CityDoggis
3.4 i betyg av av
5 omdömen
Citydoggis
För hundens bästa.....
Malmös centrala hunddagis där hundarna har möjlighet att leka fritt samt interagera med varandra på våra stora rastgårdar....
Hunddagiset är beläget några hundra meter från Malmö centralstation. Våra lokaler är
För hundens bästa.....
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om CityDoggis
skrev om CityDoggis
Jättebra läge, kunnig personal som bryr som om alla hundar. Rekommenderas varmt!
skrev om CityDoggis
Hallå. Kontaktade systerverksamheten Citycat (http://www.citycat.se/) och fick bra, allmän info om deras verksamhet. Jag frågade om de även kunde hjälpa till att ge katten medicin, de skulle då undersöka saken, men jag hörde inte av dem, trots påminnelse.
Bra Läge.
Förvirrad Personal. -
skrev om CityDoggis
Min hund ska snart börja på detta dagis :) rekommenderar det, bra läge och trevlig personal!
skrev om CityDoggis
Mina 2 hundar har börjat på detta nya dagis. Toppenbra personal som bryr sig om hundarna och fräscha lokaler. Rekommenderas varmt