DT Energi

DT Energi

www.dt-energi.se
  • BadgeFourYears
Omdömen totalt
149
Snittbetyg
4.7
Ring 08-509 221 42 Dela

Om företaget

DT energi är ett systerbolag till Dalaträhus AB som grundades redan 1967 . DT energi levererar och installerar solceller till villor, företag och lantbruk. Det vi framförallt vill ge våra kunder är trygghet, prisvärdhet och kompetens. Trygghet då solceller är en stor affär och en installation som skall hålla under många... 

Skriv ett omdöme

149 omdömen om DT Energi

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 149 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Stefan E
Skrev om DT Energi

när dom började var dom snabba och trevliga

Anders B
Skrev om DT Energi

Trevliga, kunniga och hjälpsamma

Glenn E
Skrev om DT Energi

Trevlig o korrekt hantering. Högsta betyg!!!!

Johan A
Skrev om DT Energi

Jag är mycket nöjd att jag valde Dt Energi till att installera solcellerna på mitt tak. Dom var kunniga och proffsiga när dom hjälpte mig att svarade på mina frågor samt hjälpa mig med val av paneler och hur dom skulle placeras på effektivaste sättet. Leveransen var över förväntan snabb och killarna som monterade kämpade i vått och torrt och gjorde ett fantastiskt jobb med en snygg och bra installation som resultat. Jag är mycket nöjd och kan inte annat en varmt rekommendera Dt Energi vid en installation av solceller.

Lidas M
Skrev om DT Energi

Kunniga, professionella och bra service.

Olle R
Skrev om DT Energi

Allt fungerade mycket bra enligt överenskommelse. Tider, installationer och mycket bra arbete.Tack . Med vänliga hälsningar Olle Rutgersson Vi kommer att rekommendera er.

Andreas P
Skrev om DT Energi

Va behjälpliga från början till slut. Fick platsbesök och gav mig de alternativ som skulle passa mitt hus bäst. Fick ett seriöst intryck och de levererar inte bara för att sälja, utan för att jag skulle bli nöjd. Mitt enda missnöje är leveranstiden, skrev på offerten i slutet på oktober 2022 och fick panelerna installerade i slutet på augusti 2023, så räkna med lång leverans.

Niklas S
Skrev om DT Energi

Mycket positiv erfarenhet av Tobias och hans gäng på DT Energi vid installation av en solcellsanläggning på Tjörn. Rejält hantverk på såväl det mekaniska cellmontaget som dragning av elkablage. En optimerare visade sig inte fungera men den byttes inom rimlig tid och under vägen var det inga problem att hålla dialogen igång om vad som skedde. Tobias svarade till och med under kvällstid vilket visar på en osedvanligt serviceminded inställning. Rekommenderar!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Lars P
Skrev om DT Energi

Väldigt bra bemötande vid första mötet och vid offert lämnandet. Tog kontakt i tid innan uppstart av solcells arbetet. Panelerna och växelriktare levererades i bra tid innan uppstart av arbetet. Snabbt arbetat och efter slutfört arbete var allt iordningställt och uppstädat. Kompetenta och trevliga killar/tjejer som utförde arbetet. En eloge till deras elektriker som kopplade ihop cellerna med växelriktaren och hans otroliga fina bemötande. Framför allt blev allt snyggt och allt fungerar perfekt. Jag skulle rekommendera DT Energi alla dagar i veckan. Tack!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Håkan R
Skrev om DT Energi

DT energi har levererat ett komplett system mycket tillfredsställande. Kontor, montörer, elektriker och support i världsklass. Håkan R

Anna-Maria S
Skrev om DT Energi

Bra bemött, tydligt, lugn o pedagogiskt redogörelse inför planering. Snabbt arbetat och snyggt efterlämnat efter sig. Som förbättring kan man från DT Energi meddela kund i god tid innan arbetet startar att be kund granska sitt tak för ev läckage, även om taket bara är 10 år (vilket mitt hus är). Jag som kund hade då kunna förbereda mig på om jag ev behövde lägga alla pengar på nytt tak eller fortsätta med att anlägga solceller. För min del, då man hittade ett hål i taket, blev det att snabbt hitta en snickare innan... 

