DM TAK

DM TAK

A part of DM TAK AB www.dmtak.se
  • BadgeFiveYears
4.6

Välkommen till DM TAK! Vi är ett företag som startades 2001 med inställningen att höja kvaliteten inom takbranschen. Vår vision är att leverera den högsta kvaliteten av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning, och därmed sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra taktentreprenörer och industrier att göra...

292 omdömen om DM TAK

Sedan starten hos Reco 2015

Göran B
Wrote about DM TAK

Jag fick snabb respons och hjälp med mina problem efter en storm. De som va här hjälpte mej bra och jag fick ett trevligt o bra bemötande

Håkan R
Wrote about DM TAK

Seriösa arbetare och arbetsledare. Inga onödiga raster, bra resultat, rekommenderas.

Jens C
Wrote about DM TAK

Jag anlitade DM TAK för att genomföra ett takbyte på en kommersiell fastighet, inklusive modifiering av lösningen för hur taket och vinden ventileras. De fick även i uppdrag att uppdatera taksäkerheten och förbättra arbetsmiljön vid underhåll och arbete på taket. De levererade lösningar som motsvarade mina förväntningar. DM TAK genomförde täta uppföljningar av sina underentreprenörer som utförde arbetet, vilket var nödvändigt då de inte alltid levde upp till DM TAKs standard.

Ulrika G
Wrote about DM TAK

Trevligt och professionellt bemötande och genomförande

Ingvar P
Wrote about DM TAK

Det var endast ett mindre uppdrag där de skulle byta ut några takpannor. Det kom i tid och tillsåg att byta ut de plattor som vi identifierat och även andra plattor som de upptäckte behövde bytas. Vi fick även bra råd inför framtida byte av tak. Vi fick även ett mycket bra bemötande. Vi kommer anlita dem när vi ska byta ut hela taket.

Fredrik D
Wrote about DM TAK

DM Tak löste uppgiften snabbt när jag upptäckte sprickor i takpappen på vårt platta tak. Trevligt bemötande både av kundtjänst och tekniker. Teknikerna beskrev under arbetets gång vad dom gjorde, och gjorde ett ordentligt arbete, med riktigt bra resultat. Vi är väldigt nöjda

Ulf M
Wrote about DM TAK

Snabbt och bra blev det medtrevliga killar

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Ulf, härligt att höra att du är nöjd!

Lars N
Wrote about DM TAK

Vid de tillfällen som vi Brf Kabyssen anlitat DM Tak har vi alltid blivit väl bemötta och fått bra vägledning i vad som behöver åtgärdas i närtid och kommande.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Lars, vi är glada att ni är nöjda med vår service!

Johan Klas M
Wrote about DM TAK

Proffsigt bemötande från första kontakt, väl utfört arbete och god kommunikation. Rekommenderas verkligen.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Johan, kul att du kan rekommendera oss!

Dagmar L
Wrote about DM TAK

Kontakten med DM TAK kunde ej ha varit bättre. Förväntningarna var stora eftersom jag ett år tidigare hade letat efter Er broschyr, som jag slarvat bort. Plötsligt kom det en ny i brevlådan. Jag hoppades att få arbetet klart före Majs utgång och det blev betydligt tidigare och jag än gladare. Uppsättning av takrännor och stuprör med alla delar, som jag hade. Borttagning av ett gammalt expansionsrör och ditsättning av plåt och tegelpannor. Ett litet missförstånd blev det, vilket jag är oerhört tacksam för. En av utförarna...

Svar från DM TAK

Hej Dagmar. Vi är tacksamma att du har lagt ned din tid på att skriva det här otroligt fina omdömet. Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd och att du kan rekommendera oss!

Igor T
Wrote about DM TAK

Kom snabbt, trevlig personal och utmärkt resultat

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Igor, kul att du är nöjd med oss och resultatet!

Emma S
Wrote about DM TAK

Snabb återkoppling på förfrågan och väl utförd reparation av läckande tak. Trevligt bemötande samt visade tydligt vad som var fel tidigare och hur det nu är åtgärdat.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Emma! Kul att höra att du uppskattade vårt bemötande och att du är nöjd.

Anders W
Wrote about DM TAK

Bra och proffsigt bemötande av både bokning och utförare./Anders

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Anders, vad bra att du är nöjd!

