DansLola är en duktig och professionell lärare i ett flertal danser. Kan varmt rekommendera henne.
DansLola
18 omdömen om DansLola
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra danskurs och Lola är helt suverän med barnen
Mycket engagerad och duktig danspedagog som brinner för pardans och har flera dansare på hög nivå inom 10 dans
Tack Ulrika för ditt fina omdöme. Ses snart igen!
Väldigt fint bemötande för barnen!
Tack Li för omdöme, hälsa barnen!
Fantastisk dansskola som sprider så mycket dansglädje och gemenskap. Med hårt slit och stort engagemang görs allt med kärlek för dansen och för alla som kommer och dansar.
Super tack Nadia för ditt härliga omdöme och hälsa.
Lola är en väldigt skicklig, noggrann och ambitiös danslärare. Hon är mån om dig som elev och strävar alltid efter att ni tillsammans ska kunna få det bästa resultat efter dina förutsättningar. Jag som elev/deltagare på lektionener eller kurser känner mig alltid välkommen och det är därför jag återkommer gång på gång till Lola.
Tack bästa Lovisa för ditt fina omdöme, nästa vecka ses vi igen. Varmt välkomna!
Engagerande , driven och ödmjuk person som brinner för dans . Lektioner i dans .
Tack bästa Ulrika för att du skriver så fint omdöme.
Danslola var den bästa dansledaren som jag har haft i 2 åren.
Tack bästa Simon för ditt omdöme, vi fortsätter dansa men i lite annan form. Ses på fritids nästa vecka!
Min 5-åriga dotter gick en termin på barndans. Hon hade så kul och såg alltid fram emot onsdagarna när det var dansdag! Bra musik och härlig koreografi, som stundtals var en liten utmaning för barnen men som varvades med lite enklare mer lekfull dans. Lola är jättefin med barnen, hon verkligen ser varje individ och tar sig tid för alla! Kan varmt rekommendera DansLola!
Tack bästa Matilda för ditt varma omdöme!
Jag kontaktade DansLola genom ett webbsidan för att anmäla min dotter till dans. Men jag har inte sett någon återkoppling vad jag vet. Så jag har aldrig varit kund.
Hej Matilda och tack för din återkoppling, beklagar verkligen missen. Jag hittade ditt meddelande från 20 juni 2024 där du fått svar med länk till kurs den 13 juli 2024. Dröjesmål pga sommarlov och semester. Vi har kursstart idag igen om ditt barn fortsatt är intresserat finns det plats här: https://www.danslola.com/events/barndans-3-4-ar-nyb-forts-termin-1-2025-01-15-16-30 Varmt välkomna! Mvh Lola
Det är så tryggt och kul att få lämna sitt barn hos Lola. Hon ser alla barn och låter dem ha en skoj stund tillsammans med dansens grunder som ”baktanke”. Proffsigt och fint bemötande.
Tack Alicia för att du lämnat ett omdöme. Vi ser så fram emot att starta upp igen. God fortsättning!
Ett fantastiskt bemötande! Och helt otroligt duktiga dansare som tar hand om barnen varje vecka. Nellies höjdpunkt varje vecka är onsdagar och dans med Lola! Hon är 4 år och går barndans
Tack Jeanette för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vår höjdpunkt är också onsdagarna! Vi ses snart igen.
Bra bemötande och glädje. Min dotter trivs jättebra med dansen.
Tack Kornsuma för att du lämnat omdöme, god fortsättning så ses vi snart igen:)
Lola är en superbra förebild för barnen och så duktig på att få igång dem och våga dansa. Barnen har så roligt och lär sig massor!
Tack Cecilia för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme.
Lola ser alla, stora som små. Hon inspirerar, sprider glädje & visar med gott exempel hur man är en bra människa och förebild.
Tack bästa Anita för att du tog dig tid att skicka ett omdöme:)
Så vänligt bemötande i kombination med Lolas långa erfarenhet och djupa kunskap inom dans, alla dansstilar, gör DansLola till en enda stor positiv upplevelse. Utöver dansen ser hon varje elev som helt unik och bidrar med ännu mer utöver dansen: pepp, glädje, självkänsla, lekfullhet, att tro på sig själv.
Tack bästa Astrid för att du tog dig tid att skicka ett omdöme:)
Mycket positiv ,kunnig och pedagogisk när hon lär ut. Jätte trevliga kurser
Tack bästa Anne för att du tog dig tid att skicka ett omdöme:)
En energisk ledare som ser allas potential och peppar och ger hopp
Tack bästa Anida för att du tog dig tid att skicka ett omdöme:)