earstore.se

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
7 516
4.4

Hos Earstore hittar du marknadens bästa urval av hörselrelaterade produkter, noga utvalda för att göra vardagen enklare för dig som använder hörapparat. Vi erbjuder allt från batterier, rengöringstillbehör och trådlösa hjälpmedel, till smarta lösningar för TV-ljud och samtalsförstärkning – alltid med hög kvalitet och snabb leverans....

7516 omdömen om earstore.se

Sedan starten hos Reco 2019

Bengt B
Skrev om earstore.se

Mycket enkelt och smidigt att handla. Snabb leverans.

Kristina L
Skrev om earstore.se

Allt fungerade perfekt. Enda haken är att man skall betsla via Klarna som jag inte gillar.

Gunnar H
Skrev om earstore.se

Enkelt att beställa. Snabb leverans.

Carine G
Skrev om earstore.se

Bra snabb leverans, kan rekommenderas.

Eivor N
Skrev om earstore.se

Jag köpte hörselförstärkare .,är nöjd . Inget att klaga på , snabb leverans.

Richard T
Skrev om earstore.se

Snabb stabil leverans. Skönt att veta att man får rätt produkter

Boris H
Skrev om earstore.se

Snabb leverans och konkurrensmässigt pris.

Ulla K
Skrev om earstore.se

Enkelt att beställa, snabb leverans, inget att anmärka på.

Erik P
Skrev om earstore.se

Om earstone tycker jag inte om pga jag inte har fått den beställa varan . Mvh Erik Persson

Monica B
Skrev om earstore.se

Jag köpte filter och domer till hörapparat. Mycket bra bemötande när jag beställt fel dome och hjälp att skicka tillbaka samt få nya som passade mig. Tack!

Sven K
Skrev om earstore.se

De är smidiga att hantera och att använda

Ahmet T
Skrev om earstore.se

Jag är mycket nöjd! Kommer att rekommendera er. Det måste räcka nu, jag vill inte skriva en novell faktist. Ha en bra dag!

Mihai D
Skrev om earstore.se

Snabb leverans. Snabb leverans. Snabb leverans.

Mauri G
Skrev om earstore.se

Har inte kunskap om er men är intresserad för att höra bättre

Astrid C
Skrev om earstore.se

Det skulle kunna vara tydligare att de säljs styckvis

Ann L
Skrev om earstore.se

Snabbt och bra! Allt fungerade perfekt. Bra service.

Nils J
Skrev om earstore.se

Bra och snabb leverans till rimligt pris.

Roger R

Snabba leveranser. Lätt att betälla

Elisabet J
Skrev om earstore.se

Snabb leverans på varan. Lätt att hantera.

Annelie L
Skrev om earstore.se

Min beställning kom så snabbt det tycker jag är jättebra

Mimmi B
Skrev om earstore.se

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Per-Olof P
Skrev om earstore.se

Snabb leverans kom dan efter visserligen dyra saker ja jag är nöjd.

Amine G
Skrev om earstore.se

Mycket värt att köpa! För de som är svåra att bli väckt

Lawrence T
Skrev om earstore.se

Inför senaste inköp ställte jag några tekniska frågor till kundtjänsten om hur produkten fungerade. Det blev ett chatt samtal där mina frågor besvarades snabbt, tydligt, och utförligt. Jag beställde varan som anlände inom tidsramen. Sedan på grund av en oförutsägbar och komplicerad förändring i mitt situation var jag tyvärr tvungen att återlämna produkten till Earstore. Jag föjlde kundtjänstens skrivliga instruktioner och mycket snabbt därefter sattes pengar tillbaka i mitt konto. Sammanfattning: jag är mycket nöjd och kommer att handla vid Earstore framtiden.

Ann N
Skrev om earstore.se

Jag beställde open dome och beställde fel så det som drog ner betyget är att jag fick stöta på för att få returen godkänd trots att jag ringt dem. I övrigt så är det snabb leverans.

