earstore.se
Välkommen till din hörselexpert på nätet.
Sedan 1953 har Transistor tjänat världen med lösningar för att höra bättre. Vi driver earstore.se, som var en av pionjärerna inom e-handel och hörsel i Sverige, när det startades 2005. Med unika tjänster samt en trygg och säker e-handel är vi idag Sveriges ledande leverantör inom hörselområdet. earstore.se har blivit en naturlig plattform för människor som värdesätter och prioriterar sin hörsel. Vi erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment av förbrukningstillbehör och trådlösa tillbehör till de hörapparatsmärken som finns ute på marknaden. I vårt sortiment hittar du CE-märkta hörselskydd för bebis och barn samt hörselskydd för alla typer av aktiviteter i bullriga miljöer.
Är du yrkesverksam?
Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig med arbetshjälpmedel och skräddarsyr en lösning utifrån dina behov och förutsättningar.
Med en personlig rådgivning bemannad med legitimerade audionomer och produktspecialister hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av hörteknik. Hos oss är det alltid fraktfritt och beställningar skickas som regel inom 24 timmar förutsatt att produkten finns i lager.
Är du yrkesverksam?
Utmärkelser
Läs vad 3267 kunder tycker om earstore.se 2
skrev om earstore.se
Köpte batterier. Inga problem, smidigt och väldigt snabb leverans.
skrev om earstore.se
Snabbt och bra mycket nöjd kommer att köpa flera gånger
skrev om earstore.se
Alltid väl bemött. Snabba leveranser.
skrev om earstore.se
Snabb återkoppling, riktigt bra och funktionell hemsida.
Hade egentligen inga specifika förväntningar men ville testa om inköpen på nätet kunde passa oss som bor en bit från närmaste inköpsställe.
Vi blev positivt överraskade av priset och den snabba hemleveransen. Vi köpte 10 pac av batterier till hörhjälpmedel. -
skrev om earstore.se
Bra pris. Mycket snabb leverans.
skrev om earstore.se
Jag beställde batterier till hörapparaten. Det gick smidigt. Jag har inte börjat använda batterierna ännu så jag kan inte uttala mig om varan än.
skrev om earstore.se
En bra produkt samt snabb och korrekt leverans.
skrev om earstore.se
Det var mycket enkelt att beställa vara.Är mycket nöjd på batterierna både på livslängd och priset!
skrev om earstore.se
Allt var enkelt och bra och snabb leverans
Fick inte riktigt till betyget men det ska vara utmärkt
(Fick inte bort de övriga betygen) -
skrev om earstore.se
Beställde på nätet och fick snabbt min vara.
skrev om earstore.se
Sökte hörapparatsbatterier på nätet och det var lätt att hitta och beställa samt enkelt att se vad jag skulle betala.
Hade inga förväntningar när jag började söka men det var enkelt att hitta sidan och slutpris på min vara och jämförelse med andra sidor ett bra pris.
Köpte hörapparatsbatterier enl ovan.
Nöjd med snabb leverans och bra pris. -
skrev om earstore.se
Inget att gnälla över allt gick bra!
Sökte en Toslink splitter med Google
Hittade en på Earstore
Köpte på hemsidan
Billig, snabb leverans, fungerar! -
skrev om earstore.se
Helt ok! Betalning via efaktura. Snabb leverans. Återkommer!
skrev om earstore.se
Beställde hörapparatsbatterier, lätt att beställa. Snabb leverans i brevlådan.
skrev om earstore.se
Snabb leverans och nöjd med hörselkåporna
skrev om earstore.se
Köp av batterier till hörapparat.
Snabb leverans och enkelt! -
skrev om earstore.se
alt som jag beställt kom ej. men. efter klagomål kom resten också.
tidigare har allt varit ok
jag kommer att handla vi behov -
skrev om earstore.se
Allt gick smärtfritt och snabb leverans.
skrev om earstore.se
Snabb och rätt leverans rakt ner i brevlådan!
skrev om earstore.se
Lätt att beställa. Snabb leverans av mina Dome.
skrev om earstore.se
Bra hemsida, enkelt att hitta. Snabb leverans
skrev om earstore.se
Snabb leverans och bra prisnivå
skrev om earstore.se
Allt fungerade som det skulle. (Vilket inte är fallet med andra leverantörer).
Trevligt!
Lite lång leverans tid men paketet kom snabbare än utsatt! Bra -
Snabb leverans.
Rätt produkt enligt beställning.
Rätt pris.
Ordning och reda. -
skrev om earstore.se
Alltid rätt leverans snabbt och smärtfri betalaning
skrev om earstore.se
Det gick snabbt att beställa och det kom snabbt. Bra priser.
skrev om earstore.se
Snabb och smidig beställning och leverans
skrev om earstore.se
Jag fick Snabb leverans, men affären var mycket liten.
skrev om earstore.se
Mycket nöjd. Snabbt svar med frågor om leveransen.
skrev om earstore.se
Mycket nöjd med mitt köp av batterier till min hörapparat
skrev om earstore.se
Snabb bra service och snabb leverans samt enkelt att beställa.
skrev om earstore.se
Tack för bra och snabb service!
skrev om earstore.se
Det var första gången jag handlade av företaget och hade väll inga egentliga förväntningar men dom levererade snabbt. Jag köppte ett par öronproppar eftersom att jag skulle gå på en konsert och ville skydda min hörsel.
Efter min förmåga att bedöma så fungerade öronprpparna som dom skulle och till ett bra pris.
Rekomenderas. -
skrev om earstore.se
Blev bra bemött kan verkligen rekommendera företaget snappt och bra expierat.jag köpte domer och stödvingar
skrev om earstore.se
Snabb leverans, mycket trevligt bemötande vid kontakt för retur av del av leverans. Korrekt och snabb bekräftelse!
skrev om earstore.se
Snabba att skicka ! Alltid bra att handla av, bra priser!
Tillbehör till hörapparat.😀 -
skrev om earstore.se
Det är min make som använder den . Gan verksr vara nöjd- enda ftågetecknet är att då jag vid sjukbesöket i tisdags fann apparaten död. Inget batterialls- trots att sköterskor sa att den legat på laddning under natten.
Hoppas att det var en engångsföreteelse- idag var den Ok.
Tack för snabb leverans!
Med vänlig hälsning,
Christinatw@yahoo.com -
skrev om earstore.se
Hittade er på nätet jag provar är jättenöjd priset ok. Kommer säkert att beställa fler hos er jättebra med barncancerfonden.
skrev om earstore.se
Allt fungerade smidigt från beställning till leverans.
En passus - trots att jag angav att paketet skulle levereras till vår brevlåda fick jag hämta det hos ett PostNord-utlämningsställe. -
skrev om earstore.se
Enkelt att beställa och snabb leverans
Bra service. Snabb leverans. +++++
Enkelt att beställa. Snabb leverans
skrev om earstore.se
Det blev en snabb och säker leverans och betalningen var enkel.
skrev om earstore.se
Jag fick vad jag ville ha, snabb leveranse.
skrev om earstore.se
Jag köpte tillbehör till min hörapparat och fick det levererat snabbt i postlådan!
skrev om earstore.se
Jag köpte batterier till hörapparat. Allt fungerade enligt förväntan.
skrev om earstore.se
Bra bemötande,snabbt svar och åtgärd när beställd vara saknades
skrev om earstore.se
Snabb leverans och förväntad vara.