Dahlqvists Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7
Få pris & boka Ring 0650-319 96 Dela

Välkommen till Dahlqvists Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Hudiksvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och är en auktoriserad bilverkstad för Citroën och Isuzu. Vår verkstad är anpassad för att även ta emot transportbilar, husvagnar, husbilar, mopedbilar och motorcyklar. Vi utför bland...

84 omdömen om Dahlqvists Bilservice

Margareta H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jag har varit kund hos Dahlqvists Bilservice i många år. Det är en trygghet för mig att kunna ringa dem när jag har ngn fråga om min bil. Positivt är också att det aldrig är någon lång telefonkö innan man får svar. Senast idag åkte jag faktiskt till verkstan, utan att jag inte ringt innan. De tog sig ändå tid och konstaterade vad som behöver bytas. Redan om en vecka har jag fått en tid på verkstan för min bil. Jag har bara positivt att säga om Dahlqvists.

Elisabeth E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid väl mottagen när man kommer dit

Rolf Christer S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Det är aldrig några som helst problem med att få all hjälp av detta företag med kunnig och vänlig personal.

Bengt Göran Å
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bara bra bemötande mycket bra

Ulf E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Suverän service, klämmer alltid in en tid även om det egentligen inte finns någon.

Instrumentservice A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Vänligt och serviceminded/profigt bemötande vid telefonkontakten samt snabb och väl utförd service och reperation.

Karin H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Hjälpsamma även när det är mycket jobb för dem.Förklarar alltid vid felsökning kostnadskalkyl.Stämmer oftast. Verkstaden lever upp till förväntningarna .reparationer service däckinköp ets.Småfel ex,fönsterhissar dörrhandtag

Svar från Dahlqvists Bilservice

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Igor U
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Profisinalt, vänligen och snabt.

Strömtorpet A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bar kundbemötande, bra utfört arbete

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Lena Monica S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid hjälpsamma och trevliga.

Stefan H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande (mycket bra)jobbet bra utfört

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Maria J
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket bra service och förklaring angående problemet med oljesensorn

Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemött , mina problem har lösts på ett bra sätt är mycket nöjd.

Suzanne R
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Detta är min nya verkstad. Hjälpsam, serviceminded och min bil blev som ny efter att ha varit på service på verkstaden. Priset på servicen är rimlig. Jag kommer definitivt att åka dit igen.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Befkadu Assefa D
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jag ringde Tygelsjö servicecentret för att byta däck. Jag frågade personal om jag kunde prata engelska. Han svarade: "Nej." Han avfärdade mig, och sättet han sa det på kändes ganska otrevligt. Jag tackade honom och sa hej då. Jag kommer aldrig gå dit igen. Jag kommer nog att dela med mig av min upplevelse till mina Facebook-nätverk i Klagshamn och Bunkeflostrand, kanske på TikTok också. Det vore trevligt om folk kunde vara vänliga och hjälpsamma ändå.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi vill att alla kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna hos oss, och vi tar till oss av det du skriver.

Katarina Holm Å
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid mycket bra bemötande och de ställer upp och hjälper oss med våra bilar oavsett vilka problem vi kommer in med. Vi är så nöjda med dem och kan varmt rekommendera Dahlqvist bil . / hälsningar Subaru-ägarna

Gabriel H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Snabba, enkla och bra! Bra kunskap och förtroendeingivande.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Jan Olov F
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra mottagande och kunnig reparation.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Kenneth O
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket bra bemötande. Snabb och bra service. Har rekommenderat Dahlqvist Bilservice.

Alf G
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Efter många försök att få boka tid per telefon, svarade två gånger. Första gången i Januari återkomma i slutet av februari andra gången. Ger upp efter tio försök. Plus ett mail. för att lyckas få boka en tid för byte av krockkudde. (Kampanj) Åkte jag 6 mil enkel resa, för att få boka tid, och då kunde jag få en tid två månader fram, för mitt ärende. Efter det blev det en positiv upplevelse. Bra bemött snabbt byte av krockkudden. På uppmaning av Citroén. Kampanj.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Ditt omdöme visar att vi har mer att göra. Vi tar det på allvar och hoppas att kunna välkomna dig tillbaka till oss när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Yngve S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket bra bemötande, snabb och proffsig service, Tack!

Erland P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jättebra service och trevlig personal

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Börje R
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Det bästa med mitt besök vid Dahlkvist bilservicevar att man fick låna en bil när man väntade

Ingela H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Fick snabb och bra hjälp av dem.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Bengt H
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra service kunnig personal, effektiv

Svar från Dahlqvists Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Kjell J
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket bra kundmottagande, snabb service trots att delar fick beställas som framvagnsfjädrar, rimligt pris kan rekommenderas, besöker gärna igen om behov uppstår.

Skrev om Dahlqvists Bilservice

Kunniga och ett bra bemötande ,grejar det mesta på min bil med hydraulisk fjädring, en kompetent Biilverkstad som man kan rekommendera !.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Bad Och Energicenter A

Mycket bra ! Bra kundmottagande tid hållning och återkoppling

Jonas S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid trevlig och kunnig personal som i alla lägen försöker hjälpa sina kunder.

Lina P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Snabb och bra service, trevligt bemötande

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Inga-Lill B
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande och snabbt omhändertagande. Proffsigt

Annica S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra bemötande. Snabbt att få tid. Tydligt skrivet om vad som utförts.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Hälsinge Golv A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Väldigt bra service och bemötande

Svar från Dahlqvists Bilservice

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Kustsotarna  I Hälsingland A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid bra service och tillmötesgående.

Anna-Lena P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra information empati god service framförallt bra bemötande känns tryggt!

Lars E
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Allt de gjort för oss är vi mycket nöjda med. Kanske något snabbare vid kundservice.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Leif M
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket kompetent personal, snabb och bra service

Åsa F
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Bra service. Lite för lång väntetid

Svar från Dahlqvists Bilservice

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Lars Erik B
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Mycket bra alltid nöjd en trygg verkstad.

Eva B
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Trevligt positivt bemötande.Snabbt omhändertagande o utfört arbete. Jag är såå nöjd.Mvh Ewa Bodell🌹

Eva Calleberg P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Jag känner mig alltid gott mottagen hos dem. Serviceminded och tillmötesgående, de förklarar alltid vad och varför saker skall göras. Och är det möjligt om reparationen tar tid erbjuder de lånebil, eller hemskjuts.

Tommy J
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Väldigt bra service, kommer fortsätta serva min husbil hos Dahlqvists bilservice.

Skrev om Dahlqvists Bilservice

Gott bemötande, snabbt och effektivt utfört arbete.

Svar från Dahlqvists Bilservice

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Gunilla A
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Fick all den hjälp jag frågade efter. + Trevligt och vänligt bemötande.

Sonny G
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid trevligt bemötande och bra och snabb service.

Pernilla De P
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Alltid bästa servicen och trevlig personal.

Agnes F
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Trevlig personal, fint bemötande. Dom gjorde säkert ett bra jobb också.

Solvig R

Bra bemötande , alltid nöjd . 🤗

Catarina S
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Har varit kund hos Dahlqvist i många år nu. Blir alltid trevligt bemött. Duktiga på bilar och lämnar även husbilen på service här. Rekommenderas!

Svar från Dahlqvists Bilservice

Tack för att du delar med dig och för att du väljer oss som din verkstad, det betyder mycket för oss. Vi hoppas vi ses när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök!

Matts F
Skrev om Dahlqvists Bilservice

Snabb och bra service med kunniga mekaniker. Gjorde ett bra jobb