Dansani Sweden

Nils Ahlins Gata 2B, 271 39 Ystad — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 
DANSANI - Vi kan & erbjuder badrum badrumsinredning, badrumsinredningar, badrumsmöbler och duschkabiner samt tvättställ och andra badrumstillbehör i dansk design med hög kvalitet och funksionalitet.

Läs vad 2 kunder tycker om Dansani Sweden

 • Björn-Erik Boo Gunnar N

  2020-08-03

  Spontant omdöme
  Björn-Erik Boo Gunnar N skrev om Dansani Sweden
  Detta borde anmälas som falsk marknadsföring "Högkvalitativa badrumsmöbler med dansk design".
  Köpte ett spegelskåp från Bauhaus som saluför det som Scanbad, när man öppnar kartongen så är det tydligen Dansani . Okej tänkte jag, får kolla vad det här går för. Men jag han inte mer än att läsa installationstalen, innan jag starkt började tvivla på kvalitén. När kablarna frö LED belysningen är tejpade med silvertejp, då osar det inte direkt hög kvalitet om produkten... Speciellt inte när skåpet kostar strax under 10.000kr (!)

  Jag lovar dig Er, att Ni får bättre kvalitet, bättre garantier om Ni köper ett spegelskåp på IKEA istället. Framförallt blir det 65% billigare och du får ingen silvertejp på baksidan.

  OBS! Detta spegelskåp som jag köpte, är av laminerad spån (köper man en badrumsmöbel av kvalitet är den lackad, för att garantera att det inte blir fuktskador. Just för att det går inte att få det tätt mellan laminatskarvarna ). Högst uppe på skåpet har man sågat ut en halvmåne, för kabelgenomföring. Men man har inte tätat där, utan det är frilag öppen spånskiva. Det kommer att hålla max 3 månader innan spånskivan reser sig och hela skåpet är fuktskadat.

  Säga vad man vill om skåpet, men det är inte hög kvalitet och det är inte billigt. Min rekommendation är att köpa något annat märke. Oavsett hur många års garanti som lämnas på produkten. För när du väl satt upp badrumsskåpet och tröttnat på att byta badrumsskåp var tredje månad, kommer du köpa ett annat, som har andra infästningar. Vilket resulterar i ytligare fyra nya hål kaklet. Läs mer
  gillar detta
 • 2010-08-24

  Spontant omdöme
  daniel l skrev om Dansani Sweden
  Usel kvalitet på badrumsmöblerna. Köpte ett paket med kommod och spelgel på Bauhaus och efter mindre än ett år är kommoden fuktskadad och företaget vägrar ta emot reklammationen. Lägg pengarna på andra märken istället! Läs mer
  gillar detta