CM Construction AB

CM Construction AB

4.9 / 5 baserat på 82 omdömen
Välkommen till oss på CM Construction - din dröm är vår verklighet!

Vår byggfirma har lång erfarenhet av de flesta byggtjänster. Här kan du få hjälp med allt från totalentreprenad till nybyggnation, tillbyggnation eller kanske badrumsrenovering eller måleri. Självklart lämnar vi bra garanti på våra arbeten och låter dig utnyttja ROT-avdraget om du så önskar.

Oavsett hur ditt byggprojekt ser ut kan vi garanterat finna en lösning. Vi arbetar i hela Stockholm och utför både små som stora jobb. Kontakta oss så berättar vi mer och lämnar ett prisförslag!

Utmärkelser

82 omdömen om CM Construction AB

Sedan starten hos Reco 2018
 • skrev om CM Construction AB
  2023-03-13 Spontant omdöme
  Vi är väldigt nöjda med CM Construction! Byggde om garaget till 2 sovrum samt ute utrymmet mellan garage och hus till en ny hall och det blev väldigt bra! Duktiga och proffsiga. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2023-03-04 Spontant omdöme
  Vi anlitade CM Construction för en totalrenovering av nedre våningsplan.
  Ritningar och medföljande verktyg till köket var överskattat och visst lyckades man göra fel 200 gånger ändå. Sågade till och med hål i köksluckorna.

  Målaren tyckte inte heller att det nya köket eller vitvarorna för flera hundra tusen behövde täckas. Trots att de kom tillbaka över 10gånger! för backjobb så har de fortfarande inte färdigställt arbetet. Nu har ägaren slutat att svara i telefon.

  När han väl svarade i telefon så var han otrevlig och skrek att man var dum i huvudet.

  Nej detta företag skulle jag inte ens anlita för att kasta skräp!
  Hej Pontus!

  Jättetråkigt att läsa hur din upplevelse med oss varit.
  Den renovering vi gjorde hos dig för 3 år sedan var tyvärr en utdragen process.
  Vi samarbetar inte längre med dom som utförde arbetet hos dig.
  Vi är ledsna att du inte fått uppleva den höga standarden på vårt utförande som resterande kunder har fått.

  Efter ny kontakt nu, så kommer vi självklart att återställa det du inte är nöjd med. Vi är tacksamma att du igen valde att låta oss vara med och räkna på din kommande renovering.
  Oavsett vilket byggföretag du väljer så önskar vi dig all lycka till.

  Hälsningar alla på CM Construction AB
  CM Construction AB
  Gilla
 • Anne J
  skrev om CM Construction AB
  2023-02-10 Spontant omdöme
  Jag anlitade CM Construction AB för att fräscha upp mitt kök och vardagsrum.
  Är jätte nöjd med resultatet och vägen dit.
  Alla hantverkare har varit noggranna, duktiga, trevliga och snabba.
  Det har varit lätt att kommunicera med byggledaren
  då företaget använder sig av WhatsApp appen.

  Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2023-01-03 Spontant omdöme
  Vi anlitade CM Construction AB till att renovera och göra boyta av vår källare, vilket var ett ganska stort ingrepp då vi bland annat behövde gräva ut för att öka takhöjden. Ett jätteprojekt som CM Construction har hanterat med den äran. Fantastiskt bemötande, professionella hantverkare som har gjort ett riktigt fint jobb och varit lösningsorienterade och kommit med bra förslag de gånger projektet stött på patrull. Vi har verkligen känt oss helt trygga under hela processen, vilket har varit väldigt skönt eftersom det kan vara obehagligt att genomföra ett så stort och kostsamt ingrepp i sin bostad. Vi kan verkligen rekommendera CM Construction!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-12-29 Spontant omdöme
  Vi anlitade CM Construction för att renovera vår tvättstuga. Vi är mycket nöjda med slutresultatet. Kommunikationen var enkel och smidig via WhatsApp, de löste snabbt frågor och problem som kom upp under processen. Renoveringen blev klar med god marginal inom tidsplanen. Trevliga, tillgängliga och lösnings fokuserade.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-12-29 Spontant omdöme
  Detta är det I särklass bästa byggföretag jag någonsin anlitat. Från VD via projektledare till alla hantverkare: ingen är nöjd förrän jag som kund är nöjd. Djupt kunniga kring alla regelverk, noggrannhet till minsta detalj och lyhörd för våra behov.

