Synoptik Sweden AB

Drottninggatan 33, 111 51 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Synoptik Sweden AB

 • Reco tipsar!
  KlarSynt Östermalm
  4.8 / 5 i betyg — 278 omdömen
  Badge2020
  "Allt var toppen med hjälp att få nya glasögon 👍"
 • Magnus H

  2019-03-08

  Spontant omdöme
  Magnus H skrev om Synoptik Sweden AB
  Jag var inne och gjorde en synundersökning på synoptik drottninggatan 33 i sthlm. Beställde 3 par glasögon som jag blev lovad att skulle komma efter 2v. Efter 3 och en halv vecka får jag höra att de vill att jag ska komma in och prova ut ett par andra bågar. Glasen kommer inte att passa i de bågar jag beställt. (de bågar som ni plockat fram åt mig) När jag säger att kan jag inte få de bågar jag vill ha så tar jag pengarna tillbaka får jag höra att nänä väljer du inte ett par andra bågar än de du beställt så behåller vi 25% av det du betalt. Så jag beställer ett par andra bågar och lovas att de ska fås efter 2v. En månad senare ringer man och säger att glasen har gått sönder så man måste beställa nya och jag kommer få vänta ytterligare ett par veckor.

  Bortsett från det så upplever jag att synundersökningen som gjordes var väldigt igenomstressad. De två par glasögon som faktist levererats fungerade inte alls så jag har varit till en annan synoptikbutik och gjort en omtest som gav ett helt annat resultat.

  Jag skulle inte rekomendera någon att sätta sin fot i synoptik på drottninggatan 33 i sthlm. Där går precis allt fel. Sen tvingas man köpa något man inte beställt i slutändan om man inte vill att butiken bara ska "sno pengar" för en. Läs mer
  gillar detta

Bästa Optikerna nära Synoptik Sweden AB:

4.9 i betyg av 35 omdömen
Mango Eric Andreas D Mango Eric Andreas D tycker:
“WOW! Helt fantastisk service. ...” Läs mer
4.9 i betyg av 348 omdömen
4.7 i betyg av 311 omdömen
Linsen (611m)
4.6 i betyg av 403 omdömen
4.8 i betyg av 278 omdömen
Rastedals Optik (1.7km)
4.8 i betyg av 68 omdömen

Karta

Kategorier