt och enkelt. Trevligt bemötande och samtal om min ögonhälsa osv. Varmt rekommenderat!

Sigrid H
Skrev om Västertorp Optik AB

Blev bra bemött och undersökningen gick väldigt snabbt. Levde upp till alla förväntningar.

Helena B
Skrev om Västertorp Optik AB

De är professionella , väldigt kunniga, noggranna men inte minst så tillmötesgående och vänliga. Tack från Helena

Mats E
Skrev om Västertorp Optik AB

Trevligt bemötande och proffsig undersökning.

Edvin W
Skrev om Västertorp Optik AB

Otroligt trevliga, smidigt att ha lokalt (: bra pris också! Bättre än dom stora kedjorna