  Anlita dem!

  /Mycket nöjd kund.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-12-29 Spontant omdöme
  The CM construction team for relocating the kitchen and renewing the bathroom in our apartment.

  We are very pleased with the end result and have already recommended the team to others. The work has been completed to a very high standard and the team have succeeded in delivering the vision we had for the refurbishment and stuck to the quoted price.

  Tove was a very good first point of contact for us. She was always available for a catch up and willing to follow up any actions with the rest of the team. We also thank her for her patience and her ability to conduct all our exchanges in English.

  The main team, on site, had an excellent work ethic, a great focus on customer service and a genuine pride in providing high quality work.

  Home refurbishment is always stressful and we thank the CM team for helping us through the process.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-12-28 Spontant omdöme
  CM Construction har byggt vår nya villa. Det var en totalentreprenad så de gjorde allt från att resa stommen till plattsättning i badrummen. Vi är otroligt nöjda både med resultatet och hur bygget har fortskridit. Allt har rullat på enligt plan både gällande tidplan och betalplan. Vi har fått ett professionellt och trevligt bemötande från samtliga som har varit inblandade i vårt projekt. Vi kommer definitivt använda oss av CM nästa gång vi ska bygga något och vi kan varmt rekommendera andra att göra detsamma.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-12-02 Spontant omdöme
  Vi fick ett professionellt och lugnande intryck vid första mötet.
  Så vi valde att anlita CM för en utbyggnad utav vårt hus i. Otroligt nöjd med hela bygget från start till mål, lyhörda och duktiga. Enkelt sätt att kommunicera med alla inblandade parter i bygget så som elektriker, vvs, snickare.

  Väldigt duktiga, vi kommer garanterat använda CM vid nästa projekt.
  Gilla
 • 2022-08-17 Spontant omdöme
  Anlitade CM Construction för renovering av vårt badrum och vi är jättenöjda med resultatet. Redan från start har allt flutit på väldigt smidigt och kommunikationen har varit enkel. Vi uppskattar deras flexibilitet genom hela processen. Ett extra plus till hantverkaren Seymur som har gjort att slutresultatet blev precis så bra som vi hoppats på.
  Gilla
 • 2022-06-20 Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera CM Construction! De har hjälpt oss bygga till vårt radhus med ett rum och större hall. Sedan första mötet med Tove och Michel har de varit både trevliga och proffsiga och hjälpt oss med tips och kontakter i bygglovsprocessen. En tydlig offert och bra kommunikation genom hela bygget. Resultatet är jättefint och av hög kvalitet- bara några enstaka detaljer som skulle fixas efter slutbesiktningen och det gjordes veckan efter. De blev dessutom klara FÖRE tidplan. Stort tack!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-06-09 Spontant omdöme
  Renoverat badrum och flyttat kök i lägenhet. CM har varit väldigt snabba och smidiga i sin kommunikation, professionella och flexibla. Har även hjälpt oss bolla fram idéer och kommit med goda lösningsförslag. Färdigställde allt i tid och enligt budget. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en trygg och bra upplevelse av sin renovering!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-04-25 Spontant omdöme
  Vi har renoverat vårt badrum med CM Construction efter ett misslyckat försök av ett annat företag. CM jobbade med kunniga människor, de var flexibel, höll deadline och klarade trestegsbesiktningen första gång. Vi är jättenöjda och tacksama.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-03-31 Spontant omdöme
  Vi har gjort en stor om- och tillbyggnad av vår villa i Nacka och är så nöjda med Michel och hela hans garde! Det har varit ett sant nöje från början till slut att få arbeta tillsammans med er alla. De har alltid varit i tid och alltid håller det de lovar, de har en chatt funktion i Whatssapp där vi alla kan se med text och bilder hur projektet framåtskrider och där vi har kunnat följa konversationerna kring det som händer varje dag-det har varit så bra! Det var en omfattande ombyggnation med rivning av tre bärande väggar, byggnation uppåt och utåt, nytt tak, grund, nytt kök, inläggning av stavparkett mm-men det har gått så bra och blev så fint! Ni har även fantastiska medarbetare i de olika yrkesgrupper ni har kontrakterat med elektriker, rörmokare, målare, golvläggare mm. Alla har varit så bra!
  TACK Alla; Michel, Tove, Christian, Thomas och alla ni andra: TACK!! Vi kan varmt rekommendera CM Construction- Ni får högsta betyg i alla avseenden-vi tar gärna hjälp av er igen!! Mvh Marika och Robert
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2022-03-20 Spontant omdöme
  CM har renoverat vårt badrum och kök i olika omgångar. Det jag verkligen har uppskattat med Michel/CM är den otroligt goda ordningen i projekten. Det har känts väldigt tryggt att genomföra dessa två för oss stora projekt med Michel/CM vid rodret.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-12-08 Spontant omdöme
  Rekommenderar varmt CM Construction. Min badrumsrenovering gick extremt bra. Företaget är mycket välorganiserat effektiva rutiner och kunniga medarbetare. Noga med att hålla deadline så att allt skulle bli klart i tid. Hela tiden kontaktbara med snabb feedback under hela byggprocessen. Mycket lätt att samarbeta med detta företag.
  Gilla
 • 2021-11-17 Spontant omdöme
  Det har varit ett rent nöje att renovera med CM Construction och Michel.

