Jag har haft nöjet att samarbeta med DMK Redovisningsbyrå och vill särskilt lyfta fram Omar, som varit en ovärderlig hjälp i mitt företags ekonomihantering. Omar är både professionell och noggrann, men det som utmärker honom mest är hans förmåga att skapa förtroende. Han är alltid snabb med att återkoppla, löser problem effektivt och har ett tydligt fokus på kundens bästa. Man märker att han har stor erfarenhet och brinner för sitt arbete. Tack vare DMK har jag fått bättre struktur i min bokföring, och det har också gett...
Dmk Redovisningsbyrå AB
DMK Redovisningsbyrå AB är en digital redovisning som erbjuder smarta lösningar för enklare och mer effektiv redovisning. Vårt heltäckande utbud av redovisningstjänster automatiserar och digitaliserar din redovisning för att förenkla ditt arbete. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina behov och ger dig mer tid över till att fokusera...
11 omdömen om Dmk Redovisningsbyrå AB
Tack för ditt fantastiska omdöme! Det gör mig verkligen glad att du är nöjd med vårt samarbete och att du känner dig trygg i mina händer. Att kunna bidra till en bättre struktur i din bokföring och ge dig mer tid att fokusera på ditt företagande är precis vad vi strävar efter. Det betyder mycket att du uppskattar min professionalism, noggrannhet och engagemang.
Jag vill härmed uttrycka min uppriktiga uppskattning för den utmärkta service jag fått från DMK Redovisningsbyrå och särskilt från Omar, som varit både professionell och engagerad i varje steg av processen. Från första mötet kände jag mig välkommen och trygg. Omar visade en djup förståelse för redovisning och bokföring och kunde på ett enkelt sätt förklara komplexa frågor. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina funderingar och tog sig tid att se till att allt sköttes korrekt och i tid. Tack vare deras noggrannhet...
Tack för ditt fina omdöme! Det gör mig glad att du är nöjd med vår service och känner dig trygg i samarbetet. Att göra din ekonomiska administration smidigare är precis vad vi strävar efter, och det betyder mycket att du uppskattar mitt engagemang och professionalism. Tack igen för ditt förtroende – du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver mer hjälp. Vi ser fram emot att fortsätta stödja dig!
Fantastisk start på vårt samarbete! Jag har precis börjat samarbeta med Dmk redovisning och är verkligen imponerad. Alla datum och deadlines hölls exakt som utlovat – något som ger stort förtroende direkt. Omar jobbar snabbt, har ett mycket rimligt pris, och har dessutom gett mig massor av värdefull input som jag inte ens visste att jag behövde. Känns riktigt tryggt att ha honom med på resan från början! Highly recommend!
Tack för ditt fantastiska omdöme, Daniel! Jag är verkligen glad att du är nöjd med vårt samarbete hittills och att du känner dig trygg med mina tjänster. Att hålla deadlines och ge värdefull input är något jag strävar efter i varje samarbete, och det är kul att höra att det uppskattas. Jag ser fram emot att fortsätta stödja dig och se till att du alltid får den bästa möjliga servicen.
Trevlig redvisor och fick mycket bra hälp med årsredovisning
Tack John för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du fick den hjälp du behövde med årsredovisningen.
Jag vill varmt rekommendera Dmk Redovisningsbyrå AB! Som kund hos dem, och i samarbete med min redovisningskonsult, har jag alltid fått snabb och professionell hjälp. Deras expertis har verkligen hjälpt oss att navigera vår ekonomiska hantering med lätthet. Tack för ert engagemang och stöd!
Tack för ditt fina omdöme! Jag uppskattar det verkligen och är glad att du är nöjd med vår service
Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från DMK Redovisningsbyrå AB i samband med mitt bokslut. Väldigt professionellt, noggrant och ett stort engagemang genom hela processen. Redan från första kontakten blev jag bemött på ett trevligt och respektfullt sätt vilket gav ett mycket gott intryck. Allt har skötts effektivt, med hög kvalitet och jag kände mig trygg med arbetet. Jag kan varmt rekommendera DMK Redovisningsbyrå AB till alla som söker en pålitlig och kompetent redovisningspartner!
Tack Jacob för ditt omdöme! Jag blir väldigt glad när mina kunder känner sig trygga och nöjda med vårt samarbete. Jag kommer alltid att sträva efter att leverera de bästa redovisningstjänsterna och fortsätta göra mitt yttersta för att möta dina förväntningar.
Vi blev bemötta professionellt och med respekt och kunde på ett simpelt sätt förklara de olika fackorden, termerna och vad som behövdes för oss lekmän. Vi köpte tjänsten bokföring och genomgång av föregående års verifikationer. Resultatet blev suveränt. Upplevelsen är bra och vi kommer fortsätta att köpa tjänsten hos de.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att ni uppskattar vår professionella bemötande och att vi kunde göra processen enkel och begriplig för er. Det är roligt att höra att resultatet blev tillfredsställande och att ni är nöjda med våra tjänster. Vi ser fram emot att fortsätta vara er pålitliga partner!
Hej. Jag är jättenöjd med DMK. Här finns ett personligt engagemang som jag uppskattar väldigt mycket. Detta tillsammans med hög kompetens har hjälpt mig och mitt företag väldigt mycket. Med vänlig hälsning, Christopher Hotellgruppen Stockholm AB
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vårt personliga engagemang och kompetens. Det är roligt att höra att vi kunnat hjälpa dig och ditt företag. Vi ser fram emot att fortsätta vara din pålitliga partner!
Väldigt proffsiga och pålitliga! DMK Redovisningsbyrå har gjort mitt företags bokföring smidig och stressfri. Rekommenderas starkt!
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde göra din bokföring smidig och stressfri. Vi ser fram emot att fortsätta vara din pålitliga partner!
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse av DMK Redovisningsbyrå AB. Från första kontakt blev jag bemött med professionalism, tydlig kommunikation och ett genuint engagemang i min verksamhets ekonomi. De är snabba på att svara, noggranna i sitt arbete och har hjälpt mig att få en mycket bättre struktur på både bokföring och deklaration. Jag känner mig trygg i att ha dem som partner – de levererar alltid med hög kvalitet och stor pålitlighet. Rekommenderas varmt till både småföretagare och större bolag!
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och känner dig trygg med våra tjänster. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans!
Mycket, bra och kunnig!!!!!!!!!!
Tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot framtida samarbeten.