Dan Falk Bilverkstad AB

Dan Falk Bilverkstad AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
Få pris & boka Ring 0510-602 85 Dela

Välkommen till Dan Falk Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lidköping! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina, enligt tillverkarens rekommendationer. Vi kan även ta emot lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar bromsreparationer,...

23 omdömen om Dan Falk Bilverkstad AB

Sedan starten hos Reco 2023

Inga Lena F

Så vänliga trevliga Grabbar Mycket nöjd

Bo Stefan W
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Allt gick bra. Trevligt kundbemötande och priset stämde enl överenskommelse. Endast en positiv upplevelse

Allan O
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Bra service, punktliga, trevliga och gör ett bra jobb.

Jens Harry Kenneth K

Mycket trevligt bemötande. Fast pris på jobbet mvh Jens

Moa Linnéa L
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Trevligt bemötande och tydlig information om mitt bil-problem även rekommendation kring var jag kunde få snabb hjälp.

Lars Ingvar Gerhard H
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Alltid bra bemötande servicen är alltid på topp

Gustaf Peter Linus B
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Jag trodde det var höger hjullager som börjat ge sig men dom på verkstan lokaliserade felet till vänster sida så jag är helnöjd med resultatet.

Anna Maria Suzanne P
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Upplevde en fin och fräsch kundmottagning,en väldigt bra personal att prata med,vi löste våra problem med våran husbil som har läck kylarvätska,det blev ny slang/slangar samt slang koppling,efter lång väntan är den äntligen klar,nu är bara att ge sig ut och campa!

Bengt-Arne Knut G
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Jag vill ge ett stort tack till bilfirman för ett riktigt snabbt och professionellt arbete! Från första kontakt till färdig reparation gick allt smidigt och effektivt, och jag uppskattar verkligen den höga servicenivån. Det var lätt att få en tid, jobbet gjordes snabbt och resultatet blev utmärkt Jag kan varmt rekommendera Dan Falk Bilverkstad AB och teamet för deras skicklighet och goda bemötande.

Ulrika Gabri F
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Mycket bra! Nöjd med resultatet! Bilteparation!

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänllig hälsning Dan Falk Bilservice

Anders Gunnar S
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Jag blir alltid bra bemött och arbete sköts proffesionellt. Det jag gillar mest är att man är kreativ och försöker hitta en smart lösning som både är bra för miljön och plånboken. Kan rekommendera att testa dom nästa gång ni vill ha hjälp att serva eller reparera er bil.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Sven-Bertil Edvard J
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Trevlig verkstad och pålitlig verkstad. Bertil

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Lars Åke G
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Mycket fint bemötande, god teknisk kompetens och en god psykosocil miljö,vilket man märker som kund.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Jan Percival H
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Tillmötesgående personal. Bilen väl reparerad den gick igenom återkomtrollen i besiktningen. Dock uppstod ett mindre fel på bilen under reparationen. Vilket verkstaden lovat att titta på.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Stig Sören L

Mycket bra verkstad 👍 Superbra service & mycket kundvänliga 😊👍 Mvh. Sören

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Bengt Ragnar Roland F
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Fläktrem byte svetsa avgasrör Mycket bra

Anna Maria Helena J
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Seriösa, kunniga, trevligt bemötande och går att lita på.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan

Anna-Stina Katarina S
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Bra bemötande och felet lagat. Trevliga pojkar.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan

Dennis Per-Olof L
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Snabb och smidig hjälp när det krisar i sista minuten.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Olav Henrik Valdemar S
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Väldigt bra service! Jag fick tid för reparationen snabbt. Reparationen gick bra och var prisvärd. De får full pott av mig.

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan

Jacob Christian Q

Bra verkstad. Duktiga och trevliga personal på verkstad 👍

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Annelie Maria A
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Trevlig personal, ingen lång väntan på tid.

Börje Jeffery J
Skrev om Dan Falk Bilverkstad AB

Fick snabb hjälp så att jag kunde ha bilen till jobbet

Svar från Dan Falk Bilverkstad AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan