Bara positivt.....hitintills 👍
Dalakraft
Dalakraft är ditt lokala energibolag med utmärkt service, generösa öppettider och hållbara produkter och tjänster. Vi säljer el, solpaneler, laddlösningar för elbil och bredband till privatpersoner och företag i Dalarna och hela Sverige. Vår filosofi är att finnas nära våra kunder och för oss är närhet mer än fysiska avstånd....
5400 omdömen om Dalakraft
Sedan starten hos Reco 2013
Stort tack för den positiva återkopplingen! Vi blir verkligen glada av att höra att allt känns bra. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något framöver – vi hjälper gärna till. Hälsningar Anders
Jag är ganska ny kund så det är inte mycket jag kan svara på men eftersom det varit problemfritt hitills kan jag bara anta att det är bra.
Hej Anna, Tack så mycket för ditt omdöme och varmt välkommen som kund hos oss! Vad roligt att höra att allt har fungerat problemfritt hittills — vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service och hoppas att du blir ännu mer nöjd med tiden. Hälsningar Anders
Trevlig handläggare. Enkel allt följa allt i appen.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både handläggningen och appen. Hälsningar Anders
Hitintills en bra upplevelse om man jämför med tidigare elleverantörer
Hej Rolf, Tack för ditt omdöme utav oss! Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss jämfört med tidigare leverantörer. Vi ska göra vårt bästa för att du ska fortsätta känna så framöver. Hälsningar Anders
Kanske inte billigast men bäst kundservice, produkter som passar mig och erbjudanden som är värt nåt öre extra.
Hej Carina! Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattar vår kundservice och våra erbjudanden. Hälsningar Anders
De har kanonbra personal, alltid trevliga o hjälpsamma
Tusen tack för det fina orden Ejvor! Hälsningar Anders
Det duger. En heldag för att få tag på kundtjänsten och månader för att skriva över ett abonnemang, annars flyter det väl på. Elen fungerar ju, dock fick jag bekräftelse från ett elbolag i Smedjebacken när överlåtelsen va klar, det va absolut inte vad tidigare abonnent hade. Va ändå väldigt tydlig med att ha precis samma som föregående.
Hej! Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback. Vi beklagar verkligen att det tog lång tid att komma i kontakt med oss och att överlåtelsen drog ut på tiden – det är självklart inte den upplevelse vi vill att någon kund ska ha. Vi strävar alltid efter att svara snabbt och finns tillgängliga alla vardagar mellan 08–21 samt 10–14 på helgerna för att du enkelt ska kunna nå oss när det passar dig. När du nämner "elbolag i Smedjebacken" kan det möjligtvis handla om nätbolaget, som ansvarar för elnätet i området – det...
Mycket positiv! Bra bemötande och lätt att bli kund.
Vad roligt att du är så positiv till oss Sara! Hälsningar Anders
Inga problem alls, allt fungerade perfekt från början
Hej Kenneth! Vad roligt och höra att allt fungerat perfekt. Vänligen Anders
Dalakraft är bäst, tycker jag!
Tack för dessa värmande ord Iris! :) Hälsningar Anders
Blev rekommenderad Dala Kraft som elleverantör av en vän. Jag hoppade på rekommendationen då jag var mycket besviken på min tidigare leverantör som hade en bedrövlig kundtjänst. Det känns som ett lyckokast då Dala Krafts kundtjänst verkligen tycks leverera. Verkligen väldigt fint och proffsigt mottagande. Ser fram emot att vara kund in i framtiden. Tack.
Har precis tagit över abbonemanget från min pappa och det har funkat jättebra,
Mycket bra kundbemötande, och enkelt att komma igång
Vi är mycket nöjd med er då vi är kund hos er sedan länge för vårat fritidshus i Svartnäs. Så då var det nu läge att även välja er för vårt hus i Skutskär.
Blev mycket bra bemött som ny kund..Hade inga förväntningar innan. Ville bara ordna min situation. Det var smidigt ta kontakt med dalakraft.
Mycket trevligt bemött i mitt telefonsamtal när jag blev kund.
