Doker Bygg och Badrum AB
Välkommen till Doker Bygg och Badrum!
För oss är inget jobb för litet eller stort och vi tar oss ann alla typer av uppdrag. Allt från mindre servicejobb till stora totalentreprenader. Vi på Doker Bygg och Badrum är din mångsidiga byggare som ser möjligheter istället för problem. Innan vi utför någon typ av arbete så besöker vi kunden för att diskutera idé och design. Våra duktiga medarbetare tar därefter tillsammans med dig ett beslut om vad som skall göras. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Doker Bygg och Badrum om du vill veta mer om hur vi arbetar.
Utmärkelser
67 omdömen om Doker Bygg och Badrum AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Doker Bygg som hantverkare och i synnerhet dess grundare Lukas är exceptionellt service-minded och skickliga. Vid förfrågan tar sig Lukas gott om tid att diskutera arbetet och kommer alltid med goda och smarta ideér som utvecklar idén i positiv riktning (jag har anlitat Doker Bygg minst 5-10 gånger för olika arbeten).
Första gången Doker Bygg gjorde arbete för mig/oss var förväntan hög och ju mer vi bollade idéer desto mer steg förväntan. Under arbetets gång och vid den slutliga leveransen kunde jag konstatera att leveransen vida översteg förväntan.
Doker Bygg får alltid mina bästa rekommendationer och det baseras på det arbete de utfört åt mig. Här är några exempel: Trappa på tomt till uterum. Murad och handdekorerad med sten - utekök inklusive grill, arbetsbänk, vask, framdraget vatten och el samt anpassade köksluckor framtagna för hand. Trall inbyggt i bergskrevor med integrerad belysning. Nedsänkt badbalja i trall samt utedusch. Gjuten platta samt putsad mur och klinker till växthus - Ölandstensplattform som entre till växthus. Stora platsbyggda rabatter i etage. Utbyggnad av garage att nyttja som förråd, med mera, merd mera. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Doker Bygg och Badrum är ett helt enastående företag. Professionella, kreativa och serviceinriktade med kunden i centrum. Äntligen har jag, efter många års erfarenhet av att anlita hantverkare, hittat ett företag med yrkesheder, ett företag att lita på och känna sig fullständigt trygg med.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Har anlitat Doker för ett större projekt i källaren. Bra bemötande, trevliga killar och kvalitativt utfört. Rekommenderas.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Bra kommunikation, snabbt och proffsigt utfört arbete (byte av tak på uterum). Vi är mycket nöjda och kommer att anlita Doker fler gånger framöver.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Ungefär hälften av takets hängrännor på mitt hus behövde plockas ned och monteras upp på nytt. Detta fixade de utan problem med 2 personer på en dag.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Golvläggning - mycket väl utfört arbete, med stor yrkesmässig skicklighet och perfekt resultat!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Mycket bra. Jag är mycket nöjd med allt arbetet. Tack för hjälpen.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi har fått vår tvättstuga renoverad av Doker, och resultatet är över all förväntan. Lukas hade många goda idéer som vi inte själva tänkt på, och hantverkarna som var här visade sig vara perfektionister. De kom i tid, lyssnade på våra synpunkter, städade fint efter sig och nöjde sig inte med mindre än att allt skulle vara perfekt. Finishen är toppklass, jag kan rekommendera Doker till vilket byggprojekt som helst! All kunskap verkar finnas samlad i detta företag, vi fick t.o.m. vår luftvärmepump fixad som en bonus.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Ett mycket professionellt rakt igenom. Kommunikativa och alltigenom lösningsorienterade. Badrumsrenovering.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Snabbt, kompetent och kostnadseffektivt byggande av vår entrétrappa.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi var i kontakt med Lukas på Doker då vi behövde hjälp att dra ny el och dra om vatten i en tvättstuga och grovutrymme.
