Alla kategorier Shopping Kronoberg Växjö Clas Ohlson AB

Clas Ohlson AB

Hejaregatan 32, 352 46 Växjö — Visa karta

4.0 i betyg av 9 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 9 kunder tycker om Clas Ohlson AB

 • Marcus K
  Marcus K skrev om Clas Ohlson AB
  Vad kan man inte hitta på Clas Ohlson? Här finns allt och lite till. Dom har allt och lite till och priserna är pressade. Söker du något, tveka inte att åka hit
  gillar detta
 • Per A
  Per A skrev om Clas Ohlson AB
  Enormt mycket saker på ett och samma ställe. Har en ganska stor butik i källaren på Tegnerhuset och passar perfekt för nästan vad man än söker. Har helt okej priser och hjälpsam personal.
  gillar detta
 • linn e
  linn e skrev om Clas Ohlson AB
  himmelriket för den händiga! har allt mellen himmel o jord under ett tak.
  gillar detta
 • Joakim S
  Joakim S skrev om Clas Ohlson AB
  Stor butik i Tengergallerians källare. Lätthittat och bra priser!
  gillar detta
 • Tobias G
  Tobias G skrev om Clas Ohlson AB
  Detta är verkligen affären som har allt. När jag säger allt så menar jag nästan allt. Vad du än är ute efter så länge det itne handlar om mat så brukar man alltid hitta det på Claes Ohlsson. Det ligger i centrala Växjö så det är nära och bra ifall man är i stan. Priserna är också för det mesta helt ok. Överlag en bra butik som jag varmt rekomenderar.
  gillar detta
 • Kristina L
  Kristina L skrev om Clas Ohlson AB
  Det här är butiken som har allt, verkligen allt. Vill du bara ha nåt litet som billiga rakhyvlar,bomullspads, pennor eller nåt dyrt som en dvd eller telefon så går du hit. Dom har en har en jättebra katalog och hjälper dig alltid med att hitta just det du vill ha. Personalen är alltid trevlig och glad och så har dom storreor med jämna mellanrum =)
  gillar detta
 • Mikael G
  Mikael G skrev om Clas Ohlson AB
  Den perfeka butiken för vad du än söker. Dom har allt du kan tänka dig.
  gillar detta
 • Anna B
  Anna B skrev om Clas Ohlson AB
  Så mycket på så liten yta! Har man letat överallt i Växjö, men inte hittat det så kan man alltid lita på Clas Ohlson. Ett stort och brett utbud med personal som hjälper en att hitta det man söker och till bra priser. Allt från penslar, block till usb-minne har jag lyckats hitta allt på samma ställe till överkomliga priser för en student.
  gillar detta
 • Nils-Petter N
  Nils-Petter N skrev om Clas Ohlson AB
  Affären som har allt! När man inte riktigt vet vart man skall vända sig för att köpa något så kan man nästan ge sig tusan på att det finns på Clas Ohlson´s. Inte nog med att de har ett väldigt bra utbud, de har även mycket bra priser på sina varor. De gånger som jag behövt lämna åter en vara pga skada eller funktion så har processen flutit på väldigt bra. Det har inte varit några problem och jag har blivit kompenserad för varan utan några som hälst dröjesmål.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hejaregatan 32, 352 46 Växjö
Kategorier