Dalarnas Takmontage AB

Dalarnas Takmontage AB

www.dalarnastakmontage.se
  • Badge2026
4.2

Sedan 2017 har Dalarnas Takmontage hjälpt villaägare med trygga taklösningar som håller över tid. Vi är ett lokalt takföretag som värdesätter tydlighet, ansvar och ett arbete som blir rätt gjort. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har lång erfarenhet i branschen. För oss handlar ett bra takbyte inte bara om material, utan...

63 omdömen om Dalarnas Takmontage AB

Sedan starten hos Reco 2024

Ulla B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Trevlig och kunnig personal o hantverkare

Björn D
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Vi blev professionellt bemötta av deras representant. Han gick igenom taket och sedan presenterade han vad han kommit fram till. Vi hade inga förväntningar då vi inte kände till dom. Blev nöjda. Alla som var inblandade i takbytet upplevde vi som trevliga och kunniga. Vi blev trevligt bemötta och rekommenderat firman till vänner som tänker byta tak.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ni varit nöjda med både bemötandet och arbetet. Extra kul att ni rekommenderar oss vidare, det uppskattar vi verkligen! Tack för förtroendet!

Margareta E
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Mycket nöjd med arbetet och bemötandet. Så trevliga och skickliga hantverkare. Lång tid från beställning till arbetes början. Alldeles för hög kostnad.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för ett fint omdöme. Väldigt roligt att ni är så nöjda med både arbetet, bemötandet och våra hantverkare. Vi tackar även för eran feedback, vi uppskattar det och tar det med oss. Tack för förtroendet!

Tony Anton M
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Mycket bra firma som höll i princip allt (en liten miss med kommunikation gällande igångsättning men ingen big deal) de lovade. Trevliga killar som jobbade och de städade fint efter sig. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för erat fina omdöme. Kul att ni uppskattar hela upplevelsen, vi tar med oss av feedbacken även fast det inte var en big deal.

Bernt J
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Mycket duktiga o trevliga montörer. Gjorde ett superjobb-hag ärmycket nöjd. Bra kontakt vid beställning-trevligt bemötande de. Ett företag jag tipsar vänner om!!

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för dom fina orden! Vad roligt att du vill tipsa dina vänner om oss, det uppskattas verkligen.

Jens W
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Enplansvilla med 198m2 tak. Papp, ströläkt, bärläkt, vindskivor och takfotsbrädor samt huv och hängrännor, stuprör, och övrig plåt i ränndalar och på vindskivor. Bra bemötande. Framgick inte att underantreprenörer skulle göra jobbet åt Er, vid upphandlingen. Inga fel på de som utförde jobbet , trevliga och duktiga och snabba. Mina förväntningar var att det skulle vara helt klart när de lämnade jobbet. Dock så behöver 6 st vindskivor bytas ut, då de är för korta och täcker inte hängrännan samt linjerar inte i underkant...

Majny N
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Blev väldigt bra och trevligt bemött. Duktiga arbetare och jättetrevliga. Kan verkligen rekomendera er till alla som ska lägga om tak. Tack för fint jobb och bemötande.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för de fina orden. Så roligt att höra att ni är nöjda med både bemötandet och arbete. Att ni dessutom rekommenderar oss vidare betyder verkligen mycket. Tack för förtroendet!

Leif S

Professionellt bemötande. Väl utfört takbyte

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för den fina recensionen och förtroendet!

Ulf Olov B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Tog lång tid att göra klart,allt är ju inte klart än

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för din recension, vi tar med oss av din feedback i vårat fortsatta kvalitetsarbete.

Inga L
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Alla kontakter med er har fungerat mycket bra. Jag hade positiva förväntningar som infriades. Det blev ett nytt och fint tak på gamla stugan, Nu väntar jag bara på garantibevisen som jag önskar att få i pappersform. Häls. Inga Lundgren Mähler

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack Inga för de fina orden! Roligt att läsa att vi levde upp till dina förväntningar. Fotodokumentation och garantibevis ska vara skickade till dig. Skulle du mot förmodan inte ha fått dem än hör av dig på 010-585 00 70

Tommy S
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Allt fungerade enligt överenskommelse. Takbytet utfördes som angivits. Professionellt utfört och inom tidsangivelser. Plus även till uppföljningen. Tekniskt kunniga och de få saker som behövde uppmärksammas kunde lösas uta onödigt krångel. Vi är jättenöjda. Tack Dalarnas Takmintage och deras underleverantöre.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för det fina omdömet! Extra roligt att höra att allt fungerat enligt överenskommelse och att ni uppskattat både utförandet och uppföljningen. Vi tar också med oss de fina orden till våra hantverkare och samarbetspartners. Tack för förtroendet och för att ni valde Dalarnas Takmontage!