Arbetet utfördes av väldig kompetenta och trevliga hantverkare och leveransen och kvalitén på det efterfrågade arbetet motsvarade våra förväntningar. Bemötandet från Doker är väldigt professionellt och seriöst och vi behövde inte vänta många dagar innan vi kunde boka in tid för när arbetet skulle genomföras.
Lukas är superbra att ha att göra med, lätt att få tag på och prata med och delar gärna med sig om tips, tankar och ideér. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Doker ger lite extra. De löser situationer och kommer med idéer utanför boxen om det behövs. Du kan ta upp frågor med Lukas och Kinga som driver firman och de ser till att hitta lösningar på dina problem. Alltid positiva och om du inte skulle vara nöjd så ger de sig inte förrän du känner dig helt tillfreds. De är väldigt kompetenta och man vill bara beställa mer och mer.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Ledningen är superb. Snabba åtgärder vid akut behov.
Bra utförda arbeten.
Har åtgärdat vattenläckor på balkong och kontrollerat ev skador genom att öppna ett hål i taket i vardagsrummet och sedan "laga" hålet på ett proffsigt sätt.
Har tidigare genomfört renovering av en källare och uppstagning av terrass. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Ställer alltid upp när man har problem.
anlitar doker på byggnader på företaget och hemma -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Doker är både kunniga och trevliga. Kreativa men lyssnar på mig som kund. Jag kan varmt rekommendera Doker!
alltid trevliga och professionella
Kommer på utsatt tid
Litar på dem i alla avseenden -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Svårt hitta mer lyhört och effektivt byggbolag!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Bra och snabbt bemötande. Ledningen och anställda kommer med bra lösningar och idéer. Lämnar arbetsplatsen ren och städad efter varje arbetspass. Fullföljer sitt jobb in i minsta detalj.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Trevligt. Tog lite tid innan byggstart men det var ok. De hjälpte till med grund till växthus och staket.
Jag är mycket nöjd med bygget. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Mycket proffsigt bemötande. Väldigt skickliga och trevliga hantverkare. Var noga med att städa efter sig och var hela tiden försiktiga med övriga delar av huset när de bar material och verktyg. Kunde inte vara mer nöjd med resultatet av bygget. Rekommenderas varmt!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi gjorde ett badrum med Doker och det kunde inte blivit bättre och resultatet överträffade våra förväntningar med råge. Lukasz och hans team har känsla för detaljer och genomförandet är i toppklass. Vi kommer anlita Doker i framtiden för diverse renoveringar. Rekommenderas!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Doker gjorde stödmur och anlade gångar runt uppfart och garage. Proffsigt jobb och levde upp till våra förväntningar!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi har vid flera tillfällen fått hjälp av Doker - senast för altanbygge, som ger oss möjlighet att gå runt hela huset. Hantverkarna som byggde altanen var otroligt noggranna och snabba. Var väldigt noga med att allt gjordes enligt våra önskemål, mycket trevliga och sympatiska. Vi är oerhört nöjda med resultatet. ❤❤❤❤❤
Vi räknar med att få hjälp fler gånger. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Duktiga, lösningsorienterade och punktliga killar. Renoverade ett badrum.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi gjorde om ett badrum och är mycket nöjda. Bra bemötande och proffsigt utfört.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Otroligt proffsiga och trevliga , gjorde ett snyggt jobb och städade fint efter sig . Kan vårliges rekommendera
Utmärkt köksrenovering ock golv
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Väldigt nöjda med renoveringen av tvättstugans golv. Lades golvvärme, bilade upp golvbrunn som byttes å lades kakelplattor. Bra bemötande och proffsigt gjort. I och med pandemin sköts det upp pga sjukdomar men det var värt väntan. Kommer anlita Doker till nästa renovering med.
