Alla kategorier Mataffär Västmanland Fagersta Coop Extra

Coop Extra

Stationsvägen 18, 737 40 Fagersta — Visa karta

3.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Coop Extra

 • Niklas E

  2017-03-19

  Spontant omdöme
  Niklas E skrev om Coop Extra
  Stor rymlig butik med bra sortiment i ren COOP-anda!
  Vad jag mest undrar över är hur butiken konstant lyckas gömma undan den ekologiska löken (den i påse) tills datumen nästan, eller helt gått ut och vidare att man lika återkommande även kan hitta rätt mjuka lökar i den traditionella lök-bingen. Sedan är allt i sin ordning i högervarvet ända tills man kommer till kassan där det med nästan 100 procents säkerhet alltid springer in minst en butikspersonal eller en ”nysvensk” - båda som troligen lider av något tvångsbeteende av att ”gå in bakvägen, genom kassorna” (personalen - troligen för att tjäna in ett par steg på steg-räknaren - nyanlända för att de ännu inte hunnit få godkänt i ”handlarkursen”). Upplägget är inte tänkt någonstans att man ska gå in bakvägen (eller är det rent av för att man genom bakvägen, inte möts av den där skylten (som finns i den ordinarie ingången) ”att inte ta in medhavd väska i butik”). Sist men inte minst måste jag hylla prisstrategierna, mest dessa som lyder i stil med 2 eller 3 för 30 kronor (Ordinarie totalt pris inte sällan 33 - 35 kronor)! Som kund känner man sig lite lätt dum i huvudet just för att man faller för den enkla familjefrestelsen av att ”spara in ett par kronor” på storköp. Inte mindre dummare känns det när man börjar tvivla på erbjudandet när man på kvittot ser att man ända fått betala ordinarie pris. Och som allra dummast känner man sig när man som plikttrogen medlem (dragit kortet för att samla poäng och slippa frågan om man är medlem) försöker få tillbaka sina förlorade kronor på erbjudandet, likt vilken vanlig EU-tiggare som helst mot en namnteckning som är tänkt att försäkra att man i sin tur inte bedragit butiken genom ett alldeles eget erbjudande.
  Men som sagt, stor rymlig butik i ren COOP-anda, ända tills man kommer till kassorna.

  För mindre än två veckor sedan (2017-03-10) bevittnade jag personligen som betalande i kassan (lite senare en fredagskväll) att en butikspersonal i sedvanlig ordning tvingade sig förbi bakvägen i kassan med en helt vanlig kundvagn framför sig.

  (detta inlägg publicerades vid butikens sida på Facebook någon gång i mitten av januari 2017, men av någon underlig anledning försvann recensionen bara efter ett par veckor, varav det nu helt plötsligt återuppstår på denna alltid pålitliga sida; reco.se). Läs mer
  gillar detta
 • Nikke L

  2011-04-02

  Spontant omdöme
  Nikke L skrev om Coop Extra
  En gammal Domus-lada som ligger där hjärtat att Fagersta antagligen låg en gång i tiden. Väldigt välutrustad med nästan allt man kan tänkas behöva, men med väldigt lite personal. Handlar man där på kvällen, särskilt på helgen så finns det sällan fler än två kassörer på plats, och vill man då ha hjälp ute i butiken så är det hart när omöjligt.

  Det finns gott om förbättringspotensial som jag känner det. Framför allt i köttdisken. Charkvarorna blir bara bättre och bättre däremot, när man har gett upp den manuella disken. Fantasisk brödavdelning och Fagerstas bästa grönsaksdisk. Läs mer
  gillar detta