Philipp C
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Smidigt takbyte genom VA byggservice åt Dalarnas takmontage. Allt från planering till genomförande kändes tryggt och kommunikationen med dtm var tydlig.

Olov D
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Snart tre år sedan vi bytte tak och de har fortfarande inte slutfört arbetet. Vindskivor är fortfarande omålade och plåtarbete som inte blev godkänt vid inspektion är inte åtgärdat. Löften lämnas återkommande om åtgärd men inget händer.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Olov. Tråkigt att läsa att du upplever att arbetet inte blivit slutfört. Vi vill självklart reda ut vad som hänt och se till att eventuella kvarstående punkter hanteras. Eftersom vi inte kan identifiera vilket ärende det gäller utifrån recensionen, får du gärna kontakta oss direkt på kontakt@dalarnastakmontage.se med dina uppgifter så att vi kan titta närmare på detta tillsammans.

Bosse B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Mycket fint blev det. Några takpannor ligger lite snett.. " inte i rätt läge". Men det ska dom väl fixa när det är dags för SLUTBESIKTNING. när det Nuu... Blir av ?? O.b.s : På Dal-Tak's hemsida Står det att MAN INTE BETALAR FÖRRÄN ' SLUTBESIKTNING ÄR GJORD.. " Och ärlig som vi är sååå.. betalade vi Fakturan när vi fick den. "DUMT GJORT AV OSS" * ELLER * ??? . Och så var det inte så trevligt att ha Skydds- ställningarna kvar runt huset i ca: 4 - veckor. Så det blev ingen Trevlig Midsommar.. Barn o Barnbarnen Tordes vi inte ha här. // M.v.h: Bosse & Ilona.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Bosse & Ilona. Tack för er recension och feedback. Vi tar till oss av era synpunkter och tar med oss det framåt i vårat kvalitetsarbete.

Rune L
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Jag är nöjd, bra utfört arbete vad jag kan se !

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för din fina recension, kul att höra att du är nöjd med oss och ditt nya tak!

Jan H
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Det jobb som gjordes nu senast är ok. Men anledningen till att jobbet gjordes är ju fuskjobb som gjordes initialt när vi lejde er för takbyte.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för att du delar med dig. Skönt att höra att det senaste arbetet blev bra. Vi beklagar samtidigt nockpannorna som blåste ner. Det är självklart inte så vi vill att det ska vara och det tar vi ansvar för. Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Ulf E
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Alla från säljare till montörer gjorde ett trevligt och professionellt jobb. Utförda arbeten motsvarar vad som utlovades och således även våra förväntningar. Arbetet omfattade totalt byte av allt över takpanelen och även en ny utvändig taklucka Bra jobbat// Ulf Eronn

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Ulf. Tack för din fina recension och va roligt att vi lever upp till era förväntningar från första till sista besök.

Lars-Johan L
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Det låter jättebra att man ska vara nöjd och att man kommer och genomför besiktning efter allt är klart. 1. Dom gör inte klart det sista med målningen 2. Efter att du betalat fakturan blir det tyst 3. Genomför ingen besiktning efteråt, ja dom är ju inte klara… 4. Tar inte klagomål på genomförandet under arbetet på allvar fast det låter på säljaren att man ska säga till direkt och inte vänta till besiktning. Skulle faktiskt inte rekommendera Dalarnas Takmontage AB! Om du ändå ska använda firman ska ni INTE betala fakturan innan allt är klart

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för att du tar dig tid att lämna feedback. Vi beklagar verkligen att du upplevt att arbetet inte blivit färdigställt och att kommunikationen efteråt inte varit som den ska, det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha! Vi tar till oss kritiken och vill gärna få möjlighet att reda ut det som återstår och gå igenom vad som hänt i ärendet. Vår ambition är alltid att lämna ett färdigt arbete och nöjda kunder.

