Lämnade in bilen på service och fick ett proffsigt och trevligt bemötande. Hit åker man gärna tillbaka 👍😊
Dan Falk Bilverkstad AB
Välkommen till Dan Falk Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lidköping! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina, enligt tillverkarens rekommendationer. Vi kan även ta emot lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar bromsreparationer,...
197 omdömen om Dan Falk Bilverkstad AB
Sedan starten hos Reco 2023
Snabb och effektiv service och trevlig personal!
Trevlig och glad personal. Snabb hjälp när man behöver det.
Jag fick bilen servad,och bromsarna bytta så nu funkar den ett tag till. Jag blev väl bemött
Snabb hjälp och mycket bra bemötande
Bra service, trevligt bemötande
Bra. Snabbt. Rimligt pris. Dock - teknikern hade glömt kvar ett plastlock i motorrummet: bilen indikerade "öppen huv" när jag skulle åka; locket hade kommit i kläm - det räckte för varningslampa/varningssignal.
Bra service medveten personal och kunnig
Stamkund sen flera år. Alltid trevliga. Kunniga. Hjälpsamma. Inget onödigt säljsnack eller ointresse för en skruttig bil.
Mycket bra och bra service . snabbt och enkelt sätt att få det bästa sättet att fixa min bil.
Inget att klaga på. Höll mig informerad trots ett stort fel på bilen och dyr reperation. Bra kvalitet och kundbemötande.
Bra bemötande och bra service! Rekommenderar.
Himla bra pojkar på bilverksta’n!!👍
Det finaste var att personalen som hjälpt mig lät bli att ta telefonen tills vi var helt klara och han frågade mig till och med då om det va ok att ta telefonen då. Respekt!!!
Mycket bra personal och bra bemötande.
Snabb service och trevlig personal!
Trevligt bemötande. Enda som drog ned betyget var att jag inte fick nåt sms när bilen var klar vilket utlovats.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabb åtgärdande. Bra bemötande
Trevligt bemötande och inger förtroende för en novis. Snabb service
Snabb och bra service. Hjulskifte på en kvart medan jag väntade.
Trevligt bemötande, och en personal som letar efter felet tills det är hittat, även om det tar tid! Det är min verkstad!
Löste snabbt och billigt felen på bilen. Tydlig information gavs gällande priser samt tid för reparationerna.
Alltid vänliga och kunniga :)
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Snabb service och fint mottagande. Bra information om vad som gjorts på bilen. Trevligt med en gratis assistans ifall något händer ute på vägarna. Bra pris dessutom.
Alltid nöjd med mitt däckbyte här! Duktiga och tillmötesgående!
Jättenöjd! Vänligt bemötande och bra utfört arbete!
Trevligt och professionellt bemötande
Trevligt bemötande, snabbt utfört jobb. Inget negativt.
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.
Bra bemötande och lätt boka tid
Superduktiga och snabba! God kontakt hela vägen via telefon och sms. Medgörliga trots att man lät det vänta tre veckor innan man bestämde sig för att de skulle laga min bil.
Pålitlig personal rättade till, givetvis efter kommunikation därom, ytterligare ett fel som vi själva inte upptäckt. Uppskattas. Väntetiden från bokning till genomfört arbete var också bra, då det ju ofta finns en viss brådska med i bilden. Fick dessutom rabatt på efterkontrollen då jag nämnde verkstadens namn.
Trevlig kundservice, bra pris på service och observanta.
Snabb tid, bra utfört jobb.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
jag lämnade in bilen dagen innan och de fiick reservdelar sent den dagen det va sagt och fixade bilen snabbt så jag kunde hämta bilen och behöve inte vänta en extradag. super nöjd !
Otroligt trevlig personal, bytte bromsbelägg på bilen direkt efter inspektion .
Alltid lika hjälpsamma. Kommer man in akut med småsaker som är lätt fixat så brukar dom ställa upp direkt om tid finns.
Trevligt bemötande och snabb service
Bromsar bak måste fixas då bromsbelägget höger bak skrapade i bromsskivan. Märkesverkstaden hade tid om 14 dagar. Kontakt med Dan Falk och fick en tid 2 dagar senare med prisuppgift som jag accepterade. Betydligt billigare än märkesverkstadens pris. Bromsskivor skulle bytas om det behövdes. De bedömde att de inte behövde bytas vilket var ärligt. Jag fick tillbaka bilen på em och är mycket nöjd med arbetet. Rekommenderas!
Bra. Snabb service. Bara lämna in och hämta. Bra pris.
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.
Trevlig personal och jättebra bemötande. Fick hjälp snabbt och bra priser. Starkt rekommenderar till alla.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Jag var nöjd med dem. Bra service
Bra och trevligt bemötande. Tydligt med pris.
Snabbt, smidigt och trevlig personal
Trevligt bemötande, smidig bokning, tydligt vad som skulle göras och prisinfo innan bokningen!
Trevligt bemötande. Exakt timing. Perfekt jobb.
Väldigt tillmötesgående, smidigt och prisvärt. Jättenöjd!
Bra bemötande Kunniga Informativa om tjänsten jag begärt
Bra kundmottagare som förklarade serviceärendet och åtgärder på ett bra sätt. Fick kostnadsförslag på eventuell reparation som behövdes innan nästa besiktning. Prisvärd verkstad.
Alltid nöjd med Dan Falk. Servar både personbil och husbil där sedan flera år. Fick ett akut problem för några år sedan när husbilen var packad för en lång resa. Åkte förbi verkstaden och de kom ut och lagade på 10 minuter! Så vår resa till Norrland kunde starta 😀
Väldigt trevliga och gör sitt jobb väldigt Bra!!