10/10 tack för att ni också spolade av bilen <3
Dan Falk Bilverkstad AB
Välkommen till Dan Falk Bilverkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Lidköping! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina, enligt tillverkarens rekommendationer. Vi kan även ta emot lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar bromsreparationer,...
234 omdömen om Dan Falk Bilverkstad AB
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid ett bra bemötande och bra service
Trevlig personal, Snabb och bra service samt utförande.
Hur bra som helst. Kommer att rekommendera alla att åka hit. Mycket professionella och snabba.
Jätte bra servis dom har alltid att ta mot
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Fantastisk service och behjälplighet
Toppenservice till bra pris 👍👍
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Jag har anlitat verkstaden förut och visste att de gör ett bra jobb.
Ett trevligt mottagande och snabb reparation av min bil. Jag är riktigt nöjd och kommer att anlita Dan Falks Bilverkstad AB i fortsättningen.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Trevligt bemötande! Smidigt att boka tid. Bra information när bilen var klar. Känner att priset på servicen var något hårresande
Trevligt mottagande och kunnig personal, snabbt jobbat och problemet blev fixat!
Trevliga, effektiva och till ett bra pris
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Den var mycket bra trevligt bemötande
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb och bra hjälp. Var behjälpliga med att ändra tid och väldigt tillmötesgående
Helt ok! hoppas bara att de åtgärdat det jag betalat för!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra bemötande och felet som gjorde att bilen inte startade blev åtgärdat . Mkt nöjd
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Snabbt, effektivt och väldigt trevligt bemötande. Personalen verkade ha trevligt ihop på jobbet. Detta blir min verkstad framöver 🤓😄🤓👍 Mvh Claes
Bra jobb och bemötande bara +++++
Kanonverkstad, fick dom rekommenderade av en vän, väl där så var dom väldigt trevliga och tillmötesgående! Snabba med jobbet och när det visade sig att det var ytterligare saker att byta så förklarade dom bra vad som gällde. 10/10 åker absolut dit igen om det skulle strula med bil. /Sebastian
Snabbt och effektivt och priset blev lägre än vad som var tänk
Trevliga och proffsiga. Jag kommer sluta att lämna till min bils märkesverkstad, upplever att Dan Falks har bättre koll.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Snabb hjälp i halvakut sits Trevlig personal som tog sig tid Administrativa delen löste de trots strul från andra parten
Fick snabbt hjälp! Trevligt mottagande! Blev uppringd då bilen var klar. Jag återkommer gärna! Har varit kund i många många år! .Åkte hem i bil som ny!
Bra bemötande och trevlig personal Lätt att få tider Och bra pris Mvh Sven Sahlsten
Bra bokning Bra mottagande Bra utfört Bra med lånebil Bra vid hämtning
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Väldigt proffsiga, lätt att göra med
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt med morgonpigga människor. Bra att få på papper vad vi kommit överens om ang dagens besök. Bad om en xtra koll under bilen pga en närkontakt med vägrenen. Återkoppling utan påminnelse. Bra.
Vi uppskattar att du tar dig tid att återkoppla, det gör skillnad och hjälper oss att förbättra vår verksamhet.
Bra service och kunnig personal.
Det var helt perfekt tack för era service
Trevligt bemötande och bra utfört jobb!
Service enligt utlovat gällande tid och kostnad.
Trevligt bemötande. Jag hade en bärande balk som var kraftigt angripen av rost. Tanken var på väg att lossna. Fick offert på arbete o delar. När bilen var klar för avhämtning, blev kostnaden lägre än vad som offererats. Toppen! Tack för hjälpen. Mvh Joakim Ivarsson
Trrevligt bemötande och tydlig förklaring vad de har gjort på bilen
Bra hjälp med bilen, trevligt mottagande och bra pris. Lagom lång väntetid.
Mycket trevlig och kompetent personal. Snabb och smidig service.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Ett trevligt bemötande av personalen. Kunnig personal som utför sitt arbete galant!!
Trevligt och bra bemötande, tydlig offert, smidig bokning. Servicestämpeln på plats både i boken och det digitala systemet. Och arbetet kostade exakt som offerten sa. Bra placering av verkstaden nära stationen, lätt att hämta och lämna. Mycket trevlig upplevelse.
Lämnade in bilen på service och fick ett proffsigt och trevligt bemötande. Hit åker man gärna tillbaka 👍😊
Snabb och effektiv service och trevlig personal!
Trevlig och glad personal. Snabb hjälp när man behöver det.
Jag fick bilen servad,och bromsarna bytta så nu funkar den ett tag till. Jag blev väl bemött
Snabb hjälp och mycket bra bemötande
Bra service, trevligt bemötande
Bra. Snabbt. Rimligt pris. Dock - teknikern hade glömt kvar ett plastlock i motorrummet: bilen indikerade "öppen huv" när jag skulle åka; locket hade kommit i kläm - det räckte för varningslampa/varningssignal.
Bra service medveten personal och kunnig
Stamkund sen flera år. Alltid trevliga. Kunniga. Hjälpsamma. Inget onödigt säljsnack eller ointresse för en skruttig bil.
Mycket bra och bra service . snabbt och enkelt sätt att få det bästa sättet att fixa min bil.
Inget att klaga på. Höll mig informerad trots ett stort fel på bilen och dyr reperation. Bra kvalitet och kundbemötande.
Bra bemötande och bra service! Rekommenderar.
Himla bra pojkar på bilverksta’n!!👍