Din Hoj

Lindaregatan 13, 254 75 Ödåkra — Visa karta

3.0 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Din Hoj

 • 2020-08-04

  Spontant omdöme
  MATEUS D skrev om Din Hoj
  Riktig bedrägeri handel, påstår sig sälja moped delar med fabrikat fel samt delar som ej passar, trots modell , riktigt dåliga samt att delarna är av usel kvalitee, finns en anledning till varför dem inte har feedback sida varken på Facebook eller på deras officiella sida eller på alla olika delar dem har, OBS VARNING BEDRÄGERI WEBB BUTIK FÖR MOPED DELAR, VARNING VARNING...... Läs mer
  2020-09-02 Din Hoj svarar MATEUS D
  Omdömet i sak gäller en 70 cc trimcylinder där köparen skadat
  cylindern genom att höja kompressionen. Vilket köparen medvetet
  undanhållit i omdömet. Vi kommer fortsättningsvis inte svara på
  omdöme här på Reco. Då Reco inte har någon lägsta nivå
  för omdöme som får publiceras.
  gillar detta
 • DAVID P

  2020-06-12

  Spontant omdöme
  DAVID P skrev om Din Hoj
  Alltid otroligt snabb leverans, mycket delar till ett grymt pris. Beställt senast till en Vivacity, delarna kom dagen efter.
  Har beställt från DinHoj sedan 2015 utan problem! Rekommenderas. Läs mer
  Mattias H gillar detta
 • 2019-04-23

  Spontant omdöme
  Jerker D skrev om Din Hoj
  Sättet en 2:a i betyg. Detta i och med att DinHoj försöker hitta kryphål för att slippa bekosta returfrakt på produkter som inte passar trots att de själva länkar till produkter som enligt hemsidan ska passa till specifika mopedmodeller. Själva hävdar de att det är kundens ansvar att kontrollmäta allt innan beställning genomförs.

  Om företaget har en funktion där man skriver in fabrikat och modell och kunden då blir hänvisad till olika produkter som enligt hemsidan ska passa så anser jag att dessa då givetvis också bör passa till aktuell modell. Här kan man alltså inte vara säker på att varorna passar trots att man ”matar” in fabrikat och modell och då blir man tvungen att bekosta returfrakten själv om man vill returnera dessa.

  Ändrar mitt omdöme nu eftersom ägaren av företaget har raderat mitt konto i samband med detta omdöme vilket gör att jag numer inte kommer åt mina tidigare ordrar/kvitton. Verkligen seriöst att radera kunders konto utan någon som helst förhandsinformation.

  Dessutom annulerar de senaste ordern och vägrar skicka den. Vilket skämt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-06

  Spontant omdöme
  Ulf Johan K skrev om Din Hoj
  Hur bra kundservice som helst !! Läs mer
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco