Combi Heat Värmeprodukter AB

Combi Heat Värmeprodukter AB

• BadgeThreeYears
4.7
Call 0922-615 70 Share

Combi Heat Värmeprodukter AB har som mål att kunna erbjuda sina kunder ett brett sortiment av energisnåla, miljövänliga och attraktiva uppvärmningsprodukter med hög kvalitet. Vi finns i Haparanda och vi skickar alla våra produkter ur vårt sortiment inom hela Sverige, Norge, Finland och Danmark Vi vill hjälpa våra kunder med...

104 omdömen om Combi Heat Värmeprodukter AB

Sedan starten hos Reco 2023

Mikael H
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevligt bemötande och hjälpsam. Lätta att gå kontakt med och svararsnabbt på frågor

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Mikael! Tack för din feedback! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service. Hälsningar Behrouz

Lars-Olov D
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Det gick bra att beställa. Det tog lite lång tid för leveransen att komma hem annars var det bra

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Lars-Olov! Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar! Vi fick in din beställning 6 nov. och dagen efter 7 nov. kl 15:02 skickades den som brev till dig. I normal fall brukar brev ta 1-2 dagar att komma fram, men som jag kan se har den levererats till dig den 13 nov. kl 14:51. Det är Posten som har varit sen att leverera din beställning. Vi har gjort vårt bästa. Ha en fin kväll! Hälsningar Behrouz

Peter L
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Effektivt och håller vad de lovar

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Peter! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om vår service och snabb leverans av din kökspanna. Hälsningar Behrouz

Marcel K
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Behrouz, enda personen som jag har pratat med på Combi Heat, i många omgångar, är en kunnig, tålmodig och förstående människa i sitt yrkesområde. Bemötande var från början direkt i en lugn och inväntande ton. Andas Norrlands anda så att säga, ingen hets här. 1/10 poäng från perfekt, det ska ju ingen vara😉. Ser fram emot att behöva kontakta honom igen, även om det kan bli för någon annans sak, och nu är det bara att installera och testa mig fram om jag blir lika nöjd med kökspannan!

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Marcel! Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar om din kontakt med oss och att du har fått svar på dina frågor. Önskar dig lycka till med din nya kökspanna! Hälsningar Behrouz

Michel Van G
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Otroligt bra och snabb service, rekommenderas!

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Michel! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om vår service och leverans av din vedspis. Hälsningar Behrouz

Alf F
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej trevligt bemötande på telefon och snabb leverans enligt överenskommelse tur att det finns några eldsjälar kvar i branschen kaminen kommer på plats denna veckan mvh affe

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Alf! Tack för din feedback! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service och snabba leverans. Hälsningar Behrouz

Hans Krister E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Hittills har jag bara monterat in spisen i mitt sommarhus och proveldat, men jag tycker att den verkar väldigt bra. Snart så kommer den bistra vintern och då får vi se hur den leverera, men jag är förhoppningsfull.🔥

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Hans Krister! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om den produkt du har köpt hos oss. Önskar dig lycka till med din nya vedspis! Hälsningar Behrouz

Jenny A
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevlig och hjälpsam personal som ser till att ved spisen kom fram fort

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Jenny! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om din kontakt med oss, service och leverans av din order. Hälsningar Behrouz

Torbjörn H
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Jag köpte en ackumulatortank men det skulle Ta några veckor att få den men combi heat Fixade fram en annan tank på ett ögonblick Det är kundservice om något Jag rekommenderar combi heat starkt.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Torbjörn! Det är jätteroligt att vi kunde hjälpa dig med din beställning. Hälsningar Behrouz

Patric S
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Bemötandet från Combiheat har varit både personligt och alltid snabba svar, även på kvällar och helger.

Hej Patric! Tack för din feedback! Hälsningar Behrouz

Ragnhild E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Jag har blivit professionellt bemött och hjälpt av er, är så tacksam. Schenker har krånglat men med hjälp av er kanske de leverar pannan imorgon. Om inte, beror det i alla fall inte på er. Tusen tack! Ragnhild Eliasson

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Ragnhild! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om din kontakt med oss, service och leverans av din order. Hälsningar Behrouz

Sebastian F
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevligt bemötande och snabba leveranser.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Sebastian! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service och snabba leverans. Tack för din feedback! Hälsningar Behrouz

Carina N
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Det fungerade väldigt bra, köpte spis som kom på utsatt tid och var ok Väldigt nöjd med köp och bemötande och leverans

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Carina! Tack för att du tog dig tid att skriva om vår service och leveranstider och att du är nöjd med vårt sätt att bemöta dig. Hälsningar Behrouz

Bernt B
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Allt ok inga problem varken med frakt eller installation enkel ock smidig lösning med isoleringen

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Bernt! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om din kontakt med oss och att allt har fungerat med transport och installation av produkten. Hälsningar Behrouz

Peter B
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Jätte bra affär . Perfekte kommunikation . excelente hemleverans . produkten motsvara förväntningar . en nöjd kund

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Peter! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar om din kontakt med oss, service och leverans av din order. Hälsningar Behrouz

