God jag kommer att anlita dem framöver
Cleanflat Sverige AB
Välkommen till Cleanflat Sverige AB! Få ett skinande rent hem med professionell hemstädning – harmoni i varje rum Drömmer du om ett perfekt rent hem, där varje detalj skapar en känsla av lugn och harmoni? Cleanflat gör drömmen till verklighet! Med vår professionella hemstädning kan du njuta av en fräsch, organiserad och harmonisk...
297 omdömen om Cleanflat Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Jan Peder 🌷 Tusen tack för ditt fina omdöme 💖 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och vill anlita oss även framöver. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss ✨
Lyckades få en engångsstädning på MKT kort varsel. Mona och en städare till gjorde ett utmärkt jobb! Snyggt glänsande och rent i hela huset. Mona och en duktig medhjälpare till har varit ytterligare en gång inför "visning" av huset. SÅ effektiv städning av kök, badrum, sovrum o alla sällskapsrum. Bra jobbat! Dessutom verkligen ett trevligt bemötande från administratör och städare. Stort tack. Mvh Elisabeth
Hej Eva Elisabeth 🌷 Tusen tack för dina otroligt fina ord 💖 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att ni blev så nöjda och att vi kunde hjälpa till med så kort varsel. Vi kommer självklart att vidarebefordra dina fina ord till tjejerna ✨ Och extra tack för att du även nämner bemötandet – det värmer verkligen. Vi önskar er allt gott och hoppas att vi får hjälpa er igen i framtiden 🌸
Flexibla men framförallt väl genomfört arbete.
Hej Stefan 🌸 Tusen tack för dina fina ord och för ert förtroende 💖 Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både flexibiliteten och resultatet av vårt arbete.
Vi är så nöjda över er service, vår städerska är såååå bra. Rekommenderar er till alla, tack för att ni är så bra 😍
Hej Metin 🌸 Tusen tack för dina fina ord 💖 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att ni är nöjda och trivs med vår service. Vi ska självklart hälsa henne att hon gör ett fantastiskt jobb 🥰 Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare.
Ofta byte av personal. Både den fasta till andra fasta men även löpande vikarier. Ibland meddelar de detta och ibland inte. Detta gör att saker missas och cleanflat tycker att det är mitt fel för att jag inte lärt upp den nya personalen som jag inte ens vet att den är ny för de intervjuar meddelat mig det. Har aldrig kompenserats när de inte städat vissa delar eller inte tömt sopor eller liknande.
Hej Carl Christian, Vi har full förståelse för att det kan kännas både frustrerande och otryggt med återkommande personalbyten, särskilt när informationen inte alltid når fram tydligt. Vår ambition är alltid att hålla dig informerad om förändringar, och vi är verkligen ledsna om vi inte har lyckats göra det på ett tillräckligt tydligt sätt i ditt fall. När det gäller soporna vill vi vara helt öppna – här har vi tyvärr brustit i vår kommunikation, och det tar vi fullt ansvar för. Vi har redan lyft detta internt och arbetar...
Jättebra städpersonal och bemötande. Proffs! /Pelle
Hej Per Ivan 🌷 Stort tack för dina fina ord – det värmer verkligen 🤍 Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både städningen och bemötandet. Tack för ditt förtroende – det betyder mycket för oss! Hoppas vi får ta hand om ditt hem igen 🤍
Bra. De har på senare tiden haft lite olika personer som kommer och städar. Lite olika kvalitet, men överlag bra.
Hej Anna, stort tack för din feedback och för att du delar med dig 🤍 Vi är glada att du överlag är nöjd, det betyder mycket för oss. Vi tar också till oss din kommentar – vi strävar alltid efter att hålla en jämn och hög kvalitet, oavsett vem som kommer. Tack för ditt förtroende 🌷
Tillgänglig och bra kontakt. Superfin städning med det lilla extra.
Hej Annica, stort tack för dina underbara ord, det betyder verkligen mycket för oss! 🤍 Vi är så glada att du är nöjd och att du uppskattar det lilla extra – det är precis det vi vill ge varje gång. Tack för ditt förtroende 🌷
Rent och fint, enkla att ha att göra med.
