Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Synoptik

Synoptik

5.0

Førende i Norden inden for glasögons, solglasögons og kontaktlinser. Bestil direkte online. Stort udvalg i glasögons, solglasögons og kontaktlinser

1 omdömen om Synoptik

Reco tipsar!
City Optik Stockholm
4.9/5 i betyg av 1990 omdömen 4.9 av 1990 omdömen
BadgeSevenYears

Inspirerande miljö och schysst utbud som skapar ha begär. Proffsigt och personligt bemötande med hög servicegrad och kunskap. Lyhörda, nyfikna och noga med behovsanalysen - att förstå kundens behov och önskemål men inte kompromissa med ens ögonhälsa. Jag är så nöjd med mina glasögon och byte av linser utifrån ändrade behov -inga problem. Generösa prover så att det blir rätt. Jättebra hygien och social distanseringsrutiner som tas på allvar. Cityoptik överträffar mina förväntningar gång på gång. Ingen av kedjorna kan mäta sig med optikerna på Cityoptik. Har testat några andra optiker under en tid för att de var ”billigare” men det var det mest dumsnåla jag gjort. Fel styrka, fel glas, fel bågar som inte känns bra och linser som inte premierar min ögonhälsa och inte alls samma servicegrad med kunden i fokus. Lesson learned.

Emma R
Skrev om Synoptik Sweden AB

Synoptik på Slöjdgatan är fantastiskt; högt över förväntan. Hade aldrig gjort en synundersökning; ringde och fick tid samma dag. Grundlig undersökning av en trevlig och pratglad optiker - leverans av nya glasögon inom en vecka! Supertrevliga tjejer i butiken och Butikschefen Lena själv var pricken över i:et - I will be back! :)