Bra att varan fanns (påsar till äldre model dammsugare), och bra att den levererades på smidigt sätt. (Någon "upplevelse" var det dock inte fråga om.)
dammtussen.se
6153 omdömen om dammtussen.se
Sedan starten hos Reco 2018
Kom i utsatt tid och passade bra. Prisvärd
Jag tycker dom är snabba på att leverera sina produkter vilket är jättebra
Jag visste inte vilken modell av dammsugarpåse jag behövde. Men det gick att litsra ut med hjälp av Dammtussen.
Bara plus. Enkelt och smidigt att hitta rätt i djungeln av dammsugarpåsar. Enkelt att klicka sig fram till det viktiga, alltså rätt produkt och även till betalningen. Därefter en bra kommunikation hela vägen tills varan fanns hos mitt ombud,
Perfekt leverans. Bra produkt
Hej! Jag beställde dammsugarpåsar från er, jag har inte behövt byta påse än. Men dom verkar vara de rätta modellen , när jag bytt påse så beställer jag flera, jag kommer nog beställa så jag får hem dom pär post. MVH/Anna-Lena Jonsson
Påsarna är bra, men det hade varit bra om det medföljde ett filter. Det har det gjort på andra ställen .
Bra sevice, enkelt och smidigt och slipper själv irra runt efter rätt dammsugarpåse.
Dammsugarpåsen fungerar bra till min Nilfisk. Rimligt pris och snabb leverans.
Hej, vill gärna veta var ska jag avregistrera mig. Vill inte få varje månad eller kvartal. Inga fler påsar.tack. ska flytta utomlands..
Hej, vi har nu avaktiverat ditt abonnemang. Mvh/Kundtjänst
Snabb leverans och bra produkt
Har allt man behöver rekommenderar detta företag
Mycket nöjd snabb leverans köpte en dammsugarfot är mycket bra
Jag har ännu inte fått mina beställda dammsugspåsar.
Hej, din försändelse gick från oss dagen efter du lagt din beställning. Via Postnords spårningslänk ser jag att den levererades till dig idag. Mvh/Kundtjänst
Billigare att köpa direkt från deras leverantör Haneström!
Utbudet på dammsugarpåsar är otroligt bra, inga problem att hitta det man är ute efter. Betalningsalternativ är också bra. Det enda negativa är leveranstiden som var för lång. Kan eventuellt bero på PostNord!! Mvh Lasse
Något för lång leveranstid. Ingen spårningsfunktion under leveransprocessen. Beställde dammsugarpåsar. Bra passform. Verkar också vara av god kvalitet för övrigt. Kommer att beställa igen.
Ganska snabb leverans trots jul brådska. Men eftersom det inte var något extra emballage var den ena kartongen väldigt trasig.
Inget fel på produkten men distributören flyttade fram leveransdatumet 2 gånger (=4 extra dagar)
Snabb och enkel leverans med ett rimligt pris på produkten
Enkelt att hitta rätt påse och snabb leverans. Inget att klaga på!
Hej 👋 detta var mitt första köp, det gick Smidigt o snabb leverans, så positivt 👍 Mvh Johnny Jönsson
Enkelt att beställa o lätt att hitta rätt påsar o snabb leverans mycket nöjd. Claes
Snabb leverans och bra saker och bra priser
Lätt att hitta påsar till ett lite udda märke- snabb leverans
Lätt att beställa. Snabb leverans.
Jag är nöjd med min vara och har inget annat att tillägga.
Beställa gick bra men ganska lång leveranstid
Snabb och smidig affär och superbra leverans med Early Bird.
Bra service att få leverans i brevlådan!! Så bra!!
Dammsugarpåsarna passar väldigt bra till dammsugaren vi har i källarvåningen .Det är en äldre dammsugare som annars är svårt att hitta påsar till.
Snabb leverans bra kvalitet mycket nöjd
Bra med olika märken på dammsugare så man hittar rätt .
Dammsugarborste. Enda stället där jag fann produkten jag behövde. Hyggligt pris dessutom.
Eftetsom jag inte fått mina varor ännu så har jag svårt att göra ett utlåtande.
Snabb leverans direkt till postlådan
Enkelt, prisvärt! Snabb leverans! BRA!! GOD JUL!!
Jag beställde damsugarpåsar sen kom dom .
Så bra och snabb service! Svårt att köpa påsar annars som passar
Har endast beställt varor och inte ens hämtat ut dem, varför jag inte har någon uppfattning i frågan
Bekvämt att få den direkt i postlådan, dock dyrare än i butik .
Bra att kunna beställa rätt påse till rätt dammsugarmodell.
Mycket bra. Fick omgående nytt paket då det ursprungliga kommit bort vid transporten.
Mycket nöjd. Mycket nöjd. Mycket nöjd.
Snabb leverans som levererades till min postlåda.
En snabb och bra leverans av beställningen, Inga problem överhuvudtaget,
Det var lätt att handla och varorna kom snabbt. Jag köpte dammsugarpåsar.
Snabb leverans. Köpte dammsugarpåsar.
Jag gillar städtipsen man får i mailen, det är enkelt att hitta rätt dammsugarpåse och att beställa. Bra pris.