Ditec Sisjön

August Barks Gata 13 C, 421 32 Göteborg — Visa karta

4.7 i betyg av 83 omdömen
Välkommen!
Ditec Sisjön gör det enkelt och tryggt för dig att skydda och vårda din bil genom att erbjuda hantverksmässiga behandlingar av hög kvalitet, professionell rådgivning och god service.

På våra fullserviceanläggning kan du få hjälp med:

Rekonditionering
Lackskyddsbehandling
Rostskyddsbehandling
Solfilm
Luktsanering
Reparation av Bucklor samt Lackskador

Vi har öppet Mån – Fre. 08 – 17

Om oss!
Utsedd till årets Ditec center 2012. Högsta kreditvärdighet enligt bisnode (AAA), Kollektivavtal med IF METALL, Auktoriserad Ditec Bilvårdscenter, Auktoriserad Swerost Rostskyddscenter, Auktoriserad/certifierad lackverkstad, Certifierad Solfilmsmontör (Solarguard), Certifierad inom avancerad fordons sanering, Certifierad Läderreparatör Miljögodkänd
Stängt just nu
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 83 kunder tycker om Ditec Sisjön

 • ANDERS N

  2020-10-09

  Spontant omdöme
  ANDERS N skrev om Ditec Sisjön
  Tråkigt bemötande, men ok jobb! Läs mer
  2020-10-09 Amir C svarar ANDERS N
  Hej Anders!
  Tråkigt att du upplevde så. Jag förklarade för dig att vi är väldigt måna om våra kunder och relationen med dom och bad om ursäkt om vi gjorde något som gjorde att du kände så.
  gillar detta
 • Thomas H

  2020-09-19

  Spontant omdöme
  Thomas H skrev om Ditec Sisjön
  Är helnöjd. Bilen har gått 19000 mil och är svart. Bilen vart som ny. Den va väldigt nergången i lacken. Tack Ditec sisjön. Rekommenderar dem till 100 procent
  Hälsningar Thomas svarta xc 60 Läs mer
  gillar detta
 • 2020-08-20

  Spontant omdöme
  GILBERT O skrev om Ditec Sisjön
  Amir och hans personal gjorde ett fantastiskt arbete med min bil.
  Min KIA skulle säljas. När jag körde den till Ditec Sisjön tänkte jag på hur sliten bilen kändes efter endast tre år. Men när rekonditioneringen var klar och jag körde hem kändes bilen som helt ny!!!
  Lacken blänkte. Motorn var helt ren. Och inne i bilen var alla fläckar mm borta. Till och med en röklukt var borta!!!

  Stort tack för ett fantastiskt jobb!!!
  Bilen lades ut till försäljning efter ett par dagar senare via KVD. Och såldes efter två timmar. Läs mer
  2020-08-21 Amir C svarar GILBERT O
  Tusen tack för ditt omdöme Gilbert! Vi är jätteglada att du är nöjd. Varmt välkommen åter nästa gång du behöver hjälp med bilen.
  gillar detta
 • 2020-07-27

  Spontant omdöme
  Joakim P skrev om Ditec Sisjön
  Tonade min BMW 5-serie sedan med proffsfilm. Kvalitéts produkter från solarguard och Cosmir var riktigt bra på tona rutorna trots att e39 sedan är ett h*lvete att göra toning på.. Amir är alltid super hjälpsam, kunnig och proffsig. Har man lite tålamod och berättar hur man vill ha det från början så blir man alltid nöjd när man lämnar Ditec Sisjön med sin bil. Duktigt folk i "verkstan", varit där nu två gånger och fick drop-in tid väldigt fort av Amir.
  Bästa verkstan i Göteborg Läs mer
  2020-07-28 Amir C svarar Joakim P
  Stort tack för förtroendet Joakim. Uppskattar det verkligen.
  gillar detta
 • 2020-06-14

  Spontant omdöme
  Lage Birger Richard B skrev om Ditec Sisjön
  Hämtade bilen efter helrekond på Ditec Sisjön i början på April (4e för att vara exakt). Hade beställt en helrekond inkl skinnbehandling samt ifyllnad av stenskott.
  Bilen skulle till KVD för försäljning måndagen efter.

  Till att börja med, fick ett väldigt trevligt bemötande från Amir så det har jag inget att klaga på utan där var det förväntade resultatet som var undermåligt.


  När jag hämtade bilen så hade jag bråttom och även ägaren verkade stressad då de verkade ha VÄLDIGT mycket att göra. Jag fick min bil och åkte hem.

  När jag sedan granskade resultatet blev jag väldigt besviken.
  Invändigt så kändes det inte ens som att de hade rekondat alls. På dörrarna invändigt var det fortfarande leriga fotavtryck efter barnen.

  Jag hade varit och köpt lackstift och de hade lovat mig (flera gånger tom) att fylla igen de som var värst. Jag visade tom att jag hade lagt lackstiftet i passagerarsätet.

  När jag sedan hämtade bilen var detta inte gjort överhuvudtaget.


  Jag skickade bilder på det "undermåligt utförda arbetet" till ägaren. Han sa att jag skulle komma in på Måndagen efter men detta hanns tyvärr inte med då bilen skulle till försäljning.

  Har tidigare använt Ditec och varit VÄLDIGT nöjd (dock var det första gången hos Ditec Sisjön)
  Kan tyvärr inte rekomendera någon att rekonda sin bil här. Innvändigt så hade jag själv gjort ett bättre jobb på en timme!

  Mvh
  Richard Läs mer
  gillar detta
 • MARTIN J

  2020-05-21

  Spontant omdöme
  MARTIN J skrev om Ditec Sisjön
  Försäljningenrekond.
  Fantastiskt fint jobb på vår Xc60, dessutom la dom ner DLX & jag fick mer arbete gjort än vad jag hade betalt för bara för att dom ville ge den lite xtra kärlek. Nu kommer det så lätt & sälja den Läs mer
  gillar detta
 • 2020-03-29

  Spontant omdöme
  KENNY R skrev om Ditec Sisjön
  Tredje gången jag har lämnat in bilen till Amir, ägaren, och de två senaste av gångerna är ju den årliga förbättringen och jag har alltid blivit proffsigt och trevligt bemött, bra priser och service utöver det vanliga. Nu senast, den 26 mars, hämtade jag min vita S-Max med reg nr som börjar på YXA, så hade jag slarvat lite med skötseln av bilen och det var mycket ingrodd smuts och mycket fläckar med tjära och annan skit, men bilen var som ny och i tid, trots en massa extra arbete ... så himla nöjd och jag kommer även att sköta tvättning och andra erbjudanden som Amir och medarbetarna på Ditec utför, på ett högst proffsigt sätt och helt klar värt kostnaden för att se till att bilen alltid är i toppskick!! Vi ses snart igen! Läs mer
  2020-03-29 Amir C svarar KENNY R
  Hej Kenny!
  Mycket trevligt att ha dig som kund och stort tack för omdömet.
  Mvh Amir
  gillar detta
 • 2020-03-24

  Spontant omdöme
  PER N skrev om Ditec Sisjön
  Bra bemötande och kunnig personal! Vi ses snart igen! Läs mer
  gillar detta
 • RIKARD L

  2020-02-25

  Spontant omdöme
  RIKARD L skrev om Ditec Sisjön
  Lämnade in men Mercedes på försäljningsrekond. Effekten blir nog att jag har kvar bilen ett tag till, som ny igen! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-05-07

  Spontant omdöme
  Peter K skrev om Ditec Sisjön
  Lämnade in bilen (V90) för försäljningsrekond (~2000kr), men meddelade att framdörren har någon yta som har små ytliga märken i klarlacken, om det behövs mer tid och kostar mer så ska de använda den tiden för att polera ut det bara de bedömer att det går. Resultat:
  -HELA bilen är täckt av ett fint lager med slipdamm när ägaren hittar bilen efter 10 minuters letande på morgonen när jag kommer för att hämta den. "Oj... Du kan skölja av det själv... Men kör inte med högtryck nu direkt"
  -Ingenting är gjort åt klarlacken på dörren, vilket jag bara kunde notera efter att jag senare sköljt av bilen.
  -Flera lister mellan dörrar har vita märken av vax/polermedel som inte maskerats eller polerats av
  -Motorrummet har spolats av så att man tydligt ser att de koncentrerat sig på ett centralt i område och tappat intresset längre ut, där det är smuts kvar (och även det fina putsdammet)
  -I fronten vid förarsidans dimljus är det kvar flera ytor stora som prinskorv med intorkat polermedel, dels på lyktans glas och lacken (där jag förhoppningsvis kan polera bort det) men dels också på svarta plasten bredvid lyktan, där jag inte tror det går att få bort längre.