Sidsel B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Byte av tak på hela gammalt hus. Arbetet gick smidigt. Inga långa väntetider. Bra bemötande i alla kontakter. Alla var trevliga. (Synd att inte mer av det gamla materialet återvinnas.Men antar det är konceptet , och det har vi "köpt " )

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för erat fina omdöme! Roligt att läsa att allt flöt på smidigt och att ni uppskattar bemötandet från alla våra kollegor. När det gäller återbruk av det gamla materialet är det en viktig synpunkt. Vår takläggning utförs enligt Moniers Tätt Tak-garanti, vilket innebär att vi följer deras specificerade system och material för att kunna lämna garantin. Därför har vi inte möjlighet att återanvända det gamla takmaterialet i den nya konstruktionen även om vi i sak inte är emot återbruk av material.

Mats J
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Köpet gällde rivning av det gamla taket, helt nytt undertak (råspont) , papp, läckt, tegel, vindskivor och övriga plåttillbehör. Mkt bra information o genomgång av hela arbetet av säljaren. Arbetet skulle enl överenskommelse påbörjas i början av maj men kom inte igång förrän sista delen av månaden. Takarbetet genomfördes snabbt. Dock resterade vissa plåtarbeten, men dessa åtgärdades efter någon vecka. Företaget kan rekommenderas. 👍🤗

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för ett utförligt och fint omdöme! Härligt att höra att ni uppskattade informationen inför arbetet och att ni i slutändan blev nöjda med resultatet. Vi tar även med oss er feedback kring starten och de kvarvarande plåtarbetena. Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar oss vidare!

Jerry N
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Toppen arbetet gick snabbt de jobbade på jätte nöjd👍

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Jerry. Vad roligt att läsa att du är nöjd. Tack för förtroendet!

Kalle K
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Dröjde lite efter offert godkännandet med återkoppling. Skulle utföra arbetet under juni men det blev tidigare. 11/5 kom de med ställningen och material. Det var dåligt väder de första dagarna så det drog ned tempot pga vänta ut regn. Men sedan gick det snabbt. Två killar gjorde arbetet märktes att de var vana och kunniga. 21/5 var allt klart ställningen och containerna hämtade. Jag blev nöjd med utfört arbete saknar dock lite återkoppling med dokumentation över garantier mm och ev bilder så man kan visa vid eventuell försäljning...

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för ett utförligt och ärligt omdöme! Härligt att höra att ni blev nöjda med både arbetet och resultatet – och att våra hantverkare gjorde ett bra jobb trots lite utmanande väder. Vi tar absolut med oss feedbacken kring återkoppling och dokumentation. Det är minst lika viktigt att även den delen fungerar bra och smidigt.

Arne L
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Dalarnas har lagt om vårt garagetak i år (2026). 2022 hjälpte de oss att byta ut hustaket och 2023 kompletterade de snörasskydden. Vi var mycket nöjda med båda jobben. När garagetaket behövde åtgärdas i år kontaktade vi därför Dalarnas Takmontage igen. Vi fick snabb återkoppling. Tim Holmquist hjälpte oss med planering och lämnade offert. Vi hade en bra kontakt och trevligt under resans gång. Jobbet utfördes som planerat utan några bekymmer för vår del. Arbetet är väl utfört och vi hade en bra dialog med personalen som gjorde...

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för att ni återigen valde oss, det betyder extra mycket att få förtroendet flera gånger och att ni varit nöjda genom åren. Vi tar med oss de fina orden till Tim och hela gänget som varit involverade.

Annelie S
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Trevligt bemötande och duktiga arbetare!

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för den fina recensionen!

Ingela B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Professionella, noggranna och bra kommunikation genom hela processen.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Roligt att höra att ni uppskattat både noggrannheten och kommunikationen genom hela processen. Tack för förtroendet och för att ni valde oss!

Magnus H
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Oerhört trevliga människor, både chefer och arbetare. Arbetet fortlöpte bra och inga konstigheter.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för de fina orden Magnus. Det värmer extra att höra att ni uppskattat både vårat hantverk och våra kollegor på kontoret. Härligt att allt flöt på som det skulle och tack för förtroendet!