Anna M
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Snabba och trevliga svar baserade på kunskap och snabba leveranser. Roligt att kunna beställa den färg man vill ha och inte behöva välja en annan färg eller modell bara för den man vill ha inte finns på lager, utan samma oavsett vad du beställer. Hade nog inga direkta förväntningar, mer än att få svar på eventuella frågor och kunna beställa önskad produkt 🙂. Det fungerade jättebra. Köpte en vattenmantlad kökspanna med ugn och väntar på att få den installerad, men tänker det nog kommer bli jättebra 👍.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Anna! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service. Tack för din feedback och vi önskar dig lycka till med din nya kökspanna! Hälsningar Behrouz

Lars H
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Hittils har allt varit till full belåtenhet har bara inte fått spisen installerad än, men hoppas den fungerar bra. Mvh Lars

Hej Lars! Tack för ditt omdöme! Lycka till med din nya spis! Hälsningar Behrouz

Inger H
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevligt bemötande, snabb leverans.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Inger! Tack för din feedback och vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Behrouz

Erik Ingvar S
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Jag blev bra bemött när jag köpte spisen med bra support. Spisen levererades på dagen som bestämts.. Har dock inte packat upp den ännu, väntar med installation tills det blir varmare,. skall bara riva lite före.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Erik Ingvar! Tack för ditt omdöme! Det är mycket glädjande att läsa att du är nöjd med vår service och support. Lycka till med din nya vedspis! Ha en fin kväll! Hälsningar Behrouz

Eva-Lotta M
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Vill bara tacka för bra bemötande, snabb leverans och vettigt pris med frakt av Plamen glas vedspis. Den fungerar utmärkt. Snygg, praktisk, lättskött och ger en härlig värme!

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Eva-Lotta! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service, snabba leverans och kvalitet. Tack för din feedback och vi önskar dig en fin dag. Hälsningar Behrouz

Anette N
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

En bra produkt som ger bra värme.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Anette! Tack för din feedback och vi önskar dig lycka till med din nya kamin! Ha fin dag! Hälsningar Behrouz

Uno R
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Snabb service och trevligt bemötande!. dessutom fin kvalitet!

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Uno! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service och kvalitet. Tack för din feedback och vi önskar dig en fin dag. Hälsningar Behrouz

Nils T
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Bra och tydligt kundbemötande. Enkel och tydlig leverans på utlovad tid.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Nils! Tack för din feedback och vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Behrouz

Johan E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Snabba leveranser och fick svar på de få frågor jag hade. För 5+ så vill jag ha lite mer möjlighet att inhandla kompletterande material såsom vid anslutning/montering, ex. tätn.garn mm. Finns kanske? men svårt att hitta på hemsidan.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Johan! Tack för ditt omdöme! Du kan gärna höra av dig till oss på 0922-61570 ifall du inte hittar den eller de delar som du behöver på vår hemsida. Ha en fin dag! Hälsningar Behrouz

Eive P
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Fick mycket bra bemötande när jag beskrev mitt problem 👍 De hjälpte mig att hitta rätt material och löste kontakten för detta 🙏 Grymt bra service 👍😃

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Eive! Det glädjer oss att du är nöjd med vår service. Tack för din feedback och vi önskar dig en fantastisk dag. Hälsningar Behrouz

Martijn H
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Good communication, email reply always the same day hope they will kick dbschenker out, even Postnord is a better transporter, I have good experience with DHL

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hi Martijn, Thank you for your review! We can only hope that Schenker can be better with its deliveries. Regards, Behrouz

Helén E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Bra bemötande av leverantör i Haparanda när vi beställde Roaster kamin. "Irma" är inte i bruk ännu.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Helén! Tack för ditt omdöme! Lycka till med din nya kamin! Hälsningar Behrouz

Helen D
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Fick jättebra hjälp med köpet av pannan.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Helen! Tack för ditt omdöme! Jag önskar dig lycka till med din nya panna! Hälsningar Behrouz

Kejuu B

Mycket bra service……………………………………………………………..

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Kejuu! Tack för ditt omdöme! Det är mycket glädjande att läsa att du är nöjd med vår service. Ha en fin kväll! Hälsningar Behrouz

Leif Ö
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

bra bemötande fick svar på mina frågor

Hej Leif! Tack för ditt omdöme! Hälsningar Behrouz

Gunborg Susanne A
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

En bra värmeprodukt jätte fin järnspisel blev en bra upplevelse kommer värma bra i vinter och mycket mat lagat på den

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Susanne! Tack för ditt omdöme! Önska dig lycka till med din nya vedspis! Hälsningar Behrouz

Nils Mikael D
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Combi Heat har ett bra bemötande, med en vilja att uppfylla våra krav och förväntningar. Snabb leverans. Vi har köpt en Vedspis Plamen 850 som vi installerar i Torpet och en kökspanna Senko CM C35 Premium som vi skall installera i det nya huset som vi håller på och bygger. Mikael

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Mikael! Tack för ditt omdöme och att du valde att köpa två värmeprodukter av oss! Ha en fin eftermiddag! Hälsningar Behrouz

