DMC Flytt & Logistik, sid 2
Välkommen till DMC Flytt & Logistik!
Med ett flertal flyttjänster med fokus på kvalitet erbjuder vi dig som privatperson eller företag en effektiv och okomplicerad flytt. För oss är transparens viktigt och vi har därför inga dolda avgifter för dig som kund. Den offert du får av oss är det du sedan betalar. Vi hanterar alltid dina värdesaker varsamt och håller dig informerad genom hela flyttprocessen.
Tjänster: Privatflytt, företagsflytt, kontorsflytt tunga flyttar såsom piano eller dylikt.
Vi på DMC Flytt & Logistik tänker alltid på miljön i allt vi gör och älskar att utvecklas. Detta gör att vi sedan kan göra ett bra jobb för dig som kund.
Utmärkelser
81 omdömen om DMC Flytt & Logistik
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om DMC Flytt & Logistik
Mycket nöjd med DMC, proffsiga från början till slut, personlig service och mycket effektiva, rekommenderas varmt.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Hade jag kunnat ge över 5 hade jag gjort det utan tvekan. Vilken service!
Beställde flytt från en lägenhet till en annan. Flyttkartonger och stor säng och skrivbord och typ 6st skärmar. Allt kom fram i prima skick, absolut inga invändningar alls. Och fort gick det!
De 2 grabbarna som flyttade mina saker var så kopiöst vänliga, trevliga och det gick att skoja med dom. Jag kan bara varmt rekommendera detta företag för allt dom hanterar. Fantastiska all around! -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Det trevligaste flyttgänget jag har träffat! Glada, artiga och snälla människor! Otrolig lösningsfokuserade, proffesionella och engagerade på alla sätt. De fick oss att känna att de verkligen brydde sig om våra saker och vårt bohag kändes tryggt hela tiden. Vi fick en del utmaningar under dagen de hjälpte oss men de var hela tiden engagerade att hjälpa till att lösa alla problemen som uppstod.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Kommer på utsatt tid, är noggranna och rädda om det som ska fraktas. Rekommenderas starkt.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Stabila grabbar som kan sina grejer!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Grymma killar som löste flytten snabbt och smidigt. Stort tack för hjälpen!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Fantastisk hjälp! DMC hjälpte mig med flytt från lgh till hus med hälften av möblerna magniserade. Trots två stopp gick allt smidigt och snabbt. Rekommender DMC varmt om du behöver hjälp.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Superbra, snabba och trevliga! Problemlösare också 😊 rekommenderas!!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Så himla bra hela vägen. Otroligt proffsiga, vänliga och snabba. Verkligen prisvärt. Rekommenderas starkt!
skrev om DMC Flytt & Logistik
DMC flyttade åt oss otroligt snabbt och smidigt. Riktigt bra kundbemötande. Vi kommer definitivt anlita dem igen. Rekommenderar DMC till alla!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Professionellt & oerhört trevligt bemötande. Effektivt & noggrant arbete; rekommenderar DMC flytt till alla.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Från första kontakten, tills att sista kartongen burits in blev jag bemött på ett mycket proffsigt sätt.
Killarna som hjälpte till var fantastiskt trevliga, snabba och skötte flytten på ett superbra sätt, helt enkelt suveräna!!!
Jag är jättenöjd. -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Vi hade en flytt som skulle delas upp till 2 adresser och allt gick super smidigt. Killarna var trevliga och väldigt försiktiga med alla grejer. Kommer definitivt boka DMC när jag flyttar nästa gång.
skrev om DMC Flytt & Logistik
DMC Flytt sköttes av två utomordentligt trevliga grabbar. Raskt och fint och vänligt. Men: Många flyttgrejer blev kvar i den förra bostaden vilket förorsakade problem för mig. Tror mest att det berodde på bristande kommunikation. Så var noga med vad som ska med, allt tydligt kommunicerat. Så blir det nog bra.
Eftersom jag gjorde en flytt på 80 mil, så var det ju särskilt viktigt att allt kom med på en gång. Men sköt om kommunikationen, som sagt. -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Mkt gott bemötande. Proaktiv kommunikation. Alla överenskomna kontakttidpunkter hölls + några till! Tidplaneringen fläckfri. Gott handlag med möblerna, inklusive transport genom trånga passager. Inte ens närhet till skador av något slag. Kommer att rekommendera denna firma + själv anlita den igen.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Otroligt nöjda med flytthjälpen vi fick! De hjälpte till med mycket mer än vad vi hade förväntat oss. Hjälpsamma, trevliga och oerhört effektiva! Kan varmt rekommendera DMC!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Ringde runt för att jämföra olika flyttfirmor. Den bästa känslan fick jag av Dmc pga vänligt och sakligt bemötande. Jag fick svar på mina många frågor, det gällde ju flytt från en villa i Ekerö med mycket saker till Finland. De lovade ordna allt med båtresan, tullen, ja allt. Så blev det också! Perfekt! Rekommenderar dem varmt! Tack, killarna!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Fantastiska på alla sätt och vis! Vi hade aldrig anlitat en flyttfirma innan, men när vi skulle flytta över en timme bort och behövde flytta ut snabbare än vi hade tänkt, så behövde vi all hjälp vi kunde få, och DMC levererade - med råge! Underbara och härliga killar som verkligen tog hand om oss och våra saker och gjorde vår annars stressiga flytt till ett rent nöje. Kan inte rekommendera dessa killar mer!
Mycket trevligt bemötande
Snabbt beslut och besked
Perfekt transport av några möbler -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Killarna som kom och hjälpte oss var fantastiska. Glada och trevliga.
Lata var det minsta man kunde säga om dem. -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Snabb och proffsig återkoppling. Inställer sig som överenskommet, ger bra service och är tillmötesgående. Väldigt nöjd!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Wow! Vilken service och vilken trygghet under hela flytten.Jag va extra orolig då jag hade en hel del känsliga föremål som skulle transporteras men det gick alldeles galant! Jag rekommenderar DMC flytt för alla som ska flytta.
Stort tack för eran grymma service! -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Hade bokat DMC för flytt. allt flöt på bra. Dom va i tid, trevliga och gjorde som man ville hade det. Inga konstigheter.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Thanks, everything went smoothly!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Trevli och hjälpsam personal. Flyttade till en lägenhet 3tr upp utan hiss och allt gick galant. Kan rekommendera dem
skrev om DMC Flytt & Logistik
Trevliga, flexibla och försiktiga med min flytt. Saker från tre olika förråd till en lägenhet gick på endast 3 timmar! Allt gick supersmidigt trots att jag själv inte var speciellt organiserad. Kommer rekommendera DMC om och om igen!!! TACK!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Rekommenderar starkt gänget på DMC! Snabba, lyhörda & smidiga att jobba med. Vår flytt flöt på långt bättre än förväntat - supernöjda!
DMC, Vilket företag!
Vi anlitar DMC för alla möjliga typer av uppdrag. Trädgårdsarbete, logistik, bortforsling m.m. Lösnings orienterade och serviceminded. Kan varmt rekommendera detta företag och vi kommer fortsätta samarbetet under långtid framöver. -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Trevligt och proffsigt bemötande från första samtal tills flytten var klar! Rekommenderas
skrev om DMC Flytt & Logistik
Vi beställde flytt från Sverige till Norge. Dom var snabba och duktiga! Ordentligt jobb och alla sakerna kome hela och fina fram. Pliktoppfyllande och trevliga killar! Kan rekommenderas, högsta betyg från oss!
skrev om DMC Flytt & Logistik
DMC hanterade hela vår flytt fläckfritt. Snabba grabbar och allting helt och rent. Rekommenderas varmt!
Hej!
Väldigt proffsiga , jag kände stort förtroende direkt vilket var viktigt för oss då vi har mycket ömtåliga och värdefulla saker.
Det fanns inga problem fast vi skulle flytta upp fem våningar utan hiss.
Rekommenderas starkt!!!
Mvh//Peter -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Helt fantastiska killar som hjälpte mig med min flytt, mycket hjälpsamma och trevliga.
JAG kan verkligen rekommenderar DMC -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Sjukt grymma killar!! Riktigt snabba, smidiga och dessutom sjukt trevliga! Dom alla bemötte oss på bästa möjliga sätt och såg verkligen till så vi hela tiden var nöjda. Har inget alls att klaga på. Kommer absolut komma tillbaka som kund till DMC 😍👌🏽
skrev om DMC Flytt & Logistik
Det var ett jättebra bemötande . Dom gjorde ett kanon jobb
skrev om DMC Flytt & Logistik
AMAZING! Otroligt smidiga, snabba och serviceinriktade killar. Inte ett frågetecken under hela processen. Kan varmt rekommendera.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Professionella och mycket trevliga killar som gör jobbet. Stort tack DMC för er hjälp med flytten!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Toppen, har inget att klaga på. Varma rekommendationer.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Vill ni må som en kung, stå på balkongen och dricka kaffe medan DMC löser alla dina huvudbry?
Svar: Självklart
Skötte min flytt från Järfälla till Sundbyberg; är effektiva, försiktiga och väldigt trevliga att ha och göra med.
Boka idag! -
skrev om DMC Flytt & Logistik
snabba, duktiga, trevliga killar!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Köpte pack- och flytthjälp. Otroligt bra service, kan varmt rekommendera dessa grabbar!!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Väldigt proffsiga grabbar med bra fokus på service. Punktliga och tydlig kommunikation genom hela flytten. Rekommenderar varmt DMC!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Fick hjälp av DMC Flytt och logistik som privatperson med att hämta möbler från ett auktionshus. Mycket tillmötesgående gällande tidsbokning, god kommunikation och väldigt trevliga killar. Bra valuta för pengarna!
skrev om DMC Flytt & Logistik
trevliga människor och bra att arbeta med
skrev om DMC Flytt & Logistik
De är väldigt trevliga och serviceminded. Arbetar hårt tills de är klara. Vi kan verkligen rekommendera dem.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Vi är nöjda och glada med flytten. Det gick utmärkt med allt, underbar service.
Rekommenderas starkt!
Vi hörs när det är dags igen :) -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Väldigt proffsig firma, snabba och trevliga! Kan rekommendera!
skrev om DMC Flytt & Logistik
Trevlig personal, bra service! Utmärkt arbete.
skrev om DMC Flytt & Logistik
Super proffsiga och väldigt tålmodiga. Är oerhört nöjd och kommer definitivt välja er igen om det någonsin skulle behövas i framtiden 🙌🏽🤗.
Tusen tack för all hjälp och för att ni gjorde min flytt så smidig som möjligt! -
skrev om DMC Flytt & Logistik
Grym service och härliga killar med högt tempo!