Birgitta E
Skrev om earstore.se

Bra, snabb leverans Bra att man kan välja olika levrantörer

Sarah W
Skrev om earstore.se

Tydlig butik och snabb leverans utan fraktkostnad.

Sten-Ove S
Skrev om earstore.se

Fick det jag beställde på en bra tid.

Kerstin N
Skrev om earstore.se

Jag tycker det är bra att man kan skicka efter från er

Erja G
Skrev om earstore.se

Jag beställde en laddare som tyvärr blev fel ( jag beställde fel) Enkelt att skicka tillbaka , väntar nu på återbetalning och hoppas den fungerar lika bra som det gjort hittills.

Janolof A
Skrev om earstore.se

Har ej fått en del av beställningen. En del kom for.

Claes-Göran W
Skrev om earstore.se

God och snabb service. Hade gjort en felbeställning. Snabbt och enkelt rättades det till och jag fick rätt vara

Ulf K
Skrev om earstore.se

Allt med beställningen fungerar bra

Anders E
Skrev om earstore.se

Bra och snabbt hanterat. Svarade bra och kunnigt även på muntlig fråga.

Birgitta A
Skrev om earstore.se

Snabb leverans av beställd vara

Leif E
Skrev om earstore.se

Jag är mycket nöjd med hanteringen

Lars G
Skrev om earstore.se

Jag är mycket nöjd med earstor.

Susanne L
Skrev om earstore.se

Lätt att beställa och kommer fort och smidigt hem i brevlådan. Köper batterier och vaxfilter till maken. Toppen!

Ann-Louise E

Snabb leverans Rätt produkt Dyrt

Ove E
Skrev om earstore.se

Jag köper batterier till hörapparater, toppen,bättre pris är svårt att hitta, Vänlig hälsning/ Ove Eerola o. Hör seen,,🦻

Siw L
Skrev om earstore.se

Bra produkter och snabb leverans.

Eva K
Skrev om earstore.se

Det är enkelt att beställa och varan kommer snabbt i brevlådan. Jag beställde batterier till hörapparaten stl.13 Fint att ni bidrar till Barncancerfonden .

Annette A
Skrev om earstore.se

Tycker ordet upplevelse är lite starkt. Jag är nöjd med leveransen och är glad att det finns delar till mina hörapparater Vänligen Annette p

Boel J
Skrev om earstore.se

Snabb och smidig leverans. Köpte domer till hörapparat. Helt enligt förväntningarna.

Anna-Karin A
Skrev om earstore.se

Dom var för små. Verkar som att jag fått barnstorlek. Är väldigt besviken

Kjell L
Skrev om earstore.se

Det var min första kontakt och handlade inte så mycket. Behöver kontakt fler gånger för att ge ett riktigt utlåtande. Enkelt att beställa. Snabb leverans, Så här långt ok.

Göran J
Skrev om earstore.se

Köpte en ReSound TV-Streamer+ av er. Den har inte gått att installera. Försökt ringa er för att få hjälp. Ni har ju inget telefonnummer. Fick ringa ReSound, fick ett svar på SMS, som inte hjälpte mig. Gick inte att SMSa dem. Jag ska försöka med ReSound igen per telefon. Får jag ingen hjälp kommer jag retunera den till er och begära pengarna tillbaka.

Inga-Bodil M
Skrev om earstore.se

BSnabb leverans,men jag hade beställt fel domer, ringde och lovades en retursedel Jag har ännu inte fått den. Var snälla och skicka en till Inga-Bodil Melinder Sönna Östergården 1 67192 Arvika

Christina E
Skrev om earstore.se

Snabb leverans, rätt varor som jag beställt.

Anna-Lena L
Skrev om earstore.se

Har ännu inte efter 14 dagar vare sig fått betalda varor eller fått ngt meddelande om att de är försenade👎