Dustydots Homestyling
Välkommen till Dustydots Homestyling!
Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att sälja din bostad. Genom att möblera om, komplettera med möbler om det behövs och piffa till ditt boende lite extra tar vi fram guldkornen av din befintliga inredning.
Vi erbjuder även digital konsultation där du får visa upp ditt hem genom telefon eller surfplatta. Vi gör sedan en bedömning av vad som kan tänkas göras. Vill du ha rådgivning på plats så går detta lika bra.
Ps. Gå gärna in på vår hemsida för att titta på före- och efterbilder för att skapa dig en uppfattning om vad som kan hända med hjälp av homestyling.
Utmärkelser
23 omdömen om Dustydots Homestyling
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Dustydots Homestyling
Vi anlitade Dustydots Homestyling i samband med försäljning av en lägenhet och är supernöjda!
Förutom att allt gick smidigt och Maja och Margareta var väldigt trevliga fick man också mycket inspiration och tips i hur man kan inreda i framtiden! Resultatet blev ett nytt hem som var både snyggt, modernt och mysigt! -
skrev om Dustydots Homestyling
Bra resultat och enkla att ha att göra med!
skrev om Dustydots Homestyling
Sålde min bostad i september 2021 och när bostaden var såld så blev det tydligt att det med Dusty Dots hjälp blev en markant bättre affär än vad jag vågat hoppas på. Tack än en gång för ett fint samarbete!
skrev om Dustydots Homestyling
Vi blev utmärkt bemötta av dustydots och de levererade en utmärkt homestyling över våran förväntan inför försäljning av lägenhet. Alltid glada och trevliga och enkla att jobba med.
skrev om Dustydots Homestyling
Fick tips om Dustydots och anlitade dem för en hel styling inför försäljningen av min lägenhet.
Är verkligen supernöjd!!
Från första kontakten till avslut var de väldigt vänliga, tydliga och
proffsiga.
Själva stylingen var jättefin, estetisk, harmonisk och även väl anpassad till hela husets byggår.
Lägenheten lyftes till nya höjder och jag tror att det hemtrevliga intrycket som de skapade säkert hjälpte till att höja värdet ytterligare!
Kan verkligen rekommendera Dustydots! -
skrev om Dustydots Homestyling
Otroligt duktiga och proffsiga. Gick från att inte få lägenheten såld överhuvudtaget till budgivning med 5 personer och vinst! Bästa investering jag gjort, rekommenderar till alla som ska sälja!
skrev om Dustydots Homestyling
Otroligt duktiga och trevliga tjejer. Jag trodde att jag hade åtminstone ett litet öga för inredning men när tjejerna var klara hade jag ett helt nytt hem. Så grymt fint att jag knappt ville flytta. Stort tack Margareta och Maja 🙏🙏🙏 för fantastiskt jobb och heligt bemötande 🤩🤩
skrev om Dustydots Homestyling
Jag är supernöjd med Dustydots Homestyling.
Jag beställde styling till min lägenhet som skulle säljas. De var effektiva och bidrog stort till min bostads snabba försäljning. Rekommenderar verkligen. -
skrev om Dustydots Homestyling
Maja och Margareta på Dustydots stylade min bostad inför visningen så fantastiskt fint! Harmoniska färger som gav ett samtidigt välkomnande och rogivande intryck och lyfte fram allt det bästa med bostaden. Det var också ett både trevligt och enkelt samarbete, jag fick tydliga och snabba besked i alla frågor och ett slutresultat som överträffade mina förväntningar (och lärde mig lite om heminredning på samma gång). Ett extra plus för att hemsidan så tydligt beskriver både arbetssätt och kostnad i förväg, vilket gjorde det lätt att välja. Rekommenderar dem varmt!!!
skrev om Dustydots Homestyling
Från första stund kändes företaget professionellt. Vi köpte en tjänst där vi använde våra egna möbler och detaljer som utgångspunkt. Stylisterna kompletterade med eget material. Resultatet blev häpnadsväckande snyggt vi är helnöjda med stylingen.
skrev om Dustydots Homestyling
Margareta och Maja är lyhörda, kreativa och väldigt duktiga!
De arbetade i olika steg, med löpande avstämningar med mig som kund, fram ett väldigt genomarbetat förslag på färgsättning, belysning och möblering i 3 rum. De kontrollerade även föreslagen möblering och färgsättning i verkligheten, dvs fysiskt på möbelvaruhus mm.
Resultatet blev riktigt bra - rummen blev som jag önskade, varma och vardagslyxiga samtidigt som de är praktiska!
Jag är mycket nöjd!TACK Gunnar! Det var ett riktigt roligt jobb att göra och du är sannerligen en fröjd att samarbeta med.
Dustydots Homestyling
Med klara önskemål gav du oss ändå fritt spelrum för att tänka kreativt och det är då vi jobbar som bäst.
Och tack snälla för att du bjöd in oss för att se det fina resultatet som du dessutom själv förädlat med dina personliga detaljer - det är så det blir ett "hem" på riktigt. Allt gott till dig! -
skrev om Dustydots Homestyling
Mycket lätta att ha att göra med. Proffesionellta, men ändå ett fint personligt bemötande! Skulle definitivt rekommendera dem till den som vill ha en bra homestyling!
skrev om Dustydots Homestyling
Proffsiga och ett öga för det lilla extra. Super !
skrev om Dustydots Homestyling
Mycket fint bemötande och trevlig styling av mitt hem. Rekommenderas!
skrev om Dustydots Homestyling
Vi beställde en styling inför försäljning och vi kan varmt rekommendera Dusty Dots! Det märks att de lägger ned sin själ för att få till både helheten och detaljer. De får till en fin balans mellan ett modernt och stilrent hem och ett mysigt hem med karaktär. Resultatet blev en mycket lyckad bostadsförsäljning och när vi själva såg hur fint vårt hem blev ställde vi oss frågan: "Varför gör man bara det här när man ska flytta?" Därför kommer vi att anlita Dusty Dots igen för att få rådgivning och idéer när vi har flyttat in i vårt nya hem.
Ett ord: Fantastiskt!
Helt nöjd. Jag anlitar igen och rekommenderar -
skrev om Dustydots Homestyling
Väldigt professionellt och positivt bemötande.
skrev om Dustydots Homestyling
Mycket nöjd med mitt köp av homestyling, Trevligt benmötande, lätta att få tag på.
skrev om Dustydots Homestyling
Så nöjd med homestylingen som Dustydots gjorde i samband med försäljningen av vårt hus! Snabbt, Proffesionellt och med en blick för detaljer möblerade de om vårt hem. Så enkelt att samarbeta för att få huset så inbjudande som möjligt inför försäljningen.
skrev om Dustydots Homestyling
Duktiga, proffsiga och väldigt trevliga! Stylade min bostad på ett väldigt smakfullt sätt. Motsvarade mina förväntningar och lite till.
skrev om Dustydots Homestyling
Anlitade Dustidots för att styla ett radhus från -79 inför försäljning. Dom fångade verkligen tidseran i huset och lyfte känslan med smakfull och varsam styling. Det blev en fullträff.
skrev om Dustydots Homestyling
Proffsiga och trevligt stylingteam!
skrev om Dustydots Homestyling
Genomgående personligt och trevligt bemötande. Mycket bra och noggrant genomförd homestyling. Enkel och snabb kommunikation i samband med genomförandet.