dammtussen.se

6356 omdömen om dammtussen.se

Sedan starten hos Reco 2018

Kjell J
Skrev om dammtussen.se

Jag tycker det fungerar väldigt bra ock levrans ock bar pris

Monica W
Skrev om dammtussen.se

Bra snabb leverans. Har inte testat påsarna ännu. Men blir säkert bra.

Barbara P
Skrev om dammtussen.se

Allt motsvarade mina förväntningar därför handlar jag hos Dammtussen

Siv Ebba A
Skrev om dammtussen.se

smidigt att beställa . har gjort det förut.

Margareta M
Skrev om dammtussen.se

Passade inte. Det kan inte vara ett Miele original vilket jag trodde av uppgifterna. Nu använder jag det i alla fall tog bort den tjocka gummipackningen då fick jag det på plats. Ni ville ha svar och ni fick det. Nu vill jag ha en förklaring.

Svar från dammtussen.se

Hej, filtret du beställt passar följande modeller; MIELEs modeller S 300i-399, S 400i-499i, S 500-599, S 600-699, S 700-799, S 800-899. Eftersom det inte passar är din dammsugare troligtvis en annan modell. Mvh/Anna

Björn A
Skrev om dammtussen.se

Köpte damsugarpåsar. Snabb leverans.

Tomas J

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Lisbeth S
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans o snabbt rent med passande dammsugarpåsar från Dammtussen. Leverans direkt hem. Toppen!

Perry E
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans och bra hemsida, produkterna är av bra kvalitet.

Göran T
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans. Bra kvalitet. Tack.

Hans J
Skrev om dammtussen.se

Trodde inte att jag skulle hitta påsar till en uråldrig dammsugare(som ändå suger som ett monster). Mycket positivt. jag Tackar.

Ulf H
Skrev om dammtussen.se

Det var enkelt att handla från Fammtussen.

Sjöberg Per-Olov S
Skrev om dammtussen.se

En snabb och bra leverans . Rekommenderar dem verkligen.

Martin T
Skrev om dammtussen.se

Bra å snabb leverans nöjd med produkten

Jeanette H
Skrev om dammtussen.se

Bra beskrivning gör det lätt att hitta rätt påsar. Snabb leverans direkt hem i brevlådan. Mycket nöjd!

Jörgen W
Skrev om dammtussen.se

Snabbt och smidigt! Rekommenderas!

Rosemarie L
Skrev om dammtussen.se

Nöjd med kundservicen och produkten

Lena H
Skrev om dammtussen.se

Rekommenderar Lätt överskådligt se articklar och pris Lätt göra beställning Köpte dammsugarpåsar Bra pris Leverans i brevinkastet Har varit kund sedan flera år Gåva till Barncancerfonden är ett stort plus // Lena

Gertrud J
Skrev om dammtussen.se

Enkelt att beställa på nätet och så snabb leverans

Carmen E
Skrev om dammtussen.se

Snabbt och enkelt. Lätt hitta rätt påse

Fredric R
Skrev om dammtussen.se

Haha det enda jagvkan betygsätta är väl då att de skickade det jag beställde, jag har bara beställt en sak därifrån och har ej hunnit använda det ännu. Så det finns nog de som har använt dammtussen längre än jag. Kram

Helena N
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans till dörren. Det som var lite märkligt var att dammsugarpåsarna och filtret inte var inslaget i någonting utan stod bara där helt plötsligt utanför min dörr. Inget meddelande om att ditt köp är påväg eller när det skulle leverans. Tack och lov har jag goda grannar som aldrig skulle stjäla någonting från mig men hade känts tryggare om det varit något papper runt det jag beställde och ett mail eller sms när jag skulle få det den dag jag fick det.

Irene N
Skrev om dammtussen.se

Enkelt att beställa och rätt produkt kom efter några dagar, dessutom utan massa onödig extra förpackning! Mycket bra!

Britt-Marie P
Skrev om dammtussen.se

Toppen och vet sedan tidigare att jag kan lita på att få hem det jag handlar till dörren och i detta fall också i brevlådan. Har också rekommenderat Dammtussen till några av mina grannar

Christina A
Skrev om dammtussen.se

Reklamen sa att den var stark och lätt skulle suga upp hundhår, det gör den inte bra. Får köra 2-3 gånger innan det är rent

Svar från dammtussen.se

Hej, du verkar ha recenserat fel vara. Du har beställt dammsugarpåsar och vi gör inte reklam för att de är starka och lätt ska suga upp hundhår. Mvh/Kundtjänst

Lisbeth J
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans, bra produkt (filter till spisfläkt)

Michele A
Skrev om dammtussen.se

Enkelt att beställa och snabb leverans!

Eric H
Skrev om dammtussen.se

Snabb och smidig affär med bra priser och just leverans

Marie S
Skrev om dammtussen.se

Är jätte nöjd och älskar doften

Leila N
Skrev om dammtussen.se

Toppen! Jag köpte dammsugarpåsar.

Gunilla J
Skrev om dammtussen.se

Köpte dammsugarpåsar. Bra kvalitet och snabb leverans

Tina L
Skrev om dammtussen.se

Passar perfekt till min dammsugare

Sören P
Skrev om dammtussen.se

enkelt att beställa, förra ordern fanns kvar

Pel L

Seg leverans.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

Svar från dammtussen.se

Hej, Enligt Postnords spårningslänk fick du din leverans den 18/5. Det var den första vardagen efter det att du lagt din order. Vi har också mejlat dig spårningslänken. Om du inte sett mejlat så titta i ditt spamfilter då det kan ha hamnat där. Mvh/Kundtjänst

Katarina S
Skrev om dammtussen.se

Det var enkelt och att få påsarna gick fort.

Spomenko D
Skrev om dammtussen.se

Rätt produkt,snabb leverans bra support.......

Susanne S
Skrev om dammtussen.se

Köpte dammsugarpåsar Enkelt att hitta rätt påsar, dessutom till en dammsugare som har några år på nacken. Snabb leverans

Margaretha K
Skrev om dammtussen.se

Snabbleverans och bra produkt rekomenderas

Christine R
Skrev om dammtussen.se

Alltid snabb leverans o bra grejer

Tomas J
Skrev om dammtussen.se

Produkterna håller den kvalitét som utlovats, enkelt att beställa samt snabb leverans.

Ulrika C
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans och bra grejer, nöjd!

Kjell B
Skrev om dammtussen.se

Den kvinna jag hade kontakt med på Dammtussen, Mia, var fantastiskt hjälpsam. En blomma till henne.

Jivan K
Skrev om dammtussen.se

“Jag är väldigt nöjd med produkten! Den motsvarade mina förväntningar och kvaliteten känns riktigt bra. Snabb leverans och allt fungerade perfekt. Rekommenderas!”

Lena G
Skrev om dammtussen.se

Påsen passade i den gamla dammsugaren!

Ylva J
Skrev om dammtussen.se

Snabb leverans med mina dammsugarpåsar 👍

Pirkko M
Skrev om dammtussen.se

Det vad lätt att beställa och snabb leverans, andra ord helt nöjd.

Anette H
Skrev om dammtussen.se

Fick det jag beställde. Inget att klaga på. Fraktkostnaden för stor.

Sverker A
Skrev om dammtussen.se

Mycket enkelt att beställa rätt sort med tydliga bilder på produkterna. Snabb hemleverans

Betty L

Snabb leverans ………..:………………………….

Gunnevi B
Skrev om dammtussen.se

Allt gick smidigt och snabbt, från beställning tills jag hade varan.