Alla kategorier Sporthall Uppsala Uppsala Cityträningen i Uppsala AB

Cityträningen i Uppsala AB

S:T Olofsgatan 35, 753 30 Uppsala — Visa karta

3.3 i betyg av 3 rekommendationer
 

Läs vad 3 kunder tycker om Cityträningen i Uppsala AB

 • ahmed k
  ahmed k skrev om Cityträningen i Uppsala AB
  Bra service och grymma maskiner. instruktörerna är dessutom mycket kunniga och engagerade Läs mer
  gillar detta
 • Kevin
  Kevin skrev om Cityträningen i Uppsala AB
  VARNING!!! SATS UPPSALA ÄR USELT! PERSONALEN ÄR ARROGANT, OTREVLIG, INKOMPETENT OCH RENT UTAV LÖGNARE! JAG BLEV OMBEDD VIA MAIL ATT VISA UPP MIN STUDENTLEGITIMATION FÖR ATT FÅ FORTSÄTTA TRÄNA TILL STUDENTPRIS. NÄR JAG SA TILL I RECEPTIONEN SÅ SA DOM ATT JAG MÅSTE SKRIVA MIG HOS DOM I UPPSALA (JAG ÄR FRÅN BÖRJAN SKRIVEN I STHLM) FÖR ATT DOM SKALL KUNNA LÄGGA IN ATT JAG ÄR STUDENT I DATORN. DETTA TROTS ATT DET I MAILET STOD ATT JAG KUNDE VISA UPP MITT STUDENTLEG PÅ VALFRITT TRÄNINGSCENTER. DOM LURADE MIG ALLTSÅ ATT SKRIVA MIG PÅ SATS UPPSALA SOM MIN "HUVUDANLÄGGNING".

  JAG BOR TILLFÄLLIGT I UPPSALA OCH HAR TRÄNAT PÅ SATS ANLÄGGNINGAR I STHLM TIDIGARE (ZENIT, ODENPLAN, STADION, TULE M.M), OCH JAG MÄRKTE JU DIREKT ATT ANLÄGGNINGEN I UPPSALA INTE ALLS HÖLL SAMMA KLASS SOM ÖVRIGA SATS-ANLÄGGNINGAR.

  DÅ SA JAG ÅT PERSONALEN PÅ SATS UPPSALA ATT JAG VILL FRYSA MITT KORT I TRE MÅNADER TILLS JAG FLYTTAR TILLBAKS TILL STHLM IGEN. DOM SA DÅ ATT JAG DELS MÅSTE BETALA 100 KR I AVGIFT FÖR ATT FÅ FRYSA KORTET, OCH ATT DOM KOMMER FORTSÄTTA DRA MÅNADSAVGIFTEN VIA AUTOGIRO UNDER FRYSPERIODEN.

  JAG KÄNDE ATT JAG INTE HADE NÅGOT VAL, SÅ JAG BETALADE 100 KR FÖR ATT FÅ TILL EN FRYSNING.

  NÅGRA DAGAR SENARE, SÅ KOLLADE JAG PÅ SATS HEMSIDA, OCH SÅG ATT DET EJ SKALL KOSTA NÅT ATT FRYSA SITT KORT. DÅ RINGDE JAG UPP SATS ODENPLAN OCH FICK REDA PÅ ATT SATS UPPSALA ÄR ETT FRANSCHISEFÖRETAG SOM HAR "EGNA REGLER".

  I VANLIGA FALL (HOS ALLA SATS ANLÄGGNINGAR FÖRUTOM DEN I UPPSALA) SÅ ÄR FRYSNING GRATIS OCH MAN DEBITERAS EJ UNDER TIDEN ENS KORT ÄR FRYST, UTAN DEBITERINGEN STARTAR FÖRST IGEN NÄR KORTET ÅTERIGEN AKTIVERAS.

  KÄNNER MIG RIKTIGT GRUNDLURAD. PERSONALEN PÅ SATS UPPSALA NÄMNDE ALDRIG NÅT OM DERAS "ANDRA VILLKOR", UTAN LURADE MIG ATT BYTA "HUVUDANLÄGGNING" UTAN ATT MEDDELA MIG OM ATT MINA MEDLEMSVILLKOR ÄVEN ÄNDRADES NÄR JAG FLYTTADE ÖVER KORTET.

  HADE JAG VETAT DETTA, HADE JAG GIVETVIS ALDRIG FLYTTAT ÖVER KORTET TILL UPPSALA, UTAN ISTÄLLET FRYST DET I STHLM FRÅN BÖRJAN.

  JAG ÄR FULLSTÄNDIGT URSINNIG!!! SÅ HÄR FÅR DET INTE GÅ TILL! ETT MER OHEDERLIGT FÖRETAG FÅR MAN LETA EFTER! KRÄVER ATT JAG FÅR TILLBAKS DE 100 KR DOM LURAT MIG ATT BETALA FÖR FRYSNINGEN SAMT ATT DOM OMEDELBART FLYTTAR ÖVER MITT MEDLEMSKAP TILL SATS ODENPLAN IGEN!

  SOM OM DET INTE VORE NOG, SÅ ÄR ÄVEN PERSONALEN DEN MEST OTREVLIGA JAG NÅNSIN STÖTT PÅ! GRINIGA BIMBOTJEJER SOM INTE BRYR SIG ETT DUGG OM SINA MEDLEMMAR, UTAN ENDAST VILL HEM SÅ FORT SOM MÖJLIGT SÅ FORT DERAS ARBETSPASS GÅTT UT.

  ÄVEN UTRUSTNINGEN ÄR FÖRLEGAD OCH UTSLITEN. DOM TAR HUTLÖSA PRISER FÖR INGENTING! UPPRIKTIGT SAGT BORDE DOM INTE ENS FÅ KALLA SIG FÖR "SATS", DÅ DOM EJ HÅLLER MÅTTET. HAR TRÄNAT PÅ DE FLESTA SATS-GYMMEN I STHLM OCH SAMTLIGA HÅLLER HÄSTLÄNGDER HÖGRE KVALITET PÅ BÅDE PERSONAL, OMKLÄDNINGSRUM OCH UTRUSTNING ÄN SATS UPPSALA!

  HOPPAS MED DENNA RECENSION KUNNA VARNA FOLK FRÅN DETTA SKITGYM! DE SYSSLAR MED MAFFIAFASONER, DÄR MAN FÖRST TVINGAS BETALA 900 KR FÖR ATT ENS FÅ BLI MEDLEM, OCH DÄREFTER KOSTAR DET SKJORTAN ATT SÄGA UPP SITT MEDLEMSAVTAL OCH BLI AV MED DOM.

  GÖR INTE SAMMA MISSTAG SOM JAG GJORDE, DET FINNS SÅ MÅNGA ANDRA MKT BÄTTRE GYM I UPPSALA ÄN SATS! PERSONALEN PÅ SATS UPPSALA SKITER I SINA MEDLEMMAR, OCH ÄR ENDAST INTRESSERADE AV DERAS PENGAR....GIRIGA JÄVLAR!!!!!

  RIKTIGT USELT!!!! BOJKOTTAR SATS FÖR ALL FRAMTID NU! Läs mer
  gillar detta
 • Charlotte G
  Charlotte G skrev om Cityträningen i Uppsala AB
  Det är en bra lokal och peronalen är uppmärksam och kunning. Det jag inte gillar är att den ligger en bit bort. men eftersom huvudsyftet är träning överväger bra klasser och ett bra gym det hela! Omklädningsrummen är rena och rymmliga. de andra som tränar där är medvetna om kost och hälsa, det är många stamkunder! En av uppsalas bästa gym anläggningar! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier