Vi är väldigt nöjda med rådgivningen.
Detail i Göteborg AB
Detail i Göteborg är ett företag som arbetar med interiör, inredning och homestyling! Vi har en passion inredning och att skapa unika miljöer åt våra kunder. Vi hjälper dig att hitta din egen inredningsstil, styla ditt hem inför visning eller fotografering samt inreda ditt hem eller lokal. Med vår homestyling kan du få hjälp...
41 omdömen om Detail i Göteborg AB
Tack vad roligt att höra Tomas. Stort lycka till med försäljningen! Med vänlig hälsning, Jill
Trevligt bemötande med mycket spännande att berätta om yrket, inredning och design. Riktigt kul att se hur andra valde att möblera och dekorera lägenheten; det gav inspiration.
Tack snälla Helena för fint omdöme. Stort lycka till med försäljningen! Med vänlig hälsning, Jill
Tillgänglighet, skicklighet, proffsigt bemötande och fantastiskt bra jobb. Jag är toppen nöjd.
Tack Alie. Dina ord värmer. Hoppas försäljningen går bra. Med vänlig hälsning, Jill
Mycket bra möte med deras representant och Proffsigt utförd styling av min lägenhet som ser fantastiskt inbjudande ut inför kommande visning. Kan varmt rekommenderas.
Tack Marianne tack snälla för det fina orden det betyder mycket för oss Med vänlig hälsning, Jill
Jag är mycket nöjd med insatsen från Detail i Göteborg AB som stylade min lägenhet inför försäljning. De arbetade proffsigt, med känsla för detaljer och skapade en helhet som verkligen lyfte fram bostadens potential. Tack vare deras styling blev lägenheten både mer inbjudande och attraktiv för spekulanterna. Jag kan varmt rekommendera Detail i Göteborg AB till andra som vill maximera sina chanser vid en försäljning
Tack snälla Jouri, för dina fina ord och att du rekommenderar oss det betyder väldigt mycket för oss och gör oss super glada. Med vänlig hälsning, Jill
Representanten upplevdes som omedveten om att de presumtiva köparna är inte av samma slag som de som köper lhg eller radhus. Köparna är inte nya på bostadsmarknaden. Representanten hade för mkt fokus på ljust och beige. Utomhusmöbleringen var bra men det är inte realistiskt med höga ljusstakar, vilket flera noterat.
Tack Thomas, för din feedback och ärlighet vi tar till oss detta. Och hoppas du får en lyckad försäljning. Med vänlig hälsning, Jill
Helt otroligt bemötande och professionellt utfört arbete, jag är helnöjd och kan varmt rekommendera Detail!
Tack snälla Jonatan för det fina orden och rekommendationen. så härligt att höra. Med vänlig hälsning, Jill
Proffsigt bemötande och utförande av styling.
Hej Anders härligt att höra att du är nöjd. Lycka till med försäljningen! Med vänlig hälsning, Jill Fridh
Gjorde sitt jobb punktligt och snabbt med got bemötande. Resultatet var dock ok från min upplevelse. Lampor som inte sitter jämt mot taket, tavlor som inte var upphängda och kanske med avsikt men en del av decoren var ganska tom och onaturlig.
Hej Jonas tack för din feedback vi tar med oss detta. lycka till med försäljningen! Med vänlig hälsning, Jill
Flexibla paket och otroligt snygg styling! Kände knappt igen mig när jag kom hem!
Tack snälla Fredrik för de fina orden, vi blir så glada att höra detta! Med vänlig hälsning, Jill Fridh
Alltid proffsiga och levererar utöver det vanliga!
Bästa Remax alltid ett nöje att få jobba med er. Med vänlig hälsning, Jill Fridh
Var väldigt nöjd med stylingen.
Tack Johan! det var roligt att höra Med vänlig hälsning, Jill
Bra och snygg styling av lägenhet
Tack snälla Ann för din fina omdöme, Lycka till med försäljningen Med vänlig hälsning, Jill
Bra möte med deras representant inför det fortsatta arbetet. Klart och tydligt vad som skulle göras och prisuppgift. När vi ser hur lägenheten ser ut är det i stort sett bra gjort men ett par detaljer vill vi anmärka på. Skall dessa nämnas här eller tar vi kontakt med ansvarig utförare?
