Väldigt smidig process med bra information inför dörrbytet. Nöjd med resultatet!
Dörrakuten
Välkommen till Dörrakuten - ett säkert val! Sedan 2008 har vi levererat säkerhetslösningar till hyresföreningar, bostadsrättsföreningar,företag, privatpersoner och fastighetsbolag. Vi tillhandahåller säkerhetsdörrar, jalusier och gallergrindar till ett konkurrenskraftigt pris och förträfflig kvalitet. Har du blivit utsatt...
323 omdömen om Dörrakuten
Sedan starten hos Reco 2017
Väldigt trevliga och hjälpsamma. Snabba, effektiva!
Snabbt, smidigt och professionellt
Vi är jättenöjda med arbetet. Personalen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Vi stötte på oväntat problem som togs väl omhand av teamet
Vad kan jag säga? Proffs på dörrar helt enkelt! Ringer dom om jag får problem igen!
Snabbt, smidigt, trevligt bemötande och prisvärt. Tydligt och bra på alla sätt och vis.
Mycket bra service! En snabb och proffsig installation.
Otroligt proffsiga och snabba, kom punktligt vid avsatt tid och blev klara långt tidigare än vad som var sagt. Supernöjd med resultatet
Supernöjd. Snabb service och trevlig installatör som visade mycket förståelse och hänsyn.
Superleverans! Enkla i beställning och installation.
Trevlig personal som snabbt och bra satte in en ny ytterdörr.
Väldigt bra, trevlig service & bemötande och fixa problemet snabbt!
Fin service och väl utfört arbete av säkerhetsdörr
Tja! Dörren är på osv men jävligt oproffsigt att väcka någon när den sover för att be om dens kontaktuppgifter för att bjuda ut på dejt. Ensam kvinna i en etta och blir stött på av de som byter ens dörr. Inte ok
Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi vill börja med att säga att vi tar den här typen av synpunkter på största allvar. Samtidigt känner vi inte igen den bild som beskrivs, och det här är inte något som överensstämmer med hur våra medarbetare ska agera i sitt arbete. Vi har förståelse för att situationen kan ha upplevts som obehaglig, samtidigt som det kan röra sig om ett missförstånd eller en situation som vi behöver få mer klarhet i. Vi kommer att se över det inträffade internt för att säkerställa att...
Snabbt och proffsigt. En enda anmärkning. Lite väl brutal med tiger sågen vilket gjorde skada på väggen. Visserligen spacklade montören skadan men det blev så klart inte snyggt. Fick hjälp med en badrumsdörr som montören fixade. Mycket trevligt. Uppskattade hans agerande mot oss som kund
Pålitliga , snabba och kunniga. Perfekt resultat!
Bemötande var vänligt och bra service. Bytet av ytterdörren fungerade smidigt. Inga problem. Proffsigt.
Höll tiden, arbetade snabbt och kompetent
Proffsiga ! Kom i tid Ringde innan! Trevliga! Noggrant utfört arbete! Mycket nöjd! Maria Bratt Armfeltsgatan 14 11534 Stockholm
Personalen gjorde ett bra jobb och var trevliga
Super bra trevliga killar snyggt jobb
Jättebra hela vägen, ifrån bokning till utförande.
Bra samt snabbt gjort Bra installation
Bästa killarna ever!!!! Så sjukt nöjd med bemötande och utfört arbete. Kan varmt rekommendera dem💯
Proffsigt och tillmötesgående från första stund. Teknikern som lagade dörren verkade kunnig och var mycket trevlig och hjälpsam. 10 av 10!
Jag blev rekommenderad Dörrakuten från min förening då de hade levererat säkerhetsdörrar där tidigare. Efter att jag godkännde offerten så fick jag leverans och installation efter en vecka. Installationen av dörren gick snabbt och killarna gjorde ett utmärkt jobb. Dom städade upp efter sig och tog med sig den gamla dörren. Jag begärde inte in offerter från andra företag så kan inte bedömma prisnivån, men det kändes som att Dörrakutens offert låg på en rimlig prisnivå.
Hantverkarna var punktliga, effektiva och lämnade fint efter sig
Nöjd ingen att klaga på ….gick snabbt
Trevlig bemötande och snabbheten
Supernöjd med dörrakuten som fixade dörren!
Det gick väldigt mycket snabbare än de sa. Det var en glad överraskning. Borrandet gick också snabbt. Det är en fin dörr och känns tryggt.
Helnöjd med min nya säkerhetsdörr, dörrakuten kom exakt på avtalad tid och bytet gick oerhört smidigt, kan varmt rekommendera Dörrakuten.
Kanun tackar för det fina arbete
Vi är väldigt nöjda En mycket trevligt bemötande från början till slut. En trevlig kille som installerade dörren. Jag kommer rekommendera er! Med vänlig hälsning, Kristina Söderström
Fick snabbt hjälp! Trevliga och hjälpsamma med normala priser! Tacksam för en ny ytterdörr på plats!
Super bra jobb!!! Super bra och Trevliga montörer!!!
Det gick hur smidigt som helst!
Han var trevlig och gick snabbt och smidigt
Bra jobbat! Smidigt och bra kvalitet.
Bra trevlig snabbt ………………….:!!!!!!!!!!!!!!
Trevligt bemötande , klar och tydlig offert,, mycket bra och snyggt montage.
Mycket bra återkoppling med information om hur de ligger till i leveransen
Snabb återkoppling och hantering av dörren som skulle bytas.
Allmänt bra service och tillgänglighet. (Tog lite tid innan dörren installerades men tror levererans från Baltikum var försenad) Mvh
Trevliga personal proffsigt jobb när vi beställde portdörr till våra brf.
Seriösa från offert till montage samt service ärenden
Väldigt proffsigt gjort, är väldigt nöjd med vår nya dörr.
Dom var super snabbat och snyggt jobbat
Jag är så nöjd med dörren. Tack Dörrakuten
Fantastiskt hjälpsamma och duktiga. Snabba på plats när det är bråttom. Rekommenderas starkt!