DM TAK

DM TAK

Uma parte de DM TAK AB www.dmtak.se
  • BadgeSixYears
4.6

Välkommen till DM TAK! Vi är ett företag som startades 2001 med inställningen att höja kvaliteten inom takbranschen. Vår vision är att leverera den högsta kvaliteten av takarbeten inom takmålning och tegeltakomläggning, och därmed sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra taktentreprenörer och industrier att göra...

317 omdömen om DM TAK

Sedan starten hos Reco 2015

Tora D
Escreveu sobre DM TAK

Vi har fått hjälp med att täta otäta takfönster, som andra inte velat ta sig an, resp inte lyckats åtgärda helt. Samtidigt avlägsnat gamla antenner på tak. Satt på säkerhetsanordningar för takarbete. Rensing av takrännor. Bra positivt bemötande samt väl utfört arbete. Har beställt målning av takfot 2026, då vi fått förtroende för företaget.

Ulf S
Escreveu sobre DM TAK

Vi bytte till tak i falsad plåt på två mindre hus. Arbetet löpte bra trots att det utfördes under en regnig period. Utförandet verkar bra, även om plåtarna bucklar lite mer än jag hade förväntat mig. En sak är vi missnöjda med. När ställningarna togs ner så uppstod bucklor på några hängrännor och stuprör. Vi påpekade detta, men det enda som hände var att ställningsfirman kom och hjälpligt knackade ut bucklorna och sprejade färg över de skadade ställena. Det känns därför som att detta om några år kommer att ge upphov till problem. Det rätta hade varit att byta ut de skadade delarna.

Samuel E
Escreveu sobre DM TAK

Bra och snabb service. Grym återkoppling när jobbet var utfört.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och återkopplingen efter utfört arbete.

Eva A
Escreveu sobre DM TAK

Jag är mycket nöjd med arbetet med den nya takluckan. Fick dock vänta 3 månader innan arbetet kom igång. Eva

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är mycket nöjd med arbetet och din nya taklucka. Vi beklagar väntetiden innan arbetet kunde starta. Tack för ditt tålamod och för förtroendet!

Tomas N
Escreveu sobre DM TAK

Jag har anlitat DM-tak vid två tillfällen. De har målat om taket och bytt ut takstegar. Arbetet har genomförts professionellt och i tid. De håller sina garantiåtaganden. På minus sidan kan nämnas att mindre diskussioner kan uppstå då de inte alltid har varit på plats när de skriver offerter. Avslutningsvis så kommer jag att försöka anlita dem om behov uppstår.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme och för förtroendet att få hjälpa dig vid två tillfällen. Vad roligt att du är nöjd med arbetet!

Jannice L
Escreveu sobre DM TAK

Anlitade DM Tak för att felsöka/reparera en vattenläcka från en ventilationsrör på yttertaket ner på vinden. Var snabba med återkoppling, kommunicerade tydligt kring väntetider och följde upp under den. Otroligt trevligt bemötande i kundservice, och likaså av de takläggare som kom. De lagade felet snabbt, informerade om olika tillvägagångssätt, och gav tips om hur vi skulle sköta/se över resterande tak. Fick även bilder. När fakturan kom var den tydligt specad och förvånansvärt prisvärd. Kommer 100% anlita dem igen vid behov.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både återkoppling, bemötande, tydlig kommunikation och att problemet kunde lösas snabbt och smidigt. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när behov uppstår , vi hjälper dig gärna!

Elisabeth W
Escreveu sobre DM TAK

Mångårig samverkan med gott, kompetent resultat och mycket trevligt bemötande.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt fina omdöme och för ett långvarigt förtroende! Vad roligt att höra att du uppskattar både resultatet, kompetensen och bemötandet. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa till framöver!

Tomas H
Escreveu sobre DM TAK

Trevligt bemötande, och lätta att ha att göra med

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi var enkla att ha att göra med. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Christos V
Escreveu sobre DM TAK

Jag är mycket nöjd med DM Tak. Servicen var jättebra, personalen var duktig, trevlig och professionell. Arbetet utfördes snabbt och noggrant, och jag kände mig väl omhändertagen genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera dem

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service, bemötande och utfört arbete. Tack för din rekommendation.

Anna-Karin W
Escreveu sobre DM TAK

Vi är mycket nöjda med hantverkarna som kom och fixade trasiga och nedfallna takpannor på vårt tak.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med arbetet och våra hantverkare.

Jessica L
Escreveu sobre DM TAK

Skottning av snö på tak - Inga arbetskläder - inga ID06 - kunde inte uppvisa utbildning - arbetsledare visste inte vad ID06 var för något - personer som inte kunde visa handlingar Att skotta tak är förenat med livsfara vid okunskap och kräver kunskap och utbildning

Svar från DM TAK

Detta omdöme innehåller flera felaktiga och ogrundade påståenden som vi behöver bemöta. Det arbete som avses var snö- och isröjning, vilket utgör drift- och underhållsarbete, inte byggnadsarbete. För sådant arbete finns inget lagkrav på ID06, och något sådant krav har heller inte funnits i avtal med beställaren. Att påstå motsatsen är missvisande. Arbetet utfördes med erforderlig personlig skyddsutrustning i enlighet med arbetsmiljöreglerna. Påståenden om att personal saknade skydd eller utbildning saknar grund. Ingen...

Ivar E
Escreveu sobre DM TAK

Bra bemött av DM TAK. Arbetet blev försenat p.g. av personalproblem men vi blev kompenserade.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet. Vi uppskattar din förståelse kring förseningen och är glada att vi kunde hitta en lösning. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Gunilla Margareta S

Bara positiv att säga, jag fick hjälp snabbt, läckan lagades till ett rimligt pris och bemötandet var trevligt hos alla jag pratade med.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp, att arbetet löstes till ett rimligt pris och att du upplevde ett trevligt bemötande.

Göran S
Escreveu sobre DM TAK

Vi fick hjälp att ta bort ett stopp i ett stuprör. Stoppet satt längst upp och längst ut på taket. Mannen från DM Tak var utrustad som en professionell bergsklättrare och tog sig längst ut på taket och rensade stupröret. Han var väldigt snabb och effektiv. Kostnaden vi blev fakturerade var blygsam i förhållande till prisindikationer vi fått från andra leverantörer. Vi är mycket nöjda med det arbete som DM Tak gjorde.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet, effektiviteten och bemötandet. Härligt att vi kunde hjälpa er snabbt och till ett bra pris. Ni är varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver hjälp framöver!

Anna R
Escreveu sobre DM TAK

Lyhörda, proffsiga och trevliga!

Svar från DM TAK

Stort tack Anna för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som lyhörda, proffsiga och trevliga. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Christian L
Escreveu sobre DM TAK

Mycket bra arbete utfört av kunnig personal

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och vår personal. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Henrik H
Escreveu sobre DM TAK

Generellt nöjd, bra genomförande för byte av takhuv till köksfläkt. Trevliga montörer. Det mindre positiva va kommunikation med arbetsledning - jobbet skulle göras i början av augusti. Fick ingen återkoppling varför man inte dök upp. efter många påminnelser från min egen sida gjordes jobbet i slutet av september.

Mikael J
Escreveu sobre DM TAK

Är supernöjd med lagningen av mitt tak. Servicekillen som hörde av sig var supertrevlig och informativ samt löste lagningen snabbt. Var väldigt tydlig med vad som var fel och löste utan problem och snabbt.

Svar från DM TAK

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med lagningen och att både service och information fungerade bra. Härligt att arbetet kunde lösas snabbt och smidigt. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver!

Kristian G
Escreveu sobre DM TAK

Kände till DM Tak sedan tidigare pga deras tak-videor på bl.a. youtube. Tyckte verkade seriösa och anlitade dem därför för att hjälpa oss med att kontrollera status för nuvarande tak. Vi fick tydlig genomgång av de risker som fanns med taket samt med bedömning att prioritera vad som var viktigast att fixa. DM Tak hjälpte oss även fixa de två problem vi kan fram till att vi skulle prioritera. Arbetet gick snabb och man gjorde vad man lovat. DM Tak har under hela arbetet varit enkla att ha göra med och varit tydliga i sin kommunikation. Rekommenderas varmt.

Svar från DM TAK

Vad roligt att du hittade oss via våra taktips! Stort tack för förtroendet och de fina orden. Härligt att höra att genomgången, åtgärderna och kommunikationen fungerade smidigt. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Ulf S
Escreveu sobre DM TAK

Vi ersatte tidigare taktäckning som bestod av betongtegel med fasad plåt på en gäststuga och en carport. Arbetet löpte smidigt trots att det skedde en under en period med mycket regn i somras. Den enda anmärkningen mot jobbet är att den firma som svarat för att sätta upp ställningarna gjorde kraftiga bulor i hängrännor och stuprör när ställningarna togs ner. Detta åtgärdades med att man med hammare knackade ut plåten hjälpligt och målade på färg. Vi anser att de skadade plåtdetaljerna borde ha bytts ut mot nya och påpekade även detta för DM Tak, men utan åtgärd.

Svar från DM TAK

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för förtroendet att få hjälpa er med projektet. Vi är glada att höra att arbetet i stort fungerade smidigt trots väderförhållandena. Samtidigt tar vi självklart till oss av din synpunkt kring skadorna som uppstod i samband med nedmonteringen av ställningarna. Det är tråkigt att åtgärden inte motsvarade era förväntningar.

Aileen Z
Escreveu sobre DM TAK

Det gamla silikonet runt skorstenen har lossnat och DM Tak åtgärdat detta med nytt silikon. De observerade även musavföring och informerade oss om det. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och deras noggranna observationer. Riktigt proffsigt!

Svar från DM TAK

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och vår noggrannhet. Vi finns här om du behöver hjälp igen.

Mattia T
Escreveu sobre DM TAK

Snabba och hjälpsamma, mycket nöjd.

Svar från DM TAK

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår service och hjälp.

Johan B
Escreveu sobre DM TAK

Duktiga och professionella, där man få bilder på vad de gjort.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att du är nöjd.

Leif L
Escreveu sobre DM TAK

Väl bemött och bra utfört jobb.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar ditt förtroende och finns här om du behöver hjälp igen.

Olof F
Escreveu sobre DM TAK

Mycket bra upplevelse från första kontakt till slutfört jobb. Fixade en nedblåst gavelplåt på villan, med reparation och åter-montering på mycket professionellt och effektivt sätt. Bästa rekommendationen från mig.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme och din rekommendation! Vi är glada att du är nöjd och hjälper dig gärna igen vid behov.

Göran B
Escreveu sobre DM TAK

Jag fick snabb respons och hjälp med mina problem efter en storm. De som va här hjälpte mej bra och jag fick ett trevligt o bra bemötande

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt efter stormen och att du är nöjd med både hjälpen och bemötandet. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen.

Håkan R
Escreveu sobre DM TAK

Seriösa arbetare och arbetsledare. Inga onödiga raster, bra resultat, rekommenderas.

Svar från DM TAK

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både vårt arbetssätt och resultatet. Tack för rekommendationen!

Jens C
Escreveu sobre DM TAK

Jag anlitade DM TAK för att genomföra ett takbyte på en kommersiell fastighet, inklusive modifiering av lösningen för hur taket och vinden ventileras. De fick även i uppdrag att uppdatera taksäkerheten och förbättra arbetsmiljön vid underhåll och arbete på taket. De levererade lösningar som motsvarade mina förväntningar. DM TAK genomförde täta uppföljningar av sina underentreprenörer som utförde arbetet, vilket var nödvändigt då de inte alltid levde upp till DM TAKs standard.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme och för förtroendet Jens. Vi är glada att resultatet motsvarade dina förväntningar och att vårt kvalitetsarbete uppskattades.

Ulrika G
Escreveu sobre DM TAK

Trevligt och professionellt bemötande och genomförande

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet.

Ingvar P
Escreveu sobre DM TAK

Det var endast ett mindre uppdrag där de skulle byta ut några takpannor. Det kom i tid och tillsåg att byta ut de plattor som vi identifierat och även andra plattor som de upptäckte behövde bytas. Vi fick även bra råd inför framtida byte av tak. Vi fick även ett mycket bra bemötande. Vi kommer anlita dem när vi ska byta ut hela taket.

Svar från DM TAK

Hej Ingvar! Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd! Vi hjälper dig gärna igen om du behöver hjälp med taket i framtiden.

Fredrik D
Escreveu sobre DM TAK

DM Tak löste uppgiften snabbt när jag upptäckte sprickor i takpappen på vårt platta tak. Trevligt bemötande både av kundtjänst och tekniker. Teknikerna beskrev under arbetets gång vad dom gjorde, och gjorde ett ordentligt arbete, med riktigt bra resultat. Vi är väldigt nöjda

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är nöjd med arbetet.

Ulf M
Escreveu sobre DM TAK

Snabbt och bra blev det medtrevliga killar

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Ulf, härligt att höra att du är nöjd!

Lars N
Escreveu sobre DM TAK

Vid de tillfällen som vi Brf Kabyssen anlitat DM Tak har vi alltid blivit väl bemötta och fått bra vägledning i vad som behöver åtgärdas i närtid och kommande.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Lars, vi är glada att ni är nöjda med vår service!

Johan Klas M
Escreveu sobre DM TAK

Proffsigt bemötande från första kontakt, väl utfört arbete och god kommunikation. Rekommenderas verkligen.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Johan, kul att du kan rekommendera oss!

