Jag testa eltandborsten och den var jätte bra Tack 🙏🏻😊
Dentle
1474 omdömen om Dentle
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket nöjd med denna tandborste. Skaftets form och yta är greppvänlig och står i en stabil liten laddarkopp. Har tagit med tandborsten på långsemester 3 v. utan att behöva ladda den. Supernöjd. Min slutade dock ladda efter 1,5 år men får en ny utan krångel. Behöver ej returnera den trasiga. Fin service!
Använd tandborsten 2 år och fått all hjälp jag behövt. Suveräna !
Kanon bra bemötande Bra service
Blufföretag som lurar kunder skickar inga tandborstar men ska ha betalt ändå annars skickar dom sitt inkassobolag på dig. Riktig maffiaverksamhet..
Blev lurad av en kvinna som ringde och sa att hon gjorde en undersökning för tandläkare. Hon ställde jättemånga frågor och gav mig råd om hur jag skulle sköta min tänder. Sen sa hon att som tack för att jag svarat på frågorna skulle jag få 2 eltandborstar och jag skulle få ett sms som jag skulle svara på. Hon nämnde förbigående att jag skulle få refillborstar men jag kunde säga upp det om jag inte ville ha fler efter första gången jag fått borstarna. Jag sa att jag hade bråttom då sa hon att jag måste svara på sms:et omgående...
Mycket bra men Allt kan bli bättre!!
Bra produkt och kunnigt bemötande av kundtjänst
Jag tycker att denna eltandborste är mycket bra!Det fungerar.Jag har aldrig vågat att testa, för att det vibrerar och låter. Tack!
Jag tycker det är Jätte bra kundtjänst!
Bra tandborste och bra garantier även om man skulle tappa/tappa bort den
Bra positivt samtal om nya avtalsförslag som även förlängde garantin på tandborstarna innan tidigare avtal gått ut. Tack 🙏
Är supernöjd m3d tandborsten, byglarna och flourtabletterna. Är än mer nöjd med bemötandet av gänget.på supporten då tandborsten gick sönder....så nu borstar jag med en ny fin rosa!
Dentle One är en bra eltandborste och räcker länge vid uppladdning. Bra att man kan ändra sitt abonnemang för refillpaketen.
Bra produkt, bra service vid kontakt.
Trevligt bemötande av kundtjänst. Detta är ju vad man förväntar sig, och det fick jag. Jag har köpt tandborstar från er.
Säljaren sa att det var en av de tystaste tandborstar på marknaden. Ren lögn. Överprisade bortshuvuden.
Väldigt bra bemötande när jag ringde och ville få lite information. Trivs bra med min Dentle tandborste bra batteri.
Funkar bra, synd att man har för trångt i munnen då eltandborsten bygger mer en vanlig tandborste.
Sämsta företaget jag varit med om, passa er för att köpa något härifrån. Ni blir pålurade ett jävla abbonemng så tandborsten kostar tusentals kronor o inte fan går det att säga upp prenumerationen hellet. Riktigt illa bemötande från deras kundtjänst!
Hej! Är väldigt nöjd med min tandborste från er, den gör landet till en glädje och man känner sig fräsch i munnen hela dagen
Proffesionellt bemötande ! Mycket nöjd !
Smidig och bra. Tänderna känns superbra efteråt.
God och vänligt förstående service.
Dentle fick mig att tänka till när det gäller tandvård när jag köpte mitt första refillpaket. Det räcker inte med täta tandläkarbesök. Man måste tänka på den där borsten också, att byta den ofta - vilket jag göra numera. Trevligt med kundservice/försäljare som pratar tandvård istället för bara försäljning ! Otroligt fint bemötande hos kundservice varje gång jag haft en frågan. Toppen !
Snabb och bra service. Bra lösning på problemet.
Trevligt samtal men med tråkiga besked
Ringer upp och utlovar gratis eltandborstar för deltagande i en kundundersökning, men istället får man ett jättedyrt abonnemang. Vill man häva köpet så hotar dom med skitdyr returfrakt på tandborstarna. Ren SCAM! Ingen epost på deras hemsida heller för att kunna bestrida bevisbart.
Fick hjälp av William, snabb och trevlig
Superbra tandborste, inte alls obehaglig som de flesta elektriska tandborstar jag tidigare prövat, och stort tack till Björn i kundservice som var mycket hjälpsam och enkelt löste mina fakturafrågor, mycket trevlig var han också.
Den är mycket bra. Det som är väldigt bra är gsrantin.
Super nöjd trevliga personal och riktigt god servis
Bra support snabb service trevligt bemötande
Trevlig kille på kundservice som fick mig att pausa istället för att säga upp prenumeration. Så nu får jag om 6mån och betalar då för det paketet.
Vänligt bemötande och för det mesta snabb service. Bekvämt att det är livstids garanti och att man får en ny tandborste om den går sönder.
Blev bemött bra och fick svar på de frågor jag ställde.
Mycket bra, hjälpsam och kunniga
Nöjd med Dentel, deras tandborstar är snygga, sköna att använda och känns genomtänkta. Kundtjänsten var snabb, trevlig och hjälpsam.
Det gick snabbt och lätt att avsluta min prenumeration
Jättenöjd med tandborsten som håller mycket hög kvalitet! Trevligt bemötande av William på kundtjänsten som snabbt hjälpte mig med mitt ärende.
Bra bemötande i kundservice iaf.
Bra produkter, utmärkt kundservice och pålitliga garantier
Trevligt bemötande av Hugo och Björn , gick bra att komma överens
Bra hjälp o trevlig personal. Kan rekommendera dem
Bra kundservice, bra produkter! Kanske att batteriet i räcker så pass länge som utlovat.
Tandborsten håller riktigt hög kvalitet och tänderna känns rena på riktigt efter varje användning. Extra stort beröm till Dentles kundservice, otroligt snabb, hjälpsam och trevlig. Man märker verkligen att de bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra för att allt ska kännas smidigt och tryggt.
Trevliga och duktiga på att ta reda på svar på frågor. Pratat med William. Mvh Elisabeth
Det var ett väldigt trevligt bemötande och sakligt förklarat gällande mitt ärende.
Fantastisk bra tandborste, går 3-4 veckor på en uppladdning ( efter fyra år) Utmärkt service och ett gott bemötande från Kundtjäst. Lätt att välja intervall på nya borsthuvuden.
Så smidigt att alltid har borsthuvuden hemma. Det gör att man byter i tid. Dessutom är själva borsten lätt och enkel att använda. Det är också lätt att få kontakt med kundtjänst om man har frågor och funderingar.