earstore.se

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
7 457
4.4

Hos Earstore hittar du marknadens bästa urval av hörselrelaterade produkter, noga utvalda för att göra vardagen enklare för dig som använder hörapparat. Vi erbjuder allt från batterier, rengöringstillbehör och trådlösa hjälpmedel, till smarta lösningar för TV-ljud och samtalsförstärkning – alltid med hög kvalitet och snabb leverans....

7457 omdömen om earstore.se

Sedan starten hos Reco 2019

Ingrid W
Skrev om earstore.se

Snabb leverans levereras i brevlådan

Gunborg H
Skrev om earstore.se

Jag är mycket nöjd med företaget. Både lätt att hitta de delar man skall ha till sin hörapparat, och lätt att se på artikelnummer att det stämmer med de uppgifter man fått från hörcentralen. Dessutom snabba leveranser. Information från, och komunikation med earstore trevlig och lättsam. För mej ett val av företag som jag är fullt nöjd med, och kommer att hålla fast vid. Viveca Höijer

Marita H
Skrev om earstore.se

Ingen aning den var till min mor

Anders B
Skrev om earstore.se

Köper utbytesdelar och det funkar utmärkt. Lätta att beställa snabb leverans.

Margaretha P
Skrev om earstore.se

Jag köpte batterier till hörsnäcka och även bummiplupp😮 till dem! Nöjd med köpet, snabb leverans! Bra att det finns bilder på sakerna så att man kan se att det blir rätt!

Jonny O

Arto O
Skrev om earstore.se

Bra leverans tid,smidigt inga problem

Anders F
Skrev om earstore.se

Bra och konkurrens kraftiga priser. Snabb leverans

Mauritz B
Skrev om earstore.se

Det var lätt att hitta vilken storlek ja skulle ha för in ear och det kom snabbt hem så jag kan inte klaga på något. Kommer köpa fler saker när det behövs

Johan J
Skrev om earstore.se

Snabb leverans men lite knepigt att beställa

Jan J
Skrev om earstore.se

Bra service inga problem fick snabbt

VERONICA E
Skrev om earstore.se

Snabb leverans, men också snabb och trevlig kundtjänst!

Inger H
Skrev om earstore.se

Är mycket besviken. Gjorde min beställning 2:a april. Fick direkt orderbekräftelse, det stod leverans ca 2-4 arbetsdagar om varan finns i lager. Förutsätter det eftersom inget annat angavs vid beställningen. Betalning är redan dragen via Klarna, men ännu inget leveransbesked. Idag 18:e och ännu inget besked. Man har heller inte besvarat mina 2 mail, med frågan om var leveransen tagit vägen…🙁

Jan-Eric C

Beställningen levererades utan problem

Ola W
Skrev om earstore.se

Enkel beställning och snabb leverans.

Bertil J
Skrev om earstore.se

Snabb leverans och vänligt bemötande, så där kommer man att handla igen när det behövs delar till hörapparater.

Marie P
Skrev om earstore.se

Lätt att beställa, snabb leverans

Susanne L
Skrev om earstore.se

Jättebra telefon för min gamle far på 88 år som hör otroligt dåligt och har svårt för digital teknik. En enda synpunkt: efter kort stund behöver man börja om att slå numret om man inte hunnit. Om det går att förlänga så att en långsam hand hinner med lite bättre hade det varit önskvärt. Sen har jag inte hunnit kolla upp hur man höjer ringsignalen för inkommande samtal. Den är ganska låg nu.

Kicki Ruth Britt-marie K

Snabb och bra leverans direkt i brevlådan.

Ronny N
Skrev om earstore.se

Väldigt bra hemsida,bra produkter,snabb leverans

Tommy B
Skrev om earstore.se

Hej! Första gången som jag beställer från er och det fungerade utmärkt!

Sofi A
Skrev om earstore.se

Allt var bra men domern jag beställde hade hål i sej som skapade ett plåtljud. Domern på på bilden var helgjuten.

Kent J
Skrev om earstore.se

"Varken bättre eller sämre snarare tvärt om" Har inte använt era tjänster tillräckligt länge och mycket för att ha någon uppfattning !!

Jörgen N
Skrev om earstore.se

Hej Även fast jag är vad Internetanvändare hade jag lite svårt för att finna just de produkter jag sökte/behövde. Kan bero på att jag är förstagången användare på er webbplats. Brukar ju bli bättre sedan man "vänt" sig med grafiken/strukturen på ny webbplats. Jag köpte tillbehör, ex.vis POWER DOME och OPEN DOME till mina nya hörapparater. Tack för snabb fin service! Vänligen Jörgen Norrmén

Leif E

Kanon. Lite för dyra bara. Hörbatteri 13

Lena Lapuhs L
Skrev om earstore.se

Det var väldigt snabbt och smidigt.

Seppo M
Skrev om earstore.se

Det var första köpet och jag fick det jag beställde.

Ann Marie R
Skrev om earstore.se

Lätt att beställa och snabb leverans

Anneli N
Skrev om earstore.se

Mitt KÖP (inte ”upplevelse”) var till högsta belåtenhet avseende funktion, pris och leverans.

Boel T
Skrev om earstore.se

Duger fint - jag ör mer än nöjd. Snabb leverans- bra pris!

Gunilla B
Skrev om earstore.se

Jag köpte en vara och fick den hemskickad, precis vad som var önskemålet. Tack

Yvonne B
Skrev om earstore.se

Lätt att beställa varorna Snabb leverans

Yongmei Q
Skrev om earstore.se

Etui funkar inte bra för att det inte lätt att öppna och hörselskydd flyger i vägen när etuiet öppnar.

Anna-karin H
Skrev om earstore.se

Toppen service och jättefint bemötande👍

Leif B
Skrev om earstore.se

Bra hemsida, lätt att hitta de produktet jag ville ha. Snabb leverans. Bra service.

Mats
Skrev om earstore.se

Här köper man en pryl av dem och sedan ska de fullständigt spamma mig med omdöme. Då förtjänar ni bara betyget URUSELT.

Gerry H
Skrev om earstore.se

Svårt att säga eftersom jag bara har handlat av er en gång Men det verkar fungera bra så jag är nöjd än så länge

Sara E
Skrev om earstore.se

Snabbt och vänligt bemötande i kundtjänst och inga problem med att få byta min produkt

Lars F
Skrev om earstore.se

Bra och fick min beställning snabbt och kommer att vända mig till earstore igen.

Inga-Lill M

Smidigt och enkelt Köpte filter

Rosemarie M
Skrev om earstore.se

ok bra information och snabb leverans

Lars L
Skrev om earstore.se

Bra, men jag har inte lust att skriva mer. Har annat att göra

Monika S
Skrev om earstore.se

Fick inte rätt vaxfilter, erstore ska höra av angående fel vaxfilter. Annars tycker jag att det funkar lätt o smidigt.

Johan T
Skrev om earstore.se

Snabb leverans och snabbt lösning av kundtjänsten när det saknades delar. Toppbetyg!

Hasse E
Skrev om earstore.se

Helt ok har ingen större erfarenhet av detta företag har bara köpt batterier EN gång

Nina T
Skrev om earstore.se

Hittade snabbt vad jag behövde och det gick fort att få hem det.

Anna-Lena R
Skrev om earstore.se

Klar och tydlig hemsida, lätt att hitta produkterna man avser att köpa. Betalningsproceduren enkel. Mycket snabb och pålitlig leverans av produkterna. Jag är mycket nöjd.

Alva P
Skrev om earstore.se

Lätt att beställa och snabb hantering

Stina S

Enkelt att handla även för mig som är mellan 80 och döden

Christer N
Skrev om earstore.se

Allt fungerade utmärkt! Kommer tillbaka.