Stig E
Skrev om DT Energi

De har inte levererat än och leverans var lovad till 1/5 det är enligt mig urdåligt

Jonny S
Skrev om DT Energi

Enda firman av fem som svarade på offertbegäran. De tog hand om allt och med tydlig kommunikation och trevligt bemötande. Tidplanen var bra, leverans av paneler i tid. Installationen skulle ske i slutet av april och i god sa de att det blir en försening på dryga 3 veckor. Vilket stämde. Installationen och firman de nyttjade var kompetenta och trevliga. Optimerarna behövde uppdateras med ny mjukvara och det gjorde de på en söndag morgon, vilken service!! Tack DT Energi! Nu är vi glada solfarmare.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Tommy F
Skrev om DT Energi

Har hela tiden blivit mycket bra bemött av de olika personerna som jag har varit i kontakt med. Alla förväntningar uppfyllda. Har köpt solceller.

Katarina P
Skrev om DT Energi

Effektiva och duktiga montörer och elektriker, blev riktigt snyggt. Arbetade säkert och städade upp bra efter sig.

Tobias H
Skrev om DT Energi

Installerat solaredge batterier hemma. Fungerar kanon. Mycket nöjd med installation och utförande. Batterierna ska kopplas upp till stödtjänster när det finns stöd för min växelriktare.

Urban K
Skrev om DT Energi

Vi kollade upp och önskade offerter från åtta olika leverantörer. DT Energi var tre av de som svarade. DT Energi svarade på offerten direkt och godtog att de skulle svara med användande.av Hantverkarformuläret. Bemötandet var omgående utmärkt och detta höll i sig under hela förfarandet. När väl solcellerna kom, något försenade men inte så sena att det påverkade värt avtal negativt, gick installationen snabbt och utan några som helst problem. Våra förväntningar på leveransen har uppfyllts helt. Vi är sammantaget mycket nöjda... 

Per-Arne L
Skrev om DT Energi

Trevligt bemötande Snabb installation av solceller.

Per-Erik G
Skrev om DT Energi

Mycket bra bemötande.! Proffsiga i alla kontakter och i genomförande av jobbet! Håller det man lovar! Snabb och snygg installation! Mycken nöjd!

Per-Åke S
Skrev om DT Energi

Trevlig personal,,,svarar snabbt när man ringer dom.

Stefan B
Skrev om DT Energi

Trevligt bemötande från första mötet till färdig installation. Bra information under hela processen avseende förseningar, leveranser samt när installation kan påbörjas. Proffsiga installatörer som inte bara installerat utan även städat och tagit med allt skräp dagligen vilket sticker ut bland hantverkare! Våra förväntningar är uppfyllda förutom den långa leveranstiden från påskriven offert till det att solcellerna var på plats.

Carl Anders Olof O

Utomordentigt proffsigt arbete av mycket kunniga och trevliga installatörer. Snygg och prydlig installation trots vedervärdiga väderförhållanden med snö och regn. Bra kundbemötande från hög till låg. Snabba och klara svar på alla frågor. Man lyssnade på vår synpunkter och uppfyllde dem om möjligt .Enda smolket är den långa väntetiden p.g.a. leveransproblem från tillverkaren men det kan ju inte DT lastas för. Blev hela tiden informerad om förseningarna. Kan verkligen rekommendera företaget.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Lars O
Skrev om DT Energi

Ett år efter utlovad leverans från leverantören kom batteriet och växelriktaren. Dt-energi började omgående monteringen. Inställningen mellan växelriktaren, batteriet samt befintlig smartmeter fungerade inte. Efter felsökning bedömer Solaredge att man byter ut smartmetern. 14 dagar senare med ny smartmeter kunde DT:s kunniga elektriker tillsammans med Solaredge kalibrera systemet som nu fungerar som planerat. Strålande! Lars Ove Swedenfeldt

Jörgen S
Skrev om DT Energi

Väntar på installation som just nu ligger väldigt lång bort i tiden. Trots att vi är 4 hus i samma område som beställt ganska samtidigt, så verkar det som vi får olika installationstider.

Håkan L
Skrev om DT Energi

Mycket professionella och kunniga. Har hela tiden varit lätta att få tag på och få svar då man har haft frågor. Tog lång tid från att jag skrivit på kontraktet tills utrustningen kom och monterades p.g.a leverans problem trots detta så har allt stämt mycket bra med det som var överenskommet. Inga prispåslag trots att vi fick vänta i 8 månader på utrustningen och montering. Har bara gott att säga om företaget som är mycket seriösa och verkligen ser till att kunden blir nöjd.

Mattias J
Skrev om DT Energi

Tråkig start men blev bättre. Noggrannare säljare så man inte missar tex kvaliteten på befintligt tak

Ulf J
Skrev om DT Energi

LIte tidigt att ge ett kompltee betyg då min anläggning inte är i drift än. Men bemötande och kunnande under offert- och projektstadie har varit mycket bra.

Andreas A
Skrev om DT Energi

Köp av solcellsanläggning. 29 paneler med växelriktare. Bra professionellt bemötande. Installationen dröjde nästan 10 månader. Dock kan jag har förståelse för dröjsmålet eftersom efterfrågan är stor och tillgången begränsad. Installationen utfördes mycket bra med stor tanke på en också estetiskt tilltalande installation. Hoppas att företaget även kan svara på efterföljande frågor inom rimlig tid.

Ove S
Skrev om DT Energi

Lite för tidigt än att ge ett omdöme. Jag väntar på montage av solpaneler och innan dess är det svårt att ge ett betyg. Jag återkommer gärna längre fram.Mvh/Ove Svensson

Kjell H
Skrev om DT Energi

Bra bemötande , men ovanligt lång leveranstid och blygsam info om leverans

Ove S
Skrev om DT Energi

Det har fungerat bra hela tiden . Bra montörer och bra elektriker

Artur B
Skrev om DT Energi

Jag ar nöjd . Proffsig jobbet

Örjan K
Skrev om DT Energi

Trots långa förseningar (7 månader)på våran nyckelfärdiga solcellsanläggning så är vi nöjda . All heder åt dt- energi Bra och trevlig, noggrann personal.från kontor-elektriker (hela vägen) Vi kan rekommendera dt-energi

Mikael S
Skrev om DT Energi

Världsläget gjorde ju att allt tog sin tid vilket DT energi ej kan lastas för!När väl montering och leverans kom igång tycker jag att allt flutit på väldigt bra!Nu väntar jag bara på Ellevios godkännande så jag kan sätta igång anläggningen! Först då kan man ju komma med slutgiltigt omdöme.Men hittills är jag mycket nöjd! Mikael Ståhl

Samuel H
Skrev om DT Energi

Proffsigt och tydligt hela vägen. Både säljare, montörer, elektriker och andra involverade har varit trevliga och enkla att ha att göra med

Marie L
Skrev om DT Energi

Väldigt trevligt bemötande av alla jag kommit i kontakt med. Installationen blev dock uppskjuten pga leveransproblem. Där blev informationen dålig. När sedan installationen skedde var det mycket snabbt och, som det verkar, kompetent skött. Jag har installerat solceller vilka skulle installeras i slutet av september och nu i början av februari äntligen är installerade.

Roger S
Skrev om DT Energi

Trots leveransproblem och besvärligt väder så monterade DT energi solcells- anläggningen snyggt och enl regelverket Fungerade dessutom direkt efter godkännande av nätägaren Företaget kan rekommenderas

Lennart W
Skrev om DT Energi

Installationen blev senarelagd på grund av leveransproblem som så många solcellsinstallationsföretag har nu. När installationen påbörjades fungerade det väl. Litet glapp till elektrikerns installation. Utan fördröjningarna hade det blivit fem i betyg!

Svar från DT Energi

Tack Lennart. Vi kämpar på trots förseningar! Härligt att du är nöjd.

