Autocenter Gävle AB

Autocenter Gävle AB

• BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 026-61 60 75 Dela

Välkommen till Autocenter Gävle AB – din Autoexperten Bilverkstad i Gävle! Välkommen till vår verkstad när du behöver boka tid för bilservice, reparationer, AC-service, hjulinställning, däckbyte eller behöver checka in däcken på däckhotell. Utöver de vanligaste verkstadstjänster hanterar vi även försäkringsskador, erbjuder...

277 omdömen om Autocenter Gävle AB

CHRISTIAN F
Skrev om Autocenter Gävle AB

Supernöjd med Autocenter! Fick rekommendation om firman från bekanta och är väldigt glad att jag valde att vända mig dit. Trevligt bemötande, hög servicenivå och man känner sig verkligen väl omhändertagen som kund. En premiumfirma utan överpriser. Är väldigt nöjd med jobben de gjort hittills och kommer definitivt att anlita dem igen.

Erik Johan L
Skrev om Autocenter Gävle AB

Det var jättebra, snabb service .

Svar från Autocenter Gävle AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Erik Petterssons Mekaniska & F

Snabbt smidigt och enkelt för mig

Sarah Sofia B

👌😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍🫵🫵🫵🫵

A Erika V E
Skrev om Autocenter Gävle AB

Mycket trevkig, professionell service. Fick hjälp fort. Åtgärd utförd fort.

Svar från Autocenter Gävle AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Anders Tony H
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabb hantering. Bra kundkontakt. Lite dyrt men billigt jmf med märkesverkstad. Kort kö tid för att få plat för jobbet. Kunder varit mer precis när planerade tiden på dagen är.

Svar från Autocenter Gävle AB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Karl Henrik P
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra, proffsigt och trevligt bemötande

Svar från Autocenter Gävle AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Malin Maria Helena P
Skrev om Autocenter Gävle AB

Proffsigt bemötande. Alltid över förväntan.

Svar från Autocenter Gävle AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Camaran Taha N
Skrev om Autocenter Gävle AB

mycket trevlig personal och bemötande,,,,, absolut rekommenderas

Eva Kristina A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevlig o hjälpsam personal. Bra service

Gästriklands B
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevligt bemötande, snabb och bra service.

Lars S
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevligt bemötande av personal. Dom fixade lånebil under tiden. Lämnade bilen för batteritest. Tydligt och bra med prisinfo i samband med bokning. Inga negativa överraskningar. Dom utförde exakt vad som var överrenskommet. Smidigt och elegant!

Svar från Autocenter Gävle AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Vicsa Management A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabb och trevlig support. Fick hjälp att rikta en skadad fälg.

Jan Stefan D
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevlig personal hjälpsamma Snabb service verkar ha gjort ett bra jobb. Man känner sig trygg med personal och firman.

Svar från Autocenter Gävle AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Kim Jonas J
Skrev om Autocenter Gävle AB

Grymt bra service och ett otroligt bra servicemind.

Ulf Mikael S
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevligt bemötande och bra snabb service.

Lena Maritha B
Skrev om Autocenter Gävle AB

Fick tid snabbt för att åtgärda låset på min avtagbara dragkrok! Trevligt bemötande både i telefon när jag bokade tid på verkstaden och vid lämning och hämtning av bilen!

Lars Göran U
Skrev om Autocenter Gävle AB

Fint bemötande och snabb service

Hanna S
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra service och håller det som sägs.

Svar från Autocenter Gävle AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka!

Kristina Margareta N
Skrev om Autocenter Gävle AB

Blev jättebra och trevligt bemött! Jag gjorde en årlig bilservice för första gången på autocenter, och fick låna lånebil automat! Rekommenderad av min son ett besök där !! Fick bra svar på mina frågor Jättenöjd!

Kjell Thomas A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Helt okey.Köpte 4 hjulbultar o de passade på bilen.

Bror Erik Samuel H
Skrev om Autocenter Gävle AB

Jättebra bemötande när jag var där på däckbyte och oljeservice Helnöjd kund

Jan Peter R
Skrev om Autocenter Gävle AB

Super kunnigt och trevlig personal

Carl Steven B
Skrev om Autocenter Gävle AB

Nöjd med allt snabb trevlig service och bra pris på servicen på bilen

Erik Magnus B
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabbt fixat punkteringsärende på drop-in!