Hej Hans-Åke tack för ditt omdöme, bäst är att självklart att du kontaktar oss direkt så vi kan åtgärda dina synpunkter Med vänlig hälsning, Jill
Trevlig personal som hade en klar bild direkt hur huset skulle stylas och resultatet blev jättebra och jättefint. Nu är det bara att hålla tummarna att huset säljs snabbt.
Hej Annika tack snälla för ditt omdöme, vi håller tummarna att ni får en smidig försäljning. Med vänlig hälsning, Jill
Super trevlig och duktig, fick väldigt bra tips, skulle varmt rekommendera:)
Tack Sebastian! Vad kul det blir vi glada att få höra Med vänlig hälsning, Jill
Jag fick hjälp med styling direkt. Mitt problem löste Detail i Göteborg AB dagen efter att jag ringde och frågade om de kunde hjälpa mig och ändå var det precis innan Midsommarhelgen. Mycket professionellt skött alltifrån bemötande till utförd styling. Säljaren till villan var mycket nöjd med helheten. Jag rekommenderar varmt företaget Detail i Göteborg AB. BostadsForm - Fastighetsmäklare Stefan Svensson
Men Tack Snälla Stefan vi är bara glada att vi fick hjälpa dig och att det löste sig. Med vänlig hälsning, Jill
Den var bra. Bra kommunikation.
tack Ida det glädjer mig Med vänlig hälsning, Jill
Jill är toppen! Fullt förtroende för henne. Några småmissar i stylingen drar ner betyget. Synliga svarta sladdar framme. Små plastbitar i hela lägenheten efter styling. Etiketter som skulle vikts in var synliga. Småmissar! På det stora hela är vi nöjda ☀️
Tack Lisa, alltid roligt att höra att du fick förtroende för mig. tråkigt med plastbitarna, och sladdarna och etiketterna. Vi tar till oss kritiken och vi skall tänka på detta i fortsättningen. lycka till med försäljningen Med vänlig hälsning, Jill
Helt enkelt fantastiska Trevliga snabba leveranssäkerhet
Tack, tack Ludvigsbergs Säteri Fastigheter asså det är så roligt när man får sådana här omdömen Med vänlig hälsning, Jill
Supertrevligt bemötande rakt av och duktiga stylister med öga för detaljer.
Tack Peter! Blir alldeles varm av dina fina ord! lycka till med allt.
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Tack Snälla Magnus för de positiva orden, det värmer Med vänlig hälsning, Jill
Trevligt bemötande och bra rådgivning. Supernöjda!
Tack Johanna, vad glada vi blir att ni blev nöjda, lycka till med försäljningen! Med vänlig hälsning, Jill
Mycket bra rådgivning! Vi är jättenöjda!
Tack snälla William, och att ni blev nöjda det värmer! lycka till med försäljningen Med vänlig hälsning, Jill
Väldigt kunniga, tillmötesgående, omhändertagande och förtroendeingivande! Mycket nöjd😊
Tack Snälla Conny för det fina orden, det värmer. Lycka till med försäljningen Med vänlig hälsning, Jill
Vi blev mycket väl bemötta vid konsultation för styling av vår lägenhet. Det var lätt, smidigt och det blev det ett jättefint resultat!
Tack snälla Emile Vad Kul att höra, vi blir alltid så glada när vi får så fina omdömen tack och lycka till. Med vänlig hälsning, Jill
Jag tycker om DETAIL. de har varit kunnuga och duktiga.
Tack Snälla Osman vi tycker om dig! lycka till med försäljningen Med vänlig hälsning, Jill
Stiligt och modernt först klass. Som att gå i ett modehus väldigt stilrent och smakfullt men utan trivsel känslan. Mycket skådebröd men lite hemtrevligt känslan. Men så klart det handlar om att locka köpare så där är det nog helt rätt. Stylisten på besök var försäljnings inriktad sakkunnig och snabb saknar den personliga kontakten. Hon gjorde sitt jobb och det blev bra men hon ingav inget personligt förtroende. Hoppas att försäljningen går bra för det lockade några intresserade.
Hej Bernt, Tack för din återkoppling. Det är tråkigt att höra att du delvis inte är nöjd med upplevelsen. Vi uppskattar all feedback då den hjälper oss att bli bättre, och vi tar till oss dina synpunkter. Lycka till med försäljningen! Vänliga hälsningar, Jill
Trevlig personal för inredning och transporten av inredningssaker. Perfekt tidspassning för igångsättning. Stylning för fotografering blev bra. Betonade väl rymden i huset. Huset är luftigt och "skandinaviskt". Personalen visste precis vad som skulle göras. Sannolikt avstämt med mäklaren. Broischyren som beskrev huset i bilder blev väl gjort. Tack för god styling!
Tack Jonas härligt att du blev nöjd Tack för ditt omdöme 🙏🙏 Med vänlig hälsning, Jill
Smidigt förfarande med ett bra slutresultat.
Tack snälla Dan för dina fina ord! Lycka till. Med vänlig hälsning, Jill
Jag fick ett mycket professionellt bemötande i samband med stylingen av mitt hus inför försäljning. De gjorde en fantastisk styling av mitt hus till ett rimligt pris, kan varmt rekommendera dem!
Tack snälla Jenny för det varma orden, vi är glada att vi fick hjälpa till!
Vi fick ett stort förtroende för Bea och de som var här och stylade var både duktiga, snabba och kompetenta. De levde väl upp till förväntningarna.
Hej Mats! vad härligt att höra att ni var nöjda med oss och tack för omdömet Med vänlig hälsning, Jill
Trevligt bemötande. Jättenöjd med stylingen
Tack Lotta, för ditt omdöme och härligt att höra att du är nöjd med stylingen. lycka till med allt.
Från först mötet helt fantastiskt! Stylingen blev utanför min fantasi. Jag har alltid vetat att min lgh är fantastisk men aldrig fått till det själv, gjort den rättvisa. Men när jag kom in i lgh efter stylingen blev jag tagen, precis det jag vetat. Skulle rekommendera Detail alla dagar veckan. Är så tacksam över arbetet och stolt över att lägga ut min lgh till försäljning! Tack⭐️
Tack Joanna! för dina fina ord vi blir så glada när får höra att du är nöjd och rekommenderar oss. lycka till med försäljningen!
Med stort engagemang och noggrannhet blev våran lägenhet stylad med fina möbler och detaljer. Jill är lyhörd och professionell och hennes fantastiska medarbetare överträffade våra förväntningar. En underbar styling som förvandlar hemmet till det bästa och rekommenderas varmt.
Tack snälla Mary för att vi fick äran att styla din bostad. Vi är väldigt glada att du blev nöjd med resultatet! Med vänlig hälsning, Detail
Trevlig bemötande som visade på stor skicklighet att inreda min lägenhet på ett snyggt sätt för att locka fler intresserade. Smidigt att boka och bra i kontakten!
Tack snälla Johanna för ditt omdöme. Vi är väldigt glada att vi fick hjälpa dig med din fina bostad. Med vänlig hälsning, Detail
Bra service, fin inredning och förståelse för hur man vill ha det.
Tack så mycket för dina fina ord. Önskar dig lycka till med bostadsförsäljningen! Med vänlig hälsning, Detail
Fick ett väldigt fint möte med Maria som mötte vår oro från hem till stylad lgh. Det kändes mycket bra Min upplevelse blev att en del av lgh blev otroligt varm och inbjudande men varför sätter man möbler som inte tillhör målgruppen ?? Hjärtat i vår lgh är uterummet och det är fint men känns mindre och känslan av utsikt utrymme försvann i styling. En del inredning passade inte in på temat Svenskt Tenn lite för modernt för vår målgrupp
Hej Helena, Stort tack för ditt omdöme. Vi tar med oss detta och önskar dig lycka till med din bostadsförsäljning. Med vänlig hälsning, Detail
Att de lyssnade och kände av behovet så vi är nöjda och glada
Tack Maria för det fina omdömet, glada att vi kunde hjälpa till. Med vänlig hälsning, Detail
Full styling. Blev otroligt fint! Fascinerande vad man kan göra med ett gammalt hem. På 5 timmar. Proffsigt och bra bemötande.
Tack snälla Malin! Vad kul att du var nöjd med oss på Detail.
Otroligt proffsig och effektiv med ett helt lysande resultat. Kan inte annat än verkligen rekommendera för dig som vill ha det lilla extra! Kommer garanterat använda tjänsterna igen.
Tack för fina ord Jonas! Vi ser framemot att hjälpa dig/er nästa gång.