Än så länge är jag nöjd har bara haft er en månad
Bra bemötande och användarvänlig app.
tycker elpriset är överlag högt
bra är elkund hos er fungerar bra
Min upplevelse är mycket bra och bra service mvh Per
Bra det var genom hyresvärden som jag blev kund på nytt hade er när vi bodde i Ovanmyra
Övertagit avtalet från maken nyligen. Inga problem hittills.
Trevligt och familjärt bemötande. Löste de faktura problem som fanns.
Kat hade kontakt för att flytta ett abonnemang för den fastighet jag tagit över. Fungerade bra. Men jag har ju inte möjlighet att välja någon annan leverantör av elen.
Med anledning av min makes död skrevs avtalet om och bemötandet var proffsigt och handläggningen gick snabbt och smidigt under trivsam karaktär. Vi har haft Dalakraft som leverantör sedan 1980 utan anmärkningar.
Övertagit abonnemang av före detta sambo. Haft Dalakraft i många år och inga bekymmer. Trevligt bemött och nöjd med allt utom priset
Trevlig personal , tycker att som kund borde man få lite billigare pris på att ladda bilen
Trevlig kundtjänst. Lätt att få avtal och snabb fixat.
Det lilla jag har varit I kontakt med Dalakraft så kan jag inte klaga.
Beställt el-avtal. Bra service och enkelt att beställa. Är för ny kund för kunna säga mer. Bra helt enkelt.
Dalakraft fungerar bra och inte sy dyrt
Vänligt bemötande och seriöst intryck
Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Jag fick den hjälp jag behövde snabbt och rationellt.
Inget krångel .Bra hjälp bra bemötande.
Svarar snabbt i telefon. Trevligt bemötande.
They know what the customer is looking for and a well knowledgeable staff to who can listen to us and then explain things.
Det lyser och blir varmt när jag trycker/vrider på knappen/vredet
Har bara haft Dalakraft 2 mån, men det verkar bra.
Dalakraft är ett riktigt bra bolag, alltid bra bemött av kundtjänst.
Otroligt dyrt jä fört med andra leverantörer
Fungerar utmärkt, inget att klaga på
Vänligt bemötande när man ringer
Inte så bra. Låter transformatorhusen stå nerkladdade och störande, inte lyhörda mot kunderna, allmänt otrevliga att ha att göra med,
Hej Håkan, Tack för din feedback till oss! Det låter som du tänker på ditt nätbolaget – Dalakraft är ett elhandelsbolag och ansvarar inte för transformatorhus, ledningar eller annan elnätsutrustning. Hälsningar Anders
Proffsigt och förtroendeingivande och snabba svar vid frågor
Positivt bemötande både på telefon o kontoret
Snabb och professionell hjälp!
Tillgänglig kundtjänst men de hade inget svar på mina frågor trots det var deras produkt.
Hej Niklas, Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att du upplevde vår kundtjänst som tillgänglig, men beklagar att vi inte kunde ge dig de svar du behövde. Din feedback är viktig för oss, och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete – vi strävar alltid efter att bli bättre och kunna hjälpa våra kunder ännu mer träffsäkert framöver. Tack igen för att du hörde av dig. Hälsningar Anders
Hej det är inte roligt när man får elräkningen man blir bara ledsen men det är väll lika för alla så man vet inte va man ska göra mer än o dra ner på allt som har med el o göra men man måste ju ha ström så alla el bolag ska väll käna pengar på oss har inget o säga om er alla elbolag är väll lika mvh svenne
Hej Svenne, Tack för att du hörde av dig. Det är bra att du tänker på att inte förbruka för mycket el i hushållet, varje kilowatt räknas. Du får gärna ringa oss så kan vi hjälpa dig att se över din elförbrukning och komma med konkreta tips och råd på hur du kan minska den. I många fall går det att göra små förändringar som kan ge märkbar effekt. Tveka inte att kontakta oss, så tittar vi gärna tillsammans på vad just du kan göra. Vänliga hälsningar, Anders
Ni ringde och tippsade om billigare avtal.