Snabb leverans hem! Allt blev rätt.
earstore.se
Välkommen till din hörselexpert på nätet. Sedan 1953 har Transistor tjänat världen med lösningar för att höra bättre. Vi driver earstore.se, som var en av pionjärerna inom e-handel och hörsel i Sverige, när det startades 2005. Med unika tjänster samt en trygg och säker e-handel är vi idag Sveriges ledande leverantör inom hörselområdet....
6762 omdömen om earstore.se
Sedan starten hos Reco 2019
Jag beställde 12/4 och har inte fått min beställning än
Lång leveranstid - har väntat två veckor på mina varor och fortfarande inte fått dem
Det Var helt ok ja beställde ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 Dom funkar bra har bara använt dom några gånger
Jaa det är lite svårt att tala om vad ja tycker, efter som jag inte har fått något paket ännu. Beställde dem den 10.4. Så så här långt är jag inte nöjd. Mina förväntningar var att jag skulle få dem mellan 1-4 dagar M v h Lena Svensson.
Beställde provax 11/4 men jag har fortfarande inte fått dem
Har inte fått dom ännu. Flera veckor sen jag beställde. Väldigt lång leveranstid. Kommer nog inte att handla här mer.
Grejorna har inte kommit än! Osäker på att det blev billigare för att jag köpte 2 på en gång.
Bra enkel produkt, Lätt att beställa, snabb leverans.
Har inte fått några än , verkar vara fel i tajmningen idenna firma !
Enkelt att handla. Snabb leverans. Prisvärt.
Snabb leverans, bra produkter.
Earstore har alltid levererat knappbatterier till mina hörapparater snabbt och pålitligt. Även den senaste och min första datorbeställning fungerade fint. Emballaget har varit av god kvalitet! Tack! Sven-Åke
Fungerade över förväntan (första gången jag beställde).
Fick fel storlek på mina batterier. Inget svar vid telefonsamtal, och ännu inget svar på Mail.
Enkelt att beställa, bra pris och snabb leverans.
Som alltid, snabb leverans och rätt pris.
Första gången jag handlade hos Er. Nöjd med min affär. Snabbt att handla bra info!! Kommer att bli fler gånger
Beställt för första gången och det var bra service med snabb leverans.
Så roligt att höra att du är nöjd. Vi befinner oss just nu i en större flytt av både lager, kontor och affärssystem (slutet av april 2025), så det betyder mycket att höra att det ändå fungerat bra för dig. Vi vill också passa på att informera om att det i den här perioden kan förekomma vissa fördröjningar. Tack igen för att du handlar hos oss! Vänliga hälsningar, Kundtjänst, Earstore
Bra sida , lätt att hitta. Man kan välja den apparar man har, då visas det bara de tillbehör som passar.👍 Tyvärr har jag flera gånger haft otur att de tillbehören jag vetat köpa har varit slut.
Stort tack för ditt omdöme Leif! Vi jobbar på att i ännu bättre utsträckning säkerställa att vanliga tillbehör finns i lager. Ha en fortsatt fin vecka! Mvh Kundstjänsten earstore.se
Funkar perfekt 👌 snabb leverans 📦
Rekommenderad av hör central. Enkelhet vid beställning. Snabb leverans.
Beställde filter o öronproppar till min hörapparat. Snabb leverans, rätt artiklar till rätt pris.
Beställningen kom snabbt och allt var rätt,kan rekommenderas.
Snabb leverans, tyvärr var man tvungen att betala via Klarna. Kortbetalningen fungerade inte.
För lång tid att få varan väntat länge på varorna
Hej Dennis! Tack för ditt omdöme. Vi befinner oss i en flytt men har för avsikt att allt ska fungera som vanligt ändå. Däremot finns det viss risk att saker kan bli försenade så vi ber dig om tålamod och om det dröjer ytterligare tid så får du gärna höra av dig till oss på info@earstore.se. Önskar dig en fortsatt bra vecka! Mvh Kundstjänsten earstore.se
har inte fått mina grejer så erfarenheten e dålig.
Hej Leif! Tack för ditt omdöme. Vi befinner oss i en flytt men har för avsikt att allt ska fungera som vanligt ändå. Däremot finns det viss risk att saker kan bli försenade så vi ber dig om tålamod och om det dröjer ytterligare tid så får du gärna höra av dig till oss på info@earstore.se. Önskar dig en fortsatt bra vecka! Mvh Kundstjänsten earstore.se
Smooth shopping! Fast delivery! I was not happy with RayOVak hearing aid batteries, too many duds! I look forward to trying earstore batteries...
Hi Michael! Thanks for your review. I hope you wll be satisfied with the earstore batteries. All the best. Customer service at earstore.se
Beställde batterier för 14 dagar sedan som ännu inte levererats. Mycket dåligt.
Hej Erland! Tack för ditt omdöme. Vi befinner oss i en flytt men har för avsikt att allt ska fungera som vanligt ändå. Däremot finns det viss risk att saker kan bli försenade så vi ber dig om tålamod och om det dröjer ytterligare tid så får du gärna höra av dig till oss på info@earstore.se. Önskar dig en fortsatt bra vecka! Mvh Kundstjänsten earstore.se
Helt ok snabb leverans hem i brevlådan
Hjälp med hörapparaten som jag inte använt mycket men som jag börjat använda varje dag numera och som behövde en översyn. Väntar att få komma till en audionom för ny hörselmätning då jag hör sämre på höger öra. Hörselteknikern gjorde en notering om en tid för mig så jag hoppas att jag snart blir kallad till audionomen.
Köpte batterier allt gick helt okei.Det var andra gången som jag handlade.
Snabbt och enkelt att beställa över nätet och få leveransen i brevlådan.
Snabbt, korrekt, till bra pris. Hem till brevlådan.
Snabb frakt och service. Ett stort utbud av produkter för hörsel.
Jag har blivit mycket väl bemött av earstore. Jag fick omedelbar hjälp med att hitta den dome till min hörapparat som jag sökte. Tyvärr har leveransen av de två typer av domer jag beställt ej anlänt. Beställningen gjordes 2april.
Otroligt snabb leverans av batterier trots den, nu för tiden, mycket dåliga postgången.
Köpte batterier till hörapparat. Snabb leverans. Mycket nöjd.
Enkelt att beställa. Snabb leverans
Hej Gert! Tack för ditt fina omdöme. Det värmer och ger positiv energi. Mvh Kundtjänsten i earstore.se
Mycket bra produkter och snabba leveranser
Svärsonen beställde en slingkydde å mina vägnar. Den kom som förväntat. That’s it!
Det var ett bra tag sedan jag beställde men har inte fått batterierna än!!
Beställde domer till mina hörapparater den 3 april. Har ännu inte fått min beställning (den 16 april). Info vid beställningen "finns i lager för omgående leverans"!! Har aldrig tagit så här lång tid!
Hej Eva! Tack för ditt omdöme. Vi befinner oss i en flytt men har för avsikt att allt ska fungera som vanligt ändå. Däremot finns det viss risk att saker kan bli försenade så vi ber dig om tålamod och om det dröjer ytterligare tid så får du gärna höra av dig till oss på info@earstore.se. Önskar dig en fortsatt bra vecka! Mvh Kundstjänsten earstore.se
Bra pris, snabb och smidig leverans.
Filter till hörapparat, tog tre dagar, perfekt i brevlådan, lätt att beställa 🙏👍
Snabb leverans handlade enbart batterier
Har intw fått produken än. Riktigt lånsam försändelse
Snabb service , bra rådgivning, hur det fungerar i vardagen återstår att se....
Som vanligt lätt att handla. Snabb leverans. Batteri till mina hörapparater.
Jag hade beställt 2 st förpackningar batterier till min mamma men bara en var med vid leverans. Skickade meddelande om detta via hemsidan och fick ett snabbt svar. Ett par dagar senare kom den saknade förpackningen med posten. Mycket bra kundservice tycker jag!