Hej Bengt, stort tack för dina fina ord – det värmer verkligen vårt hjärta! 🤍 Vi är så glada att du är nöjd och att allt har känts enkelt och tryggt. Det betyder mycket för oss att få ta hand om ditt hem. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen 🌷
Det fungerar bra med Cleanflat!
Hej Anna, Tack snälla för din fina feedback 🤍 Det gläder oss att höra att allt fungerar bra! Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem!
Toppenstädning varje gång, vi är supernöjda, speciellt Roma är jättebra
Hej Markus 🤍 Stort tack för din fina recension – det gör oss verkligen så glada! Vi är så glada att ni är nöjda varje gång, och vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Roma 🤍 Tack för ditt förtroende och för att du är med oss! Önskar dig en fin dag!
Jättebra städning och service.
Hej Marcus 🤍 Stort tack för din fina recension – det gör oss verkligen glada! Vi är så glada att du är nöjd med både städningen och servicen. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍 Önskar dig en fin dag!
Jag är väldigt nöjd med städningen. Katarina är en fantastisk städerska noggrann, trevlig och professionell. Rekommenderas varmt!
Hej Shuokh 🤍 Stort tack för din fina recension – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är så glada att du är nöjd, och vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Katarina 🤍 Tack för ditt förtroende och för din varma rekommendation! Önskar dig en fin dag!
Rent och snyggt. Mycket nöjd med städtjänsten och personalen.
Hej Jonas 🤍 Stort tack för din fina recension – det gör oss verkligen glada! Vi är så glada att du är nöjd med både resultatet och vårt team. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍 Önskar dig en fin dag!
Mycket bra och trevlig service, vi är väldigt nöjda med resultatet
Hej Tove 🤍 Stort tack för dina fina ord – det gör oss verkligen glada! Vi är så glada att du är nöjd med både servicen och resultatet. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍 Önskar dig en fin dag!
Vi har haft samma städerska i flera år och är mycket nöjda. Hon är noggrann, pålitlig och trevlig, och kommunikationen fungerar utmärkt då hon talar svenska. Företaget upplevs som seriöst och visar omtanke om sina anställda. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster.
Hej Per Olof 🤍 Stort tack för din fina och utförliga recension – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är så glada att höra att du är nöjd över tid och att du uppskattar både noggrannheten, pålitligheten och kontinuiteten med samma städerska. Det är något vi värdesätter högt. Tack också för dina fina ord om vårt företag och vårt sätt att arbeta – det värmer verkligen 🤍 Stort tack för ditt förtroende och för din rekommendation! Önskar dig en fortsatt fin dag!
Vi är jättenöjda med städningen vi har varannan vecka. Samma person varje gång hittills, vänligt bemötande, bra kommunikation vid behov och noggrannt genomförd städning.
Hej Brita 🤍 Stort tack för din fina och utförliga recension – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både städningen och kontinuiteten med samma person. Det är något vi lägger stor vikt vid, just för att skapa trygghet och kvalitet i varje besök. Tack också för att du lyfter kommunikationen och bemötandet – det värmer verkligen 🤍 Tack för ditt förtroende och för att du är med oss! Önskar dig en fortsatt fin dag!
Har bara positiva ord att säga om Cleanflat. Trevlig och noggrann personal.
Hej Eva 🤍 Stort tack för dina fina ord – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är så glada att du är nöjd och att du uppskattar vår personal. Det är precis den känslan vi vill skapa i varje hem. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍
Finns ingen bättre än Edyta!!!
Hej Sabena 🤍 Stort tack för dina fina ord – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är så glada att du är nöjd, och vi ska självklart föra vidare din uppskattning till Edyta 🤍 Tack för ditt förtroende och för att du är med oss! Önskar dig en fin dag!
Bra städat och trevliga lokalvåårdare.
Hej Inger 🤍 Stort tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med städningen och vårt team. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍 Önskar dig en fin dag!
Bra städning, noggranna och bra kundtjänst med bra flex och respons.
Hej Mattias 🤍 Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar både noggrannheten i städningen och vår kundservice. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och tillgängliga, så det betyder mycket att du märker det. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍
Super bra, effektiv, bra kommunication.
Hej Maud 🤍 Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar både effektiviteten och kommunikationen. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍 Önskar dig en fin dag!