REKOMMENDERAS! -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Mycket bra, trevligt och snabbt bemötande. Doker kom snabbt och tittade. Utförandet var mycket bra. Snabbt och professionellt! Vi kommer anlita Doker igen!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Snabb respons och skickliga plattsättare.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Idel missförstånd vid planering/förfrågan vid flera olika kontakter jag haft dem så jag har aldrig gått vidare och anlitat dem. Lite synd då jag hört mycket gott från andra om deras utförda arbeten.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Flexibla och lösningsorienterade. Trots att jag köpt felaktig produkt som inte gick att installera så löste Doker mitt problem. Så nöjd att de kommer få frågan att hantera kommande renovering och andra husprojekt.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Fantastiskt bra utfört arbete inom de tidsramar som var uppsatta!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Mycket proffsigt företag där man blir väl omhändertagen från första början.
Kontinuerlig kontakt och en nära kommunikation gör att man känner sig trygg.
Trevlig och pålitlig personal som gör sitt yttersta och som snabbt löser ev problem som kan dyka upp. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vänligt bemötande, konstruktiva diskussioner som resulterar i gedigna och fina lösningar. Snabbt genomförande. Mycket nöjd!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi anlitade Doker Bygg och Badrum AB för en tillbyggnad med bla bastu och dusch, och vi är väldigt nöjda med resultatet.Det blev helt enligt önskemål och vi kommer definitivt anlita dem igen om vi ska renovera
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Fantastiskt bra jobb, noggranna punktliga och resultatet blev topp.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Så glad att jag kontaktade just dem, när jag hade behövde hjälp att byta tvättställ med underskåp o spegel på toaletten! Så positiva och tillmötesgående! Martin som gjorde jobbet är Väldigt duktig och noggrann! Proffsiga! Rekommenderas!
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Bra kommunikation och gott utfört arbete. Kommer anlita dem igen.
/ Niclas -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Väldigt bra bemötande ifrån projektledaren och de arbetare som varit på plats.
Kommer med bra alternativ och tips både innan och under renoveringen.
De renoverade vårt badrum samt la nytt klinkergolv i vårt matrum/uterum med mycket bra resultat. -
Mycket duktiga hantverkare
Fick snabbt kontakt
Trevliga och tillmötegående - kom med bra förslag.
Diverse småjobb; ett tak över en värmepump, byte av duscharmatur i bastun, rep av tak över entré, snygga till källargolv efter byte av golvbrunnar -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Så nöjd med Doker, kom i tid, svarade alltid i telefon eller sms. Har gjort ett fantastiskt jobb i vårt badrum.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Lukas på Doker försöker alltid hitta en lösning som fungerar för dig som kund. Han kommer med många bra idéer och förslag. Alltid ett trevligt och bra bemötande. Vi har träffat flera av de anställda på firman och de har alltid varit trevliga och bra hantverkare. Är det något du inte känner dig nöjd med så säger du bara till Lukas så fixar han det.
Mycket bra bemötande.
Perfektionister när det kommer till att utföra uppdraget. Vi fick hjälp med att bygga en mur på 1,20m samt altan på ca 120 kvadrat med staket. Kommer definitivt att anlita dem igen vid framtida projekt. -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Jag rekommenderar Doker bygg och badrum till alla som planerar ombyggnad. Punktliga och trevliga med fingertoppskänsla.
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Vi har anlitat Doker genom Bad &Värme i Åkersberga. Super fin service och vårt badrum blev jättefint!
Håller vad dom lovar
ombyggnad verkstad & personalutrymmen -
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
De hjälpa oss med att riva och bygga ett nytt pooldäck. Jättenöjda
skrev om Doker Bygg och Badrum AB
Utmärkt service, dem har alla tjänster som man kan behöva när man ska börja en renovering eller bygga nytt!
Utmärkt service från kompetenta personalen. Effektivitet och kvalitet är det som lyfte upp hela bolaget. -
Ombyggnad av garage.
All personal väldigt trevliga.
Resultatet blev över förväntan.
Vid ev eventuell ombyggnad/reparation kommer vi att anlita Doker. 😀