Bernt U
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

De gjorde ett bra jobb. Men de försvann några dagar utan att meddela oss. Ställningen stod kvar jättelänge.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för erat omdöme! Skönt att höra att ni är nöjda med själva arbetet. Vi beklagar samtidigt att kommunikationen brast när arbetet stod still några dagar och att ställningen blev kvar längre än den borde. Det tar vi med oss, tydlig återkoppling är viktigt för oss.

Jan H
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

En bra införsäljningen av jobbet med lyhörd och kunnig personal, vi bytte takpannor och gjorde då förändring i färgvalet av betongpannorna till annan färg än det gamla. De som gjorde utförandet av takbyte var smidiga och effektiva samtidigt som de lyssnade och hade bra kommunikation under hela takbyte. Efter takbyte gjordes en besiktning och de få synpunkter som kom upp åtgärdades omedelbart. I det hela ett mycket bra jobb och vi kan rekommendera Dalarnas Takmontage till alla som funderar på att byta tak.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för ett så fint omdöme! Extra roligt att höra att ni uppskattat både kontakten inför arbetet och dialogen med våra hantverkare under själva takbytet. Härligt också att slutkontrollen och de sista justeringarna gick smidigt. Tack för förtroendet och för att ni rekommenderar oss vidare!

Tommy V
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Vi är nöjda Med jobbet snabbt utfört efter att vi beställde. Men med det lite dyrare priset som vi tog så förväntar vi inget annat

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för omdömet Tommy! Skönt att höra att ni är nöjda med både jobbet och att det gick snabbt från beställning till utförande. Vi hoppas att ni känner att taket lever upp till förväntningarna och att ni får många bekymmersfria år framöver, tack för förtroendet!

Margret L

Bra jobb , noggrant , fina grabbar

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tackar för eran fina recension!

Anders S
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Tillmötesgåendes och lätta att ha att göra med. Bra takläggare.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för de fina orden. Härligt att höra att ni uppskattat både vårat bemötande och våra takläggare. Tack för förtroendet och för att ni valde oss!

Karin R
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Jag har ”fått” ett nytt tak och upplevelsen från första mötet till sista med säljaren Micael har varit bra. Gävle killarna som gjorde det riktiga jobbet, lade ett fint tak. Helt nöjd, väntar nu bara på dokumentation och garantin som skall komma efter avslutat jobb.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för det fina omdömet! Roligt att höra att du är nöjd från första mötet med Micael till det färdiga taket, vi tar med oss de fina orden till killarna i Gävle också! Hoppas dokumentationen och garantin kom fram som den skulle och att allt är komplett. Tack för förtroendet!

Per-Olof H
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Hittills har vi inget att klaga på. Bra bemötande snabb service. Hör av er om 10 år så får vi se om det blir samma omdöme.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för omdömet! Härligt att höra att ni är nöjda hittills och vi tar gärna en påminnelse i kalendern till 2036 då våra garantier sträcker sig längre än 10år. Vi hoppas innerligt att ni har samma positiva känsla då som nu!

Nikolas B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Vi fick ett lyhört bemötande redan i de inledande diskussionerna. Vi uppskattade flexibiliteten när det exempelvis gällde vilken typ av målarfärg vi ville ha på vindskivorna. Genomförandet blev professionellt och väl utfört. Vi kunde uppfatta en viss rörighet när det gällde den interna kommunikation, antagligen pga att vår ursprungliga kontaktperson slutade. Huven på skorstenen hade t ex glömts bort vilket gjorde att ställningarna blev kvar längre än väntat. Ett par andra småmissar behövde också hanteras i efterhand pga...

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Stort tack för ett utförligt och nyanserat omdöme! Vad roligt att höra att ni uppskattat bemötandet, flexibiliteten och framför allt det färdiga resultatet. Vi tar också med oss er feedback kring den interna kommunikationen och de missar som uppstod längs vägen. Sådant ska självklart inte behöva påverka upplevelsen av ett projekt. Skönt att det ändå gick att reda ut och att helhetsintrycket blev positivt. Tack för förtroendet och för att ni valde Dalarnas Takmontage!

