Dahlqvists Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 0650-319 96 Dela

Välkommen till Dahlqvists Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Hudiksvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och är en auktoriserad bilverkstad för Citroën och Isuzu. Vår verkstad är anpassad för att även ta emot transportbilar, husvagnar, husbilar, mopedbilar och motorcyklar. Vi utför bland...

165 omdömen om Dahlqvists Bilservice

Håkan S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket bra trevliga killar kunniga kan nästan allt

Anneli S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra jobb, fick tid snabbt och jobbet korrekt utfört.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Kanlås A

Jättebra upplevelse, Snabb hjälp av kunnig personal. Återkommer gärna

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Bertil Å
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jag fick en bra service trevig kille som lagade min bil Jag är jätteglad som fick en bra service stort tack Bertil

Uno W

Bra bemötande Trevlig personal Lagning av gammal bil Service av annanbil

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Rosé-Marie L
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra service och man får snabbt kontakt när man ringer. Inte lång väntetid vid bokning. Bokat service och lagning av biltutan.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Andreas Winblad Von W
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Fem stjärnor! Helt fantastisk bilverkstad på alla sätt.De är otroligt professionella, snabba och har ett fantastiskt trevligt bemötande. Allt ifrån tidsbokning till färdigt resultat fungerade helt klockrent. Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder. Hit kommer jag definitivt att vända mig nästa gång bilen behöver service. Rekommenderas varmt!

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Annelis H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande. Proffsiga i sitt yrke. Gör det som behöver göras på min bil och säger till vad jag ska tänka på :) ALLTID att de fixar en lånebil!

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Birgitta P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Vi hade tidigare goda erfarenheter och blev inte besvikna. Vi gjorde service och fick även strålkastarspolningen ordnad på vänster sida.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Mikael E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp! Jag fick precis den service jag förväntade mig, men också en hel del bra information och tips kring skötsel som jag verkligen uppskattade. Personalen känns kunnig, engagerad och mån om att både bilen och kunden ska bli väl omhändertagna. Dessutom tycker jag att priset är mycket rimligt i förhållande till det arbete som faktiskt utförs. Sammantaget ett mycket prisvärt besök. Hit kommer jag gärna tillbaka!

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Anders W
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande, fixar på en gång det jag ville ha hjälp med trots fullt schema!

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Boa I H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

bra som vanligt trevlig och duktiga

Jan S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Korrekt proffsigt och kundorienterade för ett maxat resultat..varmt rekommenderbart

Marie Louise M
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Kanon service och mycket proffsigt bemötande när man kontaktar dom, rekomenderas starkt

Stefan H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Efter väldigt många år av samarbete med Dahlqvists bilservice så har vi bara gott att säga

Ingela J
Skrev om Dahlqvists Bilservice

vänligt och glatt bemötande bytt lyktor länkarm styrled mmen riktigt bra verkstad

Alrik B
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra service och trevlig personal.

Peter K

haft denna verkstad i 11år jättenöjd

Evelina F
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Dom är äliga raka och uppriktiga! Priserna är billigare än andra jag varit hos. Vänliga och lugna i kontakt.tydliga vad saker kommer kosta i förhand och eventuella avikelser samt tiden. Jag var i en tuff ekonomisk situvation. Min bil hade gett upp i finland blev blåst av företaget som tog betalt för ett jobb dem ej hade gjort. Detta uppmärksammades när jag sörva bilen . I förebyggande berätta dem om fel som kommer skada bilen. Viktigast av allt de vänar om din säkerhet. Jag hade bara råd att göra en provisorisk lagning...

Göran P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Ställer alltid upp när jag behöver hjälp och är alltid tillmötesgående och trevliga.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Eva J
Skrev om Dahlqvists Bilservice

De är inte stressade, hjälpte till med vad jag behövde när jag kom .

Sven Erik E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Blev kallad att byta ut krockkuddar, det gick på allra bästa sätt . De höll tiden bra och jag blev vänligt bemött , bjuden på fika medans servicen pågick. Bästa betyg !

Karl Ove A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jätte bra kundservice och liten väntetid

Gun-Britt A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

När krockkudde äntligen kom (inte deras fel) fick jag tid relativt snabbt och själva jobbet gick snabbt och smidigt. De skickade mess när bilen var klar

Norfast Entreprenad A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Vänligt bemötande och professionellt utfört arbete

Malte Å
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra men kan bli bättre att höra av sig

Lars H

Trevligt bemötande Höll tiden Snabb service. Lätt att hitta

Anna H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid trevliga och hjälpsamma! Otroligt kunniga

Rose-Marie Burman N
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid tillmötesgående och en enastående bra service mot bilar och kunder!! Rekommenderar!!!

Anki L
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jättebra service och trevligt bemötande! 👍

Ok C
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Enkelt att boka utifrån mina önskemål samt varmt mottagande. Stora och långtgående kunskaper om mina behov utöver den vanliga grundservicen. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Arne P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande och bra service. Känns som att man kan lita på det man får utfört

Per-Arne E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande, snabba när det blivit något akut, lagat bilen och återkommande servicearbete, alltid nöjd.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.

Olle Carl-Gustaf S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra och personlig service, priset överensstämde med offerten. Bra med lånebil. Bra kvalitet på utfört arbete

Lars Göran H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Snabbt o smidigt byte av Airbag

Lars Erik O
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Synnerligen bra verkstad, bemötande, kunnighet, engagemang i toppklass

Lars M
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Trevliga och tillmötesgående. Har servat och reparerat min Cittra i nio år. Tyvärr väldigt upptagna, så det är svårt att komma fram på telefon och deras onlinebokning fungerar inte.

Hans K
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra service och mottagare. Fick även lite goda tips angående min bil.

Maria D
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bästa betyg 🔝 på allt , mycket prisvärt.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Bengt W
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Utmärkt bemötande och förklaring av problemet samt ungefärlig kostnad.Problemet fixades på två dagar medan jag åkte lånebil.detta är inte första gången jag åker därifrån helnöjd.Blev dessutom något billigare än jag trodde Byte av styrservo var tjänsten.

Hans Gunnar O
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Chefen mkt. trevlig och hjälpsam, kunnig. Servar min husbil där och är mkt. nöjd.

Birgitta P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Eftersom jag kommer från Ljusdal som barn, var det en gåta att hitta Dahlqvists i Hudiksvall! Väl på plats var bemötandet bara positivt. Populär verkstad med hyggliga anställda, som bytte ut min krockkudde. Snabbt och enkelt!!

Tomas E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

De fixade bilen snabbt och smidigt

Barbro O
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande och saklig information Fick en tid omgående för byte av batteri Alla inställningar som behövdes ses över efter batteribytet fungerade perfekt. Jag är mycket nöjd med verkstaden och besöker den gärna igen då jag behöver hjälp

Trafikhuset I Hudiksvall A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Snabb service och trevligt bemötande plus att dem är väldigt kunniga. Med vänlig hälsning, Niclas/ Trafikhuset

Inger P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid trevligt att komma dit. Bra o fin service. Alltid hjälpsam❣️🤗👏Fick hjälp med min bil.👍

Signe Elisabeth F

Alltid nöjd med Dahlqvists,lika nu

Anna G
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Professionellt och ordningsamt. Jag är helt nöjd.

Lars Olof Albert E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket nöjd. Tryckte fel.Betyget är mycket nöjd. Hjälpsamma och trevligt bemötande. Rekomenderas.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.

Lars Ö
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Du är som kund fullt i fokus. Jag upplever att alla i personalen gör det där lilla extra för mig och min bil. En riktig verkstad, i samma anda som Knåda Sport.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.