Cityvovven's Hundservice

Ardennergatan 42, 194 73 Upplands väsby — Visa karta

3.5 i betyg av av 4 omdömen
Vi erbjuder hundägare i Stockholms innerstad hjälp med rastning av sin hund! Vi är ett registrerat företag hos Bolagsverket, innehar F-skattesedel. Vi har mycket stor erfarenhet av hundar i alla storlekar, åldrar och raser. Även inackordering i hemmiljö.

Läs vad 4 kunder tycker om Cityvovven's Hundservice

 • 2018-01-07

  Spontant omdöme
  Erik M skrev om Cityvovven's Hundservice
  Vi har använt cityvovven i drygt ett år nu (bor i Vasastan) och har bara det bästa att säga. Pålitliga och det har fungerat utmärkt. Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-19

  Spontant omdöme
  Karin skrev om Cityvovven's Hundservice
  Anlitade Cityvovven i ett och ett halvt års tid och det fungerade utmärkt. Pålitliga och lätta att ha och göra med. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-01-22

  Spontant omdöme
  Helena B skrev om Cityvovven's Hundservice
  Jag har anlitat Cityvovven i nära två år nu och det har alltid funkat oklanderligt! Jag har rekommenderat dem till alla jag känner. Läs mer
  gillar detta
 • Jimmy O

  2011-06-09

  Spontant omdöme
  Jimmy O skrev om Cityvovven's Hundservice
  Detta företag rekommenderar jag INTE till någon som är seriös i sitt letande efter en dogwalkingtjänst!

  Ja, företaget innehar f-skatt och är registrerat. MEN företaget är inte registrerat som arbetsgivare, dock är det inte grundaren vi haft kontakt med och inte heller grundaren som "försökt" gå ut med vår hund.

  De har ingen ansvarsförsäkring, så beställaren måste ha hemförsäkring för att de ska erbjuda tjänsten (vad gäller om något händer?).

  De må ha hundvana, men de är definitivt inte utbildade inom hundvård.

  Överenskommelse om tid är inget de håller hårt på. Allt från 11.30 till 14.00 då vi bett om en rastning vid 13.00 (de tre dagar de gjort besök)

  Cityvovven ansåg att vår pomeranian är en "problemhund" för att han inte ville gå ut med denna okända person som klev in i hans hem och ville ta med honom. Efter 2 dagar ansåg de att det inte var värt att försöka mer, "för så fungerar inte hundar normalt" .. Och detta efter att ha spenderat hela 30 min med honom totalt (3 dagar = 10 min per dag)!

  Råder er (Cityvovven) att införskaffa en utbildning i hundvård eller hundpsykologi innan ni tar på er mer än ni klarar av!

  Vår Pomeranian förtjänar bättre! Läs mer
  gillar detta