Jessica Elisabeth R
Skrev om Autocenter Gävle AB

Fick en snabb tid & jättebra service.

Kyl & Klimatservice I G
Skrev om Autocenter Gävle AB

Fick bilen lagad samma dag som den gick sönder. Snabba och professionella

Åf-Industry A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabbt, proffsigt och trevligt.

Mats Roger E
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra å tryggt bemötande å duktiga mekaniker .mycket nöjd🙂

Stefan Krister Mario S
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevligt och proffsigt bemötande, trots brist på lediga verkstads-tider så löste dom en akut-tid.

Åke Huss A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Kanon survice. Glad och tillmötesgående personal. Bilen har aldrig gott bättre.

Svar från Autocenter Gävle AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Dryck Sthlm Retail A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Otroligt bra och flexibel service som löste alla mina problem när bilen bröt ihop. Tack!

William Wanlop G
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra upplevelse, trevligt bemötande.

Anette Christina L

Trevligt & proffsigt bemötande 👍🏼

Anna Maria B
Skrev om Autocenter Gävle AB

Lämna in bil för felsökning på turbo fick pris på 7500 ringer nån dag senare ska ha 13500 sen ringer man igen 2 min senare 11500 konstigt aldrig mer på autocenter

Svar från Autocenter Gävle AB

Vi beklagar att du inte fick den upplevelse vi vill erbjuda. Din feedback är värdefull för oss.

Ylva Mariana Regina V
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabb och bra service. Fick hjälp snabbt.

Madelene Annelie A

Trevligt bemötande. Tillmötesgående och bra kommunikation. Rimlig väntetid

Ida Helena E E
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabb service och trevligt bemötande.

Svar från Autocenter Gävle AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Isabella Christina Ce H
Skrev om Autocenter Gävle AB

Mycket bra bemötande, bra uppdaterad under tiden vi hade bilen hos er,

Jorm Helge V
Skrev om Autocenter Gävle AB

Otroligt trevlig personal och gudomligt hjälpsam! 10/10 igenom!

Kenneth R
Skrev om Autocenter Gävle AB

Allt fungerade bra med hyrbil och service

Ingrid Katarina Eva L
Skrev om Autocenter Gävle AB

Som alltid förväntar man sig ju ett trevligt bemötande och bra service och det var verkligen vad de bjöd på.

Tomas Lennart D
Skrev om Autocenter Gävle AB

Troligtvis regionens vassaste bil & däckverkstad. Löser det mesta.

Sune E
Skrev om Autocenter Gävle AB

Mycket trevlig personal i kundmottagningen! Det som gör att det inte blir en femma är att man inte tog fram ett kostnadsförslag direkt på reparationen av det konstaterade felet man kom fram till på felsökningen. Hade varit bra att få det i samband med hämtning av bil för att där och då ta ställning till förslaget och bokat in bilen direkt när man ändå var på plats. Ingen stor grej men men….

Hans Peter Vallentin H
Skrev om Autocenter Gävle AB

Snabb repons vid offertförfrågan samt bra kommunikation överlag. Utförde det som skulle göras, och även med en minskad kostnad då vissa delar kunde repareras/återställas istället för att delar bytes ut för dyrare kostnad. Jag är nöjd med upplevelsen hos Autocenter.

Brittmarie Christina F
Skrev om Autocenter Gävle AB

Hade missljud i framvagnen (skrammel). Autocenter hittade och åtgärdade felet direkt till en mycket prisvärd kostnad. Rekommenderar detta företag!

Bo Krister D
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra bemötande och gratis lån av bil under tiden.

Svar från Autocenter Gävle AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Ulf Niklas A
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra återkoppling och även generellt kundbemötande!

Jonas L
Skrev om Autocenter Gävle AB

Bra och snabb service till halva kostnaden mot vad Bilkompaniet i Mora skulle ha. Dessutom gillar jag Autoexperten Kryddstigen för deras fantastiska bemötanden till kunderna

Jonas L och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Liam Wilhelm L
Skrev om Autocenter Gävle AB

Trevligt bemötande och proffsigt intryck, kommer fortsätta lämna mina bilar här. Rekommenderar starkt.

Svar från Autocenter Gävle AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.