Väldigt bra bemötande när jag ringde och ville få lite information. Trivs bra med min Dentle tandborste bra batteri.
Dentle
1457 omdömen om Dentle
Sedan starten hos Reco 2022
Funkar bra, synd att man har för trångt i munnen då eltandborsten bygger mer en vanlig tandborste.
Sämsta företaget jag varit med om, passa er för att köpa något härifrån. Ni blir pålurade ett jävla abbonemng så tandborsten kostar tusentals kronor o inte fan går det att säga upp prenumerationen hellet. Riktigt illa bemötande från deras kundtjänst!
Hej! Är väldigt nöjd med min tandborste från er, den gör landet till en glädje och man känner sig fräsch i munnen hela dagen
Proffesionellt bemötande ! Mycket nöjd !
Smidig och bra. Tänderna känns superbra efteråt.
God och vänligt förstående service.
Dentle fick mig att tänka till när det gäller tandvård när jag köpte mitt första refillpaket. Det räcker inte med täta tandläkarbesök. Man måste tänka på den där borsten också, att byta den ofta - vilket jag göra numera. Trevligt med kundservice/försäljare som pratar tandvård istället för bara försäljning ! Otroligt fint bemötande hos kundservice varje gång jag haft en frågan. Toppen !
Snabb och bra service. Bra lösning på problemet.
Trevligt samtal men med tråkiga besked
Ringer upp och utlovar gratis eltandborstar för deltagande i en kundundersökning, men istället får man ett jättedyrt abonnemang. Vill man häva köpet så hotar dom med skitdyr returfrakt på tandborstarna. Ren SCAM! Ingen epost på deras hemsida heller för att kunna bestrida bevisbart.
Fick hjälp av William, snabb och trevlig
Superbra tandborste, inte alls obehaglig som de flesta elektriska tandborstar jag tidigare prövat, och stort tack till Björn i kundservice som var mycket hjälpsam och enkelt löste mina fakturafrågor, mycket trevlig var han också.
Den är mycket bra. Det som är väldigt bra är gsrantin.
Super nöjd trevliga personal och riktigt god servis
Bra support snabb service trevligt bemötande
Trevlig kille på kundservice som fick mig att pausa istället för att säga upp prenumeration. Så nu får jag om 6mån och betalar då för det paketet.
Vänligt bemötande och för det mesta snabb service. Bekvämt att det är livstids garanti och att man får en ny tandborste om den går sönder.
Blev bemött bra och fick svar på de frågor jag ställde.
Mycket bra, hjälpsam och kunniga
Nöjd med Dentel, deras tandborstar är snygga, sköna att använda och känns genomtänkta. Kundtjänsten var snabb, trevlig och hjälpsam.
Det gick snabbt och lätt att avsluta min prenumeration
Jättenöjd med tandborsten som håller mycket hög kvalitet! Trevligt bemötande av William på kundtjänsten som snabbt hjälpte mig med mitt ärende.
Bra bemötande i kundservice iaf.
Bra produkter, utmärkt kundservice och pålitliga garantier
Trevligt bemötande av Hugo och Björn , gick bra att komma överens
Bra hjälp o trevlig personal. Kan rekommendera dem
Bra kundservice, bra produkter! Kanske att batteriet i räcker så pass länge som utlovat.
Tandborsten håller riktigt hög kvalitet och tänderna känns rena på riktigt efter varje användning. Extra stort beröm till Dentles kundservice, otroligt snabb, hjälpsam och trevlig. Man märker verkligen att de bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra för att allt ska kännas smidigt och tryggt.
Trevliga och duktiga på att ta reda på svar på frågor. Pratat med William. Mvh Elisabeth
Det var ett väldigt trevligt bemötande och sakligt förklarat gällande mitt ärende.
Fantastisk bra tandborste, går 3-4 veckor på en uppladdning ( efter fyra år) Utmärkt service och ett gott bemötande från Kundtjäst. Lätt att välja intervall på nya borsthuvuden.
Så smidigt att alltid har borsthuvuden hemma. Det gör att man byter i tid. Dessutom är själva borsten lätt och enkel att använda. Det är också lätt att få kontakt med kundtjänst om man har frågor och funderingar.
Mycket bra samtal och blev vänligt bemött. Måste byta en trasig elborste och det var inga problem + att jag fick ett provpaket med större borsthuvud
Mjukt och följsamt borsthuvud. Behaglig att hålla i. Batteriet håller länge, två till tre veckor mellan laddning. Bra service hos kundtjänst.
Ni är bäst å tackar för hjälpen jag fick hoppas att ni fick pengarna i rätt tid
Alltid trevliga och bra att tala med
Var lite tveksam i början men sen har det visat sig att Dentle fungerat bra både vad gäller tandborsten och abonnemanget. Trasig el-borste har ersatts utan problem. Kan rekommendera Dentle.
VARNING! Ingå inget avtal med dessa lögnare! Dom blåser folk på tusentals kronor.
Jag blev vänligt bemött med mitt problem och får ersättnings vara och då är jag nöjd. Betyg 5.
Mycket bra eltandborste som rengör effektivt och känns skonsam mot tandköttet. Enkel att använda och ger en ren känsla efter varje borstning.
Tandläkare här. För det första har företaget en ganska smart marknadsstrategi. 2 eltandborstar får du för endast 300 kr, därefter ett abonnemang för 250 kr per månad för att få borsthuvuden varannan månad. Du får förklarat för dig att du kan avbryta abonnemanget när som helst. Nyfiken tandläkare som man är gick med på att testa denna tjänst, kanske kunde det vara något att rekommendera patienter? Det du inte vet är att alla borsthuvuden kommer den första månaden och du blir låst över ett års tid och måste betala 250 kr/månad...
Hej Louise, Tack för att du delar dina synpunkter. Vi tar den här typen av återkoppling på stort allvar och vill bemöta några delar för tydlighetens skull. När man får vårt erbjudande skickas alltid ett skriftligt SMS-avtal innan något aktiveras. Där framgår innehåll, pris, hur betalningen för produkterna är upplagda samt information kring ångerrätt. Kunden behöver aktivt tacka ja för att avtalet ska starta, och tillsammans med leverans av startpaketet skickas även en orderbekräftelse med information om åtagandet. Vår...
Det fungerar mycket bra med denna eltandborste känns stor skillnad när man borstat tänderna mot vanlig tandborste Kan varmt rekommenderas
Fick exakt den hjälp och info jag hoppades få , perfekt 👌
Noll poäng då jag lurades in i ett abonnemang som helt plötsligt blir dyrt och inte går att avsäga sig. TRIST då jag uppskattade tanborsten.
Hej Malin, Tack för att du delar din upplevelse. Jag förstår att det känns frustrerande när upplägget inte upplevs som tydligt. När man får vårt erbjudande skickas alltid ett skriftligt SMS-avtal innan något aktiveras, där pris och villkor framgår. Prenumerationen har ett åtagande, och när man säger upp den registreras avslutet direkt – därefter avslutas prenumerationen automatiskt när åtagandet är fullgjort. Det ska inte komma som en överraskning, och vi vill gärna se över om något varit otydligt i ditt fall. Det är...
Fick beröm av min tandläkare i förrgår. Inga tandfickor längre efter att använt Dentle eltandborste 2 ggr per dag under senaste året. Är sååå stolt.
Dentle eltandborste ger en fantastisk fräsch känsla. Tänderna känns rena. 👍👍👍. Smidigt att få borsthuvuden på posten. Garantin har också fungerat. Ny tandborste när den gamla slutade fungera👍👍
Snabb kötid och proffsigt bemötande trots att jag inte riktigt hade koll själv. Hugo hjälpte mig att få klarhet på mina frågor och han var mycket trevlig och tillmötesgående. Tack för god kundservice.
Jag fick ett mycket bra bemötande och en bra service.
Snabb service Hugo som svarade trevlig och tillmötesgående 5stjärnor