  Michel är kompetent, tillgänglig, ärlig, lösningsfokuserad och noggrann. Skulle kunna fortsätta.

  Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • JOZSEF D
  skrev om CM Construction AB
  2021-11-05 Spontant omdöme
  We got our apartment renovate by Michel and his team. It was the first time I did a renovation project and was super stressed before we started but right after the first day I felt that our little home is in the best hands. Super nice people, super professional, smooth communication, they were always flexible when new small things popped up and the end result was just perfect. Can only recommend!
  Joseph and Sofi
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-10-20 Spontant omdöme
  Vi anlitade CM Construction för att renovera vårt badrum. Vi är mycket nöjda över både resultatet och processen. Både tidsplan och offert följdes till punkt och pricka och vi har haft en mycket bra kontakt under renoveringsprocessen. CM Construction har verkligen gjort det lilla extra för att både göra oss nöjda och framförallt få oss att känna oss trygga under arbetets gång. Rekommenderar verkligen!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-04-18 Spontant omdöme
  Vi anlitade nyligen CM Construction för en badrumsrenovering i Kälvesta och har bara bra erfarenhet av dem, allt ifrån första kontakten till slutbesiktning. Punktliga, noggranna och höll sig både till tidplanen och priset i offerten.
  Vad jag speciellt uppskattade var den kontinuerliga uppföljningen och öppna dialogen med projektledaren under hela renoveringen. Mkt flexibla för de ändringar som vi gjorde under projektet. Vi är jättenöjda med vårt nya badrum och skulle inte tveka att använda dem igen.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-04-12 Insamlad av företaget
  Vi anlitade CM-Construction för att göra en tillbyggnad på vår enplansvilla. Det blev två fantastiska barnrum med något större hall, och det är öppet till nock med fina ljusinsläpp.

  Vi är väldigt nöjda med kvalitén, bemötandet och slutresultatet blev mycket bra.

  Tony & Cicci
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-03-28 Insamlad av företaget
  Byggde om källare till ett badrum och en förrådsdel.
  Vi är väldigt nöjda både med resultat och bemötande.

  Bra, lyhört, företag med kvalitetsfokus och yrkesstolthet- ”släpper” inte kund och projekt innan vi gemensamt är nöjda.

  Projektet genomfördes i tid till satt budget med mycket hög kvalitet på leveransen.
  Proffsiga byggare som jag gärna kontrakterar igen- ibland vissa kommunikationsmissar pga språkförbistringar- men inget som inte kunde lösas snabbt med byggledaren.
  Kan med varm hand rekommendera företaget och om vi gör projekt i framtiden kommer jag kontakta CM Construction först.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-03-19 Spontant omdöme
  Michel och CM-Construction hjälpte mig att renovera ett kök i Bromma som blev bättre än förväntat!
  Under hela processen har han varit tillgänglig för frågor och även återkopplat med uppdateringar. Har även under löpande arbete kommit med förslag för att förbättra placering och funktion anpassat för just mitt kök.
  Jag kommer även att anlita CM-Construction för att renovera badrum då jag är mer än nöjd med resultat efter senaste renovering.

  Här är någon som verkligen sätter sig in i kundens perspektiv och ger rekommendationer därifrån!
  Tack!
  Gilla
 • ALEXANDER E
  skrev om CM Construction AB
  2021-03-18 Spontant omdöme
  Jag har anlitat CM vid två tillfällen och senaste gången för att bygga om källare till spa avdelning och tvättstuga (med platsbyggd bastu, trapprenovering, målning och installation av ny elcentral och spabad utomhus). Allt har gått enligt plan och kvaliteten på jobbet och detaljerna var mkt bra. CMs alla representanter har varit mkt lyhörda ifrån kontakt med Tove (offert och kundansvarig) till snickare, vvs och elektriker. Alla har kommit med råd och lösningar på olika detaljer som alltid uppstår när man bygger om. CM har i min bok ett väldigt konkurrenskraftigt erbjudande där pris och kvalitet matchar väl. Kan varmt rekommendera dom och kommer anlita dem igen vid nya projekt.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2021-03-18 Spontant omdöme
  Vi målade om tak och vägg efter en vattenskada samt renoverade liten passage där det rivits en vägg.

  + Chatt med alla inblandade, lätt att få kontakt
  + Helt ok slutresultat

  - Hade offererat 5-10 dagar, men de fick lov av oss att jobba lite helg också och i slutändan hade de varit hos oss i 13 dagar (plus en extra för komplettering lite senare). De tyckte själva att det "bara var 11 dagar" för att helgen inte räknades.
  - Elektrikern blev sjuk, kändes som om det var vi som var tvungna att påpeka sista offererade dagen att elen inte var gjord och först då tillkallades ny elektriker.
  - En avklippt, lös, levande elkabel lämnades på golvet (vi har en tre-åring hemma), elektriker kom akut fredag kväll när han fick reda på det från oss
  - Vi hade frågor om varför de byggt som de gjort, men fick aldrig svar på vissa frågor
  - Dammskyddet vid rivningen var inte tillräckligt (städare sattes in som kompensation)
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-12-17 Insamlad av företaget
  Cm har hjälpt oss med en källarrenovering. Vi har känt oss trygga genom hela processen och slutresultatet blev fantastiskt fint!!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-12-04 Spontant omdöme
  Vi använde CM för full lägenhetsrenovering (flytt och nybygge av kök, badrumsrenovering, bygga tvättstuga, lägga ny parkett och snickerier). Vi är extremt nöjda med resultat, service, pris och tid och har rekommenderat dem till flera vänner efter och kommer absolut använda dem nästa gång vi renoverar.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-11-30 Spontant omdöme
  Vi beställde en renovering av ett badrum av CM-construction våren 2020. Vi är mycket nöjda med hur det blev. Beställningen var en trevlig erfarenhet då Tove var mycket lyhörd för vår våra önskemål och offerten kom snabbt och låg på en rimlig nivå. En inte oväsentlig del i bygget var att de inte skräpade ner, vilken vi inte hade vågat hoppas på. Det gick också på utsatt tid. Det var många hantverkare inblandade men det gick att kommunicera med alla även om deras språkkunskaper varierade en hel del. Sammanfattningsvis, vi är nöjda och kan rekommendera denna firma.
  Gilla
 • 2020-11-28 Spontant omdöme
  CM Construction har hjälpt oss att helrenovera två badrum. De var med från början till slut och levererade ett toppresultat. Mycket bra kommunikation genom hela processen mha av gruppchat. Tidplan och ekonomi helt enligt offert. Vi är mycket nöjda och rekommenderar de varmt!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-11-23 Spontant omdöme
  Stor renovering med 2 badrum, vind, trappa, mm. Fantastiskt arbete från teamet, från början med Tove i försäljningsprocessen såväl som hela teamet. Bra dialog och förslag, vilket resulterat i ett högstandard finish. Jag rekommenderar starkt!
  Gilla
 • 2020-11-22 Spontant omdöme
  Vi totalrenoverade (rev allt utom grund och murstensstock) ett fritidshus om 85 kvm och nybyggde ett spa om 30 kvm med bastu, relax, badtunna m m.

