Riktiga proffs! Dina hantverkare i Gbg har renoverat vårt badrum och hjälpt oss med skräddarsydda lösningar som verkligen fungerar. Effektiv kommunikation med snabb återkoppling och god service. Renoveringsarbetet utfördes noggrant och vi har fått ett superfint modernt badrum! Mycket nöjda och rekommenderar varmt Dina Hantverkare!
Dina Hantverkare i Gbg AB
18 omdömen om Dina Hantverkare i Gbg AB
Sedan starten hos Reco 2026
Hej Alltid effektiva, noggranna och trevliga. Ok med språket men inte alltid hundra att man förstår varandra vilket kan vara lite knivigt ibland. Men alltid nöjd med deras arbete. Snabba att få tag i och får ofta hjälp så snabbt dom bara kan. Huset blev rent och snyggt. Har använt deras tjänster många gånger och fler kommer det bli.
Trevliga och arbetsamma hantverkare. Tvättning av altan och räcke är supernöjd. Diverse måleriarbeten är nöjd förutom mitt plåtskjul som redan börjat rosta efter några månader. Har rekommenderat detta företag till flera bekanta och anlitar gärna dom igen.
Vänligt bemötande. Förväntningarna införlivades. En altan gjordes samt målning av stugan.
Seriöst, noggrann, tvättade undersidan av takutsprånget ( sims brädor ) på högt hus, samt tvättade och slipade altanen. Noggrann genomgång av arbetet med tydligt pris innan arbetet startade. Jag är mycket nöjd med resultatet.
Tips från granne ,vi anlitade dom för tvätt av takpannor byte av vindskiveplåtar och tvätt av trädäck Vi fick ett trevligt bemötande och i vårt tycke proffsigt utfört jobb till ett bra pris så vi är mycket nöjda med Hantverkarna och kan verkligen rekommendera dom
Helt perfekt genomförande! Av kunnig och kompetent personal!
Har använt företagets tjänster flera gånger, fått flytthjälp, hjälp med att sätta upp hyllor och dylikt samt andra reparationer i hemmet. Resultatet har alltid blivit enligt önskemål och beställning. Arbetet har utförts snabbt och professionellt. Hantverkarna är noggranna och trevliga. Kommer garanterat hyra dem igen när behov uppstår.
Har anlitat Dina Hantverkare flera gånger och har alltid varit väldigt nöjd. Jag blir bemött på ett professionellt och trevligt sätt. Kontakten var smidig från start, med tydlig kommunikation och snabb återkoppling. Jag anlitade dem bland annat för altanslipning och helhetsupplevelsen var positiv. Arbetet utfördes noggrant och med god kvalitet. Jag uppskattade särskilt deras tydlighet och engagemang genom hela processen där de skickade foton på vad de gjorde.
Jätte bra o trevlig service, väl utfört arbete o bra priser. Har använt mig av Dina Hantverkare flertalet gånger!
I tid, full service, bra arbete
Trevliga att ha att göra med. Effektiva och gjorde ett gott jobb hemma hos min mamma .
Trevlig och kunnig Vadym 👍🏽 Önskar försätter med altanen.
Mycket duktiga hantverkare som arbetar snabbt och gör bra jobb! Pålitliga och trevliga . Bara pluspoäng. Rekommenderas starkt
Duktiga å snabba , bra pris 👍
Anlitade bolaget för fasadrenovering. Mycket nöjd med arbetet, puntliga och effektiva.
Mycket bra arbete utan krångel och sedan städat efter sig.
Har anlitat företaget flera gånger och är väldigt nöjd. Först var det altantvätt med slipning efter som blev sjukt bra. Sedan lite byte av bänkskiva i köket.