Danehav Media AB

Arkadvägen 16, 121 47 Johanneshov — Visa karta

5.0 i betyg av 2 rekommendationer
Producerar film för online och event. Både förinspelad film och thincasting, alltså livesändning på nätet.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 15 rekommendationer
Kanalvägen 17, 18330, Täby
Account Factory
Andreas M:
Rekommenderar varmt AccountFactory till alla småföretagare! De är otroligt hjälpsamma och har tålamod och förklarar så att man förstår på et...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 2 kunder tycker om Danehav Media AB

 • Anton J
  Anton J skrev om Danehav Media AB
  Jag träffade Robin Danehav sommaren 2010 under Almedalsveckan då han direktsände och filmade många seminarier, paneldebatter och events. På torsdagkvällen skulle vi ha vårt eget event, TEDxAlmedalen, och vi hade ännu inte hittat en lösning för att direktsända + spela in eventet. Som en räddare i nöden kom Robin tillsammans med hans duktiga samarbetspartner Björn Falkevik (som jag också kan rekommendera minst lika varmt) och hjälpte oss inte bara med en halvt om halvt ihopslaffsad lösning, utan bästa möjliga. På bara 1h riggade de upp den bästa livesändningen från hela Almedalen med 100-tals livetittare (exempelvis http://www.flickr.com/photos/jnystromdesign/4774637457/) och många därtill efteråt.

  TEDxAlmedalen blev succé, mycket tack vare Robins och Björns filmande, och jag kan varmt rekommendera honom till både större och mindre produktioner. Med taktfasthet, smidighet, stor teknisk kompetens och känsla för kvalitet är Robin Danehav definitivt en av Sveriges bästa på att producera film. Och kanske t.o.m. Sveriges bästa på livesändningar på nätet, tillsammans med Björn Falkevik.
  Nikke L, Robin D gillar detta
 • Reco.se
  Reco.se skrev om Danehav Media AB
  På rekommendation blev jag tipsad om Robin Danehav. Efter ett kort mobilsamtal kom Robin förbi och vi diskuterade idéerna kring våra kommande filmer. Robin fattade direkt vad vi var ute efter, vilket tydligt märktes när vi väl var på plats.

  Resultatet kring Robins jobb ser du i våra Reco-filmer där våra riktiga kunder berättar om hur det är att vara kund på Reco. Om du undrar vad jag tycker är Robin riktigt professionell och lätt att jobba med och definitivt någon jag rekommenderar för dig som vill göra film.
  Robin D, Nikke L gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Arkadvägen 16, 121 47 Johanneshov
Kategorier