Jag beställde batterier till hörapparater, lätt som en plätt, och de kom på 2 dagar. Jag hade inga förväntningar. Det var ingen "upplevelse" alls, bara ett enkelt köp.
earstore.se
Hos Earstore hittar du marknadens bästa urval av hörselrelaterade produkter, noga utvalda för att göra vardagen enklare för dig som använder hörapparat. Vi erbjuder allt från batterier, rengöringstillbehör och trådlösa hjälpmedel, till smarta lösningar för TV-ljud och samtalsförstärkning – alltid med hög kvalitet och snabb leverans....
7375 omdömen om earstore.se
Sedan starten hos Reco 2019
Jag är mycket nöjd med earstore Har använt mig av tjänsten i många år främst för att köpa batterier till min hörapparat Mvh Christina Österstad
Bra beskrivning på varan jag skulle ha som passade till min apparat, kände mej trygg med att det var rätt. Att jag fick en extra produkt avgjorde också. Fick snabb svar på min beställning och snabb leverans.
Snabb och bra leverans.👍😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Snabbt, enkelt att beställa, bra prisalternativ
Väldigt snabb leverans av varor vilket är bland det viktigaste när man beställer varor.
Den var mycket bra, fick hem mina varor snabbt och enkelt .
Snabb respons och leverans. Vänligt bemötande i mejl.
Jag har inte haft hörapparater så länge, men dom är bättre än de jag hade tidigare.
Det var lätt att hitta det jag sökte, jag köpte rengöringskitt som var väldigt bra. Som jag sett finns det mycket att handla till mina hörapparater vilket är bra. Levererades bra , kommer handla mer när jag behöver. Tack
Skickat fel produkt men ingen respons trots upprepade mail.Uruselt
Snabb leverans och lätt att beställa.
Snabb leverans av bra produkt - enkelt och smidigt.
snabb leverans och fri frakt bra
Enkelt att beställa samt bra priser
Snabb och bra leverans och med rätt produkt
Snabb orderbehandling, bra produkter och billigt.
Mycket trevligt bemötande. Kändes som personlig service även via orderbekräftelse
Enkelt att beställa och det kom enligt beställningen ganska snabbt.
Helt fantastiska öronproppar. Som konsertfotograf så är det ett måste med bra skydd för hörseln och med dessa så hör jag dessutom låtarna riktigt bra! Otroligt nöjd med mitt köp och de rekommenderas starkt!
Allt levererades utan något som helst krångel. Jag är väldigt nöjd.
Snabb service och bra artiklar
Kunnig o trevlig personal men tyvärr för långa väntetider. Dessutom är de placerade lång bort (Uppsala) då jag bor i Östhammar, 2 timmars bilresa ToR.
Earstore levererade produkterna snabbt.
Enkelt att handla. Bra kvalitet på produkten där jag fick ut det jag önskade. Skyddar mina öron i replokalen.
Allt perfekt och jäkligt snabbt.
Funkar jättebra, snabb leverans
Snabb leverans med en bra produkt till rimligt pris.
Snabb och smidig leverans, köpte ”slangar” och domer till min mors hörapparat.
Det var snabb leverans och bra produkt så jag är lika nöjd som vanligt.
Lätt att beställa och Snabb leverans
Trevligt samtal och snabb leverans.
Bra priser och snabba leveranser gör att jag väljer earstore.se
Kom fort och bra varor, inget att klaga på.
Lätt att finna produkter. Snabb leverans.
Första beställningen för mig funka bra kom hem på 3dgr, och rätt grejer kommer att fortsätta beställa ifrån earstore.
Bra produkter och snabba leveranser.
De har alltid levererat snabbt och smidigt.
Bra service Lite påträngande angående betyg
Det var väldigt lätt att beställa vaxfiltren. Snabb leverans också. Har använt hörapparat en del år, men sldrig beställt via nätet förr. Det kommer jag att göra i fortsättningen. Tack. MVH Kristina Nilsson
Enkelt att handla hos Reco, har fått den vara jag förväntar mig.
Jag kan inte svara varje gång jag handlat det är tröttsamt. Om jag tycker ett köp är bra kommer jag tillbaka. Det har jag gjort hos earststore.
Enkelt och lätt att hitta det man sökte samt snabb leverans
Lätt att handla via nätbutiken Bra priser och snabb leverans.
Bra service när PostNord strulade
Bra produkter, bra priser, lätt att beställa på hemsidan. Snabb leverans.
Snabbt och rätt kommer handla igen
Snabb leverans, bra passform på produkt!
Väldigt nöjd. Snabbt att få varor. Även vid retur. Tack kommer att handla igen
Jag letade på nätet och hittade det här företaget. Verkade ok så jag beställde och det fungerade. Därefter har jag fått flera frågor om vad jag tyckte, erbjudande osv. Det hade jag inte räknat med, men kommer antagligen att använda dem nästa gång också. Jag är ingen daglig användare av mina hörapparater så jag handlar inte så ofta.