  Visst förstår jag att försäljningsrekond är mer budget än fullständig. Men vid dimljuset har de effektivt till och med sänkt bilens värde.

  Välj någon annan firma! Läs mer
  2019-05-08 Amir C svarar Peter K
  Hej Peter! Jag tror att du har tagit fel på företag. Vad jag kan se så har vi inte haft någon Volvo V90 på försäljningsrekond det närmaste månaderna. Kan du ge mig regnr och datum isåfall.
  2019-05-08 Peter K svarar Amir C
  Hej Amir,
  Eftersom det är ett publikt svar vill jag inte lämna reg.nummer. Men jag faktiskt helt säker på att det var hos er jag var. Jag har både kvitto som visar betalning av tjänsten och gps-loggar i VolvoOnCall som säger att bilen var på August Barks gata 22 mars till 25e mars 2019.
  Mvh
  Peter
  2019-05-08 Amir C svarar Peter K
  Hej igen
  Om du kollar på google så ser du att vi finns på augustbarksgatan 13C (ditec sisjön). Det finns en annan rekondfirma på samma gata som oss fast nr 23 dom heter procar. Jag har kollat i våra bokningar och vi har inte haft inne din bil. Kan du vänligen kolla upp det och ändra eller ta bort recensionen.
  mvh Amir
  2019-05-08 Peter K svarar Amir C
  Hej ni som läser detta och undrar om Ditec Sisjön. Först vill jag meddela att Reco tydligen inte tillåter redigering av omdömen när Ditec har svarat, så tolka det här svaret som bevis på att även bra företag kan göra misstag ibland, men det som utmärker dem är när de direkt fixar problemen åt sina kunder. Amir och Ditec Sisjön skulle fått högsta betyg igen om jag hade kunnat justera.

  En mycket kort stund efter svaren ovan hittade Amir mig i kundlistan och ringde upp mig. Amir är kundorienterad och mån om att tjänsterna ska ha hög kvalitet. De har omedelbart tittat på bilen och åtgärdat alla punkter och gått igenom vad som gått snett. Jag har förnyat förtroende för dem, framförallt pga den attityden Amir har haft i telefon och på plats nu och skulle själv används dem igen och kan rekommendera dem åt andra.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  Amir C gillar detta
 • 2019-04-23

  Insamlad av företaget
  Bengt P skrev om Ditec Sisjön
  Allt fungerade perfekt . Ni levde upp med råge till mina förväntningar Läs mer
  2019-04-23 Amir C svarar Bengt P
  Stort tack Bengt. Det värmer.
  Mvh Amir
  gillar detta
 • 2019-04-10

  Spontant omdöme
  Gregory D skrev om Ditec Sisjön
  The best.
  Jag har provat olika företag over många år men Ditec i Sisjön är riktig duktig, med mycket bra service och resultatet är helt fantastiskt. Kan definitivt rekommendera den här företag :-) Läs mer
  gillar detta
 • Jonas L

  2019-03-01

  Insamlad av företaget
  Jonas L skrev om Ditec Sisjön
  Ceramic ultra.
  Mycket nöjd med glans o skydd.
  Lättvättad o smutsen biter inte lika bra.
  Rekommenderas! Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-24

  Insamlad av företaget
  Tore A skrev om Ditec Sisjön
  Ditec behandling av två bilar ok men dyrt Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-22

  Insamlad av företaget
  Margaretha V skrev om Ditec Sisjön
  Lackkonservering. Mycket bea service, information ochlånebil!! Tackp Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-22

  Insamlad av företaget
  Ulf Lennart B skrev om Ditec Sisjön
  Bra, noga,.
  Trevliga.
  Leverar bra. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Kjell J skrev om Ditec Sisjön
  Seriöst bemötande,korrekt arbete Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Erik Anders H skrev om Ditec Sisjön
  Lämnade in bilen för både plåtarbete samt konservering av lack, mycket nöjd med resultatet.

