Fint trevligt mottagande av bl a ägaren
Ditec Sisjön
Välkommen! Ditec Sisjön gör det enkelt och tryggt för dig att skydda och vårda din bil genom att erbjuda hantverksmässiga behandlingar av hög kvalitet, professionell rådgivning och god service. På våra fullserviceanläggning kan du få hjälp med: Rekonditionering Lackskyddsbehandling Rostskyddsbehandling Solfilm Luktsanering...
579 omdömen om Ditec Sisjön
Sedan starten hos Reco 2015
Trevlig personal bra bemötande Service och jobb som man förväntat sig Dem är bra på det dem gör Rekommenderas starkt (service kvalitet och ärlighet 100%
Trevligt bemötande och bra upplevelse. Jag har redan rekommenderat dem vidare
Jag har bara goda saker att säga om DITEC Sisjön. Allt ifrån bemötande till väldigt bra resultat med bilen!
Bra bemötande. Bilen blev jättefin undertill. Tider och planering Inga problem.
Rengöringen från sot då bilen påverkats av en garagebrand blev alldeles utmärkt och min bil var så ren och fin när jag skulle hämta den. Ett par aktiviteter, byte av kupéfilter och luftfilter gjordes dock efter påminnelse vid första tillfället jag skulle hämta bilen trots att det stod nämt i listan över gjorda aktiviteter. När jag sedan skulle hämta bilen nästa dag igen upptäckte och påtalade jag att bilen misstände och det konstaterades efter ytterligare en dag att en tändspole hade tagit skada men den byttes utan extra...
Bra bemötande med förslag på lösningar för att snygga till mil bil inför återlämning. Mycket snyggt resultat.
Mycket proffsiga och förklarar hur hela processen går till. Gillar man sin bil och vill att den skall bli väl omhändertagen lämnar man den till sådana här ställen.
I 4 veckor skulle bilen bli klar på fredag. Det blev lite fel. Men nu är bilen färdig och jag är nöjd.
Fint mottagande och avlämning.
Lacken på bilen blev som ny! Glänsande och superfin😊
Proffsigt mottagande och arbetet som är beställt.
Över förväntan!
Saknar ff mitt takskydd som Amir inte satt på efter att han drog av det pga bubbla. Så jag vill gärna ha det på igen då jag har glastak. Han säger varje gång att han ska beställa men sen får jag det aldrig. Annars nöjd
Hej! Tack för din recension och för att du ändå är nöjd med resultatet i övrigt. Vi förstår att du är besviken över att takskyddet inte kommit tillbaka på plats ännu efter problemen med den tidigare filmen, och det tar vi till oss. Det har tyvärr varit lite strul med just den filmen, men nu har vi fått in en ny och betydligt bättre glasskyddsfilm som vi gärna monterar åt dig. Om du hellre vill så erbjuder vi självklart även återbetalning för den delen. Hör gärna av dig direkt till oss så löser vi detta på bästa sätt för dig. 🙏
Otroligt tålmodig och generös personlig service!!
Bilen blev som ny efter behandlingen. Utmärkt bemött av personalen!
Mkt vänligt och professionellt bemötande. Allt stämde. Mkt bra och noggrant arbete utfört.
Proffsigt utförd Ditec Pro--behandling av min Zeekr 7X utförd av Amir och hans duktiga personal.
Fantastiskt nöjd, både med resultatet på bilen och det trevliga och professionella bemötandet. Föreståndaren Amir är en riktig pärla och väldigt kompetent. Ditec i Sisjön med många års erfarenhet inom branschen vet vad de håller på med varför jag tryggt och varmt kan rekommendera dem.
Trevlig kundmottagare. Mycket kunnig och som gav bra information
Service i världsklass!Rekommenderas starkt!
Snabbt och effektivt. Det kändes rent och fint efteråt.
Smidigt och professionellt! Rekommenderas
Lätt att boka, trevligt bemötande och hjälpsamt kring upphämtning av bilen.
Bra utfört arbete och trevlig personal.
Bra och lättvindig inlämning Alltid bra service och toppresultat på bilen. Tekomenderas
Väldigt bra resultat, mycket nöjd med resultatet!
Mycket bra utfört arbete, som man förväntar sig.
Behövde strålkastarrenovering till min bil då besiktningen inte godkänt dem. Jag blev förvånad över resultatet, såg nästan helt nya ut trots att bilen är över 20år gammal. Min upplevelse är att det var prisvärt också att låta en proffs utföra det. Rekommenderas starkt!!!
Allt var - som vanligt - toppen. Jag köpte heltekond med polering, Ditec-behsndling och det hela.
Bra jobb men dåligt att hålla tiderna
Proffsigt o strukturerat Mycket nöjd
Blev bemöt på ett serviceminded sätt Men fick inte riktigt koll på vad jag fick för behandling Annars var det toppen
Trevligt och proffsigt bemötande
Trevligt bemötande både vid inlämning och hämtning av bilen, det jag har sett så ser det väldigt bra utfört ut!
Valdigt trevligt och bra bemotande. Bilen blev verkligen fin.
Trevlig service och bilen blev jätte fin! Tack!
Tog lite längre tid än beräknat men ett bra utfört arbete.
Skraporna försvann och lacken blev som ny efter lite polering
Dyrt men ganska bra tror jag? Inte säker
Bra upplevelse och fint resultat på bilen
Ger ett bra bemötande och känns tryggt att som kund låta dem ta hand om min bil. Känns så lyxigt att sej sätta sej i en nyrecondad bil som verkligen känns riktigt ren.Nybilskänslan infinner sej. Jag kan verkligen rekommendera dem!
Professionellt, snabbt och fantastiskt bra jobb
Bra service och en väldigt bra resultat.
Bra utfört detailing och väldigt trevligt bemötande.
Gott bemötande, bra service och utfört arbete! Rekommenderas starkt!
Trevlig bemötande och fint resultat
Det blev över förväntan. Arbetsbilen blev så ren att det tar emot att gå in med arbetskläder och skor i den igen.
Kontaktade firman för konsultation efter en undanmanöver som genererade ytliga repor i klarlacken längs hela passagerarlistan från ett buskage. Vid mitt besök fick jag ett mycket kunnigt mottagande där jag fick olika förslag på lösningar. Vilket slutade med att jag bokade en lackkorrigering och ett Ceramic Plus paket. Vid hämtning fick jag en genomgång av behandlingen och rekommendationer om hur bilen ska vårdas. Rekommenderar starkt Ditec Sisjön!
Min mycket repiga och sjabbiga Rav4 (bott på gård) blev som ny. Toyota själva sa att den behövde lackas om men icke. Proffsigt och kundmedvetet. Mycket nöjd