Köpte solceller, batteri och laddning till bil. Allt utfördes tillfredställande
DT Energi
Trygghet och expertis inom solceller och batterilösningar! DT Energi är din västsvenska specialist på framtidens energisystem. Som systerbolag till Dalaträhus AB, ett företag med rötter sedan 1967, kombinerar vi en gedigen byggteknisk historia med spetskompetens inom både solenergi och batterilagring. Med huvudkontor i Ljungskile...
270 omdömen om DT Energi
Sedan starten hos Reco 2020
Jag har köpt hembatterier. Dom hade en mässa där jag fick all information Har blivit mycket väl bemött av alla jag varit i kontakt med, (säljare, VD, ekonom) När jag har haft frågor har jag fått dom besvarade på ett mycket förståeligt vis
Tjänst: Köp av solcellsbatteri inkl installation Omdöme: I stort sett ok bortsett från ett elektriskt missöde vid installationen.
Bra bemötande Kanske utförligare beskrivning på vad som utförts Ganska lång ställtid
Enkelt att kommunicera med allt från offert till färdigt system. Mycket trevlig personal, professionellt utfört arbete.
Alltid snabb återkoppling från säljaren. Sena önskemål / ändringar från mig hanterades professionellt av DT energi. Hade önskat lite bättre uppdateringar när installationen var inplanerad, fick nu reda på det med mycket kort varsel. Installation av sollceller och Raymond batteri utfördes fackmannamässigt och snyggt. Som alltid så var det små inkörningsproblem, vilket DT energi löste några timmar efter det var anmält. Bra! Solcells- och batterianläggningen samt dess styrning fungerar helt som det var tänkt.
Just bemött Chefen lovade komma och tittta men har inte kommit!
Bra o seriös säljare Väldigt trevliga o proffsiga installatörer Trevlig kundsupport = nöjd kund
Bra och engagerat första intryck. Leveranstiden var lite lång men inom tid som estimerades. Vi har varit lite frågande till AI-funktionen i växelriktaren men fått tillbaka den ”skall lära sig” hur vi använder el. Tycker fortfarande att den kunde vara intelligentare.
Klassiskt flöde, lätt få kontakt och snabba svar på frågor… fram till orderläggande… hade önskat att de följer upp ca 1 mån efter leverans och få regelbundna tips om hur man effektivast utnyttjar situationen
Mycket bra bemötande.Installerade växelriktare och batterier fin installation. Systemet fungerar som förväntat. MVH Lars-olof Odh
Jag har fått installerat en solcells- och batterianläggning på min fastighets tak på Orust. DT energi i Ljunkile var leverantör. Om vi bortser från en mindre leveransförsening så gick installationen bra. Personerna som levererade och installerade var såväl kompetenta, noggranna som trevliga. De var även pedagogiska och tog sig tid att svara på mina frågor undervägs. Informationen om anläggningen och dess app som jag fick efteråt på kontoret av chefen var också mycket värdefull för mig. Nu väntar vi bara på att solen skall...
Bra från första kontakt med säljare till installation och driftsättning. Snabbt svar vid frågor till support efter driftsättning. Köpte solceller, elbilsladdare och batteri.
Bemötande . 5/5 Förväntan/Resultat. 5/5 Allt. 5/5
Trevligt bemötande och snyggt utfört arbete. Kunnig personal både montörer o säljare.
Har haft en solcellsanläggning sedan tidigare, blev lite sugen på om man skulle beställa batterier, så både jag och grannen beställde samtidigt. Hittade då DT Energi, de var billigare än konkurrenterna, plus att de hade ett räntefritt lån via LF Finans vilket kändes helt rätt för min del. Man får räkna med att återbetalningstiden för batterierna är lång, men vad gör man inte för att slippa vara beroende av el-nätet. Installationen gick smidigt, hade lite problem i början och fick kanon hjälp av deras support med att ställa...
Så härlångt har det varit en bra service
Installationen gick fysiskt mycket bra men konfigureringen av batteriet mot Tibber och den Tibber bridge som installerades och det som utlovades vid försäljningen. Så ganska besviken på det negativa bemötande jag fick av supporten när jag ville få hjälp med detta. De tyckte att det var installerat och klart. Ytterligare hjälp skulle debiteras med tim taxa. I mina ögon dåligt kundfokus. Därav mitt missnöje. Fungerar fortfarande inte som utlovat /Peter
Allt sköttes helt enl avtal.Städat och snyggt efteråt
Har gjort vad vi kommit överens om. Ibland svårt att ha en klar bild vem som står förutförandet på plats. Säljaren, montagechefen eller kollarna på plats... Ej kommuniserat. Speciellt viktigt då de måste infnna sig i en sammordning på byggarbetsplats i mitt fall. Lag krav
Blev lite lurad på förstärkaren till fiber levererade och monterade 2 st men fungerade inte och ville inte ta tillbaka dom montering tid 0.5 tim kostnad 1800:- ,grävde sedan ned en kabel nu fungerar det bra. Skickar en fråga om växelriktaren får svar om en månad Ove
Hela projektet flöt på enligt utlovad tidplan,
DT energi svarar direkt när man ringer. Man tar sig tid att svara på frågor. Man är mån om befintliga kunder.
Nybygge, jag poängterade att det skulle förberedas för en installation av solceller och batteri i ett tidigt stadie. Blev lurad av DT energi, de var inte samarbetsvilliga, lämnade fel uppgifter så installationen blev mycket dyrare. Min egna elektriker fick lägga 1 1/2 dag extra på att hjälpa DT.s Elektriker, otroligt dåligt av DT:
Trevlig och kunnig personal. Installationen gick smidigt med bra problemlösning på plats.
Ett företag man kan lita på även om det i bland inte går som det var tänkt. Men dom tar sitt ansvar och löser problem som kan uppstå .Kan varmt rekommendera att anlita dom
DT energi är tillsammans med huvudägaren DT mycket bra f öretag med kompetenta medarbetare Snabba återkopplingar vid frågor När kontrakt skrivits Inga överraskningar Allting 100% Jag tror detta räcker
Vi har köpt solceller och batterier av DT- energi. Mycket nöjda med bemötande och installationer. Med vänlig hälsning, Nils Kilbo
Snabb leverans, bra efterkontakt.
Känns kompetenta och kunniga inom området. Varit tillmötesgående och tagit sig tid för diskussion.
Dom är inte färdiga ännu . Men hittills har det varit bara bra . Ni får gärna återkomma om en månad då vet vi bättre mvh Torbjörn . Vi köpte solceller och batterier
Dt energi är både proffsiga och väldigt kundinriktade. De installerade ett batteri i våran fastighet och det gjordes både snyggt och snabbt. DT håller vad man lovar och utbildningen man erbjuder efter installationen både fysiskt och via teams möte är väldigt pedagogisk och enkel att förstå. Har man frågor svarar dom snabbt. Kan varmt rekommendera DT energi och kommer definitivt återkomma till dom i framtiden med ny beställning.
Från första kontakten blev vi mycket väl bemötta och fick noggrann förklaring på hela anläggningen. Vi hoppas få ner våra elkostnader genom batterier till vår befintliga solcellsanläggning. Vi hoppas också att en ny laddbox till elbilen ska samverka med hela anläggningen. Detta kan vi ju inte se resultat av ännu. Vi har inte fått genomgång av anläggningen än. Ett problem som tillstötte var, att en del fattades, så att elektrikern fick komma två gånger samt att laddboxen fick förstärkas. Elektrikern var mycket skicklig och...
Har fungerat alt igenom mycket bra.
Kunnig trevlig personal Lätt att få någon att prata med Jag har köpt batterier från DT
Säljaren är kanon, tillgänglig och påläst. Administration verkar bara skicka mail lite då och då. Utan att ha koll på nånting. 10 min. Framförhållning vid material leverans. Etc.
Besviken på att inte fått hjälp med att elbilsuttaget inte fungerar.
Trevligt och kunnigt bemötande hela vägen, inget försäljarsnack. En bra genomgång inför övertagandet av anläggningen. Ett minus är att jag inte fått svar/ kommentar på mitt mejl med lite synpunkter på att Solis jobbar lite bakvänt ibland
Lokalt företag Enkelt att nå. Bra installatör Prisvärt.