Mkt nöjd och det blir alltid så härligt rent. Det riktigt blänker och soffan ser ut som nyköpt igen. Skönt med samma personal varje städning. Riktigt nöjd.
Hej Carina 🤍 Stort tack för din fina recension – det gör oss verkligen så glada att läsa! Det betyder mycket för oss att du är nöjd och att du uppskattar både resultatet och att ha samma personal varje gång. Vi vet hur viktigt det är för tryggheten och känslan i hemmet. Tack för ditt förtroende och för att du är med oss 🤍 Önskar dig en fortsatt fin dag!
Mycket bra städning och kommunikation!!!
Hej Vasileios 🤍 Stort tack för dina fina ord – det värmer verkligen! Vi är så glada att du är nöjd både med städningen och kommunikationen. För oss betyder det mycket att kunna skapa en känsla av trygghet och kvalitet i varje besök 🤍
Vi har anlitat er när vi hade hus, vanlig städning och flyttstädning och det var helt fantastiskt. Nu bor vi i lägenhet och är inte så nöjd. Flickorna är trevliga men vi har ju vår dotters städerska (Ramona) att jämföra med. Första gången hade vi inte plockat ihop lika noggrant som andra gången, men det blev inte bättre då. Hoppas vi blir belåtna efter nästa gång. Vi har ej fått faktura avseende den senaste städningen. Med vänlig hälsning, Gun-Britt Åhlander
Hej Gun-Britt Linnea 🌷 Tack så mycket för din återkoppling och tack för ett trevligt samtal. Vi uppskattar verkligen att du delar dina synpunkter med oss, eftersom det hjälper oss att fortsätta förbättra kvaliteten på våra tjänster. Det gläder oss att höra att våra medarbetare upplevs som trevliga och vänliga. Samtidigt är det viktigt för oss att städningen alltid håller en hög standard. Vi har därför tagit till oss dina synpunkter och kommer att gå igenom dem med teamet. Vårt mål är alltid att våra kunder ska känna att...
Mycket nöjda med vårt abonnemang. Städning varannan vecka funkar perfekt för oss..
Hej Anders! Tack snälla för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att få vara en del av er vardag. Tack för förtroendet – vi tar hand om resten! 🤍
Flexibla och ordentliga! Väldigt nöjda med cleanflat
Hej Kimberley! Tack snälla för de fina orden! Det betyder mycket för oss att få ta hand om ditt hem och att du uppskattar vår flexibilitet och noggrannhet. Tack för förtroendet – vi ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete! 🌸
Norgrann städning. Alltid i tid.
Stort tack för ditt fina omdöme, Jens 🌸 Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med både kvaliteten och punktligheten.
Vi är nöjda med städningen och nuvarande städerska. Hon alltid kommer i tid och är jättetrevlig.
Hej Kira 🌸 Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med städningen och med din nuvarande städerska. Att hon kommer i tid och upplevs som trevlig betyder mycket för oss 💛 Tack för ditt förtroende – det värmer verkligen.
Pålitlig, effektiv städning och mycket duktiga städare. Rekommenderas varmt.
Hej Karen 🌸 Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplever vår städning som både pålitlig och effektiv, och att vårt team gör ett gott intryck 💛 Tack för ditt förtroende och för din varma rekommendation – det uppskattar vi verkligen.
Vi är väldigt nöjda med Cleanflat. Bra kommunikation, lyhörda för önskemål och feedback och de har ett väldigt vänligt och bra kundbemötande. Kan verkligen rekommendera Cleanflat.
Hej Sofia 🌸 Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse 💛 Det gläder oss enormt att du uppskattar vår kommunikation, lyhördhet och bemötande – just det personliga och trygga samarbetet är något vi verkligen värnar om. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar Cleanflat. Det betyder mer än du tror 🤍
Vi har haft hjälp med städning under många år och av olika firmor men ingen har varit så nogranna som Clean Flat.
Hej Amelie 🌸 Tusen tack för dina fina ord och för ditt förtroende 💛 Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du upplever vår städning som extra noggrann – just kvalitet, omsorg och detaljer är något vi verkligen lägger hjärtat i. Vi är så glada att få hjälpa dig och skapa ett hem där det känns lugnt och tryggt. Stort tack för att du valt Cleanflat 🤍
Trevligt bemötande, trevlig och noggrann utförare.