Ylva L
Wrote about DM TAK

Dm tak har sett över mitt tak ett flertal gånger. De är kompetenta och måna om att man är nöjd. Kan varmt rekommendera.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Ylva, kul att du kan rekommendera oss!

Per G
Wrote about DM TAK

Effektivt och enligt offert, rekommenderas!

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Per, kul att du kan rekommendera oss!

Lennart N
Wrote about DM TAK

DM Tak anlitades för att byta tätbandet under nockpannorna. Samt ta bort mossa på betong pannorna. Arbetet genomfördes på utlovad tid och på ett proffsigt sätt. Vi är mkt nöjda.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Lennart. Kul att ni är nöjda med vårt arbete!

David K
Wrote about DM TAK

Snabba, professionella och trevliga. Rekommenderar!

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme David. Kul att höra att du är nöjd och kan rekommendera oss!

Ove Ö
Wrote about DM TAK

Bra bemötande, snabb leverans och snabbt utförande och prydligt gjort. De löste problem med takläckage vid skorstensgenomföring

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Ove. Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet, leveransen och utförandet!

Anita B
Wrote about DM TAK

Vi hade problem med en hängränna som svämmade över och mossa på garagetaket. Allt från offert till städning efter utfört arbete fungerade perfekt. Anita B

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Anita, kul att du är nöjd med vårt arbete!

Joel R
Wrote about DM TAK

Mycket proffsigt & bra bemötande genom hela processen.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Joel! Kul att höra att du är nöjd med oss genom hela processen.

William E
Wrote about DM TAK

Fick bra hjälp på plats och allt gick smidigt med grabbarna som kom ut!

Svar från DM TAK

Hej William! Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att du är nöjd med arbetet som vi gjorde hos dig!

Kia B
Wrote about DM TAK

Har anlitat företaget tidigare och är lika nöjd denna gång. Fick hjälp med takvård (mossborttagning m.m.) av det trevliga och professionella serviceteamet.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Kia! Kul att du valde att anlita oss igen och att du är lika nöjd denna gång.

Marton R
Wrote about DM TAK

Trevligt bemötande och snabbt och bra utfört jobb, mycket nöjd, kan rekommendera till andra! Mvh Marton Revay 😃

Svar från DM TAK

Hej Marton! Tack för ditt omdöme, kul att du kan rekommendera oss till andra!

Gunnar T
Wrote about DM TAK

Trevliga, kunniga killar som löste mitt problem på ett smidigt sätt

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Gunnar, kul att höra att du är nöjd med vårt arbete!

Hans R
Wrote about DM TAK

Utförande mycket bra både srora och små jobb Hantering innan start bra på stora jobb Mycket dålig för små jobb, svårt att få kontakt och dålig intern kommunikation Rutinerna behöver förbättras

Svar från DM TAK

Hej Hans, tack för ditt omdöme och din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utförande både på stora och små jobb. Samtidigt tar vi till oss din upplevelse kring kommunikationen och rutinerna inför mindre uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss igen om du har någon mer feedback eller några frågor!

Agneta R
Wrote about DM TAK

Behövde hjälp med ett par takpannor som lossnat och ramlat ner. Jag fick snabbt svar och hjälp av två personer från DM Tak . Bra bemötande och bra utfört jobb,

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Agneta! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och vårt bemötande.

Lena N
Wrote about DM TAK

Jobbet bestod av montering av ett snörasskydd på vårt fritidshus i Dalarö. Det ska skydda ett framtida uterum från att krossa taket från snö och is. Vi kunde inte vara på plats när arbetet skulle utföras. När vi kom till huset var allt klart till vår fulla belåtenhet. Vi anlitar gärna DM TAK igen när vi byter takplåten på taket till en annan del av huset.

Svar från DM TAK

Hej Lena, tack så mycket för ditt fina omdöme. Verkligen kul att höra att du är nöjd och gärna anlitar oss igen för framtida arbeten på ert tak!

Christopher S
Wrote about DM TAK

Mycket nöjd med personal och arbete. Var mycket smidiga och hjälpsamma.

Svar från DM TAK

Hej Christopher, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och vår personal.

Anna-Liisa P
Wrote about DM TAK

Snabbt och professionellt utfört arbete. Har rekommenderat DM TAK vidare till mina kontakter.

Svar från DM TAK

Kul att höra Anna-Liisa! Tack för ditt fina omdöme.

Sven Ö
Wrote about DM TAK

Hjälpsamma, snabba och skickliga. Mycket bra att ha att göra med.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Sven, kul att höra att du är nöjd med vårt arbete!

John K
Wrote about DM TAK

Snabba svar och kom snabbt till uppdraget, gjorde det enligt offert samt städade snyggt efter sig. Mycket nöjd

Svar från DM TAK

Hej John, tack för ditt omdöme! Vi är glada att du känner dig nöjd med vårt arbete.

Dan O
Wrote about DM TAK

Lätt att komma i kontakt med, mycket bra och snabbt utfört arbete. Mycket trevliga , tillmötesgående och proffsiga på plats. Bra pris Mycket nöjda med utförandet ! Dan

Svar från DM TAK

Kul att höra att du är mycket nöjd med vårt arbete, tack för ditt fina omdöme Dan!

Joonas P
Wrote about DM TAK

Vi behövde hjälp med en läcka på taket och fick hjälp snabbt. Bra bemötande och fick bra information om hur det såg ut på taket före och efter lagning. Vi har även rekommenderat DM TAK till andra i området.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Joonas, härligt att höra att du är nöjd och kul att du har rekommenderat oss till andra!

Louise D
Wrote about DM TAK

Har varit proffsiga och hållit vad de lovar.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Louise, kul att du är nöjd!

Benny F
Wrote about DM TAK

Bra bemötande, snabb åtgärd. Nöjd!

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Benny, härligt att du är nöjd med vårt arbete och vårt bemötande.

Johan B
Wrote about DM TAK

Tar kort tid för dem att ta sig an uppdrag, prisvärt, bra utfört arbete och har god kommunikation och service där de erbjuder sig att komma tillbaka om något mer behöver fixas.

Svar från DM TAK

Härligt att du är nöjd Johan, tack för ditt omdöme!

Johan B
Wrote about DM TAK

Mycket proffsiga med genomgång och foton på vad de gjort efteråt.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Johan, kul att du är nöjd!

Sofia B
Wrote about DM TAK

Anlitat DM Tak genom BRF. Fick snabba svar och kom inom kort för att se över våra takproblem och dessutom åtgärdade dem problemen direkt. Jag hade angivit max 4 timmars jobb för att hålla kostnad nere och jag antog att de skulle debitera 4 timmar men debiterade endast för tiden de var på plats, kan låta konstigt men många företag debiterar så mycket de kan. Mycket trevliga tekniker som förklarade och skickade bilder på allt. Rekommenderar starkt!

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Sofia, för oss är det självklart att vi inte debiterar mer än så! Kul att du kan rekommendera oss.

Majkel M
Wrote about DM TAK

Proffsiga och seriösa. Har inget att negativt att framföra.

Svar från DM TAK

Härligt att höra Majkel, tack för ditt omdöme!

Anna-Lena P
Wrote about DM TAK

Anlitade DM TAK för rensning och rengöring av hängrännor på vår brf. Punktliga, noggranna och trevliga. Städade noga efter sig. Kollade dessutom statusen på vårat tak och visade med bilder hur det såg ut.(det såg bra ut)

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Anna-Lena, kul att du är nöjd med arbetet vi utförde hos er!

Claes Henning Gustaf L

Behövde hjälp med att lägga tillbaka några tegelpannor som åkt ner på mitt branta tak. Företaget var snabba att kontakta mig efter att jag gjort en beställning av jobbet och var på plats 2 vardagar efter. Arbetet tog ca 30 min och tegelpannorna kom på rätt plats. Det jag inte var nöjd med var att man trampade sönder 3 st tegelpannor, personalen borde ha mer vana att gå på ett tak utan att trampa sönder tegelpannor. Blev erbjuden att ersätta mig med nya tegelpannor men jag tackade nej.

Svar från DM TAK

Hej Claes, Tack för ditt omdöme och beklagar att du blev inte helt nöjd. Jag kollade upp vad som hade hänt och saken är att ert tak är brant och det var halt så beklagligt nog gick 3 pannor sönder. Killarna på plats har mer än 13 års erfarenhet så vana har dom men dom är människor och fel kan uppstå. Dom erbjöd att byta ut dom men ni tackade nej. Önskar du att vi byter ut dom så tveka inte att höra av dig till oss.

Tommy L
Wrote about DM TAK

Super bra utfört jobb. kommer använda er igen.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Tommy, kul att höra!

Thomas Christer F

Mycket smidigt och bra utfört arbete.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Thomas, kul att du är nöjd!

Lars Peter A
Wrote about DM TAK

DMTak anlitande en underentreprenör, UE, för ett fasadarbete, hos vår granne. Denne UE förstörde delar av vår vår fasad. DMTak vägrade att ta ansvar, deras försäkringsbolag vägrade att ta ansvar och vi blev tvugna att driva skadan vidare via UEs försäkringsbolag. Vi har nu fått utbetalt från försäkringbolaget minus självrisk. Då UE nu har konkat kommer vininte att få betalt för självrisken. Vi har då bett det stora DMTak att stå för självrisken som en goodwill men det säger de nej till. Detta som en varning till er som...

Svar från DM TAK

Hej Lars Peter, Åter igen vi beklagar situationen som har skett och förstår verkligen att det har tagit tid från er. Jag vill förtydliga att vi inte anlitades av er, utan er granne, och vi har agerat ansvarsfullt och försökt hitta lösningar från vårt håll. Vi försökte först att måla om den delen av fasaden som hade blivit flammig. När det inte blev 100% bra så målade vi om hela baksidan av fasaden för att verkligen göra dig nöjd. Vi tog ut en extern fasadfirma som tittade på arbetet för att få en second opinion och...

Thomas I
Wrote about DM TAK

Snabb återkoppling och väldigt professionell service!

Svar från DM TAK

Tack Thomas för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd!

Claes Peter T
Wrote about DM TAK

Proffsigt utförande. Skötte under arbetet en bra kontakt med oss kunder. Enda minus är att i inledningsfasen var det ibland svårt att få kontakt med vår kontaktperson

Svar från DM TAK

Hej Claes, tack för ditt omdöme! Härligt att höra att ni är nöjda och att kommunikationen blev bättre!

Helena B
Wrote about DM TAK

De var snabbt på plats och verfierade innnan så att vi verkligen var hemma innan de kom vilket är mycket bra. Det var proffsiga och artiga i sitt sätt och noga med att beskriva findings, tankar på vad som skulle behvöa göras och framförallt åtgärdade direkt (var en mindre åtgärd som behövdes). Tydliga med vilken kosntand det skulle blir. De dokumneterade både före och efter åtgärd och delade denna, det uppskattas också.

Svar från DM TAK

Hej Helena, Tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att du är nöjd med vår service!

Peter Ö
Wrote about DM TAK

Proffsiga och trevliga med tydliga offerter och väl genomfört arbete. Stort fokus på bra kommunikation så det inte blir några överraskningar eller tråkiga tillägg. Vi kommer definitivt anlita dem igen om det blir aktuellt i framtiden.

Svar från DM TAK

Hej Peter, Vad kul att du är nöjd med vårt arbete och vår kommunikation! Tack så mycket för ditt omdöme.

Mathias R
Wrote about DM TAK

Vi har anlitat DM TAK vid ett par tillfällen nu för lite mindre jobb på vårt hus. De har en bra kundkontakt, både vid kontaktstillfället och själva bemötandet på plats. Till skillnad från andra takfirmor så försöker de inte översälja, samtidigt som de ger goda råd. Hade en "gratis takbesiktning" från en annan firma och DM TAK på plats inom ett par veckor. Den första firman sa, "Det ser inte alls bra ut, det är läge att göra en takrenovering. Räkna med 350-450000kr." DM TAK kom hit, bytte en panna, inspekterade åverkan...

Svar från DM TAK

Hej Thorsten, tusen tack för ditt omdöme. Vad kul att du kan rekommendera oss!

Kari Kullervo K

Kundvänlig och professionell personal.

Svar från DM TAK

Hej Kari, Vad kul att du är nöjd med vårt kundbemötande. Tack så mycket för ditt omdöme!