Jag har gjort flera operationer där och fått ett fantastiskt bemötande som patient och nöjd över proffsigt utfört resultat 👌 Det har även varit smidigt att ha kontakt med sjuksköterska efteråt som alltid är behjälplig när man har frågor och det har inte varit några problem om jag behövt göra en korrigering. Då inte på grund av något fel från kirurgens sida utan på grund av min egen anatomi. Så jag kan rekommendera denna kliniken!
Diamond Plastikkirurgi
4 omdömen om Diamond Plastikkirurgi
Superbra bemötande före, under och efter operation. Har valt att opereras av ÖL Jesper Bergdahl som är otroligt noggrann, gör inga oetiska operationer (dvs inga crazy buttlifts eller gigantiska bröstimplantat som kan leda till besvär), utgår alltid ifrån vad man har för utgångsläge, ger realistiska förutsättningar om resultatet. Är alltid lika professionell, precis som resten av teamet, alla är vänliga och omtänksamma, från receptionisten man möter först, till personalen i och utanför op-salen. Skulle välja diamond och framför allt Jesper igen, igen och igen.
Bästa kliniken som finns, super gullig personal och super läkare, man känner sig omhändertagen till 100%. Riktigt proffsiga. Gjort flera operationer. Bästa rekommendationer!
Gjort flertal operationer hos Diamond och skulle inte gå till någon annan! Så fin personal och känner mig alltid trygg innan, under och efter operation. Är supernöjd och vet många andra som är lika nöjda som mig!