Tack snälla Tünde för din fina recension! Det värmer att höra att bemötandet kändes trevligt och att du upplevde arbetet som noggrant utfört. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta ge dig samma omtanke vid varje städning. ✨
Helt OK kvalitet på städningen och det funkar bra med info om ändringar tex när det byts personal vid sjukdom eller om vi vill ändra dag för städning.
Tack Nisse för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Det är fint att höra att kommunikationen fungerar bra vid ändringar, sjukdom eller byte av personal – det är något vi lägger stor vikt vid. Vi fortsätter jobba för att hålla en stabil och trygg kvalitet vid varje städning. Tack för förtroendet!
Jättebra städat!! Sån fin hjälp!
Tack snälla Birgit Margareta för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du är nöjd och att hjälpen kändes så bra. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem med samma omtanke varje gång.
Bra bemött både av kontorspersonal när man behövt boka om och bra bemött av städpersonalen som kommer väl informerade om städuppdraget även när vikarie kliver in.
Tack snälla Tim för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att både vårt kontorsteam och våra städare gav ett bra bemötande och att allt fungerade smidigt – även vid ombokningar och när vikarie behövde kliva in. Vi gör vårt bästa för att varje besök ska kännas lugnt, tryggt och välorganiserat. Tack för förtroendet – vi är glada att få ta hand om ditt hem.
Jag har haft Cleanflat i flera år för hemstädning. Det har fungerat mycket bra med professionellt bemötande och välstädat. Rekommenderas!
Stort tack, Lars Andreas! Det betyder mycket för oss att du har varit kund i flera år och att du upplever både vårt bemötande och städning som professionellt och väl utfört. Så värdefullt att få höra! Vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende genom åren och finns alltid här om du behöver något. Tack för din varma rekommendation! 🤍
Vi är supernöjda med Cleanflat, tidigare firmor har varit röriga och struliga men man märker att Cleanflat är väl organiserade och har bra koll. Sylwia gör också alltid ett toppenjobb med städningen.
Tusen tack, Sanna! Det betyder så mycket att höra att ni är supernöjda och att ni upplever oss som väl organiserade och pålitliga. Vi arbetar hårt för att skapa trygghet och struktur för våra kunder, så er feedback värmer verkligen. Och vad fint att du lyfter fram Sylwia – hon kommer att bli så glad över dina ord! Stort tack för ert förtroende och för att ni valt Cleanflat. Vi finns alltid här om ni behöver något. 🤍
Vi fick snabb och proffsig hjälp och snabba svar på våra frågor. Detta var den bästa flyttstädningen vi har fått!
Tusen tack, Christian! Det gör oss verkligen glada att höra att ni fick snabb och professionell hjälp och att flyttstädningen blev den bästa ni har fått. Det betyder mycket för oss att kunna leverera både kvalitet och trygg service. Stort tack för ert förtroende — och varmt välkomna att höra av er om ni behöver något i framtiden! 🤍
Bra städning och alltid väldigt snabb och bra kundsupport !
Tusen tack, Magnus! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med städningen och vår kundsupport. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa snabbt och ge en service man kan lita på. ✨ Tack för ditt förtroende och för att du är kund hos oss! Vi finns alltid här om du behöver något. 🤍
Vi var så nöjda! Vi bokade en storstädning och vi fick verkligen de vi bokade!! allt blev städat, hela hemmet luktade rent och kändes rent efteråt. Vi är supernöjda!
Tusen tack, Mimmie! Det gör oss verkligen jätteglada att höra att ni blev så nöjda med er storstädning. Att hela hemmet kändes rent, fräscht och precis som ni förväntade er — det är exakt den känslan vi vill skapa 🤍 Tack för ert fina förtroende och för att ni valde Cleanflat. Ni är alltid varmt välkomna igen! 🤍
Städningen fungerar mycket bra. Men senaste prishöjningen är inte transparent. Jag vill veta hur mycket jag ska betala per månad efter prishöjning inte ett luddigt timpris. Skärpning!