Eva A
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Byte tak inkl takfönster Förtroendeingivande försäljare. Duktiga och trevliga killar som utförde jobbet. Allt gick smidigt och tidsenligt. Bra kunskap och trevligt bemötande. Positiv upplevelse.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Eva. Jätteroligt att ni är nöjda med erat nya tak och tack för den fina recensionen

Dan S
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Fick taket omlagt, snabbt jobbat o korrekt utfört. Överlag problemfritt. Rekommenderas.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Dan. Vi är tacksamma att vi fick lägga om erat tak och vi tackar för dom fina orden.

Ingemar T
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Mycket bra att ha och göra med.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Ingemar. Vad roligt att läsa att du är nöjd med ditt tak. Tack för förtroendet

Gina Ö

Trevligt bemötande och återkoppling

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Gina. Tack för att vi fick göra erat tak och tack för den fina recensionen.

Göran E
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Bra arbete lite backläxa på plåtjobben.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack för din recension! Vi tar med oss av din feedback!

Linnea B
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Dalarnas Takmontage AB levde upp till förväntningarna och vi är nöjda med hela arbetet från start till slut.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tackar för dom fina orden Linnea och tack för att vi fick äran att säkra erat tak för framtiden.

Johan S
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Finemang. Snabba, effektiva och trevliga.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Tack Johan för din fina recension och förtroendet att byta taket på din fina sommarstuga.

Ture A
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Dålig kommunikation och planering rörande förväntat utförande av vissa detaljer. Många små skavanker rörande synliga spikar och gamla skruvhål. Skräp i olika form lämnat på vind och i ventilationsrör/imkanal. Insektsnät dåligt fäst. Obefogad skarvad vindskiva och plåt. Utlovad fotodukumentation av varje byggmonent upplevs väldigt bristfällig. Ovarsamt hanterade av rivningsarbete. Betyget sätter jag 3 men borde vara 2,5.

Eivor K
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Väl bemötta blev vi. Trevliga hantverkare ock utmärkt arbete gjorde dom. Det gällde nytt papptak på en liten sommarstuga.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Eivor. Tack för att vi fick lägga om taket på eran fina sommarstuga.

Veronica A
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Snabbt genomfört arbete och bra kommunikation både innan och under projektet.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Veronica. Det är roligt att läsa att du är nöjd med både utförande och kommunikationen med oss, vi tackar för att vi fick lägga om erat tak.

Susanne S
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Trevliga killar och snabbt jobbat. Bra städat efter dem.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Susanne. Tack för förtroendet att byta erat tak och tack för det fina omdömet.

Åsa K
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

I augusti 2025 fick jag besök av säljaren och vi skrev kontrakt för takbytet.Takbytet skulle påbörjas v.48 2025. Arbetet skulle utföras av de bästa utbildade takläggarna och takbytet skulle bli en perfekt julklapp. Jag kunde vara helt trygg och det var bara att kontakta säljaren vid frågor. Mina förväntningar var höga och känslan för säljare och företaget var goda. Arbetet blev framflyttat, först till v3-4 -2026 och sedan till v6 men jag var tvungen att betala före årsskiftet för att få rotavdrag. När arbetet väl kom igång...

Sven-Erik N
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Vi blev mycket bra bemötta , ock våra förväntningar stämde ganska bra .Vi bytte hela taket,så allt fungerade bra.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Sven-Erik! Roligt att läsa att vi efterlever era förväntningar vi är glada att fått utföra hela takbytet hemma hos er.

Thomas H
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Bra bemötande och förtroendegivabde kontakt samt väl utfört arbete.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Thomas. Tack för den fina recensionen och vi är glada att läsa att du är nöjd!

Karin W

Trevliga. Effektiva. Fint utfört arbete

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Karin. Tack så mycket för dom fina orden. Vi tackar även för förtroendet att lägga om erat tak!

Johan O
Skrev om Dalarnas Takmontage AB

Tydlig information om vad som ingick i offerten. Arbetet tog den beräknade tiden. Takbytet gick smidigt och det var lätt att få svar från personalen. Jag är nöjd med resultatet.

Svar från Dalarnas Takmontage AB

Hej Johan. Tack för din fina recension och vad roligt att läsa att du är nöjd med ditt tak och vårat arbete.