Positiv säljare o trevlig. Besöket hos VD var bra men mycket teoretiskt o för den oerfarna i digitala världen. Ser fram emot att komma på besök en fredag
Processen började med egna sökningar på olika solcellsbatterier via Google. Fastnade för Sigenenergy pga hög frosttålighet, brandsäkerhet och rapporter om en välfungerande och lättbegriplig app. Önskade en lokal leverantör vilket visade sig vara DT-energi i Ljungskile. Deras försäljare var väl insatt i batteriets alla funktioner inkl för- och nackdelar jämfört med andra alternativ som också kunna erbjudas. Har hela vägen varit ett stöd och lätt att få kontakt med vid alla frågor. Installatören var ytterst trevlig, kunnig...
Bra personal trevligt bemötande okej support
Bra service och hjälp innan köp. Fantastiskt proffsigt och snygg installation. Dock lite otur med Checkwatt som slutade fungera ett par dagar, anmälde detta, men supporten missade detta. Fick dock hjälp senare vid påstötning. Nu funkar allt igen, och jag vet vem man kontaktar.
Mycket trevligt folk man får bra förtroende för dem
Mycket trevligt och professionellt bemötande hela vägen från offert till montering. Köpte 26 solpaneler och 3 batterier om totalt 16 kWh. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera DT Energi. Rolf Dalbert
Har endast köpt batterier från DT Energi då jag hade solceller sedan tidigare som jag köpt hos annan. Är mycket nöjd med bemötandet från alla inblandade, samt installationen av batterierna. Kan varmt rekommendera DT Energi Leif Karlsson
Allt från taktvätt, solcellsmontering, installation av batterier / växelriktare / laddbox till genomgång av appens innehåll har fungerat väldigt bra. Personalen vi har stött på har varit både trevliga och hjälpsamma. Finns bara en sak att säga: vi är mycket nöjda!
Hela installationen gick smidigt och bra. Duktiga montörer/elektriker som också redovisade hur allt skulle monteras. Vi hade ett fint samarbete under monte-ringen, då jag var är väldigt intresserad. Fick en bra genomgång när anläggningen startades upp av elektrikerna. Informationsträffen efter några veckor efter uppstarten uppskattade vi då det alltid uppstår frågor om driften och hur man avläser appen med all data. Kontakten med DT Energi var bra under hela processen. Vi är jättenöjda att vi valde DT Energi!
Jag fick installerat en solcells anläggning med batteri från Sigenergy. Montörer och elektriker gjorde ett jättefint jobb och var lösningsfokuserade då förberedelserna inte var riktigt gjorda från min sida pga. lite otydlig förhands information. Men detta löste grabbarna på ett smidigt sätt så när elektrikerna var färdiga producerade anläggningen direkt. Har även fått genomgång och hjälp för att optimera inställningarna för att få ut bästa ekonomi ur anläggningen. Jag är mycket nöjd med denna installation.
Tack så jättemycket för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med din nya solcellsanläggning med Sigenergy-batteri. Vi är särskilt glada att våra montörer och elektriker lyckades lösa utmaningarna på plats på ett smidigt och lösningsfokuserat sätt, trots de initiala missförstånden kring förberedelserna. Det är också fint att höra att genomgången och hjälpen med att optimera inställningarna var till nytta för att du ska få ut bästa möjliga ekonomi ur din anläggning. Ditt omdöme är en viktig...
Två superduktiga montörer Omid och Arthur. Dessa skulle jag som gammal egenföretagare anställt omgående utan minsta tvekan. Dom gjorde ett mycket vackert montage och snabbt gick det, men med tanke på säkerhet hela tiden . Allt var städat och fint när dom var klara. Var rädd om dessa trevliga killar, sådana är svåra att hitta . Med stort Tack Ulf Österman Knarruddevägen Lilla Askerön
Hej Ulf, Stort tack för din fina recension och dina värmande ord! Det glädjer oss verkligen att höra att Omid och Arthur har gjort ett så positivt intryck och att du är nöjd med deras arbete. Vi är stolta över att ha sådana engagerade och kompetenta medarbetare som alltid prioriterar säkerhet och kvalitet. Din uppskattning betyder mycket för oss och vi kommer att vidarebefordra ditt beröm till killarna. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet och för att du rekommenderar oss. Vi hoppas på många soltimmar för dig framöver! ☀️