Hej! Tack för din feedback – vi uppskattar verkligen att du delar dina tankar med oss. Det är väldigt fint att höra att du är nöjd med städningen. Samtidigt förstår vi att prisförändringar kan väcka frågor, och vi vill att allt ska kännas helt transparent för dig. Vi vill därför vänligt förtydliga att den senaste prisjusteringen var mycket liten och att all information kring detta finns tydligt och detaljerat beskriven i mejlet vi skickade till dig. Självklart hjälper vi gärna igen om något ändå känns oklart eller om du...
Otroligt nöjda med städningen och Roma som är hos oss gör alltid det lilla extra. Hon lämnar en känsla av rent och av lyx, det är som att komma till ett fint hotell. Hon visar på otrolig noggrannhet och yrkesstolthet. Lätt att komma i kontakt med företaget och aldrig några problem om man behöver ändra något.
Hej Ulrica, Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder oerhört mycket för oss att höra hur nöjda ni är. 💛 Vi blir extra glada att Roma får sådan fin uppskattning – hon är verkligen en stjärna och vi vidarebefordrar självklart dina värmande ord till henne. Att ni upplever både lyx och hotellkänsla efter städningen gör oss otroligt stolta. ✨ Tack också för att du lyfter vår kommunikation – vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och flexibla när något behöver ändras. Tack för ert förtroende, Ulrica.
General service level is very good and fast replies. Very satisfied. However, due to the unfortunate sickness of our cleaner, we had different ones every time and they have a different level of cleaning. We were not completely happy with the one last time. Seemed she didn’t clean the spots that she can not see. After only two days of the cleaning we found dust balles rolling around and dusty corners.
Hi Matthias, Thank you so much for your honest feedback and for sharing both what has worked well and what hasn’t. We truly appreciate it. 💛 We’re very happy to hear that you are satisfied with our general service level and fast communication. At the same time, we are genuinely sorry that the last cleaning did not meet your expectations. Due to unexpected sickness in our team, we had to send substitutes, and this can unfortunately affect consistency — even though we always aim to maintain the same high standard. Please...
Jättebra städat, engagerat och initiativtagande från personalen.
Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med städningen och att vårt team upplevdes som engagerat och initiativtagande. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns här när du behöver oss igen!
Anlitade Cleanflat för slutstädning efter en renovering. De var snabba i kommunikationen och resultatet var klart enligt förväntan!
Hej Lisa, Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 💛 Det gläder oss att höra att slutstädningen efter renoveringen motsvarade dina förväntningar och att kommunikationen fungerade smidigt. Tack för ditt förtroende – vi hjälper dig gärna igen när du behöver oss!
Jag har varit väldigt nöjd med vår städare. De var punktliga, vänliga och gav ibland tips om hur man kan behålla saker och ting som de var, som handfatet och duschen.
Hej Aveline, Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 💛 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår städare och att punktlighet, vänlighet och små tips har gjort skillnad i din vardag. Vi uppskattar förtroendet du ger oss och ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem med samma omsorg och kvalitet. Önskar dig en fortsatt fin dag!
Varit kund i många år och alltid lika nöjd oavsett vem som städar hos mig, rekommenderar till alla :)
Hej Ida 💛 Tusen tack för dina fina ord och för att du har varit med oss i så många år. 💛 Det betyder otroligt mycket att höra att du alltid känner dig nöjd – oavsett vem i teamet som kommer hem till dig. Vi gör allt för att hålla samma höga nivå varje gång, och din rekommendation värmer verkligen. Tack för ditt förtroende!
Professionella och bra kvalitet på allt. Något dyra.
Hej Peter! Stort tack för din fina feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss verkligen att du uppskattar vårt arbete och kvaliteten vi levererar. Vi förstår att prisnivån kan upplevas olika, men vi vill försäkra dig om att vi alltid satsar på hög kvalitet, trygghet och bra arbetsvillkor för vårt team – något som också speglas i den service och det resultat vi levererar. ✨ Tack igen för ditt förtroende och för att du valt Cleanflat.
Teatade på erbjudande, och rekommendation, mycket noggramna, lyfter min boendeupplevelse. God kommunikation.
Tusen tack, Björn! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att höra att både resultatet och kommunikationen har känts bra för dig – det betyder mycket för hela vårt team. Tack för förtroendet och för att vi får hjälpa dig att lyfta känslan i ditt hem.