Dagmar L
Escreveu sobre DM TAK

Kontakten med DM TAK kunde ej ha varit bättre. Förväntningarna var stora eftersom jag ett år tidigare hade letat efter Er broschyr, som jag slarvat bort. Plötsligt kom det en ny i brevlådan. Jag hoppades att få arbetet klart före Majs utgång och det blev betydligt tidigare och jag än gladare. Uppsättning av takrännor och stuprör med alla delar, som jag hade. Borttagning av ett gammalt expansionsrör och ditsättning av plåt och tegelpannor. Ett litet missförstånd blev det, vilket jag är oerhört tacksam för. En av utförarna...

Svar från DM TAK

Hej Dagmar. Vi är tacksamma att du har lagt ned din tid på att skriva det här otroligt fina omdömet. Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd och att du kan rekommendera oss!

Igor T
Escreveu sobre DM TAK

Kom snabbt, trevlig personal och utmärkt resultat

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Igor, kul att du är nöjd med oss och resultatet!

Emma S
Escreveu sobre DM TAK

Snabb återkoppling på förfrågan och väl utförd reparation av läckande tak. Trevligt bemötande samt visade tydligt vad som var fel tidigare och hur det nu är åtgärdat.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Emma! Kul att höra att du uppskattade vårt bemötande och att du är nöjd.

Anders W
Escreveu sobre DM TAK

Bra och proffsigt bemötande av både bokning och utförare./Anders

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Anders, vad bra att du är nöjd!

Ylva L
Escreveu sobre DM TAK

Dm tak har sett över mitt tak ett flertal gånger. De är kompetenta och måna om att man är nöjd. Kan varmt rekommendera.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Ylva, kul att du kan rekommendera oss!

Per G
Escreveu sobre DM TAK

Effektivt och enligt offert, rekommenderas!

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Per, kul att du kan rekommendera oss!

Lennart N
Escreveu sobre DM TAK

DM Tak anlitades för att byta tätbandet under nockpannorna. Samt ta bort mossa på betong pannorna. Arbetet genomfördes på utlovad tid och på ett proffsigt sätt. Vi är mkt nöjda.

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Lennart. Kul att ni är nöjda med vårt arbete!

David K
Escreveu sobre DM TAK

Snabba, professionella och trevliga. Rekommenderar!

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme David. Kul att höra att du är nöjd och kan rekommendera oss!

Ove Ö
Escreveu sobre DM TAK

Bra bemötande, snabb leverans och snabbt utförande och prydligt gjort. De löste problem med takläckage vid skorstensgenomföring

Svar från DM TAK

Tack för ditt omdöme Ove. Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet, leveransen och utförandet!

Anita B
Escreveu sobre DM TAK

Vi hade problem med en hängränna som svämmade över och mossa på garagetaket. Allt från offert till städning efter utfört arbete fungerade perfekt. Anita B

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Anita, kul att du är nöjd med vårt arbete!

Joel R
Escreveu sobre DM TAK

Mycket proffsigt & bra bemötande genom hela processen.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Joel! Kul att höra att du är nöjd med oss genom hela processen.

William E
Escreveu sobre DM TAK

Fick bra hjälp på plats och allt gick smidigt med grabbarna som kom ut!

Svar från DM TAK

Hej William! Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att du är nöjd med arbetet som vi gjorde hos dig!

Kia B
Escreveu sobre DM TAK

Har anlitat företaget tidigare och är lika nöjd denna gång. Fick hjälp med takvård (mossborttagning m.m.) av det trevliga och professionella serviceteamet.

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Kia! Kul att du valde att anlita oss igen och att du är lika nöjd denna gång.

Marton R
Escreveu sobre DM TAK

Trevligt bemötande och snabbt och bra utfört jobb, mycket nöjd, kan rekommendera till andra! Mvh Marton Revay 😃

Svar från DM TAK

Hej Marton! Tack för ditt omdöme, kul att du kan rekommendera oss till andra!

Gunnar T
Escreveu sobre DM TAK

Trevliga, kunniga killar som löste mitt problem på ett smidigt sätt

Svar från DM TAK

Tack för ditt fina omdöme Gunnar, kul att höra att du är nöjd med vårt arbete!

Hans R
Escreveu sobre DM TAK

Utförande mycket bra både srora och små jobb Hantering innan start bra på stora jobb Mycket dålig för små jobb, svårt att få kontakt och dålig intern kommunikation Rutinerna behöver förbättras

Svar från DM TAK

Hej Hans, tack för ditt omdöme och din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utförande både på stora och små jobb. Samtidigt tar vi till oss din upplevelse kring kommunikationen och rutinerna inför mindre uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss igen om du har någon mer feedback eller några frågor!