Alla kategorier Konsulter Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan DinBox Sverige
Större karta Vägbeskrivning
DinBox Sverige

DinBox Sverige

Drottninggatan 97, 113 60 Stockholm

4.7 i betyg av 3 rekommendationer
DinBox grundades 2007 med visionen att göra fastigheter mer tillgängliga för de boende och mer lättskötta för förvaltaren. Ledorden var högre kvalitet för lägre kostnad och det präglar fortfarande vår verksamhet i allra högsta grad.

DinBox erbjuder helhetslösningar för den smarta fastigheten. Vi levererar digitala fastighetsboxar, passersystem, bokningssystem, porttelefoner och digitala informationstavlor. Allt kan kopplas upp till internet och skötas med samma enkla, kostnadsfria webverktyg.

DinBox lösningar för den smarta fastigheten går att bygga ut i takt med att behoven ändras och kan även anpassas för att fungera med befintliga system.

När du satsar på en lösning från DinBox hamnar du i goda händer. När du bestämt dig för våra prisvärda produkter får du också tillgång till vår support och kundservice. Med personligt engagemang och professionellt bemötande ser vi till att övergången till en smart, digital fastighet blir lika enkel och smidig som resultatet.
Stängt just nu
Mån-Sön: 08:00-17:00

Läs vad 3 kunder tycker om DinBox Sverige

 • Lars
  Lars skrev om DinBox Sverige
  ”DinBox erbjuder konkurrenskraftiga priser och levererar hela paketet” - Lars Anderås, Aurora Fastighets AB.
  gillar detta
 • Joakim
  Joakim skrev om DinBox Sverige
  ”DinBox är ett företag med snabb offertåterkoppling och bra tillgänglighet” - Joakim Pedersen, Midgårds Samfällighetsförening
  gillar detta
 • Oscar
  Oscar skrev om DinBox Sverige
  ”DinBox är ett bolag med mycket erfarenhet, allt har funkat väldigt bra från inköp till driftsättning. Den digitala hanteringen underlättar förvaltningen och jag kan sköta systemet hemifrån” - Oscar Löfgren, Kjell Löfgren Förvaltning i Bromma 2 AB.
  gillar detta
Kategorier