  // Anders Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Leif A skrev om Ditec Sisjön
  Bra genomförd recond och lackskydd.
  Bra bemötande och lånebil. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Amed W

  2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Amed W skrev om Ditec Sisjön
  De Påstod vara jätte kunniga, litade på deras ord och lämnade min nya bil för rostskydd å ceramic lack behandling. De lyckades repa fronten pga oförsiktighet (skit tråkigt då bilen var helt ny inte ens gått 2 mil)
  Nu en månad senare så ser jag att lackskyddet inte fungerar å massa asfalt rester sitter fast på lacken.

  De har skvättat rostskydds medel överallt å inte gjort rent efter sig. Motorrummet var oljig å även där har de skvättat å inte städat efter sig. Riktigt missnöjd med allt å ångrar stort att jag lämnade in min bil där.

  Bemötandet är bra tills du talar om får de att de repat din bil eller gjort fel då blir dem otrevliga.

  Jag kommer driva ett ärende via ARN å även ta kontakt med Ditec Sverige

  Rekommenderars ej! Läs mer
  2019-02-20 Amir C svarar Amed W
  Hej Amed
  Jag pratade med dig om bilen och att vi skulle hjälpa dig med det som har blivit fel men du hörde aldrig av dig.
  2019-03-06 Amed W svarar Amir C
  Jag blev snabbt kontaktad av ditec efter att jag varit missnöjd. Jag blev erbjuden en tid där de bjöd på kontroll och guldtvätt. de har verkligen tagit sig tiden och haft mig som kund i fokus. Seriösa, trevliga och rädda om sina kunder.
  Jag blev även erbjuder ett ditec kit för att tvätta bilen framöver.

  Klart jag kommer tillbaka. Jag rekommenderar ditec i sisjön.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Sandra R skrev om Ditec Sisjön
  rekon av bilen 3e år i rad nu och bra bemöttande av företaget Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Ulf L skrev om Ditec Sisjön
  Vänligt bemötande. Fixade tom en liten sak utan kostnad. Snyggt jobb. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Haris B

  2019-02-20

  Insamlad av företaget
  Haris B skrev om Ditec Sisjön
  Var jätte nöjd med jobbet! Trevlig personal, dem vet vad dem gör! ☺️ Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-19

  Insamlad av företaget
  Yrjö L skrev om Ditec Sisjön
  Rostsydd och lackbehandling. Utmärkt arbete och trevlig kundmottagare Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Bengt M

  2019-02-19

  Insamlad av företaget
  Bengt M skrev om Ditec Sisjön
  Utmärkt behandling av bilen både in och utvändigt Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-19

  Insamlad av företaget
  Ann Charlott R skrev om Ditec Sisjön
  Jag köpte en fullständig ditec-behandling. Bilen blev som ny. Vår son undrade om vi köpt nya fälgar - bättre betyg kan man knappast få! Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Lars-göran K

  2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Lars-göran K skrev om Ditec Sisjön
  Jag ville ha ditecs bästa lackskydd. Jag blev mycket väl bemött på avtalad tid. Vi avtalade priset. Bilen blev också klar på avtalad tid och resultatet blev strålande. Bilen är nu mycket lätt att hålla ren och då jag på tidigare bilar också fått gjort Ditecs lackskydd, så vet jag att detta kommer att hålla i många år. Jag kan verkligen rekommendera Ditec i Sisjön Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Björn B skrev om Ditec Sisjön
  Allt mycket bra 😏😀😎
  tycker SAABEN Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Ingemar G skrev om Ditec Sisjön
  väldigt bra mottagande och tycker att jobbet blev bra Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Robert T skrev om Ditec Sisjön
  Väldigt bra engagemang från personalen och mkt fint resultat! Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Christer K skrev om Ditec Sisjön
  Grymt bra service och trevliga Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Thomas H skrev om Ditec Sisjön
  Mycket Nöjd med min bil efter behandling lättvättad Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Catarina skrev om Ditec Sisjön
  Så snabb leverans och tillmötesgående personal. Kan varmt rekommendera. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Hjalmar S skrev om Ditec Sisjön
  Bra personlig service och bemötande! Bra jobb. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-18

  Insamlad av företaget
  Bo S skrev om Ditec Sisjön
  Perfekt utförd lackbehandling både kaross och fälgar.
  Väldigt trevligt och vänligt bemötande Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Bengt J

  2019-02-17

  Insamlad av företaget
  Bengt J skrev om Ditec Sisjön
  De svarta detaljerna är ej OK. Läs mer
  2019-02-17 Amir C svarar Bengt J
  Hej Bengt!
  Vi ska se till att få dom bra. Kan du ringa mig imorgon så att vi kan se vad vi kan göra åt dom.
  Mvh Amir
  Ditec sisjön
  gillar detta
 • 2019-02-17

  Insamlad av företaget
  Henrik M skrev om Ditec Sisjön
  Har gjort en Ditec Ceramic ultra lackkonservering. Mycket bra bemötande från Amir med personal. De är serviceinriktad och gör ett mycket bra arbete. Jag kan varmt rekommendera Ditec Sisjön. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Elisabeth S

  2019-02-17

  Insamlad av företaget
  Elisabeth S skrev om Ditec Sisjön
  Alltid lika trevligt och serviceinriktat bemötande från Amir och övriga. Min bil blir som ny varje gång den behandlats med lackskydd, så snygg 😊 och den behåller verkligen sin glans under lång tid. Får bara se till att tvätta den då och då, även där utför de ett mycket kompetent arbete. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-17

  Insamlad av företaget
  Elgus Konsult O skrev om Ditec Sisjön
  Trevliga , fin service och bra jobb. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-16

  Insamlad av företaget
  Johan Gustaf Konrad B skrev om Ditec Sisjön
  Fint bemötande och kort väntetid.
  Bra jobb och snabb leverans. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-16

  Insamlad av företaget
  Klas Karl Helge E skrev om Ditec Sisjön
  Lackkonservering. Har aldrig gjort förr. Väl mottagen o alternativ presenterade. Lånebil ingick! Bilen klar och motsvarade förväntningarna på utsatt tid. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Arne J skrev om Ditec Sisjön
  Har gjort en lackkonservering och en uppföljning .Har blivit rekommenderad ditec sisjön och tänker rekommendera till andra.Mottagen mycket bra. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Hans K skrev om Ditec Sisjön
  Kontroll av första behandlingen efter 18 månader. Bemötandet va lika bra som första gången. Det va bra utfört och jag är nöjd. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Catherina B skrev om Ditec Sisjön
  Lackbehandling!
  Mycket trevligt mottagande oerhört kundvänligt Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Torgny K skrev om Ditec Sisjön
  Skada via försäkring + "årsservice"" + städning..

  Alltid bra kontakt, trevligt bemötande och "det lilla extra" (en mindre, liten lackskada jag inte sett åtgärdad) Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Lennart R skrev om Ditec Sisjön
  Recond av bilen ut och invändigt, samt bättring av lackskada.
  Gott mottagande. Håller avtalad tid.
  Noggranna. Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Dwivht S skrev om Ditec Sisjön
  Ettårs uppföljningen av Ditec lackbehandlingen och bilen blev som ny igen! Blev inte sämre av ett fantastiskt bemötande.
  Dwight Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Hans B skrev om Ditec Sisjön
  Mycket fint utfört arbete och bra bemötande. Inget krångel! Läs mer
  Amir C gillar detta
 • Brigitta E

  2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Brigitta E skrev om Ditec Sisjön
  Jag är jättenöjd med mina Ditec behandlingar och bemötande av personalen på Ditec i Sisjön sedan många år tillbaka 👌 Läs mer
  Amir C gillar detta
 • 2019-02-15

  Insamlad av företaget
  Stefan K skrev om Ditec Sisjön
  Min Saab var som ny från bandet i Trollhättan. Känslan att köra hem med pärlan var skön.
  Varje bilägare som älskar sin bil unnar jag denna upplevelse!
  Mina förväntningar överträffades.

  😀😀 Läs mer
  Amir C gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
August Barks Gata 13 C, 421 32 Göteborg
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco