Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Dhl Freight (sweden) AB

Dhl Freight (sweden) AB

1.7

7 omdömen om Dhl Freight (sweden) AB

Lena Anna-karin I
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

Åt helvete med dhl Gammelstad. Paketet blivit liggande där i över 1 månad. Jag har ringt 2 ggr, men får dålig återkoppling. Paketen skulle komma i 2 kollin, varav det ena paketet har jag fått för 2 veckor sen. Dom har slarvat bort det andra. Det fungerar skit bra med dhl söderut, men när den kommer till Gammelstad, där blir den kvar. skit företag helt enkelt.

Dan Sebastian L
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

Oerhört långsam leverans och obefintlig kundtjänst.

André L
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

Fruktansvärt dåligt bemötande på terminalen i gammelstad och mitt paket har varit i flera dagar nu på terminalen. Rekomnderas ej om man inte vill ha sitt paket i tid.

Jan Axel Michael S
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

Hej! Idag 21/5 15.05 körde en medelstor gul DHL skåpbil genom Sundom förbi Bygdegården (Sundomsvägen 562) där vi har en 30-sträck och höll närmare 60 km/h . Skolbarn hade just klivit av skolbussen. Fullständigt omdömeslöst. Återvände sedan i samma fart ca 15 min senare. Är det verkligen DHL:s policys. Mycket lämpligt att ta upp med aktuell chaufför! MVH

Henrik Johannes Å
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

Lång leveranstid. Paketet blir liggande flera dagar i Luleå.

Nina-alina W
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

Har väntat på min leverans i 26 dagar. Skulle levereras hem idag mellan kl.12-14. Ingen dök upp. Över en timme i telefonkö. Får veta att paketet inte kommer att levereras idag. Hur kan man inte höra av sig vid utebliven leverans? Inkompetens?

Izabella H
Skrev om Dhl Freight (sweden) AB

The most incompetent transport company of Sweden. They disappeared with my package and simply don’t do a thing for help me or refund my lost money! In 14 years living in Sweden it’s the very first time it happened to me! Maybe Konsumentverket can tell me how to procedure! I just don’t give Zero Stars to DHL because it isn’t possible!