Bra tandborstar bra service Tysta och sköna tandborstar. Väldigt bra kundtjänst. Hållbarheten på tandborstarna är inte den bästa men nya tandborstar har skickats med en gång då jag påpekat pytonorm med dem
Dentle
1407 omdömen om Dentle
Sedan starten hos Reco 2022
Smidigt, bra kundtjänst med svar, dock känner men sig låst av prenumeration som inte går pausa/avsluta då alla botsthuvuden skickas på en gång, och sen månadsfakturor.
Bra tandborste och borsthuvuden. Bra service när jag beöhver hjälp.
Bra speed i borsthuvudet snygg design
Efter fem inbetalningar är tandborsten betald.
Bra tandborstar och borsthuvud. Smidigt och prisvärt. Supernöjd!
Mycket bra el-tandborste. När jag fick problem nyligen fick jag, efter telefonsamtal, en helt ny gratis.
Hjälpsam och löste min undring mycket snabbt! Trevlig dessutom!
Jag köpte min tandborste för mer än ett år sedan och fick en extra som jag gav till sonen. Fungerar perfekt! Det bästa är att laddningen håller så länge att jag behöver inte ta med laddaren när jag reser bort. Det enda jag saknar är ett tandborstfodral som passar för att slippa alla plastpåsar
Bra kundservice! Trevligt och vänligt bemötande.
Ringdes av Dentle som ville genomföra undersökning om tandhygien och så skulle jag få två eltandborstar som tack. Visade sig vara ett abonnemang med totalkostnad över 3000 kr. Om du också känner dig lurad kom ihåg att du har 14 dagars ångerrätt på HELA avtalet enligt distansavtalslagen från att du fått hem tandborstarna. Mejla till kundservice@dentle.se Textexempel: Ämne: Ångerrätt enligt Distansavtalslagen Hej, Jag ångrar härmed hela avtalet enligt Distansavtalslagen och bestrider samtliga fakturor samt framtida krav...
Jag är nöjd med tandborstarna, men det var strul med leveransen av tandborsthuvuden i början, och nu har det gått ett år och jag väntar på nya. Hoppas det inte strular igen.
Enkel och tydlig information trevlig personal vad mer kan man begära.
Väldigt trevligt bemötande och snabb återkoppling. Mycket nöjd!
Alltid lika trevligt bemötande och hjälpsamma för att erbjuda sina produkter på bästa sätt.
Bra bemötande när det gäller fakturafrpgor
Efter att ha pratat med Björn på kundtjänst och han löst problemet så är man nöjd.
Bra och snabb service utan krångel, bra produkt
Är mycket nöjd med produkten och kundservicen. Speciellt uppskattar jag livstidsgarantin på eltandborsten, vilken jag fick anledning att utnyttja för en tid sedan, då min gamla tandborste tröttnade.
Fick betalningspåminnelse för en tandborste som inte kommit fram. Johan strök fakturan och fixade ny borste utan knussel.
Bara bra samtal jag är nöjd med det
Mkt bra kundservice och ett trevligt bemötande!
Det var en smidigt att få mina besvär uppklarat.
Tandborsten funkar utmärkt. Snabb service när man ringer, och trevligt bemötande. Får tips på lösningar så att allt löper på smidigt.
Erik hade ett trevligt bemötande
Fungerar utan problem, enkelt att beställa och bra produkt som gör tänderna rena
Bra service och vänligt bemötande.
Bra och fick hjälpen jag efterfrågade. Se föregående. Bra bestämde nya huvuden.
Mycket bra bemötande och mitt problem löstes mycket smidigt. Fick även ett tips på hur jag kan köpa refillborstar på ett billigt och smidigt sätt.
Bra mycket trevlig kille fick hjälp med det önskade
Fick kanonservice av Hugo, Han löste mitt problem snabbt. Tack Hugo och ha en bra vecka. Med vänlig hälsning, Gunilla
Kort kötid, trevligt bemötande av Hugo. Snabb service.
Väldigt trevlig o bra bemötande🌹
Lätt komma i kontakt. Pratade med Hugo, som på alla vis vill hitta en lösning för mej att inte skicka tillbaka och "slänga" ut porto pengar. Hade tänkt returnera, ångerrätten, av tandborstar. Pga för dyrt, för långt åtagande. Fick reducerat pris och längd av åtagande. Bra, men känns ändå lite fundersamt. Hur det kan ändras så lätt bara för man " hotar" returnera. Men nöjd med resultatet.
Otroligrt bra bemötande o bra upplysnlng om era produkter
Jag är supernöjd med min eltandborste från Dentle. Idag ringde jag till kundtjänst i ett ärende och pratade med Hugo. Han var vänlig, tillmötesgående och kunnig. Han bemötte mig på ett väldigt professionellt sätt.
Blev väldigt vänligt bemött och hjälpte mig med mina ärende,så allt blev löst.
Trevligt bemötande som personen jag pratade med. Ärendet åtgärdades också 👍🏻
Hugo var killen som hjälpte mig. Han var mycket trevlig och tillmötesgående. Fick all hjälp jag behövde.
Snabb respons , Hugo ( fick prata med en människa ) då jag hade en trasig tandborste . Sänder ny tandborste och jag returnerar den trasiga i samma kuvert . Så smidigt och seriöst av Dentle för att finna ut vad som var felet . 5 poäng till Dentle av 5 möjliga ! / Anders
Ringer upp och får det att verka som att man ska få en tandborste efter att man svarat på lite frågor som om det vore en undersökning. Sen visar det sig att tandborsten kostar en liten peng följt av att man ska få abonnemang på borsthuvuden. Vad som låter som gratis först blir sen ca 200kr men visar sig vara ett abonnemang på 3000kr/år. Men det blir tydligt först efter att man blivit påsåld grejerna.
Blir alltid bra bemött vid kontakt med Dentle. Personalen gör allt för sina kunder. Uppstår problem är personalen angelägen att hitta lösningar på bästa sätt och följa upp ärendet.
Mycket trevligt bemötande på kundtjänst. Är ny kund så har inte hunnit att använda produkten ännu.
Tycker jag blev bemött på ett proffsigt sätt,och dom problem jag hade löstes snabbt, så jag är en nöjd kund. Har köpt ett par eltandborstar. /Jan
Dentle tandborsten har fungerat bra i fem år men nu har den slutat fungera. Erik på kundtjänsten hade ett väldigt trevligt bemötande och skickade mig en ny tandborste utan kostnad.
Jag tyckte det var ett trevligt samtal och väldigt bra bemött av kundtjänstmedarbetaren Hugo
Kort väntetid i telefon. Vänligt bemött. Hade felaktigt fått förseningsavgift på en faktura. Denna togs direkt bort vid min påtalade. Nöjd.
Bra bemötande, snabbt svar. Ringde upp direkt.
Bra bemötande fick det jag ville
Blir dyrare än jag trodde och ångrar att jag tog denna prenumeration. Trevligt bemötande dock av kundtjänst