Hej! Jag tycker jättebra att jag fick hjälpen av personal på earstore om Return men jag väntar på bekräftelsen från dem så kan jag få återbetalningen.
earstore.se
Välkommen till din hörselexpert på nätet. Sedan 1953 har Transistor tjänat världen med lösningar för att höra bättre. Vi driver earstore.se, som var en av pionjärerna inom e-handel och hörsel i Sverige, när det startades 2005. Med unika tjänster samt en trygg och säker e-handel är vi idag Sveriges ledande leverantör inom hörselområdet....
6858 omdömen om earstore.se
Sedan starten hos Reco 2019
Beställde hjälpmedel hos dom. Lätt hitta i hemsida. Är nöjd med dem jsg beställt hem
Beställde tillbehör till min hörapparat den 5 maj .Hörde inget från earstore så jag ringde upp dem den 20 maj med en väntan på 30 min inan jag kom fram. Fick svar att en vara var slut lager. Efter koll fanns den På lagret. Så nu ska det vara på väg.
Hade otur med flytt av lagret,lång leveranstid
Varorna har aldrig kommit. Har påmint igår.
Otroligt skönt att slippa det värsta vindbruset,enda felet att jag inte började tidigare! Men bättre sent än aldrig!
Beställde batterier och vaxfilter till hörapparat. Batterierna var prisvärda men vaxfilter verkade dyrt. Snabb leverans.
Batterierna räcker länge smidiga
Inte mycket till upplevelse. Köpte batteri och sen kom dom i brevlådan.
Snabb leverans , bra hemsida, lätt att handla
Earstore hade leveransproblem som gjorde att jag fick vänta mycket längre på leverans. Väldigt dålig stil. De har säkert gjort en cynisk kalkyl att de tjänar mer på att inte vara öppna med hur lång tid det kommer att ta och knipa igen om verklig leveranstid. Det försatte mig i en besvärlig sits eftersom jag hade viktiga möten på jobbet och jag behövde byta ut filter och dome på min hörapparat. De kan inte räkna med att jag kommer att köpa av dem igen.
Problemfritt!! Leverans inom den utlovade tiden!!
Det fungerade bra att beställa reservdelar till hörapparaten.
Mycket besviken på leveranstid. Rörig hemsida.
Har väntat 16 dagar på min beställning och fortfarande har den inte levererats. Tyvärr första och sista gången som jag beställer hos er. Jag hoppas att min beställning kommer fram men börjar tvivla på det.
Bra men lite osäker vart mitt paket skulle hamna.
Det är svårt att ge betyg så kort tid efter lev
Tog lite lång tid annars helt ok.
Jag tycker dom är kass !!! Det har jag svarat förut. Jag har beställt och betalt varor som jag inte har fått. Hälsa dom det. Dom får underbetyg av mig. Andra gången jag besvarar detta. Desiree Sonesson
Alldeles för lång leveranstid!!!
Bra priser och snabb leverans
En positiv första kontakt med earstore, pris hyfsat och leverans ok. Dock vet jag fortfarande inte hur kvaliten på batterierna.
Jag har sett erat tidigare mail men kan inte ge något omdöme om earstore.se eftersom jag fortfarande inte fått hela leveransen. Jag vet inte ännu om jag kommer att få det som saknades i den första leveransen.
Vet ej har inte hunnit prova använder dom jag köpte på sjukhuset tills vidare.
Bra grejorna, snabb leverans👍
Bristfällig info om leveranstid
säker leverans och snabb, fast denna gång var det lite långsam
Snabb och korrekt leverans direkt till dörren.
Det var lätt att beställa och snabb leverans.
Det tog 22 dagar att få beställningen! Tidigare har det gått smärtfritt. Så hoppas det var en engångsgrej.
Tre veckor efter min beställning har jag fortfarande inte fått min beställning, eller ens fått ett mejl om att min beställning är skickad!!!
Ingen leverans än på grund av att de har IT-strul. Ser fram emot kompensationen för den långa lev.tiden, om det dyker upp nåt över huvudtaget. Första och sista köpet tyvärr.
Inga problem ! Allt fungerar till full belåtenhet!
Snabb leverans. Rekommenderas
Snabb leverans. Gott bemötande vid kontakt. Bra priser.
Jag köper till min makes hör apparater produkter han är ej så bra på internet shopping och alla produkter var exakt de vi beställde .Kontakten med snabba konkreta svar och stor hjälp med snabb leverans enda hem i brevlådan med Post Nord var till hel belåtenhet vi är så nöjda mvh Eva-Mari Jonsson
Har inte fått mina varor beställda för 14 dagar sedan.
Vi upplever att det har tagit lång tid innan beställda varor kom hem. Vi kan förstå att om man flyttar lagret så kan det ta tid. Sen verkar det lite krångligt med att trycka rätt för att betala fakturan. Osäkerheten att lämna ut uppgifter och ev konton. Köpet avser detaljer till hörapparat.
Hitentills har allt fungerat bra med mina beställningar de är snabb leverans o bra priser vilket jag uppskattar o lätt att bet med Klarna. Kommer fortsätta att handla hos Er.
Ni säljer varor men informerar inte vad som behövs för tillbehör. Nyligen köpte jag av er ljudslangar till mina ResSound hörapparater men dessa får INTE att byta då jag behöver andra nycklar för att låsa upp fästena. Vid kontakt med Nyköpings hörselklinik fick jag veta att privatpersoner INTE går byta dessa. Och privatpersoner får INTE inneha / köpa dessa nycklar. Så ni har sålt produkter till mig som jag omöjligen kan använda. Jag önskar att ni därför återbetalar 2 x ReSound Thintube SurFit 3 ljudslang a 5-pack till mig. Tack! Med vänliga hälsningar från Ove Neselius.
Längre leveranstid än den som utlovades på bekräftelsen.
Lättillgängliga och snabb leverans
Jag beställde min vara 4 maj och har inte fått den levererad än. Den fanns i lager och det skulle ta endast några dagar att få hem den.
Jättebra,inget krångel,fick det jag beställde.
Enkelt att beställa, snabb leverans, bra pris. Hörapparatsbatterier.
Mycket bra; snabb leverans, enkelt att beställa
Köpte batterier till hörapparat. Levererades snabbt i brevlådan utan problem.
Snabb och bra leverans. Lätt att beställa.
Supernöjd. Leveransen tog lite tid men i övrigt var det kanon!