Karin B
Skrev om DT Energi

Har blivit bra bemött. Snabb återkoppling. Bra med lokalt kontor, får upplevelse att de vill att jag ska bli nöjd. Tyvärr förseningar pga svårigheter med material, men det har inte påverkat mig. Jag har inte mina solpaneler installerade än, så arbetets klart än.

Svante S
Skrev om DT Energi

Trevligt bemötande. Bra information. Levde upp till förväntningarna. Köpte solcellsanläggning som är monterad på vårt hus som är under byggnad. Mycket trevliga och noggranna killar som gjorde installationen. Allt toppen

Arne M
Skrev om DT Energi

Bemötande: Bra Förväntningarna var att uppsättningarna skulle gjorts tidigare men det var ju brist på materiel. Jag köpte solcellsanläggning med uppsättning nyckelfärdigt. Jag tycker det fungerade bra.

Anders H
Skrev om DT Energi

Företaget har varit mycket seriöst och handlat varsamt med sanningen. Snabbt svar vid intresse förfrågan. Snabb kontakt med säljare Vettig information av säljare Bra underhands information vid leverans försening av installation. Förnämliga installatörer samt kunniga. Mycket bra att ge en ukreinsk kille möjlighet till praktik, samt att han var duktig. Det

Tomas A
Skrev om DT Energi

Kunde vara mera informativ när man får solcellerna Förstår att det kan vara svårt när man får restat på olika produkter Men kan inte vara så jobbigt att skicka ett mail och informera

Svar från DT Energi

Hej Tomas. Tack för att du skriver en reco. Det är inte helt enkelt att informera om något när våra grossister inte vet när eller vad de får in för material. De i sin tur vet först vad de får när de packar upp varorna från tillverkarna. Trots att vi har beställt allt material med mycket god framförhållning. Som alla andra i branschen så sliter vi mycket med logistiken kring solcellsinstallationerna. Kan lova att vi gör det bästa vi kan utifrån situationen som är. mvh Tobias

MATS O
Skrev om DT Energi

Tycker att jag blev bemött på ett proffsigt och sakligt sätt. De levde upp till mina förväntningar med god marginal. Allt som allt en positiv upplevelse i samband med att jag köpte installation av min laddbox till min bil.

Thommy S
Skrev om DT Energi

Jag har fått en utmärkt service av Jakob vad gäller offerter, samt i diskussioner vid besöket där vi tittade på hur panelerna etc. skall placeras. Detta trots att det är ett jättetryck på marknaden just nu. Totalt har jag än så länge en mycket positiv upplevelse av DT Energi som vår leverantör av solpanelsanläggning. Dock behöver deras transportleverantör bli bättre på att kommunicera med kund då de ringde om leveransen 15 min innan de kom med solpanelerna. De borde åtminstone höra av sig en eller ett par dagar innan så man kan planera för var panelerna skall stå.

Lennart B
Skrev om DT Energi

Det var svårt att få något svar när jag ringde. Så jag åkte till deras kontor och där fick jag bra kontakt med personalen därefter har det fungerat bra. Mvh Lennart

Peter S
Skrev om DT Energi

Mycket professionella installatörer. Trots problem med leveranstider av denna typ av utrustning så lyckades man som leverantör vara flexibel och få ihop grejor. Duktigt!

Lars J
Skrev om DT Energi

Jag hade höga förväntningar jag tror dem är på väg att uppfyllas

Lars W
Skrev om DT Energi

Efter att sökt efter olika solcellsfirmor, så fastnade vi för DT energi i Ljungkile. Vi tittade på omdömme, bla här på Reco. Där läste vi väldigt positivt om företaget. En annan del, var att man betalade inget innan arbetet var klart och testat. Stort plus. Vi beställde ibörjan av mars. En representant för DT var och mätte på hustaket. Ett bra bemötande från DT rakt igenom projektet. Även väldigt positiva till att vi skulle anlita oberoende besiktningsman. Det blev lite längre väntan än beräknat. Men vi... 

Nielsen Eva N
Skrev om DT Energi

Trevligt sätt kom när de lovat hör av sig om man undrar något

Filtrera omdömen