tydlig och bra information om företagets tjänster. tips på hur vi kan tänka när vi väljer information till utskicket. fin och snabb hjälp med layout. bra att kunna ändra precis när vi vill. trevligt att företaget kommer för en träff hos oss.
DRS Reklam AB
DRS Reklam – Nå nyinflyttade i ditt närområde När folk flyttar till en ny ort skaffar de sig snabbt nya köpvanor. DRS Reklam hjälper företag att nå nyinflyttade direkt när de har landat i sitt nya hem. Vi har skickat adresserad direktreklam sedan 1971. Vår huvudtjänst är ett välkomstbrev som delas ut till nyinflyttade varje...
3 omdömen om DRS Reklam AB
Sedan starten hos Reco 2026
Så glada vi blir av er fina återkoppling! Det betyder mycket att ni uppskattar vår hjälp, flexibiliteten och den personliga kontakten. Tack för ett fint samarbete! Hälsningar Anna
Förr gjorde DRS reklam för en butik i Hässleholm, när jag fick info, tog vi bort den butiken, nu gör vi reklam för min butik i Perstorp.
Stort tack för ert fina omdöme! Vi är glada att ni är med och välkomnar de nyinflyttade med fina erbjudanden i flera kommuner! Hälsningar Anna
Vi har använt oss av utskicken till nyinflyttade i ett par år nu och är SUPER nöjda. Vi har precis valt att utöka till fler kranskommuner. Enkelt för kunden att använda sig av sin kupong, antingen i pappersformat eller via appen. Vi har haft flertalet kunder som tycker det är toppen att dom får information om butikens läge så dom vet att vi finns, och erbjuds ett fint välkomsterbjudande. Vi har löpande kontakt med DRS om eventuella ändringar gällande våra erbjudanden och dom har alltid varit hjälpsamma och fixar så vi blir nöjda. Toppenidé, kan varmt rekommendera detta!