Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
E164 Sweden AB

E164 Sweden AB

1.1

23 omdömen om E164 Sweden AB

Carina V
Skrev om E164 Sweden AB

E164 Sweden ringer hela tiden, flera samtal per dag med olika nummer. Svarar inte, har Truecaller så då ser jag på en gång att det är spam. Blockerar numren. Har anmält dem till NIX-nämnden. Det kan vara lugnt ett tag efteråt, men sen börjar samtalstrakasserierna igen. Är det någon som har någon lösning på dessa problem. Man ska inte behöva skaffa hemligt nummer för att slippa trakasserier. Det är integritetskränkande.

Anders A
Skrev om E164 Sweden AB

Respektlösa säljare som aldrig ger sig! Det ringer gång på gång på gång, trots upprepade uppmaningar att bli struken från telefonlistan! Ingen kommer någonsin kunna sälja någonting alls till mig över telefon. Ni kan inte övertyga mig ett om ett behov jag inte har så sluta försök!! Om jag vill köpa något så söker JAG upp information INTE NI!! Sluta att slösa min och andras värdefulla tid och energi och respektera att vi INTE vill bli uppringda av er!! Ni borde anmälas någonstans på ert Org.nr: 559409-6967

Milone C
Skrev om E164 Sweden AB

De slutar aldrig att ringa. Det går inte att blockera dem på riktigt. De ringer från olika nummer. Om jag har frågar eller problem med mitt abonnemang kommer jag att söka help från min nätvärksleverantör. Ni behöver inte ringa mig flera gånger i veckan. Störande! 😡

Mats A
Skrev om E164 Sweden AB

Bedrägeri. Ringer slumpmässigt och i strid mot gällande regler. Går inte att ringa tillbaka och om man blockerar numret så ringer de från ett annat i serien. Samtliga nummer som börjar på 077589* hör till dem.

Emma Viola P
Skrev om E164 Sweden AB

De har ringt från olika nummer till o från nu i flera månader, vardagar. sena kvällar och helger, känns inte jätteseriöst. Ringer o väcker mig tidigt när jag ska jobba skift o struntar totalt i det när man svarar o ber dom sluta ringa. Patetiskt tycker jag. Så sluta ring mig era idioter. :)

Victoria S
Skrev om E164 Sweden AB

Varning för detta företag .. de ger sig inte o slutar inte ringa tillbaka..blockerar man så byter de till nytt nummer o fortsätter terrorn

Jimmie Henry Torsten J

Ville att jag skulle byta till ett mycket billigare abonnemang hos 3. Problemet var bara att det var ett privat abonnemang och mitt abonnemang står på företaget. Har trots detta fortsatt ringa nästan dagligen och störa.

Darian D
Skrev om E164 Sweden AB

påstridiga och kräver information om ens telefonabonnemang

Zebastian L
Skrev om E164 Sweden AB

Äääääxccckjkkllliiiigggaaaa telefonförsäljare.... klipp er och skaffa er riktiga jobb istället.

Frank W
Skrev om E164 Sweden AB

Ringer en gång dan och det har de gjort i över ett år nu. Har en sisådär 90 blockade nummer, men de bara fortsätter. Jag tror det är klokt att undvika dessa som pesten.

Therese W
Skrev om E164 Sweden AB

Kan bara instämma i alla tidigare inlägg. Säger att de ringer från Telenor och att mitt abonnemang håller på all löpa ut. Har inte ens Telenor utan en undertjänst. De slutar aldrig ringa från olika nummer och ringer även mina barn. Hoppas många polisanmäler.

Maria R
Skrev om E164 Sweden AB

Uppenbarligen riktiga svin som försöker lura andra människor

Dan Fredrik E
Skrev om E164 Sweden AB

Bedrägeribolag! Påstår att dom ringer från Telenor. Från nr som börjar med 076-381.... Telefonterror som pågått i 5 månader. Blockerat 79st nr, hittills. Är detta "Fri företagsamhet" ? Har ringt och frågat Telenor vad man göra , men dom kan inget göra, säger dom.

Johnny M
Skrev om E164 Sweden AB

Påstår att de är ifrån Telenor men de har absolut inga verifierade uppgifter utan bara ursäkter om att det är svårt för dem att ge uppgifter

Senka J
Skrev om E164 Sweden AB

Bedrägeriförsäljning gm daglig telefonterror i 2 mån. Ljuger att de ringer fr Svenska Spel enl senaste komment på 180. Ringer från nya nr när man blockerar, de vägrar sluta. Polisanmäler nu! Redan anmält till NIX o Konsumentverket.

Mats Karl Edvard L
Skrev om E164 Sweden AB

Kan ingen få stopp på de här idioterna. Vem är operatör för dessa?? Det tar fan inte slut. Tror jag blockat minst 30 nummer men de bara fortsätter komma. Örebro,. 200 km, dags för ett besök?

Jesper H
Skrev om E164 Sweden AB

Ringer minst 1 gång i veckan och säger att abonemanget håller på att löpa ut fast man redan tecknat nytt. UNDVIK dessa idioter

Josephine Fellicia L
Skrev om E164 Sweden AB

Slutta att ringa mig! De ringa oss mitt i natten, detta är absolut oacceptabelt! Jag komma att lämna in ett klagomål mot dem med konsumentverket! Det är trakasserier!

Isabelle L
Skrev om E164 Sweden AB

Ringer dem en gång till bränner jag ner hela Örebro där dem verkar befinna sig, spammringer mig på olika nummer nu i flera veckors tid

Ruth Anna Lisbeth V
Skrev om E164 Sweden AB

Bluff företag som tror att de går mera kunder

Mattias S
Skrev om E164 Sweden AB

Bluff bolag. Påstår att abonnemanget är på väg att gå ut etc etc. Har meddelat min tele leverantör så att dom kan varna sina kunder för detta oseriösa företag.

Magnus J
Skrev om E164 Sweden AB

Extremt oseriöst/otrevligt bolag som på sin hemsida har en egen rubrik som heter "Uppringd"? Ett normalt telekomföretag skulle aldrig placera en länk så strategiskt om de inte är medvetna om att de sysslar med fiffel och båg. Så här skriver de själva under rubriken "Uppringd": "Vem är det som ringt till mig? Vi har ingen möjlighet att hålla koll på vem eller vilka som har ringt. Detta då nummer hyrs ut i andra och tredje hand av våra kunder. Det gör att vi saknar register och översyn över vem som faktiskt innehar numret." Låter som jätteseriös verksamhet eller hur?

Martin P
Skrev om E164 Sweden AB

Ringde från 0763811630 angående telefonabonnemang (och gör det nästan varje dag och från olika nummer). Jag frågar om de är Telia, de säger att de "inte arbetar bara med Telia, utan även Tele2, Tre, osv.". Påstår att vårt abonnemang är "på väg ut" och att de vill erbjuda ett bättre alternativ. Blir upprörda när man säger att man är nöjd med det man har och att Telia får kontakta oss via mejl angående ändringar i vår tjänst. Säger inte vilka de är utöver förnamn och är experter att lura folk till bindande 12-månaderskontrakt de inte vill ha genom digital underskrift. Bedrägeri!