Trevligt bemötande av Dennis Vindh med personal.Takrenoveringen flöt på och resultatet blev bra. Nöjd kund. Dr Tak AB kan rekommenderas av mig. Svante Botold Västerås 0705524806
Dr Tak AB
9 omdömen om Dr Tak AB
Snabbt, effektivt och snyggt takbyte. Är supernöjd med resultatet. Fick solceller installerade samtidigt av killarna. Snygg installation och smart dragning av kablar och liknande. Är supernöjd!
Det var en fröjd att arbeta hos dig Michael, trots utomlands-värmen vi lyckades timea in. Även gott kaffe och bra snack. Gokart-tävlingen får vi nog ta nästa år då det är full rulle hela tiden.. Tack för omdömmet. Hälsningar, Teamet på DR TAK AB
Oerhört professionella, både till utförande och uppträdande. Och levererade dessutom på utsatt tid. Och till konkurrenskraftigt pris. Har nog aldrig varit så nöjd med några hantverkare. Rekommenderas varmt!
Tusen tack, Karin! Ni var väldigt enkla att ha att göra med och det bidrog verkligen till att samarbetet flöt på så bra. Hoppas skrivandet går fint för dig och att Anders fått till några riktigt bra cykelturer i sommar! Vänliga hälsningar, DR TAK AB
Fick en tydlig och mycket bra offert från DR Tak. Totalrenovering av taket på min villa. Offerten höll dock inte på grund av att jobbet blev större än beräknat. Frånsett den högre kostnaden så blev ändå slutresultatet mycket bra. Jag blev helnöjd med mitt nya snygga tak, jag kan därför varmt rekommendera DR Tak!
Hej igen Rune! Tack så mycket för omdömet. Kul att du är nöjd med taket även om vi tyvärr blev tvungna att byta hela råsponten och jobbet blev lite större än planerat. Det var ett trevligt samarbete hela vägen så tack för det. Hoppas den nya masten står lika bra som taket och att du får god kontakt i etern i höst! Vänliga hälsningar, DR TAK AB
Om du inte blir nöjd med Dennis och Ritvars arbete blir jag förvånad. Enkla att ha och göra med, noggranna och prisvärda. Jag är deras referens och mitt nummer kan Dennis ge er.
Mycket trevlig och tillmötesgående, jobbet gick fort att genomföra, vi är mycket nöjda med kontakt och färdigt jobb. Kan verkligen rekommendera Dr Tak AB. Susanne/Lasse
Hej Susanne och Lasse, tack så mycket för omdömmet! Vi är glada att ni är nöjda med både arbetet och kontakten under projektet. Hälsningar, Teamet på DR TAK AB
Dr Tak var vänliga och hjälpsamma , arbetade bra (och långa dagar) ,samt höll budgeten. Vårt nya garagetak blev som vi hade tänk oss trots mycket bristfälliga ritningar och små ändringsförslag under resans gång.. Kan varmt rekommenderas.
Jag tänker ofta på hur trevliga ni är, och tack igen för de generösa resetipsen, de uppskattades verkligen! Det är just variationen och det kreativa som gör vårt jobb så roligt, så nöjet var helt på vår sida. Hälsningar, Teamet på DR TAK AB
Seriöst företag. Deras offerter håller och inga överraskningar. Noggranna, snabba och kvalité. Rekommenderar dem och kommer absolut anlita dem igen när/om det blir aktuellt igen.
Tack för ditt fina omdömme! Vi ser fram emot att träffa dig igen vid nästa tillfälle.
Allt var bra pris bemötande. Bra service och att de kom på plats och även hämtade det som vi ville ha om målat
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och vårt arbete. Välkommen åter.