Janne K
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Bra service och ett mycket trevligt bemötande

Hej Janne! Tack för ditt omdöme! Hälsningar Behrouz

Janne S
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Allt till belåtenhet. Produktkännedom , information , service, pris och snabb leverans

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Janne! Tack för ditt omdöme! Det är glädjande att du är nöjd med vår service, bra priser och snabba leverans. Hälsningar Behrouz

Åsa E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevlig o kunnig personal o snabb leverans! Snygga o funktionella brsakaminer 👍// Åsa

Hej Åsa! Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Behrouz

Dan E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevligt bemötande Combi heat har levt upp till mina förväntningar leveranser i utsatt tid helt perfekt. Nu har jag köpt vid två tillfällen Tidan kombi beredare för sol dessa har fungerat helt efter mina förväntningar. .

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Dan! Tack för ditt omdöme! Det är glädjande att du är nöjd med vår service. Hälsningar Behrouz

Sofia Z
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Vi har vid 2 tillfällen köpt kaminer av Combi Heat, snabba leveranser, och mycket bra service och support Rekommenderas starkt

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Sofia! Tack för ditt omdöme och ditt förtroende för vårt företag och våra produkter! Ha en fin kväll! Hälsningar Behrouz

Lars S
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Säljaren visar mycket god kunskap om värmesystem, och tar sig tid att förklara för den oinvigde.

Hej Lars! Tack för ditt omdöme! Hälsningar Behrouz

Tommy B
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevligt bemötande av personal. Bra priser och snabba leveranser.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Tommy! Tack för att du har valt att lämna ett omdöme om vårt företag och att du är nöjd med våra priser och snabba leverans av varor! Ha en fin eftermiddag! Hälsningar Behrouz

Arne H

Bra bemötande och gedigen kunskap om produkterna. Rekommenderas starkt 👍

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Arne! Tack för att du har valt att lämna ett omdöme om vårt företag och att du är nöjd med vår service! Lycka till med din nya anläggning! Hälsningar Behrouz

Magnus K
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Snabb leverans och bra produkt

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Magnus! Tack för ditt omdöme! Jätteroligt att du är nöjd med leveransen och produkten! Ha en fin kväll! Hälsningar Behrouz

Thorsten S
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Fantastiskt bemötande! Beställde en vedspis till min syster i Frankrike . Den skickades från Kroatien och var framme på tre dagar efter den lämnat Kroatien. Ett stort tack till "Berousch som hela tiden var ett stort stöd. /Mvh Thorsten Söderlund Stockholm

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Thorsten! Tack för ditt fina omdöme! Det är glädjande att du är nöjd med vår service, snabba leverans och bemötande. Hälsningar Behrouz

Christina E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevliga och tillmötes gående snabba svar

Hej Christina! Tack för ditt omdöme! Hälsningar Behrouz

Thomas L
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Köpt köks-kombipanna Bra bemötande och snabb leverans

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Thomas! Tack för att du har valt att lämna ett omdöme om vårt företag och att du är nöjd med vår service och vår snabba leverans av din kökspanna! Önskar dig lycka till med din nya kökspanna! Hälsningar Behrouz

Göran E
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevlig och informativ försäljare. Snabb leverans, väl packad i trälåda. Snygg design överensstämmer med bilder och film på nätet. Har ej installerat spisen ännu så kan ej beskriva funktionen.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Göran! Tack för ditt omdöme! Hoppas att du blir nöjd med din nya Kökspanna! Ha en fin dag! Hälsningar Behrouz

Ola L
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Trevligt bemötande vid telefon kontakt, snabb leverans och konkurrens kraftigt pris.

Hej Ola, Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Behrouz

Jeanette T
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Snabb respons och trevligt kunnigt bemötande.

Hej Jeanette! Tack för ditt omdöme! Ha en fin helg! Hälsningar Behrouz

Tony Z
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Jag upplevde ett kunnigt och ärligt bemötande vid frågor om deras olika produkter. Jag beställde en kamin som kom snabbt enl ök . Hade några frågor på kvällen när vi tagit in kaminen och mailade dom, fick svar efter 10 min på kvällen, bra kundservice. Kaminen är inte installerad än men ser väldigt bra ut än så länge, verkar vara en produkt efter förväntningarna. Mvh Tony

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Tony! Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med de svar som du fick om dina frågor och vår service. Ha en fin dag! Hälsningar Behrouz

Sven A
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Frågade och fick diskutera svaret. Fick rätt saker levererade på ett bra sätt och snabbt. Faktura bra på mail.

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Sven! Tack för ditt omdöme! Det är glädjande att vi har lyckats att vara till hjälp för att du ska kunna komma fram till rätt lösning och produkt. Ha en fin kväll! Hälsningar Behrouz

Mats S
Wrote about Combi Heat Värmeprodukter AB

Rekomenderas å de varmaste ! Trevlig personal, bra priser, snabb leverans .

Svar från Combi Heat Värmeprodukter AB

Hej Mats! Tack för att du har valt att lämna ett omdöme om vårt företag och att du är nöjd med vår service och priser! Lycka till med din nya anläggning! Hälsningar Behrouz