  Firman visade stor lyhördhet för våra önskemål och var hela tiden mycket lösningsfokuserade. MYCKET bra kommunikation och alla diskussioner som handlade om kostnadsfördelning löstes smidigt och "rejält". Inget tjafs eller strul runt detta utan det hela landade rimligt för båda parter.

  Viktigast av allt var att de hade otroligt duktiga hantverkare! Snickarna (såväl grov- som fin) var extremt yrkesskickliga och plåtslagaren (Juri) var nästan onödigt noggrann...! Grovsnickaren Piotr och hans son Piotr jr utstrålade såväl yrkesstolthet och kunskap, som genuin vilja att leverera precis det vi ville ha. Härliga typer!

  De höll också rent och fint under hela bygget och var trevliga och respektfulla mot våra grannar som påverkades en hel del av all trafik och alla leveranser under bygget.

  Tidplanen blev något snäv, men det här året är det svårt att bli upprörd över vissa leveransproblem. I allt väsentligt hölls tidsplanen och vi är MYCKET nöjda med CM´s sätt att fullföra detta projekt!

  //ca
  Gilla
 • Filip Erik H
  skrev om CM Construction AB
  2020-11-22 Spontant omdöme
  Vi har renoverat kök, vardagsrum samt tv badrum allt med CM Construction. De gjorde allt arbete över förväntan. Tydlig offert som hålls, gruppchatt med alla inblandade, snabba beslut vid oväntade hinder. Kommer använda CM fler gånger.
  Gilla
 • 2020-11-22 Spontant omdöme
  Jobbet CM Construction gjorde hos mig gick över förväntan. Tydlig offert, kommunikationen funkade mycket bra, (smart med gruppchatten, varför har inte fler tänkt på det), de var noggranna, gjorde ett bra jobb och löste allt snabbt och smidigt.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-09-23 Spontant omdöme
  Vi anlitade CM Construction för en totalrenovering av källare och har känt oss mycket nöjda från start! CM Construction har varit lyhörda för våra idéer och när vi stött på hinder så har de varit kreativa problemlösare. Vi är tacksamma för vår fina källare som nu alla i familjen vill vistas i. Ett stort tack till hela teamet som har förverkligat våra önskemål!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-07-23 Insamlad av företaget
  Vi anlitade CM Construction efter att kikat på 5 olika bolag i Sthlmsområdet. Vi gjorde en totalrenovering av våran nya villa med nya ytskikt, golv, el/elstammar, inbyggda garderober, tre badrum + stammar, ny altan med tak, ny ytterdörr m.m.

  Allt jobb utfördes till vår fulla belåtenhet, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela CM Construction teamet. När missförstånd/fel uppstod fixades det direkt utan diskussioner eller extra kostnader. Alla som var delaktiga i projektet (stundtals väldigt många personer) kommunicerade genom en gemensam WhatsApp grupp vilket var väldigt smidigt! Vi rekommenderar CM Construction varmt!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2020-04-02 Spontant omdöme
  Vi skulle renovera ca 30 kvm helt oinredd biarea. Det skulle bli ett stort badrum med tvättstuga och ett gästrum. Vi tog in offerter från flera firmor inför renoveringen. Med CM Construction kändes det bra redan från starten. De var tydliga och det kändes tryggt. Det var ingen tvekan att vi skulle välja dem. De kom innan bygget drog igång för kontraktskrivning och vi kunde då få tips och stöd i våra vägval vad gällde utformningen av rummen. Väldigt uppskattat! Renoveringen drog igång och det var trevliga hantverkare som var här. De stämde av med oss om de undrade över saker eller när de upptäckt att något saknades. Det kändes väldigt bra att de inte bara gjorde, och gissade att vi ville ha det på ett visst sätt, utan de stämde av alla oklarheter. Vi är otroligt nöjda med våra två rum. Det blev så otroligt mycket bättre än vi kunde drömma om. De levererade i tid och det är ett gediget hantverk, inget slarv. Vi rekommenderar CM Construction till alla som behöver en trygg, pålitlig och kompetent firma. Vi kommer att kontakta dem igen för nästa etapp av renovering. 
  Gilla
 • VERONIKA B
  skrev om CM Construction AB
  2020-04-01 Spontant omdöme
  När jag letade entreprenör för att göra en totalrenovering av min lägenhet ( byte av kök, badrum, målning och golvslipning) fick jag via flera nöjda kunder tips om
  CM Construction. Från första kundkontakten (Tove Hedbom ) har jag
  blivit mycket professionellt bemött. Arbetet har utförts på bästa sätt hela tiden med kundnöjdheten i fokus vad gäller hantverkskvalitet, service som tips på expertis och rådgivning för köks-och badrumsidéer. Jag kunde inte vara på plats så kommunikationen via chat var ett perfekt sätt att snabbt bolla frågor och lösa småproblem. Michel och hans team håller snyggt och rent, hittar snabbt lösningar och håller tidsramen. Jag kan å det varmaste rekommendera CM Construction.
  Gilla
 • Rickard S
  skrev om CM Construction AB
  2019-12-05 Insamlad av företaget
  Har fixat två barnrum, ett sovrum och ett uterum med väldigt bra resultat
  Gilla
 • Maria E
  skrev om CM Construction AB
  2019-11-17 Spontant omdöme
  Jag fick hjälp att renovera ett badrum och en toalett och blev jättenöjd både med arbetet och bemötandet. Allt kändes proffsigt och med stort fokus på både kvalitet och service!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-09-16 Spontant omdöme
  Jag blev rekommenderad CM Construction för flytt av kök, elarbeten samt ytskikt. Redan i upphandlingsskedet stack bolaget ut då det var mer måna än sina konkurrenter att ta fram en exakt offert kring vad som skulle göras och vad som ingick eller ej. Under projektets gång har det har alltid varit enkelt att få kontakt med Michel och slutresultatet överträffade definitivt mina förväntningar. Hantverkarna var professionella, gjorde det de skulle, höll rent och snyggt omkring sig samt höll tidplanen från start till mål! Dök problem upp blev jag uppdaterad och de avhjälptes omgående. I övrigt höll de den utlovade offerten och det kom inga som helst överraskningar.

  Jag är jättenöjd och kommer rekommendera CM Construction vidare till vänner och bekanta.
  /Henrik
  Hej Henrik,

  Stort tack för fint omdöme och din rekommendation!

  Vad roligt att du är nöjd med allt från projektets början till slutresultat :)

  Med vänlig hälsning,
  Alla på CM Construction
  CM Construction AB
  Gilla
 • Tomas P
  skrev om CM Construction AB
  2019-08-15 Insamlad av företaget
  Vi renoverade garagen i källaren av huset till nya rum med golvvärme och var väldigt nöjd med CM construction

  - lyssnade på vår önskemål
  - förklarade väldigt tydligt vad behövs göras och varför
  - professionell
  - hög kvalitet på allt de gjorde
  - öppen på små förändringar i planeringen under arbeten
  - flexibel och snabbt i utförande

  Slutresultatet blev även bättre än vi förväntade, vi kommer att använder de igen! Starkt rekommenderad!
  Hej Tomas,

  Stort tack för din rekommendation!

  Vi blir så glada av att höra att ni är nöjda med oss och slutresultatet :)

  På återseende!

  Med vänlig hälsning,
  Alla på CM Construction
  CM Construction AB
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-08-14 Insamlad av företaget
  Väldigt nöjd med jobbet som gjordes med att riva gamla köket, lägga nytt klinker och sätta upp ny fönstervägg.
  Hej Tom,

  Vad roligt att höra att ni är nöjda :)

  Vi tackar så mycket för ditt omdöme och rekommendation!

  Med vänlig hälsning,
  Alla på CM Bygg
  CM Construction AB
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-07-01 Spontant omdöme
  Vi anlitade CM Construction för renovering av badrum, tvättstuga och förrådsutrymme. Michel med team gjorde ett toppenjobb och vi kommer definitivt att rekommendera CM Construction till våra vänner och bekanta!
  Hej Gunilla,

  Tack för fint omdöme och rekommendation.

  Vad roligt att ni är nöjda med resultatet!

  Med vänlig hälsning,
  Alla på CM Construction
  CM Construction AB
  Gilla
 • Pernilla J
  skrev om CM Construction AB
  2019-05-26 Insamlad av företaget
  Hösten 2018 köpte vi ny lägenhet, ett renoveringsobjekt med 80-talsstandard. Vi anlitade Noblessa till att rita vårt nya drömkök och via dem kom vi i kontakt med CM Construction som fick uppdraget att bygga om köket från grunden. De flyttade en vägg, satte igen en dörr och öppnade upp med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Michel har duktiga och ambitiösa hantverkare som har öga för detaljerna som vi missade att tänka på, och de föreslog proaktivt smarta lösningar. Vi blev nöjda med arbetet och valde därför att anlita CM igen för fortsatt renovering av badrum, hall och elarbeten under april-19. I badrummet slog vi ut en vägg och gjorde det större, satte ny Noblessa-inredning, klinker mm. Även denna gång har arbetet utförts till vår belåtenhet, så vi kommer att anlita CM även för en tredje etapp i sommar för att förverkliga fler idéer. Michel är kunnig, har öga för de små detaljerna, återkopplar alltid snabbt och föreslår proaktivt smarta lösningar, men skulle kunna få merförsäljning på att anteckna! Det som inte kom med i denna omgång, tar vi i nästa etapp?
  Hej Pernilla,

  Stort tack för ditt fina omdöme och rekommendation!

  Väldigt roligt att höra att ni är nöjda.

  På återseende!

  Med vänlig hälsning,
  Alla på CM Construction
  CM Construction AB
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-04-30 Spontant omdöme
  CM Construction helrenoverade vårt 50-talskök (vi behöll de gamla stommarna och köksluckorna) och ett sovrum samt uppdaterade vårt badrum.

  Detta innebar bl.a. renovering av alla ytskikt, el- och VA-installationer med installation av induktionshäll, inbyggnadsugn, disk- och tvättmaskin samt montering av parskjutdörrar och vattenfelsbrytare.

  Vi är mycket nöjda med slutresultatet, speciellt vårt nya kök; en kombination av goda val från vår sida genomfört med CM:s hantverkares yrkeskunskaper, inklusive speciallösningar, har resulterat i att köket gått från ful ankunge till vacker svan. Vi trodde knappt att vårt kök kunde se så bra ut!
  Gilla
 • Lotta W
  skrev om CM Construction AB
  2019-03-31 Spontant omdöme
  Väldigt proffessionella, perfekta i kontakten och ett mycket fint utförande. Ger mina bästa rekommendationer!
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-03-12 Spontant omdöme
  Michel och hans team har hjälpt oss med ett taklyft och påbyggnad av en övervåning i Bromma. De startade under julimånad 2019 och har under hela arbetet varit över förväntan duktiga. I alla moment kring själva byggandet har vi känt oss trygga och haft nära kontakt med hela teamet för att skapa ett hus som i dag är fenomenalt fint! De har följt tidsplanen, hållit offert samt även varit flexibla för förändringar under projektets gång. Projektet har inneburit allt från det faktiska taklyftet till fullständigt färdigställande inomhus med fyra rum och badrum med bastu. Förutom ett fint och professionellt samarbete så upplever vi även att själva slutresultatet håller ytterst hög kvalitet. Vi har tidigare renoverat med andra firmor och CMs slutresultat är av en högre klass. Nu närmar sig bygget slutet och vi kan varmt rekommendera CM Construction.
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-03-12 Spontant omdöme
  Renoverade mitt badrum under februari och är supernöjd med resultatet! Michel hade ett grymt team och svarade alltid snabbt på alla frågor som kom upp under projektets gång. Vi kommer definitivt anlita dem till nästa projekt!
  Gilla
 • Ted S
  skrev om CM Construction AB
  2019-02-05 Spontant omdöme
  Byggde ett nytt kök Jan 2019 och det blev toppenbra kan verkligen rekommendera Construction
  Gilla
 • skrev om CM Construction AB
  2019-02-01 Spontant omdöme
  Byggde nytt kök och är supernöjd med det fina resultatet.
  Logistiken fungerade perfekt, tack vare Michel.
  Det fanns alltid någon duktig hantverkare på plats.
  Kan varmt rekommenderas!
  Gilla