Edsbyns Bilvårdscenter AB

Edsbyns Bilvårdscenter AB

• Badge2025
4.8
Få pris & boka Ring 0271-217 53 Dela

Välkommen till Edsbyns Bilvårdscenter AB – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbyn! Vi erbjuder service och reparationer av alla oavsett märke och modell. Våra tjänster inkluderar AC-service, installation av motor- och kupévärmare samt alkolås, montering av dragkrok, bromsservice och felsökning. Vi erbjuder även däckservice...

22 omdömen om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Karl Svante B
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra service trevlig personal alltid nöjd

John Håkan S
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra som vanligt och ett bra bemötande

Tord Embret B
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra bemötande. Klara besked. Snabb åtgärd. Byte av vänster backspegel. Låg kostnad.

Barbro Gunvor Kristina R
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Allt fungera bra o vänligt bemötande. Duktiga på att förklara osv.

Hällpetter & Nyström A
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra bemötande, snabb service. Lätt att kommunicera med personalen, de tar sig tid att förklara och presentera olika alternativ. Vi känner oss trygga med Edsbyns Bilvårdscenter.

Karin Anette S
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Trevligt bemötande. Det var vanlig service på bilen.

Maria Liselotte E
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra bemött av kunnig och trevlig personal

Ragne Gustav Adolf Ö
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Mycket bra alltid bra bemötande och trevligga

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänllig hälsning Edsbyns BIlvårdscenter

Rigmor Anita D
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Har anlitat Edsbyns bilvårdscenter i många år och har alltid blivit trevligt bemött och fått bra service. Servar och lagar eventuella fel där.

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Erik Bertil K

Trevligt bemötande Bra servicearbete Bra Personal och Kundtrevliga ❤️

Elin Johanna G
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Väldigt bra bemötande varje gång man lämnar in bilen.

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Hansson G
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Mycket nöjd 😄 allt ok och prisvärd lagning!

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Ing-Britt Elisabe F
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Snabb service. Trevligt och sakligt bemötande. Alltid relevant kostnadsberäkning

Frida Emma Mariana H
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra kundbemöttande och snabb service.

Monica Yvonne Å
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Trevlig bemötande och kunnig personal

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Nils Åke J
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Seriös och ärlig verkstad med fin service.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Johan Svante L
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra och kunnig personal oftas bra tider

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Vänliga hälsningar från verkstan

Dan Jerker Olof Alexi H
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Allt bemötande är alltid helt ok

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden

Bernt Olof Birgerss A
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra bemötande. Allt funkade bra.

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Karl Erik W
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Bra och snabb service! Bra bemötande!

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Miriam Christina R
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Alltid lika bra bemötande ochproffsigt utfört jobb

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan

Lord Hans Håkan D
Skrev om Edsbyns Bilvårdscenter AB

Fungerade bra med omläggning av däck, funkade bra att beställa egna och få dem levererade till verkstan för omläggning. Rekomenderas

Svar från Edsbyns Bilvårdscenter AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan