Trevligt bemötande och bra information om vad som ska göras och vad som är gjort ☀️
Edsbyns Bilvårdscenter AB
Välkommen till Edsbyns Bilvårdscenter AB – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbyn! Vi erbjuder service och reparationer av alla oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar AC-service, installation av motor- och kupévärmare samt alkolås, montering av dragkrok, bromsservice och felsökning. Vi erbjuder även däckservice...
348 omdömen om Edsbyns Bilvårdscenter AB
Bara gott betyg. Jag sökte ett batteri till min bil, ni hjälpte mig att hitta det jag sökte och jag fick det dagen efter. Tack för hjälpen
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra bemötande av personal, snabb service av bilen lagning av bakluckans lås.
Bra tycker ja ,har blivit bra bemött.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mycket bra bemötande och ger bra råd. Trevlig och glad personal
Trevlig personal och ordning och reda!
Bra bemötande och snabb service!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mer än nöjd med bemötande och utförande av reparation 👍
Om man beställer tid och får reda på att det är väldigt fullt, man får vänta ca två veckor. Två dagar senare får man akut problem och får hjälp inom två dagar, då är man nöjd.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra bemötande av personalen, både via telefon och vid upphämtning av bil. Edsbyns Bilvårdscenter kommer jag fortsätta anlita när jag får problem med min bil, lokalt och bra på alla sätt å vis.
Mycket bra service. Bra bemötande,
Väl bemött, snabb service. Byte av posotions lampa. Väldigt bra att direkt få en koll på min fråga inte behöva boka tid för det.
De löste problemet väldigt fort och smidigt. Tog också bilen på besiktning efter åtgärd.
En positiv upplevelse och bra bemötande totalt 🙂. Serviceinriktad personal. Kändes tryggt med besöket 👍.
Bra service och bra utfört arbete
Dom är väldigt proffsig .Försöker alltid göra det bästa för kunden.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande, proffsigt och snabbt utfört jobb.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra Service fixar allt .Toppen Verkstad rekomenderas .
Engagerad personal som tar sig tid att lyssna, titta och förklara. Känns tryggt!
Vänligt bemötande och ordning och reda. Var inte sista gången jag anlitade firman.
Bra bemötande, snabba och trevliga! Toppen service 😄
Effektivt och trevligt bemötande.
Alltid bra service, bra bemötande och kunnig personal.
Snabb, precis service. Var försiktig med kommentera val av däck.
Bra service och trevlig personal.
Vi blev riktigt trevligt bemötta. Dom hjälpte oss med bilen snabbt och problemfritt. Vi reparerade bromsar, blinkers och tuta.
Bra bemötande och snabb service.
Bra bemötande å trevliga. Bra service.
Super snabbt fixat av trasigt däck. Trevlig personal och helt okej pris på lagningen. Rekomederas verkligen.
Bra och trevligt bemötande Är jätte nöjd
Jag har inget att klaga på,allt var jätte bra,trevlig personal,bilen går fint!!
Utmärkt, alltid trevlig och bra service! Autoexpertens system föreslog fel modell på tändstift men det rättades till snabbt och smidigt och nu går bilen som en pärla igen.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Otroligt bra service, trevlig och hjälpsam personal.
Jag tycker de har ett bra bemötande både när man bokar t ex service och när den är gjord. Information ges tydligt om vad de åtgärdat och om det eventuellt är något att vara uppmärksam på.
Kunnig och trevlig personal. Snabba att behjälpa ku den
Gott bemötande och bra service
Trevligt bra information snabba allt ok.
Alltid så tillmötesgående, och bra service!
Bra bemötande duktiga erfarna mekaniker snabbservice jag är väldigt nöjd!
Bra å trevlig personal å fick den hjälpsam behövde
Smidigt med bra service......
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Bemött jätte proffsigt klara besked rekommenderar dom gärna till mina vänner👍
Väldigt bra i bemötande, förklarar det kund inte alltid kan inom bil.
Smidigt och enkelt.
Snabb och bra service. Blir nog att fortsätta med samma firma..tack!
Trevlig personal som går igenom fordonet samt upplyser om eventuella problem. Det går att känna sig trygg med arbetet.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Va bra. Kanske lite dyra. Men helt ok
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre. Vår prissättning grundar sig på att vi använder kunniga tekniker och högkvalitativa reservdelar, vilket ger hållbara resultat och säkerhet för dig som kund.
Jätte Brå verkstad och jättesnäll personer alltid som kontaktar mig
Snabb och bra service. Trevlig personal.
Mycket bra bemötande. Snabbt utfört jobb.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.